• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar

ders yoğunluğundan sizlere yazamıyorum çok fazla birikmiş yine geçmiş azcık okuyabildim bu arada topikte bir şok diyeti dönüyor hayırdır nedir kızlar bu varsa tarifi banada atın :52::52:bu arada valla dileğim sende olmasan bu topikte bizlerin kaçamak sınırsız olucak iiyice dobiç olacağız Allah'tan sen varsın :46::16:menü paylaşamıyorum çok düzensiz oldu çünkü ,bir türlü saatleri tutturamıyorum :20:ama haftaya saatler kesin düzelir kocişin mesaisi değişmesi ile :27:dikkat ediyorum yediklerime ama sadece 3 öğün oluyor aralar olmuoyr pööffffff:18:bakalım böyle yaparak ben bu hafta verecekmiyim kilo hiç zannetmiyom aradabirde kaçamak oldu bu hafta kesin +veya anca 100 gr. gider işte :52::36::36:

bu sabah kalktım bi baktım kar yağıyor:53:
bu şehir beni deli etcek bi günü bi gününe tutmuyor ne giyeceğimizi şaşırıyoruz...
sonra da yağmura dönüştü ama çok soğuktu hava zaten hastaydım bi de okul dönüşü dondum resmen:2:
bugün probiyotiklerden bahsetti hoca bi ara.
çok önemli hastalıkları üzerine deney yapmışlar
probiyotik kullandıktan sonra ciddi oranda iyileşme olduğunu gözlemlemişler..
ayrıca kolesterolü düşürüyormuş, kan şekerini düzenliyormuş, kansere karşı koruyucuymuş vs.. vs...
bu probiyotik bakteriler de ev yoğurtlarında filan oluyor doğal olarak..
kefirde de var. yoğurt mayalayamadığım için kefir almayı düşünüyorum..
her gün bi bardak kefir içerim normal yoğurdumu da yerim:56:
herkes sağlıklı olsun inanın hasta olmak kadar kötü bir şey olamaz:14:
biz bi gripte bile nasıl dertlenirken kanser hastalarının filan hocalara teşekkür ettiğini görünce içim parçalanıyor..
sağlığımızdan kıymetli ne olabilir ki:14::14::14:

Kızlarrr ben geldim:37: Ve geçmişe gidiyorum kaç gündür bakıp bakıp sonuna kadar gelemeden uykuma yenik düşüyodum ama bu sefer azimliyim bitiricem:1:

Merhaba kızlarrrr
Çok yoruldum bugün çokkkkk, verem savaş dispanserine gittim akciğer filmi çektirdim sonra gittim kan verdim kan grubu kartı aldım, muhtarlıktan nüfus kayıt örneği ve ikametgah aldımmmm
Daha bir sürü belge var :ssz:
Eve geldim hemen yazayım dedim :126:

Gelelim menüme, öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım amaaa orda bile diyeti bozmadım annem karşımda lahmacun ve tulumba tatlısı hüpletirken :46:

Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta (üzerine limon sıktım, sumak karabiber maydonoz ve dereotu ekledim) , 1 ceviz, domates salatalık, yaseminli yeşil çay :56:

Ara: 1 elma

Öğlen: Şiş köfte (1 porsiyon) 3 bardak ayran :49: , 1 dilim tam tahıllı ekmek, nar ekşili salata (köftecide yedimmmm, çantadan ekmeğimi çıkardımmm garson çocuk gülüyorrr :27: )

Ara:1 türk kahvesi (annemin komşusunda, şekersiz tabiiiiiii)
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 mandalina

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 8yk karnıbahar, salata, yoğurt

22:00 gibi de 1 kivi 2-3 yk yoğurt

Ama ayran yüzünden halaaa karnım taş gibi :49:

Son düzenleme:
slm kızlarr :3:
menümm
sabah:
1 dilim t.b ekmeği
3dilim beyaz peynir
kahvaltılık sos
domates, biber
bir bardak şekersiz çay

ara: 1 avuç beyaz leblebi

öğle:
1 kase special k

ara: 1 tane elma

akşam:
5-6 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
bir bardak form çay içerim...

canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
75 kiloyken salına salına beyaz kot giymiş kadınım ben:27:
şimdi hiç cesaretim yok..
cidden insan kiloluyken farkında olmuyor kilosunu takmıyor kafaya
ben öyleydim yani herşeyi giyiyodum ve güzel buluyordum kendimi
taki o beyaz pantolunu giyerken patlatana kadar:60:
:9::9: ben halen siyah giyiyorum herseyi :52: yaz gelincede siyah siyah gezilmez ki :37:
:60:
Bende geçen yaz beyaz tişört giymişim iğrenç duruyo atarım bi ara resmi.:27:

Zayıfladıkca şişman görüyo insan kendini ilginç bi psikoloji aslında.
Senin albümünde 60-62lik resimlerde gayet hoş duruyorsun.
Giy canım takma kafaya.

Dimi dimiii sonrada bana dava açarlar bi sürü diyetle ilgili bi diploman yok zayıflattın diye.:9:
ben senin bahsettigin resmini biliyorum sanirsam dilekcim :40: yok anam avukat tutariz :9:
Selam kızlar ben geldim.

Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım:(
gecmis olsun canim :38:
Oh vallaha, 2 dakkada planları yaptı gacılar, ben de isteremmm:21::21:
Gönderdim listeyi.
senide ünlü yapariz canim :1:sagol canim :38:
Eşimde bana kızıyor sağlığın mı daha önemli kilo mu diye.Bende kilo diyorum :1:
Beni ispiyonladı anneme efendim neymiş yemek yemiyormuşum.Dedim yemek yiyorum abur cubur yemiyorum,düzenli besleniyorum.
Birde kolumda serumlarla resmimi çekti,kendine dikkat etme bunu hatırlatıcam sana diye.
Çok fena görünüyorum.Şuan ilacında etkisiyle iyiyim şükür,ama dikkat etmem ayaklarımı üşütmemem gerekecek.
Hep başa dönüyorum ne kadar dikkat etsemde.İsyan etmiyim allahım acil şifalar nasip eylesin bana
isallah canim sagligina kavusursun :29:
tuğba gazına geldim gittim nesfit yoktu k flaks aldım yanına da % 1.5 yağlı süt. aldığım albur cuburlardan şu an bahsetmek istemiyorum :17: akşam dışarda değilsem zaten göbek salata ya da nesfit yiyordum, geçen spordaki bi kız da nesfitten bahsetmişti. ben önceden ara öğün olarak yiyordum :1: hiç ara öğün olur mu dediler:26: sabahları hafif yiyordum (peynir, yumurta, domates) ama olsun sabahları böyle yapamaya çalışıcam, olduğu kadar akşamları da yapıcam. yani inşallah :61:
nesfit i bende severim ama karbonhydrat diye yemiyorum gerci masallah tugba yiyo yiyo karbonlari onda yan etki yapmiyo :37: qivicim 1 hafta sonra sonuclari bildir canim gerci nesquik de yapmisdin oda vermisdin:44: bi dene bakalim :34:

s.a. :3:

nehabersiniz kizlaar :34:

aynil

dilek

gecmis olsun ikinizede :26:

güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun:54:

Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum :34:
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmis :43: hala hayallerimde o görüntü ama yemedim :21:
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: ama :36: simdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim :57:
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya :52::52:
afferim kiz ballim :27: hadi bakalim cuma sonuc ne olacak :23:
Evett allll:52::52:
Bende 60ı görünce ödül niyetine alıcam:52:

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen en önemlisi sağlık ztn kilo bi şekilde tekrar başlanarak verilir.:34:

OOoo bu sebepten olmasa bile çok tırt sebeplerden o kadar şey oluyor ki.
En basiti dün gördüm adama rüyasında karısı bunu aldatırken görmüş kavga çıkarmış sonunda bıçaklamış.

Bi tane de vardı adam alkolikmiş eve gelince yemek yok diye kızını öldürmüştü sanırım.:26:

İçinde Allah korkusu kalmamış artık insanların.

