70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence baban engüzelini yapmis annenle ingilizce konusarak.bence kültür her toplumdan ve her seviyeden insanla konusup anlasmakdir.benim erkek kardesim doktor ilceye gelince biner traktörün üzerine tarlayada gider iscisiyle oturu yemeginide yer.okumusluk baska ukalalik baska.minecim bence sen süpersin herkezle ayri ayri ilgileniyor cvp veriyorsun sen özelsin bebek:54::54::54:
ay ay ay utandım bak şimdi :17::17:
sağol şekerim sende öylesin benim için
kayınlaidem sen olurmusun beniim
hem hemşerisiniz
ben seni istiyoruuuuum :23:
ay kızla<r durun itiraf edem benim halim daha feci cahil benim valla kabul ediyorum. niye derseniz hukuk fakültesi mezunuyum yüksek lisans yapıyorum iyi bir işim var. ama ingilizce sıfııııııııııır çat pat kelime bilgim var ama ne konuşabilirim ne de konuşulanı anlarım. çok rezilim çok. geçen sene tatilde otelde biri ile sohbet ediyo eşim. rus tu sanırım. adam ingilizce anlatıyo birşeyler eşim yanıtlıyo falan çok utandım bende öğrenecem. şu yüksek lisans bitsin valla ilk işim ingilizce olacak :52:

eşim orada da çalışmıştı canım tanıdık arkadaşları vardır orada. gerekirse yardımcı oluruz sana. sen çocukla birkaç kez daha konuş bakan kişiyi falan bir sor. bu tip olayları o kadar dinledimki eşimden bende uzman oldum. bu çocuk şayet kötü muamele görüyorsa onun için en iyisi kurumda bakılması. 18 ine kadar güvende olur en azından. dediğim gibi annesini bahane edip çocuğu taciz falan edebilirler. ne yazık ki bilinmese de türkiyede çocuk istismarı ve cinsel taciz çk yaygın. birden sen ağlıyo falan deyince endişelendim çocuk içi.
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler bizi
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimde :9::9: pratik lazım öyle gramer bilmeyle olmuyor
evet canım çok haklısın ben bikaç kere daha görüşeyim olmazsa yardım alırım
ilgilendiğin için çok sağol canım
çocuk anne babasını istediği için ağladı daha çok
erkek çocuk yaa bide yaramazlık falan
babası gibi olmaması için cabalamak lazım
derslerini çalışması tek çıkarı
annesi evlenecekmiş bide çok iyi bir abi dedi,
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı
şükretmemiz için okadar çok sebep çıkıyorki karşımıza

ben yanlış anlaşıldım sanırım :26:
hayır yanlış anladın canım
bak üni mezunu olupta ingilizce bilmeyen bisürü insan var
gerçi okumakta kültürlü anlamına gelmiyor
okuyan cahilde çokta
kendini cahil falan hissetme bidaha tamammı
yada sorgulama kendini
ben üzüldüm seni düşündürdüğüm için

Son düzenleme:
Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kk peyniir
5 zeytin
maydanoz
1 şekersiz çay

Ara:

1 yeşil çay
1 yeşil elma

Öğlen:

1 su bardağı tarhana
5 adet fırında köfte
1 yağsız ayran

Ara:

1 avuç leblebi
1 yeşil çay

Akşam:

Mantar sote ( 5 yk yerim sanırım)
1 kase salata (küçük boy)
1 zero

Toplamda 2 lt su, ama bugün yürüyüş yapamadım ankara buz gibi sağolsun ...

