• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mine' cim afiyet olsun bebeem ne kurabiyesi yaptın bakim

Kızlae nrb bende yeni katıldım aranıza :42:çizelge için yardımcı olanlara teşekkürler. Ben diyetisyen yardımı ile zayıflamaya başladım merak ettiğiniz birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım hatta benim doktorumada sorabilirim. Gerçi benden çok tecrubelı olanlar var burada 15 - 20 kilolar vermiş arkadaşlar var hayretle çizelgelerineze bakıyorum hepinizi tebr,k ediyorum varsa bir sırrı paylaşın lütfen:7:

dun aksam NTV de diyet savaşları programı vardı
kac gundur aklımdaydı denk geldım izledim
mantıklı seyler söledıler.3-4 doktorla röportaj yapılmıstı(ayça kaya falan vardı)
insülin direnci die bı durum varya şimdi bizde
diyete baslamadan önce diyetısyene basvurmasanızda mutlaka insülin direncinizi
guatırınızı ve metonuzu ölçtürün dio aclık sekerımızı falan işte
bırde ara ögün zorunlu oolarak kesınlıkle yapmayın dio
mesela 8 de kahvaltı yaptınız,kendınızı 10da mutlaka ara ögün yapmalıyım dıe şartlandırmamamlıymısız
bu şekılde olursa beynızmız süreklı yemek düşünüyor olurmus
ve yag yakımı tam baslıycakken bız acıkmadan bıseler atarsak agzımıza insüln salgılarmıs vucud ve yag yakımı baslayamazmıs
8 de kahvaltı yapan bırı 11.30 bır aclık hıssedıyorsa, makul sayıda kuruyemiş
veya 1 fıuncan kahve yada cay ıcerek aclıgınız bastırın yanına belkı 1-2 form bisküvi gibi
ama acıkmadıysanız kesınlıkle "aa ara yapmalıyız die yemeyin!" dedi
artı spor kesınlıkle sart dedı
spor yapmadan verılen kıloyu mutlaka gerı alırsınız,belkı 2-3 ay ıcınde
belkı 1 yıl sonra... kas oranınız artmadan kılonuzu sabıtlemenız tıbben mümkün degıl dedı
mide küçülmesi die bı olayda yokmus,sadece mıde az yemege alısırmıs bellı bı zaman sonra
yada süreklı yıyerek dahada yemek istermıs vs vs vs baya konular vardıdaa aklıma bunlar geldı

Kızlae nrb bende yeni katıldım aranıza :42:çizelge için yardımcı olanlara teşekkürler. Ben diyetisyen yardımı ile zayıflamaya başladım merak ettiğiniz birşey olursa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım hatta benim doktorumada sorabilirim. Gerçi benden çok tecrubelı olanlar var burada 15 - 20 kilolar vermiş arkadaşlar var hayretle çizelgelerineze bakıyorum hepinizi tebr,k ediyorum varsa bir sırrı paylaşın lütfen:7:

Hoş geldin canım aramıza
Tabikide deneyimlerinizden diyetsyeninizin tavsiyelerinden faydalanmak
İsteriz...

hosgeldın canım,demısmıydım hatırlayamadım :27::27::27:
sen nekadar zamanda verdın 4 kılouy

Hoş geldin canım aramıza
Tabikide deneyimlerinizden diyetsyeninizin tavsiyelerinden faydalanmak
İsteriz...

hoşbulduk canım yani bir deneyimim yok aslında sadece doktorun anlattıklarını anlatabilirim ama seninde maşallahın var canım ya 20 kilo nasıl verilir ne kadar zamanda verdin böyle

aa harbiden cok ıyı gıdıyorsunnn ozaman maşallahhh,
3 haftada 4 kılo.bi ben veremıyorum galıba :19::19::19:
doktor ıns vardır bu hafta gıderımmm, ne dıycek bakalım dıyetısyen teyzemız:27::27::27:[/T

Teşekkür ederim siz nereye gidiyorsunuz doktor size kaç kalorilik bir diyet verdi, uyabiliyormusunuz hepsine

Teşekkür ederim siz nereye gidiyorsunuz doktor size kaç kalorilik bir diyet verdi, uyabiliyormusunuz hepsine

ben ılkdefa gıdıcem :27::27::27: mart basında takıldım buraya martın basından berı güya dıyetteyım işte
gecen hafta dıyetısyene gıtmeye karar verdım,izindeymıs. gidememdım kaldı öle
burasıda kucuk yer fazla secenek yok.enazından bı tahlıllerımı yaprıtıryım da bıde yol göstersın bakalım

ben ılkdefa gıdıcem :27::27::27: mart basında takıldım buraya martın basından berı güya dıyetteyım işte
gecen hafta dıyetısyene gıtmeye karar verdım,izindeymıs. gidememdım kaldı öle
burasıda kucuk yer fazla secenek yok.enazından bı tahlıllerımı yaprıtıryım da bıde yol göstersın bakalım

Nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama umarım gideceğiniz doktor faydalı olur.

