• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 2. paketime başladım sağol canım 2. haftam btti ama hala tartılamadm çünkü evde tartım yok :) almalıyım ben sade içemediğim için aromlaı içiorum etkilermi ballı şimdiki başladığım bi önceki yaseminliydi şekersz çok kötü olduğu için bunu yaptım ama ehrgün 2 bardak içiyorum :44:

sağol canım bugün isyan edesim var herşeyede oysa o kadar güzel hava varki :( çalıştığım yerde mutsuzum tek kız benim 20 erkeğin içinde zor oluo sıkılıorum sinirleniorum pof ondan bazen alınıorum dedm burdaki kızlarda benle konuşmuo :25:ama artık öyle düşünmücemm kiii görmüyolardr dmii :8::126:

Bence farketmez bende her çeşidini denedim nerdeyse :26: ben azcık limon sıkıyorum içine daha güzel geliyor :7:

Bugün İzmir' de hava çok güzel dışarı bakıp bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimi :32:

İşyeri huzuru çok önemli canım :26: neden konuşmuyolar ki :26:

günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım:3:

Neskuikimmm :52::52: nasılsınn :16: :16:

kocişe uyma nafcım biz senle konuşmuştuk hatırlasan
önce zayıflıcaz sonra hamiş kalıp hamişler topiğinde takılacağız:34:
hadi temmuz sonuna kadar şu zayıflam işini bitirelim:34:

canım topik çok yogun çoğunlukla yazılanlar göden kaçabiliyor
çogu kısce geçmişe dalamıyor
greksz alınganlık yapıyorsun bence:34:
sen biz görmediğimiz zamn tkrar tekrr sor sorularını şekerim:34:
be bak günaydınına cvp yeni yazdım yukarıda:34:

Evet kocalara bakmak yok tamam anlaştık bebik önce zayıflıycaz sonra :49: haziranda doğum günüm var ve ben o gün 60 kilo olmak istiyorum. :52:

anammmm nafda gelmiş
kısçem nerdfesin sen yaaa özledik seni pötüşşş:38:

Bende çok özledimmm :52::52: döndüm dolandım geldimm dadlımmm :16:

ahhhh ahhhhhhh ondan korkmayan mi var bacim :ssz::ssz:

yedi ömmrümüzü yedii :ssz:

bisey yemiyelim agzimizla yiyoz burnumuzdan getiriyo :43::43:

:4::4: :57::57: skiyosa ye bakalim sonra :ssz::ssz:

bir kerede görmezden gelse ses cikarmasa olmaz :43::43:

Bana telefondan yada msj yoluyla bile yetişiyodu valla sizi düşünemiyorum :60::60:

yeni yeni yoğunlaştı işler
bahar gelince herkes bi değlşiklik saç baş değiştirmek istiyor
burda bazen geçmişe dalıyorum ama alıntı yapacakken pat müşteri geliyor
dün öğlen yemek yiyemedim yoğunluktan
ama çok yogun oldugumdan değil sanki bütün herkes sözleşmiş gibi aynı saatte geliyorlar:34:
yani bi kısmınız sabah gelin demi ama yok hepsi öğlen geliyor
napalım böle işler güçler
beni görende zayıflamak istiyor
gerçi hala dombiçim:9:
uzak kalmak sanada yaramamış
anacım bende uzaklaşınca sapıtıyorum:50:

Yaz geldi kadınlar coştu :1: Allah iş versin canım :29: bana uzak kalmak ve bunalım halleri hiç yaramadı bende eski NaF olmaya karar verdim :23: Dilomun katkısı yadsınamaz tabi :17:

Mesaj sayın yeterli değil canım.
100 olunca mesaj atabiliyorsun.
Buraya koca harflerle PUCCAAA'NIN DİKKATİNE! yaz seni listeye eklerim.
Haftayada msj sayın yeterli olmazsa gene aynı şekilde yaparsın yeterli olursa mesaj atacaksın.:34:

tamam tatlım aynen uyguluyorum dediklerini :34:

Yarın 62 i görürmüşüm.:33::35::51::82::86::108::103::118:
O zaman daha bi kıskanıp gaza gelir misin ki.:27:

Kıskanmak ne kelime orta yerimden çatttttttt diye çatlarım :52::52:

ahada nafim gelmis hosgeldim bebegim gelmis :48::48::48:

hayirlisi nafim :38: tabii insan alisdigi ortamda kalmak ister ama düzen gidiyse eskisi gibi de olmaz :38:

Hoşgördüm suzimmm suzimmmm :16::16: sağol bebişim hayırlısı :38:

canim benim bende seni özledim :38: is e gitmedim kaytardim :9: ballikaymak dün monayla idaaya girisdi 300 mü 500 mü diye :15: bende 300-500 neki sollar gecerim dedim yani durum vahim :86: ama kazanacam :47::1:

Ohh iyi yaptın :29: vayy işin ucunda iddaa var :27: kazanırsın sen suzimm :52::52:

ben kaciyorum kizlaar

haa unutmadan yarin güres var biliyosunuz

bizim totolara carsaf ayarlarmisiniz suziye iki kisilik bana tek kisilik :60::60: :60: :60:

ayarlayi verin biz gelene kadar :9::9: ahanda ölcülerimiz Eki Görüntüle 378192 soldaki beeennn :9::9:

Ahahahahhaa
Puahhahahah
Zuhahahahha
(Dilek gülüşü) :60::60::60::60:

Bence farketmez bende her çeşidini denedim nerdeyse :26: ben azcık limon sıkıyorum içine daha güzel geliyor :7:

Bugün İzmir' de hava çok güzel dışarı bakıp bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimi :32:

Evet kocalara bakmak yok tamam anlaştık bebik önce zayıflıycaz sonra :49: haziranda doğum günüm var ve ben o gün 60 kilo olmak istiyorum. :52:

Bana telefondan yada msj yoluyla bile yetişiyodu valla sizi düşünemiyorum :60::60:

Yaz geldi kadınlar coştu :1: Allah iş versin canım :29: bana uzak kalmak ve bunalım halleri hiç yaramadı bende eski NaF olmaya karar verdim :23: Dilomun katkısı yadsınamaz tabi :17:
bende limonla deneyim bari canım sadesini alıp teşekkür edermmm :7::29:

:4:

günaydın neskuikim:3:
akşam tatlı yemişsin nazaramaı geldin annem sen
hiç böle cozutmazdın
valla bilmiyom be tatlım
ama artıkın eskisi gibi dikkat edicem
son zamanlarda kaplumbağa hızında gitmeye başlayınca
heralde bir bunalma geldi
ama kilo ne kaldıki hızlı gitsin yavaş yavaş vercez datlummm

Yarın 62 i görürmüşüm.:33::35::51::82::86::108::103::118:
O zaman daha bi kıskanıp gaza gelir misin ki.:27:

Valla NesLiCim elleri bi durmuyoo laf yetiştiriyorum habire.:52:

Yok canım sen yaz sürekli bişiler biz cevap veririz.:34:
Yeşilçayla ilgili ne sordun ki?
Günde 3 kupa içmelisin.
İçinde çıbık tarçında at ohh miss.
Ben aralarda yediğim miniklerin yanında tüketiyorum.:34:
:1::1::1:çek saçlarını kısçelerin :4:

hoşgelmişinnnnn datlummmm sen olmadan olmuyorrrr aramızda biri eksik diyoruz
okim o kim nafff
kilo aldınmı ki bacımmm
diyetisyene gidiyordun en son naptınn

yapariz bacim sen o göbeeni acik yana ikizleride omuzdan arkaya at altlarina bi kese atam ben :112:

tamam canimcim :21::21:

eevet canim suzi hala 300 500 :1:

olurmu öyle sey canim gözden kacmistir :26:
suzi degisime ugradi canim :22: yedinmi dün dolmalari ballikaymak yazik ziyan olmasin ye gitsin :1:
Burda olursan kalırsın emin ol canım.:34:
Bide doktora 2 haftada bir gitmek bence daha mantıklı niye dersen;
Sürekli doktor kontrolünde olunca insan biraz daha kasılıyo ödevini yapmaya çalışan bi öğrenci gibi düşün.
Bütün ödevler sıkıcıdır ve can sıkar. Bi zamandan sonra kaytarmanın yolunu ararsın.

Benim doktor ilk başta yediklerimi yazdırıyordu.
Sonra haftada 2-3 kere yaz dedi.
Bunun nedeni de bi şekilde yaşam şekline dönüştürmeye çalışıyor sağlıklı beslenmeyi.
Sürekli yazdığında da süper oluyor ama yazmayıpta bunu uyguladıgın zaman - ben bu hafta bunu uyguluyorum - normal yemek yediğini diyet yapmadığını düşünüyorsun.
Bunlar senin normal yemen gerekenlermiş gibi geliyor ve kasılmıyorsun.

Bana Dilekkk deeeeeeeeeeee:52::52:
Bildirimi bu hafta yap derim niye dersen bu hafta liste altında olacaksın kilon yazmıcak.
Haftaiçi dikkat edersin diğer cuma da bildirim yaparsan listede olursun.:34:

ne sordun bacım bunların çenesi bi durmuyoo kii cevap yetiştiremiyorm herkese.:37:

Ay sormaaa bi alıyo bi veriyoo listelerin altına bile adını yazdım rezil ettim yok anam yok:1:
degistim ben dilek ben ben deyilim artik :43:

ye cnaım ye zarasız sonuçta:9:

günaydın suzicim:3:

duygularımı anlatmışsın moacım:9:

aynen canım geçmişi okumadaki azmi kiloda gösterseydim 65 ttim şimdi
:9:

geçmiş olsun canım
üzülme yeniden sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inş
kiloyu kafana takma şimdi zor zamnlarını atlat biz burdayız yine verirsin:34:

günaydın dileğim:16:
bende çekişmelrini okudum koptum burda
suzinin kadayıflara bögg yapmasınada güldüm:9:
benle tartı sabah dalga geçti:43:
önce 1 kg eksik tarttı
sonra gerçk rakamı görünce :43: oldum
bu hafta artıdayım:50:
senn adına sevindim

günaydım pisi pisim
hadi tartılsan anlıcamda sabah akşam belini ne dye ölçen çatlak kısce:9:

günaydın kızlarr:3:

ayy ayy naf gelmiş hoşgelmiş:16:

hakkında hayırlısı olsun nafcım:54:

günaydın:3:
günaydin aslicim :16: yok artik bundan sonra cisslar benden korksun :1:
Ahahahahah :60::60: çok özlemişim yaa şimdi daha iyi anladım :16:

Beni de yazıcaktın tırstım geldim Dilo :52::52: senden korkuyom ben :27: bide kıskanıyom :23:
nafim kafamda sac kalmadi ceke ceke :1:
günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım:3:
neslicimmm sogan suyunu yaptim 1 tane sogan koydum 4 e böldüm suyun icinde kaynatim ama daha icmedim :18:
selam verince cvp vermio kmsede ondan birazck alınganlık oluştu bende yeşilçayla ilgili bişi sormuştum 2-3 gün olmuştr belki tabi kmse görmemştr sonrada üzüldümmm benm hiç arkadaşım yoookkk dieee hiç olamıcak diee :(( ama artık üzülmüorumm oalbilirmiş ki:9::8:
üzülme tabii :38:
ahhhh ahhhhhhh ondan korkmayan mi var bacim :ssz::ssz:

yedi ömmrümüzü yedii :ssz:

bisey yemiyelim agzimizla yiyoz burnumuzdan getiriyo :43::43:

