• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cifte kavrulmuslarim.leynnn ne cene var sizde okumakdan yoruldum kizlar belki aclikdan anlamadiniz ama burasi parmak zayiflatma topigi degil kalkin yerinizden ziplayin hoplayin isdekiler saga sola gidin bir arkadasinizi alin dövün maksat kalori harcamak bebekler:52::52::52::52::52:[/B]

ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten :47:

ahh tatlım bilsem ya yardımcı olucam :26: oldum olası anlayamam bilgisayarı :17:

ay beni niye kesiiii :30::30:
benim esim kizkancirdir bana laf atip duruyon :63:seni kesmiycekde kimi kesecek :33:
ayy teşekkür ederimm :114: yanında da ballı kaymaklı çavdar ekmeği yiyelim mi :1:
yok kiz :20: yaninda yogurt yeriz bal gibi damlamaz heryer yapis yapis olmaz hele kaymak ne o öyle disimizi aritir :1:
bende cikicam birazdan 1 günde 1 kilo verdiren corbami hazirladim onu iceyim :52::52:
:27: lahana corbasi mi iciyon leeeeennn :52: hile yok hile :20:
Ooooo böreğim, çöreğim gelmiş...

Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero:56::56:

Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.

Eki Görüntüle 378375
börek cörek :52::52: ana dilek ohh bee simdide ben firsat buldum cekeyim sacini :9::4::4:
slm cifte kavrulmuslarim.leynnn ne cene var sizde okumakdan yoruldum kizlar belki aclikdan anlamadiniz ama burasi parmak zayiflatma topigi degil kalkin yerinizden ziplayin hoplayin isdekiler saga sola gidin bir arkadasinizi alin dövün maksat kalori harcamak bebekler:52::52::52::52::52:[/B]
:9::9::9:

ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten :47:

Ekran resimlerini attım o şekilde sırayla gidiyo canım.:26:
Ben denedim oldu yani.

$1.webp

$2.webp

Selam kaynanaaaa çenemiz durmuyo Cuma yaklastıkca adrenalin de artıyo:52:

börekkk mi çöreeekkkk miiiiii:59:
hain dilooooooooo:52:

ahahahahah çok pisimmmm.
Acaip gaza geldim sayendee.:52::32:

benim esim kizkancirdir bana laf atip duruyon :63:seni kesmiycekde kimi kesecek :33:

yok kiz :20: yaninda yogurt yeriz bal gibi damlamaz heryer yapis yapis olmaz hele kaymak ne o öyle disimizi aritir :1:

:27: lahana corbasi mi iciyon leeeeennn :52: hile yok hile :20:

börek cörek :52::52: ana dilek ohh bee simdide ben firsat buldum cekeyim sacini :9::4::4:

:9::9::9:

öyle yapalım artık :17: no bal no kaymak :19:

Ay canıııım kıyamam, tayin falan iste sen buralara, sıcak sıcak takılırız.:16: Kız temmuzda biz oruçları nasıl tutcez, yazın burası hiç çekilmiyoya.
iftar bizde sizden 1 saat önce he he he tek karı o erzurumun
bende cikicam birazdan 1 günde 1 kilo verdiren corbami hazirladim onu iceyim :52::52:
bize de ver kız tarifiiiiiiiiiiiiiii
Ooooo böreğim, çöreğim gelmiş...

Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero:56::56:

Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.

Eki Görüntüle 378375
canım çok sağol ama benim ki öyle değil. OpenDocument Metin diyor sürümü farklı bir word sana kopyalayıp gösterecem de nasıl kopyaladın o resmi ben yapamadım bir türlü

iftar bizde sizden 1 saat önce he he he tek karı o erzurumun

bize de ver kız tarifiiiiiiiiiiiiiii

canım çok sağol ama benim ki öyle değil. OpenDocument Metin diyor sürümü farklı bir word sana kopyalayıp gösterecem de nasıl kopyaladın o resmi ben yapamadım bir türlü

Sürümü ne kadan farklı bea :1:
print scr a bas painte kopyala :34:

Back
X