Benim diyetim 1600 kalorilik bende sizin gibi 79 kg ile başladım ve hiç aç kalmıyorum yiyerek zayıflamak bu olsa gerek. tabiki kurallarım yeme saatlerim ve yememem gereken şeyler var. ben çalıştığım için programıda buna göre ayarladık doktorumla. Gerçekten çok şeker ve motıve eden bir doktorum var istanbuldayım bu arada.

Önemli olan neyi ne zaöan ve ne kadar yiyeceğini öğrenmek. Ha birde tabi neyin yerine ne kadar başka bir şey yiyebileceksin. Örneğin 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek yerine geçer gibi offff ne uzun yazdım

diyorumyaa eşime dert yanıpta belki azcık iyi niyetli olurda 56 yapar hedefi dedimdi,faso çıktı:19:oyüzden moralim bozuk yoksa,aynanın karşısında heryeni gün dahada mutlu oluyorum,,gerçi görenler bu iyi bak yüzün iyice çökücek falan diyolar moral bide ona bozuluyo ama,şu iddaa bitsin hiç takmıycam artık,normal yiycem sıkmadan57 kafi benim için o kilomu korumaya çalışıcam,,artık eşime kilomla ilgili bişey söylemiycem moralim düzelir belkii,hele bide onu yenersem varyaaa,benden mutlusu olmıycaak:16::16::16::47:
küçük 9 çıktı,büyük 14 anlamam ki tansiyonum çıkmışmı düşmüşmüü,eczaneciler tuzlu limon suyu içirdiler,,ordaki sağlıkçıda bana tatlı şeyler ye dedi,kafam karıştıı:25::31:çok zorlamıyorum zaten kendimi,gündüz yeterince herşeyden yiyorum,,sadece akşamı nesfitle kapattığım için 4gün o iyi geliyo kilo vermeme ,çünkü ben akşam yemek yiyince kilom sabit kalıyoo,e bide akşam nerde zararlı yemek ben onların başındaaa:23::27::9:

ben yemek yapmaya gidiyorum görüşürüz kızlar karnım zil çalıyoo,bugün makarna günüüüüümmmmmmmmmmm:46::46::32::32::16:

gicik iste erkek :57: ne var sanki 56 ya cikarsa ama gözü korkmus demekki yapacagini biliyor ya :27: yüksek cikmis minenin dedigi gibi dikkat et canim benim :16:
sen mi benden çıtırsın 1-2 kılo farkla:63::63::63::63::63:
yavrum haftaya cuma görüşürükkkkkkk.en az 1.5 kg vermeyen nolsun!!!
benım gibi bı rakiben oldugu için cok pişman olacaksın,yazık sana :21::21::21::21:

puhahahaaaaa:60::60::60::60::60:
saolsun bugun kabus gibi çöktü üstüme,aklımdan cıkması mümlünmüüü o dobişinnnnn:37::37::37::37:
ballikaymak ve huzunperisi ömrümüzü yedi ömrümüzü :ssz::ssz::ssz:
:14:
öperim şeker:38:Allah sana da zamanında bebiş sahibi olmayı nasip etsin

verirsin peteğemmmm takma okadar önce sağlık :38:

wuuuuuuuuuuuu kaymakkkk uleynnn ne yaptın tebrik ederim
suzim senide tebrik ederim 300-500'den kurtuldun bacımm:38:
sagol tatlim ama devami gelse keske :ssz:

sagol canim :54:
evet suzim gördüm gördümmm :52::52: sagol suzim :54: devaaammmm :21:
benim senden gözüm korktu :37:

kizlar kizlar evet 6 lari gördüm :52::52:

suziim haksizlik olmasin canim biliyosun benim regl 3 hafta sonrasi geldi ondanda bukadar gitti :34: ayrica sende 800 gr. verimissin süpersin :38:
dur sen su kistim bi düssün sen görürsün :1: ama negüzel bir duygu dimi ballim hakk ettin canimcim :46::38:

Mine' cim afiyet olsun bebeem ne kurabiyesi yaptın bakim
pudingli kurabiye canım $IMG_0154.webp

umayyy kızınnn cok tatlı cıkmıs maşallahhhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim canım

Selam kızlarrrrr:80:

net yoku sabahtan beri resmen çatladım ortadan ikiye ayrıldımmmmm :52::52:
balkaymak suzi kapışması noldu, dilek acaba kaç kilo oldıu
diye düşün düşün durrrr:60:

balkaymak tebrik ederim canım süper kilo vermişsin:46:
suzi seni de tebrik ederim 800 grm da süper bence:34:
devamını bekliyorum bu kapışmanın :23:

dilekkkkkkkkkk:52::52::52::52::52::52:
çat diye çatlamak üzereyim
neresinden tutup da düzeleyim
müptelası olmuşum yemeklerinnn
kendimi boğasımmmm varrrrrrr:53::53:

62.5 ne yaaa 62.5 neeeeeeeeeeeee:18::18:
yapmıom bildirim mildirimmmmm işteeeeee:52:
tesekkür ederim monam :38: senden bi süpriz bekliyordum ama haftaya o süprizi yapacan gibime geliyo :23:
geçen bi çekilişte şal kazandım ya o geldi az önce.. bek beğendim:51:
güle güle kulan canim :38:
işteee bu haber için kurcalıyordum geçmişii:52::52::52:
balgaymak çok iyi vermişsin canım tebrikler:119::119::119::119::119::119:
suziicim rövanşını bekliyoruz tatlım:52::52::52:
bilmem gözüm korktu 2 gündür homini girtlak yiyorum ama yarindan ihtibaren plan kurdum uygulayabilirsem :27:

ben oğluşu uyutam sonrada yemek yapam..
ben k.bahar brokoli haş. ve yoğurt yicem..
çocuklarada makarna
kociş evde yok ona bişey yok..:56::56::56:
ayy bayildim :1: kocis evde yok ona birsey yok :9::9:
Kızzzllaaaar ben kaçıyorum :16:

Malum haftasonu uğrayamıyorum pek...
Umarım hepimiz için sağlık dolu ve hafif bir haftasonu olur...
Hepinizi öptüm kocaman...
Akşam stardaki yarışmayı izleyin derim, onlarda tartılcak :9:
Seviyoruuum siziii :16: :3:
bende izliycem cok merak ediyorum neler yaptilar :27:

kızlar yaaa toto nasıl erir totoooo
duvara vurmak gerçekten faydalımı acaba
göbek gözüme batmaz oldu okadar
nasıl olsa her doğum yapanda var :52:
ama toto canımı sıkıyor çok geriden geliyor
çok terletmeyen biregzersiz lazım bana hızla eriten
:1: toto yu duvara mi vurcen :30: bende karnimi vursam :44:
Kizlar doktordan geldim....birsuru ilaç kel krem verdi.....
Hiç böyle olmamıştım ben yaaaa.....

Menum
Sabah nesfit
Ara elma yemiştim yarısını yiyebildimmm...
Öğle Tost yedim yagsiz kasarli hastaneden sonra yedik
Aksam karnibahar yemeği yogurt yedim
1.5 su ictim
nasil oldun canim belin gectimi :26:
selam kısçelerim nasılsınız bakem
slm canim :3:görükmüyordun bayadir :26:
bı arkadası yönlendırdım buraya bakem gelcekmı :1:
öve öve bıtıremedım,motıvasyon, hırs, menüler dedım bu sıtede, bizim topıkte:21::21::21:
günden arkadasım,bugun konusuyoruzda dedım ben cok kararlıyım
onlada yarısa gırdık bakalım sonuc ne olcak
önüme gelenle yarışa giriyorum,artık bu haftada gıtmezse 1-2 kılo
atlıyım en yakın yerden
:4::4::4::4::4:
eger bende veremezsem benide cagir bende atliycam :43:
yok canımkaçamklardan oldu:17:

karın mumbar sakatat yemeği canım belki siz sevmezsiniz görseniz ama biz adanalılar bayırız:9:
biliyorum anamda karın mumbar yiceğim için cuma tartılmak istemedim bugün tartılmadım yani:9:

[/B][/COLOR]
netden bakdim canim ama hic duymamisdim :1:sagol bilgin icin :38:aslicim senin dedigin sampuani aldim bunu diyordun dimi
$20120331_174100.webp :40:

zayıflatan ayakkabı :52:şimdi ben bunu ayama giysem gece uyusam onla zayıflarmıyııııııııııııım:52::52::52:
ilaç bitki şort krem giysi ya bu zayıflama pazarı nası bişey böle ne bulsalar zayıflatan diye yayınlıyorlar.,
ben zayıflatan çikolata istiyom birde pasta bir de cips her paketle 100 gr verem mesela. bak nasıl alırım ondan paket paket :52::52::52:
bende aldim o ayakkabilardan :1: 1 sene oluyor zayiflatmissmi :27: ama rahat yürüyorsun
hasta oluyorummmmmmmmmmmmm üsüyorummmm donuyorummmmmmmmmmmmm offff
gecmis olsun canim benim :38:

balimmmm D M bir cayini aldim elmali tarcinli cok güzel dene tavsiye ederim :34: özellikle kabizlik icin
bende istiyorum :52: markasi ne adi ne :52:

ahanda bu da benim kıslar kaç gösteriyom?

Not: resimdeki 2 sene önceki halimdir...
cok hos gözüküyorsun yasini göstermiyorsun bencede :23::nazar:

günaydın kızlar ne kaynatmışsınız gece öyleee
ayyyy turkannnn nuriye bayıldımmmm:60:
pisim ya 1 nisan da keşke dediğin olsa hepimiztopikçene 60 olarak uyansak
ben rüyamda 60 olmuşum:60: artıkın hayaller görmeye başladım
zatiiiiii dilekooooda solladı geçiyooooo hızına ulaşamıyozzz yaaaa
çatlıyacam orta yerimden
bu hafta benimle yarışa giren varmı bacılarrr
kazananı uzaya gönderem 61000eu:60: 12 taksitte yapılırrr
ciddi söyliyorum artıkın uzaya seyehatta yapabilecekmişiz ayy ne koptummmm
topikçene uzaya gittiğimizi düşünüyorumda
kıyameti koparırdık heralde
cem yılmaz'ın rekoru tarih olurdu
:16::16::16::16::16:
evet benle rakip olan varmı
şöyle boyu boyuma kilosu kilomaaaa uleynnn
aama yeni başlamış kısçe olmuyacak onlardan fazla gidiyor haksızlık olmasınnnn:27::27::27:
:60: :60: :60:
haha :1: dün esimlen de onu konusuyorduk diyordum okadar param olcak ev alirim neyapayim uzayda oda diyordun o zenginler icin :1: ama diyelim topladim :37:verdim okadar parayi ya uzaydan geri gelemzsem :52:
:53: :53: anaaaaaaaaaammmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52::52:

ay ben birinci olmusuummmm :52::52::52::52:

gercekden inanamiyorum ya :30:

dileeeek dileeeek o sacimi ceken:4: kafama saplak patlatan :57:ellerin dert görmesin baciim :38: :9::9:

ay günaydiin bu arada hepiciginize :3: :1:

ee ne duruyok hadi kutlayak

nanennee nanee nanee naneee:24:

nannnaa nannneee:24:

sanane benden sanane:24:

sahaneyim sahane:24:

bundan sanenneeeeeeee:24:

:118::118: :118: :118: :118: :118: :118:
:9::9::9:
Kızlaarr selam, valla ilk 5i tebrik etmeden edemeyeceğim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim arkadaşlar. Çok tebrik ederim. :nazar:

Bu hafta bildirimde bulunmadım. Sizlerle bir paylaşım yapamadığım için belki arkadaşlar rahatsız olur dedim onun için Dilekcim göndermedim bildirimimi. Haftaya sınavıma gireyim de damlarım yine buraya. Bu hafta regl oldum zaten + 300üm. Bakalım haftaya ne olacak.
Kızlar çok zorlanıyorum gerçekten hem kurs, hem sınav, aradan çok zaman geçmiş hatırlamakta bile zorlanıyorum matematikten tekrar nefret ettim. Geçmem lazım ama nasıl bilemiyorum. Birde bunlar 2 çocuk ve ev işlerini koyun haa bu arada kocayı da unutmamak lazım. Bu ara zaten depresyona girdim galiba. Bir an çoook mutsuzum, sonra birden neşeleniyorum. Kendimi toparlamam lazım canlar.
rezzancim sIkma okadar canini:29: insan bazen bunaliyor cik disariya cocuklari yarim saatligine esine birak temiz hava al sonra yine calis kendine dikkat et canimcim :38:

Merhaba arkadaşlar bende diyetteyim bu aralar aranıza katılmak istiyorum.:29:

Baktım biraz topiğe Gerçekten birbirinize destekle çok güzel sonuçlar çıkmış benimde böyle bir atraksiyona ihtiyacım var açıkçası :4:

Benide listeye eklerseniz gerçekten çok sevinirim:46:

Başlangıç Tarihi : 07.03.2012
Başlangıç Kilo :78,9
Şimdiki Kilo 75,4 / 31.03.2012
Verilen :3,3 kg.
Hedef : 60 kg.
hosgeldin canim :3:
selam kızlar:50:
saatlerce uyudum çok hastayım öksüre öksüre bi hal oldum:50:
o kadar şiddetli öksürüyorum ki belim bile ağrıyor...
sizden ne var ne yok dünden beri girmedim bi hızlıca bakayım geçmişe bakabildiğim kadar...
gecmis olsun canim :38:

:1: :1:

sagol canim :54: amiin ..

sagol canim :54:gecerim bacim gecerim sen dayan acik büfeye tamammi :9::9:
:27: :27:

:9::9::9:

tamamdir suziim hadi bakalim önümüzdeki cuma neler olceek :23:

ye suziimm yee afiyet olsun :27::27:
:14::14::14:

naber suzimmmmmmmmmmm çok açımmmmmmmmmmm:56:
bazen aclik doklukdan siskinlikden daha iyi tatlim yaa bende patliyorum ama mutsuzum :14:

iyi diyelim iyi olalım canım..belim ağrıyo biraz..dr a gittim..MR istedi.randevu aldımda bakalım ne olucak.
ne okuduğunu merak ettim canım..öyle deme walaabenimde iki çocum var ama içimde kaldı üni okumak..yarınki sınava bende giricem..hiç çalışmadım.bu sene öylesine deniycem kendimi..eğer kafama yatarsa seneye tekrar hazırlanıcam..artık kendim için bişeler yapmak istiyorum..çocuklar epey büyüdüler..şimdi sıra bana geldi..düşündüm ne yapabilirim diye okumak istediğimi farkettim..tekrardan zor olacak biliyorum..şu sınav geçsin.kesin kararımı ozaman vericem..malum okumanın yaşı yok..böyle evde olmakda bana göre değil..kendimi aşmam lazım...:16:
gecmis olsun canim isallah düzelir canim belin :38:

bende bendeeee.... bizde soğan, tere roka maydanoz domates salatalık ve biber ektik komşularda aynı kocaman bibahçemiz oldu önceden balkona ekerdik seviyoruz bahçe işlerini

ben görmedim resmini, neden hemen kaldırdın kaynanacım yaaaa

ben senle boy ölçüşemem valla
banada rakip lazım
ama hergün en az 1 cıss yapan biri lazım bana
ancak olur :9::9:

dileğim eline sağlık liste çok güzel
kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlere bişey edemiyorum valla
vereydiniz iyiydi sonra ben gibi kaplumbağa hızında ilerlersiniz
bende bigün ilk 5e girebilecekmiyim acep :31::31:

bende google chrome kullanıyorm ama sorun yaşamadım
diyecektimki çözmüşsün zatiiiii
google chrome dan baya memnunum canim isyerindede mozilla internet explorer takiliyo fazla sevmiyorum he cözdüm ama esimide cileden cikardim :1:

kızlar gidiyorum ben
10 nisan salı görüşmek üzere
öpüyorum hepiciğinizi:54:
güzel tatiller aslicim :16:

anaaamm tam yanlizim diycektimki minik ama sisman kelebee gördüüüm :52: :54:
minikkelebegi kendime yakin buluyorum off off oda huzunperisinden benim senden cekdigim gibi iskence cekiyo :22:
anam dur be yaww gecmis akmisss:10::10::10:oku oku bitiremedimmm
nabiyonuz be yawww? simdi kanald de diyet ile ilgili bi skec var onu izliyomm:9::9::9:sopayla kadinin totoya vuruyolar,yaglari kirdiriyolar:9::9::9:
:30::30: esime desem söyle karnima karnima vur diye :1: gerci canim acirsa oklavayla kovalarim onu :47:
yeni bir hayat programını mı diyorsun ? cumartesi 23.10 daymış
bende erken basliyor sanediyordum iyi olmus :1: önce survivora sonrada onlara bakarim :27:

Back
X