:4::4: :57::57: skiyosa ye bakalim sonra :ssz::ssz:

bir kerede görmezden gelse ses cikarmasa olmaz :43::43:

hic de bile dilek melek gibi iyi yapmis sana :33::33:
ben kaciyorum kizlaar

haa unutmadan yarin güres var biliyosunuz

bizim totolara carsaf ayarlarmisiniz suziye iki kisilik bana tek kisilik :60::60: :60: :60:

ayarlayi verin biz gelene kadar :9::9: ahanda ölcülerimiz Eki Görüntüle 378192 soldaki beeennn :9::9:
kandirma sana ballikaymak topuzlu olan sensin :20: ben hep atkuyrugu yapiyom saclarimi ondan belli :22:

Günaydın dobiçler :16: dü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz :16:
günaydıın,,moral bozuğun konu herneyse inşallah düzelmiştir,sıkma canını bak burda olduğuna göre geçmiş gitmiş bileee:27::27:
günaydiiiiiiiiiiiiinnnnn :21::21:

ne habersiniz canlaarr :34::34:

dilekim tamamdir anlastik :34: ama bizi ayri aciklican demi :26:tabi sana zahmet olmazsa :54:

naaaff hos geldin baciim :6: cok pis geliyom demissin gelmeden bi yikanaydin eyiydi bacim :25:

suziiiiiiiiiii nerdesin cik karsimaa

Eki Görüntüle 378169
:9::9::9::9::9::9:günaydıın:9::9::9:

:25::43::59::84::84::84::84:

ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim
:14::14:
ben sallamanın faydalı olduğunu hiç düşünmüyorum,en doğalı kendin demlediğin çaydır canım,,ve ben hiçbi uzmanında sallama içebilirsiniz dediğini duymadım,,hani arada falan demleme imkanın olmaz içersinde,,ama devamlı sallamanın hiçbifaydası yok zayıflamaya ve bazı şeylereee:19::19:
mesela ben devamlı sallama içen biriydim hiçbifayda görmedim,,ama demleme çayının faydasından eminim çok fark ediyo bencee,,2-3gündür demleme yapıyorum çok daha tatlı bi tadı var
hem,,içindeki yararlı maddeleri yok oluyo çoğunlukla sallama yapılırken,üretilirken yanii,,yinede sen bilirsin,nette araştır istersen sallamayı kimse tavsiye etmiyoo,boşuna içmek bence buu:19:herkezin tercihi tabi bu benim görüşüm,çok araştırdımçünküü:23::16::16:

bende limonla deneyim bari canım sadesini alıp teşekkür edermmm :7::29:

Rica ederim cnm :7:

hoşgelmişinnnnn datlummmm sen olmadan olmuyorrrr aramızda biri eksik diyoruz
okim o kim nafff
kilo aldınmı ki bacımmm
diyetisyene gidiyordun en son naptınn

Ayy canım benimm :17: :16::16::16:

Kilo aldım almazmıyım stres sıkıntı mutsuzluk yedim yedikçe mutsuz oldum mutsuz oldukça yedim :26: kısır döngüye düştüm ama artık mutsuz olmak istemiyorum :29:

Diyetisyen hamileydi ya doğum iznine erken çıktı yerine de başka diyetisyen gelmedi bende gidemedim :31: izne çıkmasaydı en azından ona devam ederdim kilo verirdim :31:

Günaydın Canımm:70:
Ay sorma çikolataya da kara bişiler demiş.:60::60:
Versen hapur hupur yer.
Bu iki obura iyi oldu bu çekişme:60:
Düzensiz yemek sanırım seni artıda çıkardı.:26:
Bende 4 gündür dikkat ediyorum işte.:31:

ben aslında epey artıdaydım pazartesi
şimdi pazartesiden 800 gram az ım
ama geçen cumadan 700 gram fazlayım
yani hafta sonu 1.5 kg almışım:53:
bu hafta haftasonu çok cozutunca toparlayamadım
yoksa reglden sonra süper veriyordum ben:26:

evet tatlımcım önce 60 olcaz sonra bebik yapcez:52:
inş haziranda olursun 60 kg
bende temmuz 1 e kadar 60 olmak isiyorum:52:

suzi degisime ugradi canim :22: yedinmi dün dolmalari ballikaymak yazik ziyan olmasin ye gitsin :1:

degistim ben dilek ben ben deyilim artik :43:

günaydin aslicim :16: yok artik bundan sonra cisslar benden korksun :1:

nafim kafamda sac kalmadi ceke ceke :1:

neslicimmm sogan suyunu yaptim 1 tane sogan koydum 4 e böldüm suyun icinde kaynatim ama daha icmedim :18:

üzülme tabii :38:

hic de bile dilek melek gibi iyi yapmis sana :33::33:

kandirma sana ballikaymak topuzlu olan sensin :20: ben hep atkuyrugu yapiyom saclarimi ondan belli :22:
su<im balım peteğemmm su kaynayınca at soğanlarını canım 3-4 dk yani bir taşım daha kaynat indir ılıyınca iç
fururummmmmm senuuuuuuuuuu ulaaaaaaaaaa çabuk iç onuuuu bak inan dua edecen çok iyi geliyor yumurtalıklara adet düzensizliklerine

Rica ederim cnm :7:

Ayy canım benimm :17: :16::16::16:

Kilo aldım almazmıyım stres sıkıntı mutsuzluk yedim yedikçe mutsuz oldum mutsuz oldukça yedim :26: kısır döngüye düştüm ama artık mutsuz olmak istemiyorum :29:

Diyetisyen hamileydi ya doğum iznine erken çıktı yerine de başka diyetisyen gelmedi bende gidemedim :31: izne çıkmasaydı en azından ona devam ederdim kilo verirdim :31:

verirsin canımm çabuk gelen çabuk gşder zaten biliyorsun
bilmiyorsanda dilekooo sana saçını çeke çekeeeeee öğretir bunuda biliyon
bizde saç kalmadı çeke çeke bittik tükendikkkk:43::43::43:

Kıskanmak ne kelime orta yerimden çatttttttt diye çatlarım :52::52:

Hoşgördüm suzimmm suzimmmm :16::16: sağol bebişim hayırlısı :38:

Ohh iyi yaptın :29: vayy işin ucunda iddaa var :27: kazanırsın sen suzimm :52::52:

Ahahahahhaa
Puahhahahah
Zuhahahahha
(Dilek gülüşü) :60::60::60::60:
:29::38::48:
;Valla suzi dilek bizi falakaya yatırcak böyle devam edersek :84:
ben dünden beri hic ciss atmadim agzima sende yeme canim bak ne diycem sen söyle caninin ne istiyo ben sana onu evire cevire kötü yaparim :9:
su<im balım peteğemmm su kaynayınca at soğanlarını canım 3-4 dk yani bir taşım daha kaynat indir ılıyınca iç
fururummmmmm senuuuuuuuuuu ulaaaaaaaaaa çabuk iç onuuuu bak inan dua edecen çok iyi geliyor yumurtalıklara adet düzensizliklerine

tamam bidaha kaynatayim ama kokusu evi sardi :25: iccem fayda ediyor diyorsun tatlim :38:saglik icin ne hayal etsem acaba icerken :44:

slmm :3: soğan suyu duydum :) ben denemedim ama annem we bi arkadaşım denemişti iyi geliyo adet düzensizliklerine we galiba zayıflamayada yarıyo. babam uzun zamandır içiyo tansiyona iyi geliyo diye duymuş hrld babam onun için içiyo :) bide çok yer sewgili babam hatta göbüşü biraz gitti sankim tartıda da eksik çıkıyo :26:

Back
X