Son düzenleme:
az önce öğle yemeğimi yedim yazıyorum kızlar
4 kaşık mantarlı domatesli bulgur pilavı
3kaşık tavuk ciğeri
haşlama ot(salata niyetine)
yarım dilim uno dengem ligt ekmek
üstüne yeşil çay içeceğim şimdi..
16.00 da ara öğün var 200gr (4kaşık)yoğurt...
öptüm hepinizii
yeni başlıyorsan bulgur pilavı olmamış gibi geldi
ben hedefime yaklaştım ama yinede pilav yemeye korkuyorum
yersemde 2 kaşık sadece
salata olarakta normal salata ye bence çiğ olanı daha iyidir sanırım

heyt o başkası benimm :32:
neden alıntıladığımı unuttum :26:
minemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin:4:4:
ablam ol benim ablam yok
benim hiç ablam olmadıkiii
abimde olmadı :14::14:

gunaydınlaaaaaaaar, pazartesi şerifleriniz mübarek olsun :)))

ay kapanışları fln, bir yogun ama bi gelip selam çakıyım dedim, gerçi siz beni bilmiyosunuz sevmiyosunuzzz yeniyim sanıyosunuzzz ama ben bu topiğin dinazorlarındanım :))

beni de sevin, beni de sarınn noluyyyy :29:

Selam dinazor:52::52:

hani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun:52::52::52:
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum

Ihh yoktu canım.:26:
Regl olmuşsun çok pis kıskandım:9:

günaydın güzeller :16::16:
güzel bir hafta diliyorum
burada hava çok güzel
ince bir hırkayla çıktım
buarada nesliiiii sabah +300düm :14::14:
buhafta sen kazanacaksın sanırım
neyse daha bitmedi 4 kocaman gün var :9:
dilek bu çilekli yeşilçay güzelmiş
senden duymuştum sanırım :34:

Evet canım ben dediydim bende beğeniyorum tadını.:7:

Slm cnm.bugün pzt acayip yoğunum topiğe çok uğrayamnıyorum.
cmt doktora gittim tartıya çıktım - 900 çıktım :) yani 71.7.
ve hafta içi konuştuklarımızın hepsini konuştum.
bu haftaki listem şöyle yorumlarını merak ediyorum :1:

sabah:
büyük bir bardak limonlu su
kahvaltı;
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kadar beyaz peynir
5 ad zeytin
domates salatalık çay
hafta sonları yumurta

ara;
15 ad. sade çubuk kraker yada 1 ad. kepekli galeta

öğle;
1 büyük kase salata (üzerine yarım küçük tavuk ızgara veya 3 yumurta büyüklüğünde biftek ızgara veya
1 küçük kutu ton balık ile)
1 dilim çavdar ekmek
1 paket ayran
veya
2 dilim ekmek arası avuç ayası kadar tavuklu veya etli veya ton balıklı sandviç
sade soda

ara;
2 porsiyon meyve

akşam;
8 çorba kaşığı z.yağlı kabak kalye/patlıcan satası/fırında imam bayıldı/karnabahar/brokoli haşlama/ıspanak yemeği gibi)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya (haftada 1-2 kez)
1 kase mercimek çorba yağsız
1 yemek tabağı sebze haşlama veya salata
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya
1 tabak dolusu etsiz z.yağlı sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara:
1 porsiyon meyve
1 yemek kaşığı dolusu tuzsuz kabak çekirdeği

Çok şükürr:52::52:
Açlıktan zafiyet geçirecektin yoksa.:52:

sen evlenince yandın şeker bütün işler sana bakıyor olucak anneler arkamızdan bizi toplamıyacak :1:bulaşık ,çamaşır, ev temizliği, yemek ,koca birde çocuk olursaaa uuffffffffff maşallah kendine zaman bul bulabilirsen :1:,şaka bir yana sevdikten sonra herşey bir yana :16:

bu arada dileğim sevdiceğinle bu en şişman halinle falanmı tanıştın eğer öyleyse şu an sana tapması gerekiyor fotolarını gördümde şu an daha güzelsin ve sakın eski o haline dönme (fotolarında da farkettim o halinde biraz mutsuzluk varmış sankim yüzünde :44: )

