70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler citirlarimmm!
yarin sabah guzel haberlerinizi bekliyorum:52::52:
off ya firindan etin kokusu geliyo miss gibi:56:
yok kiz bak aklima geldi biz buraya yapmiycaz bildirimimizi :27: ballikaymak ve ben dileke özelden atacaz sonra liste aciklandimi sizde ve tabii bende görecem :52:
iyii geceler canimm :54:
puhahahaaaaaa çatlattın benı :60::60::60::60:
:52::52::52::52::52:
heheheee :9::9: ballikaymaka küstüm ama :63:insan bi sorar suzan bizim resimlerimizi koyayimmi diye :37: oram acik buram acik :1:

buarada heycan tavan yapmıs durumda bende :52::52::52::52:
yarın kaç çıkcam Allah ımmmmm.bugun sporda yapamadımmmmm
heycann dorıuktttaaaaa....
barı -500 cıksammm,ahh ahhhh :31::31::31::31:
kaplumbaga hızıyla gıdıyorummmmm kaplumbaga :57:
10 gun sonra bır ay olcak vere vere 1.5 verdım 3 haftada....

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:17::17::17::17: biliyorum aslında dıyetımde muz yok
daaa 3-4 gun baya hastaydım,enerjı depolamak adına:52::52::52::52:
ama yınede o saatte yemezdım dee kızım bı kac ısıırk aldı artanını ben yedım mecburen.:56: severım de hani :52:

hep öyle oluyor oglisin yemedigini ben yiyordum hele bebekken kavonoz daki meyveli püreleri yemezse ben yerim diye bakiyordum :36:
muz u bende severim diyetlerin cogunda ve diyetizyenlerde genelde muzu vermezler :27:ama mesela grampf girince ayagima muz yedimmi 2 gün bidaha birsüre olmaz grampf falan ay grampf böyle mi yaziliyo :37:

yok kiz bak aklima geldi biz buraya yapmiycaz bildirimimizi :27: ballikaymak ve ben dileke özelden atacaz sonra liste aciklandimi sizde ve tabii bende görecem :52:
iyii geceler canimm :54:

heheheee :9::9: ballikaymaka küstüm ama :63:insan bi sorar suzan bizim resimlerimizi koyayimmi diye :37: oram acik buram acik :1:

harbiden ayıp etmıs amaa :1::1::1:
insanı deşifre eder buuuu kaymak :40::40::40:

hep öyle oluyor oglisin yemedigini ben yiyordum hele bebekken kavonoz daki meyveli püreleri yemezse ben yerim diye bakiyordum :36:
muz u bende severim diyetlerin cogunda ve diyetizyenlerde genelde muzu vermezler :27:ama mesela grampf girince ayagima muz yedimmi 2 gün bidaha birsüre olmaz grampf falan ay grampf böyle mi yaziliyo :37:

muz potasyumbakımından çok zengin ve kas krampları için birebir canım. haftada 1-2 tane yemek lazım

buarada heycan tavan yapmıs durumda bende :52::52::52::52:
yarın kaç çıkcam Allah ımmmmm.bugun sporda yapamadımmmmm
heycann dorıuktttaaaaa....
barı -500 cıksammm,ahh ahhhh :31::31::31::31:
kaplumbaga hızıyla gıdıyorummmmm kaplumbaga :57:
10 gun sonra bır ay olcak vere vere 1.5 verdım 3 haftada....

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
ah ah :ssz:yine sen 3 haftada 1.5 vermissin canim ben gecen sene temmuzda 76.3 le basladim gecen hafta 73.8 din düsün yani :43:
gece kuslari ben yatar sabah hepinizin güzel haberlerini okurum ins benden + gelecek kesin:50::50: hepinizi öptüm byyy:54::54::54::54:
iyi geceler canim :54: isallah güzel sonuclar aliriz canim belli mi olur belki tarti sana süpriz yapar :23:

grampf :1::1::1::1::1: one olaki ?
bıldıgımız kramp mı yoksa bu ayagına giren :1::1::1:
yok ben ne mama ne püre yıyemem asla yemedım de
ama böyle meyve çimo bisküvi vs hayır dıyemıyorum :1::1::1:
dayaklıgım aslında nıye gülüyosam :57::57::57::57:

nete bakarken dudağımdan deri kalkmış onu ısırıyordum içimden bu saatte bir şey yiyemeyeceğim geçti:9::9::9:
ay iyice saçmaladım artık:9:

grampf :1::1::1::1::1: one olaki ?
bıldıgımız kramp mı yoksa bu ayagına giren :1::1::1:
yok ben ne mama ne püre yıyemem asla yemedım de
ama böyle meyve çimo bisküvi vs hayır dıyemıyorum :1::1::1:
dayaklıgım aslında nıye gülüyosam :57::57::57::57:
evet kramp :1: ben yemedigi herseyi yiyordum :43:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: offff offf neyse kafa kafaya verelım gel bacım yamacıma
:ssz::ssz::ssz: offf offf
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:benü de alın aranıza kasımdan beri dietteyim ahanda sonuç 4 kilo zor gitti al ver al ver aynı yerde sayıyom:47::47::47::47:
gel canim gel :ssz::ssz::ssz: offf offf
nete bakarken dudağımdan deri kalkmış onu ısırıyordum içimden bu saatte bir şey yiyemeyeceğim geçti:9::9::9:
ay iyice saçmaladım artık:9:
:1::1::1: yarin tarti günü yeme derin i ye ama yemek yeme :60::60::60:

Back
X