- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
ay ay ay utandım bak şimdibence baban engüzelini yapmis annenle ingilizce konusarak.bence kültür her toplumdan ve her seviyeden insanla konusup anlasmakdir.benim erkek kardesim doktor ilceye gelince biner traktörün üzerine tarlayada gider iscisiyle oturu yemeginide yer.okumusluk baska ukalalik baska.minecim bence sen süpersin herkezle ayri ayri ilgileniyor cvp veriyorsun sen özelsin bebek![]()
sağol şekerim sende öylesin benim için
kayınlaidem sen olurmusun beniim
hem hemşerisiniz
ben seni istiyoruuuuum
canım bende anadolu lisesinde okudum orta kısımda feni matematiği bile ingilizce gösterdiler biziay kızla<r durun itiraf edem benim halim daha feci cahil benim valla kabul ediyorum. niye derseniz hukuk fakültesi mezunuyum yüksek lisans yapıyorum iyi bir işim var. ama ingilizce sıfııııııııııır çat pat kelime bilgim var ama ne konuşabilirim ne de konuşulanı anlarım. çok rezilim çok. geçen sene tatilde otelde biri ile sohbet ediyo eşim. rus tu sanırım. adam ingilizce anlatıyo birşeyler eşim yanıtlıyo falan çok utandım bende öğrenecem. şu yüksek lisans bitsin valla ilk işim ingilizce olacak
eşim orada da çalışmıştı canım tanıdık arkadaşları vardır orada. gerekirse yardımcı oluruz sana. sen çocukla birkaç kez daha konuş bakan kişiyi falan bir sor. bu tip olayları o kadar dinledimki eşimden bende uzman oldum. bu çocuk şayet kötü muamele görüyorsa onun için en iyisi kurumda bakılması. 18 ine kadar güvende olur en azından. dediğim gibi annesini bahane edip çocuğu taciz falan edebilirler. ne yazık ki bilinmese de türkiyede çocuk istismarı ve cinsel taciz çk yaygın. birden sen ağlıyo falan deyince endişelendim çocuk içi.
ama gel gelelim turist görsem konuşamam okadar işte bilgimde
evet canım çok haklısın ben bikaç kere daha görüşeyim olmazsa yardım alırım
ilgilendiğin için çok sağol canım
çocuk anne babasını istediği için ağladı daha çok
erkek çocuk yaa bide yaramazlık falan
babası gibi olmaması için cabalamak lazım
derslerini çalışması tek çıkarı
annesi evlenecekmiş bide çok iyi bir abi dedi,
yanlarına alacaklarmış
umarım kurtulur hayatı
şükretmemiz için okadar çok sebep çıkıyorki karşımıza
hayır yanlış anladın canımben yanlış anlaşıldım sanırım :26: