ben pogacaların üstünde falan severım,ama çiğnemekne guzl bende hc sewmem corek otunu yıyeblıosan ne mutlu sna canm bnde duymustrm zayflamaya katkı sagladıgını
bende çiğnerken cook zorlandım yagınımımalsam dıe düşündüm.ama garantı olsun dıe çörekotunu çiğnemeye karar verdım.yag ıcın bı kac önmelı nokta okumustumda,dedım bıde sahte gfalandırgünaydin canim![]()
bende cörek otu yagi aldim ama dolapda duruyo :26:
aynennnn,çünkü önceden kendım mutluyum,fazla kılolu degılım yalanına ınandırmıstık kendımızı.devamlı ayna karsısına gecıp,bu halde nası dolasmısım kaç yıl dıyorumGünaydın dobiçler![]()
Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum nedense.. Çok uyudum dün akşam azcıkta şarap götürdük arkadaşlarla...Şu an başım ağrıyo , miğdem bulanıyo , kendimi şiş hissediyorum ..Çok feci durumdayım..En iyisi bugün ben bi kuaföre gideyimde şu moralim bi yerine gelsin di mi kızlar yaa..
Dün eve babam bi ton cııss almış , yazmayayım buraya ama bikaç çeşit cıss almış tuzlu , tatlı...Dün az kalsın birine elim gidiyordu ki aklıma dilek geldi..
Korktum
Ben kilo verdikçe aynada fazlalıklarım daha da göze batmaya başladı , size de öyle oluyor mu kızlar ?