selam canlar ciciler :80:
o kadar süper bir gurupsunuz ki vakit buldukça yazıp aranıza katılmaya çalışıyorum. bir günlük geçmişi gözden geçirerek bayaa uzun bir mesaj yazacağım

öncelikle bugün ben ne yaptım.
aslında birşey yapmadım yani diyet yapmadım :26: sucuklu yumurtalaar,pideleer,fantalar,salepler,magnumlar havada uçuştuu. yeter dedim dayanamadım birgünlük kıydım kendime. saçımı çekme eylemini seve seve kabul ederim :26:
menün gayet iyi bunun üstüne temizlik yapmak da iyi bence. temizlik çok fena harcatıyor vallahi. ben öğrenci evindeyim öğrenci oluna 2 haftada bir temizlik yapıyoruz baya sıkı temizlik yani

bildiğin spor

bide dans... açın oryantal oooh miss
anam netmişsin sen. ama yaa bugün de ben dayanamadım. cidden robot değiliz ki onu yeme bunu yeme olmuyo istiyor. bir de ailemin yanında oluncaa fena ki en fena :26: amma velakin yak bunların hepsini 1 hafta için de yak
bu topik bu haliyle dobikleşmez. o kadar güzel bir ortam ki 55 kilo olsam zayıflamak isterim.
evet yaaa suyun fazlası zararlı bayaa böbrek işletim sistemini bozuyor

ben bunların derslerini görüyorum da hoca dediydi zayıflamak için bol bol su içiyo bayanlar sonra şekersiz diyabeti tetikliyor diye. günde 3ltden fazla su içmeyin bence...
selam :80:
ben de diyetisyene gidiyorum 11 bardak su yazmıştı bana 2.7 litre suya tekabül ediyormuş hemen hemen ama ben pek içemiyorum. bana kaçamağa falan hiç izin vermiyor herşey benim kontrolumda olsun diyor. haftalık kalori hesabı yaparak düzenliyor doktorum. mesela cumartesi salep çiko yiyorum pazar çorba salata falan hafif geçiniyorum.
karbonhidratı oldukça azaltılmış bir menüm var. bezelye,havuç,patates yok cıss.
ben bunu yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum. yavaş yavaş öğüte öğüte yemeye uğraşıyorum 5 dk sonra bakmışım tekrar hızlanmış. olmuyoo :26:
ben tam bir greyfurt hastasıyım diyebilirim. oturuşta 2 koca yediğimi bilirim

metabolizmamın da hızlı olduğunu söyleyebilirim gerçekten
baba kavgaları fena yaa çok bozuluyor insan... yaa şu resimlerini ben de merak ettim nerden bakabilirim ki ? bide aminn...
mutlaka yorulmuşsundur ama ah o sınavdaki gençler... ben de 2 sene önce o sıralardaydım. bugün ne üzüldüm. gençliğimizin en güzel yılları böyle sınavlarla çürüyor. kızın biri kalp krizi geçirip ölmüş duydunuz muu ona da ne üzüldüm. hele ailesi... bu arada sevindimm adına tebriiik
sakın ümitsiz olma bencee zaten baştan kaybedersin. inançlı ol kendine güven

başarıcazzzz...
bu arada benden yaşça büyüklere abla diye hitap etmemin bir sakıncası var mıı ? eğer bana abla demeni istemiyorm diyen varsa belirtebilir. ve de ben 20 yaşındayım