• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:9::9: hemseri oldugumuz burdan belli demek tartiyi gezdiren ispartalilar :111:

cocukluguma ineyimmi dilek :9::9:

hosgeldin canim :3:

bende diyorum acaba bende demi su var sumu tutuyor vucutum :26:

uyy yerim ben onun dudaklarini :54::nazar:

bende isterem ciciler almak bende isterem acik renk kiyafet giymek :24:

sen dur dilek :1: senin artik kemiklerin cikmis acir sonra :27:ben hoplarim üstüne senin yerine :9:

hadi bakalim sende 40gün ciko yeme :1: 40 gün sonra noldu anlat ama oldumu canim :1:

bende tek giderim alisverise :27: hele kocisle asla :37:

hadi bakalim canim :1:

kadayif mi yedin kiz :9: affiyet bal seker olsun :9:yok canim pilavin tadini unuttum bile :9::9::9:

hayirdir canim yaa noldu :26::26::26:
Sana ben pilavı hatırlatırım canım, şöyle resim falan koycam ama diğer kızçelerin hakkını yemeyeyim şimdi, neyse, sen çikolata ye büyüğünden en iyisi mi oğluşundan falan kalanları hiç çöpe atma emi:52:

slm kızlar nasılsınız
nihayet bu gün kendime tartı aldım
tartıldım ve 75.4çıktım iyi yani
bide kızlar tartılmak için ne uygun zaman ne zaman ,
bide bu gün adetimin 3. günü
buda beni biraz kilolo göstermiş olabilirmi
Diğer kızlar söylemiş zaten.

kızlar yaa benim bilgisayarım bozuldu ya ondan giremiyorum. ev arkadaşımın da sınavı var bilgisayarından çalışıyor onunkini de çok istemiyorum kızın çalışmasını engellemeyeyim diye ondan giremedim:14: ama bu sırada mideye inenler indi tabii:14: bugün de sevgilimin bilgisayarını aldım ona ders kitabı verdim biraz ders çalışsın ben internete gireyim bugün:9:
valla regli öncesi pek tehlikeli bi zaman resmen gözüm dünmüş gibiydim yaa her şeyi yedim.. :53: artık 2 gğnde ne kadar kurtarabilceksem:14:
Tehlikeli zaman dikkat et.

hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum..:47::47::47::47:..benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor :27::27::27:dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo.:53::53::53:vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı...:52::52::52::52:.nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım:53::53::53:.tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff :43::43::43::43::43::43::43:
Bundan ala motive olman için ne gerek. Gel buraya gel canım, boşver sen onları, itinayla zayıflatılırsın burda

zayıflamam için öneriniz varmı
Burda kal ve listeleri ve önerileri takip et canım.

canım görmemiştim mesajını. bizimki çöpçata usulü oldu. işyerimde bir bayan vardı o ayarlamış. başımın etini yedi bir tanış diye kadın. aman ben ne etcem polisi falan dedim. ama kısmetmiş işte. tanıştık görüştük bi baktım evleniyorum:30:

kızlar fotoğraf çektim. sizin için he he iş yerinde lavaboda oranın ışığı iyi gibi geldi. akşam da evde çekeyim bir iki tane. dileeeeeeeek sana salam gibiyim dediğim fotoyuda buldum. hepsini akşam yüklerim 5 kilo farkettirmiş mi söylersiniz artık :1:
Koy bakalım, iyi oluyo. İsmini de halaaa bahşetmedin.

doktorumuz gelene kadar ben anladığımı çevirem canım. farenks nefes ve yemek borularının girişi boğaz kısmıdır. bu kist boğaz veya ağız içinde çıkabilir diyor. semptom yani belirti vermez diyo. yani ateş ağrı falan yapmıyormuş kızını rahatsız etmezmiş. bölgesel cerrahi müdahele ile alınabilir diyor. diğeri de lazer le silmek sanırım. cerrahi kelimesi korkutmasın seni çok basit bir işlemle alırlar. ilaç sıkıp iğne yapar en fazla canı acımaz kızının bistüri ucu ile yavaşça alınır. zaten o bölge ölü dokudur. bunu mukoza da çıkan sivilce gibi düşün. kist içi su dolu yada ölü dokudan oluşa dışı zarlı vücudun oluşturduğu bir kesedir. ağız içi de bazen çıkıyo. daha da büyümeden aldır canım . çok geçmiş olsun

kızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla

abababaa duy sesimi burda yazanlar ne anlama geliyor bitercüme et yaaaa
Vallekula veya farenksin herhangi bir yerinde de görülebilirler. Genellikle asemptomatik olup, tedavileri total eksizyon veya marsüpiyalizsyondur.