Hadi gel bekliyoruz.:34:
ben geldim siz gitmissiniz :52: gerci oglisle yine parka gittik park busefer kalabalikdin anne gel kayalim dedi kaymadim :37:
Teşekkürler tatlım.
O midenin zırlaması bazen bendede oluyorr.
Sonra gece uyanıyorum sık sık ama tabi kalkıp atıştırmıyorum olan hep kocişe oluyor.
Dün akşamdan beri mide bulantımda var kociş gece kalkıp süt ısıtıyor sıcak su torbası yapıyor.
Aslında bak şimdi düşündümde tam nazlanma zamanı:17:
oh ne güzel bak kocisin bakiyor sana canim :31:bi kere esime uykuda kalpim sIkIsdi dedim de birsey olmaz cok gec yattim sonra konusalim demisdi :57:
sonra basina kaktim da ben hatirlamiyorum diyo :36:gerci dogru da olabilir :44:bi keresinde kalk ise git dedim nerde tomatesler getir keseyim dedi artik ne tomatesi kesiyorsa rüyasinda :37:

biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44::1:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettiler:56::23:bol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlen:56:bir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum:nazar: ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bol:7:akşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti:17::9:
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetinde:25::52:ama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo:1:
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem:39::23::32:
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa:51::12::1:

:9::9:şimdi gülüyoz ama cidden ben psikopata bağladım bu durumu,hep kötü düşüncelerle geziyorum ortalıkta,şu kansızlık testi yapılsada neyim var çıksa ortaya dayanılcak gibi değil,,şimdide midem yanıyoo sabır yarabbiiimm:19::47:

yaw suzi zaten ben iddaya girmicem hayır dedim diye dalga geçti,sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza geldim:37:keşke baştan ne 1ay süresi 2ay olsun deseydim,gerçi dedim zatende 2ayda 5kiloyu ebemde verir demişti:19:manyak sanki çok kolayda vermek:47:

geçmiş olsun canım,,:54:havalar değişken oldu malesef dikkat etmek gerek:25:

:17::17::16:
sen yiyipde zayiflayanlardan oldun be tugbis :nazar::9: biz yapsak aliriz herhalde :30: :9::9: ay tugbis:9: ebeni ne karistiyor sankim allah allah :9::9:
canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
tamam canim ama simdi 2 ay dir gelmiyo yinede yapayimmi nezaman gelceni bilmiyom :26:
gözün aydın canııııııııııım

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn buraya katılabilirsin

slmmmmmmmm neredesin kıııııııııız uğramıyon hiç

aslında gece giymek iyi oluyor. benimki sauna şort göbekten diz kapağına kadar. ama şöle bir sorun oluyo o kısmı feci terletiyor ve nednse ayaklarım bundan etkilenip üşüyor. birkaçkez giydim yattım ama uyuyamadım alt taraf ter içinde diz altımda buz gibi oldu

çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.

kızlar bugün MR sonuçlarını aldım temiz çıktı. ama başım hala çatlıyor. neyse doktor bir ilaç verdi günde iki kez kullan dedi sonra ekledi ama kilo yapabilir. ben alırmıyım o ilacı hiç valla kafam çatlasa da tööööbe şişko olmayam da beyinsiz olam daha iyi:52::52::52:
iyi bari temiz cikmis sonuclar sevindim canim :38: hadi ya:25: zayifladani yokmuymus o haplarin bi sorsaydin :1:
sabah 1.5 tost yedim yaninda kahve

ara vanilyali yogurt 140 kal.

öglen iki catal makarna ve yogurt

yedim
aksama 1 kabak dolmasi yesemmi kizlar salata ve yogurtla ?

Allah'tan dikkat etmişsin he.
öretmenim öretmenim ballim birsey yemiyo :9::9::9:
kız ne olur şu avatarını değiştir ya kendimi görüyom sanki arkadan :60::60::60:
:9::9::9:
Az canım.
Salata yok bişi yok. Nasıl çalışcak miden 2 çatal makarnayla mı?
Sabahta tost yemişsin kuru kuru.
Akşam da kabak yicem diyon.
balllim fircayi yemis balim fircayi yemis :9:

slm bacılar ben geldim
2 hafta oldu tarılmayalı
kaç oldum acaba eyer almamışsam vermemişimdir:1::1::1::1::1::1:
selma :3:
Kızlar ben çıkıyorum.Müdür yarımdaki gemiye yetiş çık dedi.
Pazartesi görüşürüz kendinize çok dikkat edin.
sende dikkat et canim görüsürüz :80:

Bende diyorum sabah buralardaydı ama gene kayıp.:52:
Yeme leynnn canga :57:
oh oh dilek pek bi hosuma gidiyo sen kizinca :9: aslicim iki cene calamadik senle aa denk gelmiyoz :29:
Dilek saol yavrum şok dıyet için öperim nanaktan :16::16::16:
kac gun uygulanıyor bu şok liste? bıtek sıkııntı süt içemiyorum yogurt aynı etkıyı gösterırse haftaya bı denemek lazım :52::52::52::52:
yaza bişe kalmadı 2.5 ayda ne verdım verdım 17 hazıranda kuziimin düğünü var.....
zayıflayarak herkezı şok etmek istiyorummmmmm:52::52::52:
2.5 kılo verdım "sen dıyet yapamazsın" dıyenlere kapak olsun
bundan sonra daha hızlı gitcek inşallaaaahhhhhhhhh
bizimde dügün var haziranda :52::52:
canım türk kahvesı ıstedıgı ıcın ara yapmadım kahve ıctım 2minik kare çikoyla(yanı 5 gr eder anca)
midem kazınmaya başladı pırasada pişiyo az kaldı yemege :56:
aksamda sohbet grubumuz var unutmusum.neysekı anlastık kımse hazırlık yapmıycak dıe sözlestık
bırtek kek veya sütlü tatlı dedıler herkez kabul ettı
belkı yarım yerım ayıp olmasın dıe belkı yemem.ne yıycegımıze baglı:27::27:
cis yeme canim :18:
Bilmiyorum bünyeyi şaşırtmk için vermiş.
Ben bi kere uygulamıştım o da tam değil hatırlamıyorum yani.:34:
:9: dilek önce protein yaptik topikce simdide sok olacaz topikce :9:
ya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorum :9:bunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum :9: kafayı yedik ay :9:
alemsin qivican yaa :9::9::60::60:
Çıkıyorum bende kızlar.:16:
Akşam girmem belki bilmiyorum.:27:
Öperim.:54:
kuzey güney :23:
merhaba kızlar

ders yoğunluğundan sizlere yazamıyorum çok fazla birikmiş yine geçmiş azcık okuyabildim bu arada topikte bir şok diyeti dönüyor hayırdır nedir kızlar bu varsa tarifi banada atın :52::52:bu arada valla dileğim sende olmasan bu topikte bizlerin kaçamak sınırsız olucak iiyice dobiç olacağız Allah'tan sen varsın :46::16:menü paylaşamıyorum çok düzensiz oldu çünkü ,bir türlü saatleri tutturamıyorum :20:ama haftaya saatler kesin düzelir kocişin mesaisi değişmesi ile :27:dikkat ediyorum yediklerime ama sadece 3 öğün oluyor aralar olmuoyr pööffffff:18:bakalım böyle yaparak ben bu hafta verecekmiyim kilo hiç zannetmiyom aradabirde kaçamak oldu bu hafta kesin +veya anca 100 gr. gider işte :52::36::36:
merhaba canim :3:

bende çıkıyorum kızlar iyi akşmalar sizlere:3:
iyi aksamlar canim :54:
bu sabah kalktım bi baktım kar yağıyor:53:
bu şehir beni deli etcek bi günü bi gününe tutmuyor ne giyeceğimizi şaşırıyoruz...
sonra da yağmura dönüştü ama çok soğuktu hava zaten hastaydım bi de okul dönüşü dondum resmen:2:
bugün probiyotiklerden bahsetti hoca bi ara.
çok önemli hastalıkları üzerine deney yapmışlar
probiyotik kullandıktan sonra ciddi oranda iyileşme olduğunu gözlemlemişler..
ayrıca kolesterolü düşürüyormuş, kan şekerini düzenliyormuş, kansere karşı koruyucuymuş vs.. vs...
bu probiyotik bakteriler de ev yoğurtlarında filan oluyor doğal olarak..
kefirde de var. yoğurt mayalayamadığım için kefir almayı düşünüyorum..
her gün bi bardak kefir içerim normal yoğurdumu da yerim:56:
herkes sağlıklı olsun inanın hasta olmak kadar kötü bir şey olamaz:14:
biz bi gripte bile nasıl dertlenirken kanser hastalarının filan hocalara teşekkür ettiğini görünce içim parçalanıyor..
sağlığımızdan kıymetli ne olabilir ki:14::14::14:
ahhh allah herkese saglik versin isallah zor hastalikla ugrasmak :14:
Kızlarrr ben geldim:37: Ve geçmişe gidiyorum kaç gündür bakıp bakıp sonuna kadar gelemeden uykuma yenik düşüyodum ama bu sefer azimliyim bitiricem:1:
hosgeldin gecmisi birak geleceye bak :1:

Merhaba kızlarrrr
Çok yoruldum bugün çokkkkk, verem savaş dispanserine gittim akciğer filmi çektirdim sonra gittim kan verdim kan grubu kartı aldım, muhtarlıktan nüfus kayıt örneği ve ikametgah aldımmmm
Daha bir sürü belge var :ssz:
Eve geldim hemen yazayım dedim :126:

Gelelim menüme, öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım amaaa orda bile diyeti bozmadım annem karşımda lahmacun ve tulumba tatlısı hüpletirken :46:

Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta (üzerine limon sıktım, sumak karabiber maydonoz ve dereotu ekledim) , 1 ceviz, domates salatalık, yaseminli yeşil çay :56:

Ara: 1 elma

Öğlen: Şiş köfte (1 porsiyon) 3 bardak ayran :49: , 1 dilim tam tahıllı ekmek, nar ekşili salata (köftecide yedimmmm, çantadan ekmeğimi çıkardımmm garson çocuk gülüyorrr :27: )

Ara:1 türk kahvesi (annemin komşusunda, şekersiz tabiiiiiii)
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 mandalina

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 8yk karnıbahar, salata, yoğurt

22:00 gibi de 1 kivi 2-3 yk yoğurt

Ama ayran yüzünden halaaa karnım taş gibi :49:
bende yapsam ayran dün erincimden yapmadim yapayim bari :7:

anam bizim grubun hatunlari masallah ne cene var yaa:9::9::9: ogleden sonra foruma girmedim 30 sayfa atmis,oku oku gozlerim kaydiiii:111::111::111:
yarin hayirlisiyla protein diyetine basliyorum:39::39:yumurta haslamak istemiyorum..esim ben ne yersem onu yiyor,yumurtanin sarilarini ne yapcaz,cope atmak istemiyorumm:19:
o yuzden salam sosise dayanicam..kac tane salam,sosis yiyeyim kizlar?:18:ekmek olmadigi icin,cok abartmak istemiyorum ama olcu kac onu da bilmiyorumm:27:yesillik de yicem..

acaba diyorum sancim gecti gibi yarin geri is e gitsem savas bayraklarini acsam:47: en büyük yere benim bölümü sikayet etsem :27:yabanci düsmanli yapiyorlar diye bikere daha gitmisdim ama cesaret ettip ortaya koymamisdim bunu anonym olarak yapmisdim sikayettimi :ssz:ama ozamanda herkes bana karsi olacak kafamdan cikmiyor yeter artik diyesim geliyo :47:
canim kimligin aciklanmadan sikayet edemez misin?sonucta orasi senin is ortamin..sikayet ettigin kisilerden senin kimligini saklayarak gerekli uyarilari yapmalari gerek..
Selam kızlar ben geldim.

Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım:(

canim gecmis olsun..iyiles gel,nasi olsa burlardayiz..kaldigin yerden devam edersin:34:

sabah:
3 incir 2 büyük bardak su

ara:
şekersiz türk kahvesi 1 incir

öğle:
salata 1 dilim kaşar

ara:
2 küçük elma

akşam:
6 yemek kaşığı lahana 2 kaşık pilav

birazdanda kayısı yerim 2 tane bugünlük bitti:):):)

ya suyu dikiyorum kafama, sonra birden çişim geliyor, kalkamıyorum da, yarım saat sallanıyorum bacak aç kapa yapıyorum :9:bunu yaparken de acaba calori yakıyor muyum diye hesap yapıyorum :9: kafayı yedik ay :9:

ay bunu bend yapıyooooooom demek tek çtlak ben değilmişim :27::27::27:

Ne eiyonuz kızlaaaaar ay benim canım sıkılıyo. tv bilg ay sıkıldım aynı şeylerden dizi izledim biraz şimdikte sizdeyim ama birazdan kaçarım gözüm bozuldu ya tüm gün bilgisayar ekranına bakmaktan:27::27::27:

Back
X