Selam şeker:3:
Onunla tanıştığımızda 68-69 falandım yanlış hatırlamıyorsam yada 72 falan bilemedim tam.:26:

geçmiş olsunn. duramadığım zamanlar mecbur ağrı kesici içiyorum ben ya yoksa geçmiyoo :50:

gecmis olsun cnm ins hazirlikliydin.bol sicak seyler ic

Tatlım hemen bi ağrı kesici buluyorsun majezik fln yoksa çekersin yatana kadar :50:
çok sağolun kızlar çantamda hazırlığım var dı Allahtan majeziği de i
çtim ama benimki bir gıcıktır sormayın ağrı kesiciyi başlamadan atmam lazım başladıktan sonra atınca etki etmiyor hemen. arkama elektrik sobasını açtım belime de şalımı doladım elimde çayım hazırım sancıya . of of akşam ede bilirsem iyidir bugün.
battaniye altına girip birde karnıma sıcak su ayaklarıma kalın çorap bitki çayı da elimde tv karşısına geçsem:31::31:
:17::17:eşime de sözüm vardı bugün :17::17:bozulacak şimdi:17::17::17::27::27::27::27::27:
Dileeeek nerdesin len seeen ??? :22:
he ya dileeeeeeeeeeek nerdesin kız.
balkaymakta yok baaaaaaaaaaaaal nerdesin
alov nerdesiniz gelin çabuk bakın resim koydum bakın diye yaaaaaaaa:52:

hem hemşerisiniz

canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler bizi
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimde :9::9: pratik lazım öyle gramer bilmeyle olmuyor
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı

okuyan cahilde çokta
yada sorgulama kendini
inşallah iyi olur sonu ya. ben çocuklara çok üzülüyorum. eşim 5 sene çocuk şubedeydi. onun anlattıkları falan beni mahvetti. aileler yüzünden o masum yavrular neler neler çekiyo. uyuşturucu kötü şeyler yazmaya elim varmadı umarım o çocuk mutlu olur ve iyi bir hayatı olur. tabi emin değiliz ama ben onun annesinin yaptığı işi yapan kadınlara da çok üzülüyorum. çok zor hayat onlar için. hiç biri o yolu isteyerek seçmezki. ALLAHIM HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜR. Bazen ne kadar küçük şeylere takılıp üzülüyoruz değil mi oysaki neler var hayatta
minemmmm zaten kaynanayim cok sevme beni sen gelinsin:4:4:

şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :24::24::24:yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı:24::24::24:
he he kendi kaynanamla uğraşamıyom hazır burda bi tane var bende bunla uğraşam:52::52:

oyyy minem kiyamam ablan olurum bak onu cok iyi yaparim cünkü 5 kiz 1 erkekge ablalik yapiyorum amca kizlarida var ablaligim cok iyidir:34::34:

çtim ama benimki bir gıcıktır sormayın ağrı kesiciyi başlamadan atmam lazım başladıktan sonra atınca etki etmiyor hemen. arkama elektrik sobasını açtım belime de şalımı doladım elimde çayım hazırım sancıya . of of akşam ede bilirsem iyidir bugün.
battaniye altına girip birde karnıma sıcak su ayaklarıma kalın çorap bitki çayı da elimde tv karşısına geçsem:31::31:
:17::17:eşime de sözüm vardı bugün :17::17:bozulacak şimdi:17::17::17::27::27::27::27::27:

inşallah iyi olur sonu ya. ben çocuklara çok üzülüyorum. eşim 5 sene çocuk şubedeydi. onun anlattıkları falan beni mahvetti. aileler yüzünden o masum yavrular neler neler çekiyo. uyuşturucu kötü şeyler yazmaya elim varmadı umarım o çocuk mutlu olur ve iyi bir hayatı olur. tabi emin değiliz ama ben onun annesinin yaptığı işi yapan kadınlara da çok üzülüyorum. çok zor hayat onlar için. hiç biri o yolu isteyerek seçmezki. ALLAHIM HALİMİZE BİNLERCE ŞÜKÜR. Bazen ne kadar küçük şeylere takılıp üzülüyoruz değil mi oysaki neler var hayatta

şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :24::24::24:yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı:24::24::24:
he he kendi kaynanamla uğraşamıyom hazır burda bi tane var bende bunla uğraşam:52::52:
gününü hesaplamadan niye söz verdin kız kocişine
heveslendirdin boşuna adamcağızı :9: :9:
canım bazenöyle problemler geliyorki
elden bişeyde gelmiyor çok çaresiz kalıyorum
bu çocuğuda takip edeceğim
geçen haftalardada bikız intihar etmeye kalkıştı
babası dövmüş falan
ben hiç hatırlamam diyor babamla oturup konuştuğumu, beni sevdiğini falan
çok üzülmüştüm onada
allahtan şimdi iyi o kız
hergün diyorum zaten neler var hayatta
tek derdimiz kilo olsun oda gidiyor işte

he ya dileeeeeeeeeeek nerdesin kız.
balkaymakta yok baaaaaaaaaaaaal nerdesin
alov nerdesiniz gelin çabuk bakın resim koydum bakın diye yaaaaaaaa:52:

kedim be ben seker gibiyim bir tanisan cocukla cocuk olurum büyükle büyük ins kaynanaligimda iyi olur.ayrica ben kaynanami cok severim oda beni cok sever:34:

oyyy minem kiyamam ablan olurum bak onu cok iyi yaparim cünkü 5 kiz 1 erkekge ablalik yapiyorum amca kizlarida var ablaligim cok iyidir:34::34:

tamam anlaştık ablam ol benim
oley

hırsından çatlasın düşmanlar benimde artık bir ablaaam vaaaaar :24::24::24:
biz 2 kardeşiz sadece ablam olsun isterdim
ablacım isminide öğrenebilirmiyiz acep??
blackin, ballında ismini bilmiyorum

bu hafta çok kararlıyım şekerim beni yıldıramazsınn :20:

hem hemşerisiniz

yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı

okuyan cahilde çokta
yada sorgulama kendini
öğrencin adına çok üzüldüm ama ne kadar şanslıki senin gibi bir öğretmenleri var dertlerini paylaşabiliyorlar :46: bazen biz insanoğlu şükretmeyi unutup hep daha fazlasını istioyruz Allah'ım herkesin hakkında en hayırlı neyse onu versin umarım çok başarılı bir öğrenci olur ve hayatını kurtarır:31:
sanırım ben alınganlık yaptım dediğin gibi üni mezunu olup ing bilmeyen ,okuyup hala cahil olabilen insanlar var günümüzde ,ama sonuçta hepimiz insanız huzurperisi beni yanlış anladı sanırım kardeşini anlatmış :mesela bende kendi annemden örnek vereyim annem ilkokul mezunu babası okutmamış fakat sağolsun beni ilkokulda 8 sene boyunca hep okula götürüp getirirdi hiçde sıkılmazdı bu durumdan çantamı taşırdı hep annem ve benimle birlikte derslerime yardım ederdi benden daha çabuk kavrar öğrenirdi (kendi kendine şiir bile yazardı)hatta öğretmenim dışardan okumayı dahi önermiştiki ona babam ne yazıkki izin vermedi ,ama ben hayrandım anneme o yaşta herşeyi öğrenebiliyordu ki böyle eminim milyonlarca insan vardır günümüzde , o yüzden kimseyi hiçbir zaman ayırma gibi bir durumum yok asla ,geldiğimiz yer belli şu dünyada gideceğimiz yer belli :(

bu arada kendimi öğrenci gibi hissettim bir an bana tavsiye verince ,çok hoşuma gitti açıkçası sağolasın ablacım eminim mesleğini çok iyi yapıyorsun ki buraya dahi yansıyor :46:Allah her okula böyle öğretmen nasip etsin :34:son olarak gerçekten üzülme sakın ben seviyorum seni sadece fazla alınganlık olmuş şen şakrak topiğe devam edelim ,huzurperisi senide seviyorum sende sakın beni yanlış anlama öpüyorum hepinizi :54:

Ben geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine:1::1::1::1:

Ben geldim uleyyyyynnnnnnn
Kizlar cok mutluyummm hastaneden sonuclarımı aldımmmm belimde sakatlık hastalık Fln yokmusssss ohhhh şükürler olsun rabbimmeeeeeee.....
Yanlız ilaçlar fayda etmezse fizik tedaviye gondercekmissss...bide korse gibi bişey önerdi dik durmam icin bakalım onuda alicam.....
Sizler napiyonuzzzz kaynatmissiniz yine:1::1::1::1:

geçmiş olsun tatlım sewindim bi sorun olmadığına :34:

:52:
Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kk peyniir
5 zeytin
maydanoz
1 şekersiz çay

Ara:

1 yeşil çay
1 yeşil elma

Öğlen:

1 su bardağı tarhana
5 adet fırında köfte
1 yağsız ayran

Ara:

1 avuç leblebi
1 yeşil çay

Akşam:

Mantar sote ( 5 yk yerim sanırım)
1 kase salata (küçük boy)
1 zero

Toplamda 2 lt su, ama bugün yürüyüş yapamadım ankara buz gibi sağolsun ...

Kizzzz norisşsşşş Zero içme selulit yapıyo yani asıllı olan hersey ben soda hariç herseyi bıraktım ....send bırak bence....:9::9:

bütünn azimli,başarılı,kararlı,güzel hemcinslerime selam olsuun :80:

evet o haberi ben de izledim ve içim cız etti:50:.
çocukluğumuzu, gençliğimizi, tüm hayatımızı sınavlar yönetiyor malesef..

ben de 23 yaşındayım canım abla demesen olur heralde:27:c

cidden anlamak zor eşleri...
kiloluyken de sorardım çok mu şişmanım falan die
yoo iyiysin derdi..
sonra zayıflamaya başladım, kilo verdiğime sevindiğine dair imalarda bulundu
şimdi de komplekse girdi:60:
tuhaf yani...

evet ya yoklar ölzedim kaç gündür...

tamam canım abla demem sana :34:

selam
foruma henüz bu akşam kaydoldum,aranıza yeni katıldım yani.bir kaç gündür takip ediyordum herkes bir şekilde başarılı oluyormuş gibi gözüküyordu ,benimde kilo problemim var tek başıma zorlanıyorum kilolarımdan kurtulmakta ortamda çok hoş gözüküyor :) hemen kaydoldum.
bana yardım edeceğinizi umuyorum 74 kiloyum 58 falan olmak istiyorum.malum acemiyim neler yapmam gerekiyor siz neler yapıyorsunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim

hoşgeldin :80:
burdan öğreneceğin çok şey olduğu kesin. eğleirken birşeyler öğrenecek bi yandan da oldukça motive olacaksın. cidden çok güzel bir ekip :34:
zayıflamak için alışkanlık haline getirmen gereken 3 şey var bence... bol bol su içmek spor yapmak az az sık sık yemek... bunların yanında da var tabi yapman gerekenler ama bunlar öncelikli.
bitki çayı içmye de alışmalısın bazı çaylar zayıflamada çok yardımcı oluyor. metabolizmaya hızlandırıyor. su atılımını artırıyor. yağ yıkımını kolaylaştırıyor vs :34:
eh şimdiden kolay gelsin bakalım ve de tebrik ederim böyle bir karar verdiğin için :46:

STAR TV YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARININ 1 HAFTADA VERDİKLERİ KİLOLAR !!!

Mavi takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı 6 kg ya yakın vermiş 1 haftada.
2. Tartıya çıkan yarışmacı Kevser 7 kg vermiş
3. Tartıya çıkan yarışmacı Mert Ali 8kg vermiş
4. Tartıya çıkan yarışmacı Sedef 107,7 den 103,4 ya inmiş
5. Tartıya çıkan yarışmacı Ömer 184,6 dan 176,6 ya inmiş
6. Tartıya çıkan yarışmacı Semra 102,7 den 99,3 e inmiş
7. Tartıya çıkan yarışmacı Ayhan 178,7 168,2 10,5 kg vermiş

Mavi takım toplam 47,3 kg kaybetmiş bi haftada

Kırmızı takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı Hakan 144,3 135,8 (- 8,5)
2. Tartıya çıkan yarışmacı Fulya 148,8 142,3 (- 6,5)
3. Tartıya çıkan yarışmacı Gözde 137,6 132,8 (- 4,8)
4. Tartıya çıkan yarışmacı Macit 168,7 161,6 (- 7,1)
5. Tartıya çıkan yarışmacı Deniz 106,9 103,3 (- 3,6)
6. Tartıya çıkan yarışmacı Fatih 239,9 229,4 ( 10,5)
7. Tartıya çıkan yarışmacı Halil 143,4 134,5 (- 8,9)

Kırmızı takım toplam 49,9 kg kaybetmiş bi haftada !!

YA BENDE HAFTADA 10 KİLO VERMEK İSTİYORUM :9:

bir haftada 3 kilodan fazlası bence iyi değil. böyle bir programda nasıl bu şekilde oluyor çok şaşırdım. tabi ben uzman değilim vardır bir bildikleri belki ama ben haftada 3 kilodan fazla vermek istemem. umarım insanlara bu şekilde kötü örnek olmuyordur bu program...

kızlar bu arada bende sanki bir şişkinlik var ya sebebini anlaamdım acaba son 2 günden beri yaptığım kaçamaklardanmı bu durum ,zaten akşamda kaçırdım keşkek,pilav , yedim offf çok güzel di ki hayatımda hiç sevmezdim keşkeği :19::14:ama yedim :14:

neyse sabredicem yok bana yemek falan 4 gün hafiif geçirmem gerek yoksa 73 ü göremeyip yine 74 lü rakamda çıkmaktan çok korkuyorum :52:

bugünkü menüm

sabah(7:15)
domates ,salatalık,kk peynir, 4siyah zeytin,1 yumurta, 2 bardak çay ,1 dilim çavdar ekmeği

ara(10:45)
2 hurma

öğlen sabahki gibi yapamyı planlıyorum

ara(16:00)
2 hurma veya bir elma

akşam(19:00)
dün akşamki menü değiştiği için bu akşam ıspanak ve yoğurt yicem kesinlikle :31:1 dilim ekmek

böyle işteee şimdilik cıss yok gibi ama akşama doğru ya olursaa :17:

ASLA OLMAYACAK CISSS SÖZ VERDİM KENDİME :52:

evet yaa bende de kaçamak yaptım mı bir şişkinlik oluyor. ama kaçamaklarımı 2 haftada bir yapıyorum en fazla :34: insan dayanamıyor yaa ister istemez yapıyor böyle kaçamaklar :26:

selam kızlar ben bugün başldım diyete...79 kiloyum bu arada :( 10 da uyandım... 20dk koşu bandında yürüdüm.. diyetisyene gittim.. ona normal kahvaltı yapmayı (yumurta,domates vs) sevmediğimi söyledim oda alternatif olarak 3 kaşık nestle nesfit, 3 kaşım yulaf ezmesi, 3 kayısı,3 ceviz ve üzerine light süt döküp ye dedi sabahları. sabah geç uyandığım için kahvaltı öğününden sonra ara öğün koymadı direkt 13.30 da öğle yemeğim var sonra 16.00 da bir meyve sonra akşam yemeği sonra da 9 da yine ara öğün var yani günde toplam 5 öğün.. :) bir öğünü uykuda yemiş oluyorum :) hadi bakalım bol şans hepimize .......

diyetisyene gidiyor olman gayet güzel bence o sana gereken yolu gösterir. aklına takılan şeylerde de burdan yardım alır ayrıca motive olursun. çok eğlenceli bir ekip burası ben de yeniyim bu arada :34:

Anam salmışım iyice kendimi ben ne zamandan beri böyle spor görmedi bu vücut :1::1:her gün yaparsam dahada faydası olur inş. Da yapçak adam nerde :18::44:spor mana ile beni susattırdı bak şimcik :27:

selam :80:
spor yapmak bana da çok zor geliyor yaa... çok tembelim anca toto büyütüyorum :26:

biraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu :14::14::14:

mesleğin ne ablacım böyle konuşunca merak ettim. kolay gelsin... bu arada abla demem de bir sakınca var mıı ?

Back
X