kızlar bakın kızımın ağzında çıkan bu, azcık daha küçük bundan, netten aldım bunu
Eki Görüntüle 381462

kusura bakma canım az önce gördüm sorunu... black gayet güzel açıklamış sadece marsüpiyalizasyon lazer değil. orda ya kist tamamen çıkartılır ya da kistten küçük bi delik gibi bir şey kesilir, içi boşaltılır ve yanlara doğru dikilir tekrar kapanmaması için. bu işlem zaten çok küçük bi işlem lokal olarak sadece orayı uyuşturup yaparlar... tamamen çıkartma da yarım saat bile sürecek bir şey değil.. hiç canını sıkmana gerek yok çok küçük bi operasyon.. gecikmeden yaptır da kisti alsınlar tamamen almaları daha iyi olur bence dışındaki kapsülüyle birlikte almış olurlar.. çok geçmiş olsun canım

Sevgili rakiplrim bursa86, ee2, ptty ben kaçıyorum bittiniz siz, şimdi gidip yürüyüş yapcam
:52:

BEN KAÇIYORUM KIZLAR YAA, BİR DE BUGÜN ÇOK BUNALDIM ŞİŞTİM , BÖYLE YAKASIM VAR HER YERİ..

Hepinizi çok seviyorum, iyi akşamlar size...

Minee , monaaa, blackcat, suzii,dileeeek vee herkeseeee bol iradeli akşamlar ..

:119:

Son düzenleme:
Kek, çiko, pasta, pizza, sarma, açma, kfc aklına ne gelirse.
Bi hamburger bi kere yemişimdir.:9:

Çiko delisiyim ben. H.sonu yerim ama p.tesi biter.
C.tesi tekrar yerim.

Metabolizma farkı da vardır tabi. Çok kaçırırsam hemen ıspanak veya kapuska yerim mesela.:27:
Yemeden bi hayat düşünemiyorum.:27:

Tamam canım görüşrüüzzz:16:
Çocuk da yaparım kariyerdenin yeni sloganı çikolatımı da yerim kekimi de, çıtır da olurum:52:

2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim ama daha tuvalete gitmişliğim yok , içimde depo mu var ne var anlamadım yaa :53:

Klozeti özledim len resmen :53:

Acılarım gibi içime atıyorum galiba :9:
Akşam 1 bardak suya 1 ceviz-1 kuru kayısı ıslat, sabah kalkınca iç. 30 dk.sonra kahvaltı, birebir geliyor.

Akşam için hâlâ kararsızım.
Annem geldi. Bu münasebetle ablalar, eniştelerde geliyo.
Evde yemek yok.
Dışardan sipariş ederler sanırım.:31:
Allah'ım sen bana güç ver diyerek eve gidicem.
Giderken de zero alayım bari.:7:
Hadi gözünaydınnn.
Kizlar bitter çikolata da az kalorimi var o yüzden mı onu tercih ediyorsunuz...????:52::52::52:

Evt canım, zaten bütün hazır ürünlerde kalori cetveli oluyo, alırken arkasına bakarsan, kalorisine göre alırsın.:16:

Sevgili rakiplrim bursa86, ee2, ptty ben kaçıyorum bittiniz siz, şimdi gidip yürüyüş yapcam

BEN KAÇIYORUM KIZLAR YAA, BİR DE BUGÜN ÇOK BUNALDIM ŞİŞTİM , BÖYLE YAKASIM VAR HER YERİ..

İyi akşamlarrrr canım. Sakın romayı yakıp gelme yarın:52:

Canım mm. Sanada iyi akşamlar bol yurumelerrrr:1::1::1:Kacamaksiz bir aksam geçirirsin insallahhhh....:1::1::1:

Kizlar bende kaciyorummmmm bugunluk benden bu kadarrrrr öptüm hepinizi coookkkkkkk herkese iyi akşamlar diliyorummmmm :16::16::16::16::16:

Evet üstüne biraz uzun bişile de güzel dururdu.
Dar paça ve kot olacak beyaz pantul dediğin.:9:

Sevdiceği beyaz pantulla karşılamak istiyorum bakalım.:31:
hadi bakalım inşallah canım
kusura bakma canım az önce gördüm sorunu... black gayet güzel açıklamış sadece marsüpiyalizasyon lazer değil. orda ya kist tamamen çıkartılır ya da kistten küçük bi delik gibi bir şey kesilir, içi boşaltılır ve yanlara doğru dikilir tekrar kapanmaması için. bu işlem zaten çok küçük bi işlem lokal olarak sadece orayı uyuşturup yaparlar... tamamen çıkartma da yarım saat bile sürecek bir şey değil.. hiç canını sıkmana gerek yok çok küçük bi operasyon.. gecikmeden yaptır da kisti alsınlar tamamen almaları daha iyi olur bence dışındaki kapsülüyle birlikte almış olurlar.. çok geçmiş olsun canım
çok sağol canım yaaa bilgilendirdiniz beni
pedodontiste gidecem doğrumudur pekii? kbbyemi gitmemiz lazım

iyi akşamlar canım
şuana kadar 0 kaçamak
seviyor seviliyorsun :16::16:

hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum..:47::47::47::47:..benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor :27::27::27:dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo.:53::53::53:vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı...:52::52::52::52:.nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım:53::53::53:.tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff :43::43::43::43::43::43::43:
:47::47::47:
terbiyesiz ne olacak
:19::19::19:
ben akşam mesaisine başladım bile herkes gediyo :27:
eve geldim ıspanağımı ocağa attım üstüne 1 yumurta yanınada yoğurt oooh mis mis :56:
evde çektiğim resimler hep karanlık çıkıyo ya sinir oldum. ben size kasımdaki düğün fotosunu koyam da gülün halime gece elbisesi ile olan hemde içimde korsede var yani:52::52:

SELAM KIZLAR ÇOKKKKKKK MUTLUYUM 5 KİŞİ ZAYIFLAMIŞŞIN DEDİ ÇOKKK MUTLU OLDUM YAŞASIN YAN YAĞLARIM ERİYOR ÇOK ŞÜKÜR TEŞEKKÜRRLER KADINLAR KULÜBÜ:kkk::kkk::kkk: TEŞEKKÜRLER KISÇELERİM HER KİLO ALMAMDA İMDADIMA YETİŞİYORSUNUZ :12::12::12::16::16::16::16::52::52::52::52::9::9::9::9::9::35::35::35::35::33::33::32::32::32::32::32::54::54::54::54::54:

çok sağol canım yaaa bilgilendirdiniz beni
pedodontiste gidecem doğrumudur pekii? kbbyemi gitmemiz lazım

ben bilmiyordum canım diş hekimliğine giriyor o da ev arkadaşım diş hekimliği 1. sınıfta okuyor ona sordum bakıyorlar sanırım dedi... o da tam emin değil ama bakıyorlar diye biliyormuş bi git istersen.. bana kalsa genel cerrahi derdim:))

slm sisko cadilar:52: bugün ne yedim yazayim
sabah kalkinca su kahvaltida kahvaltilik gevreklerden yedim kücük kase
arada leblebi​
öglen fencel yaptim yogurtla onu yedim​
arada meyveli yogurt
aksama balikli salata ve corba​
3 litre su 1 saat eliptik ve bazi hareketler
4 kupa bitki cayi​
aksama benimkilere börek yapiyorum ins yemem:56:

Hadi bakalımmm merakla bekliyorum fotolarını.:23:

Peff gene aynı durum.:ssz:
Ay bunlar moral bozmak için varlar.
Sen boşver o arkadaşını hatta dur boşverme ona inat kilo ver.:34:

haklısın dilekcim aslında kılo vermeye basladım sende bılıyorsun 2 ay oldu buraya gelelı oncesıde var ama ara vermıstım ya bu yenı baslangıc dıyorum kendımce.2 ayda 4 kılo vermıısım bıraz agır agır gıdıyorum ama basaracagım 30 nısanda hatırı sayılır bır kg ye ulasırım ınsallah.yardımlarınız ıcın tesekkurler bırde arkadasa kızıyorum ama sagolsun hırsıma hırs kattı.yanlız koca karı yakıstırması olmadı beee.......ne alaka anlamadım.:47::47::47:

densiz iste ver sunun adresini bi bana yazin geldigimde sacini basini yolup öyle gideyim yoksa icim rahat etmez :47::47::47:
zayıflamam için öneriniz varmı
1. önerim aksam menü yaz
2. önerim cizelge yap
3. neyse aklima gelmedi :1: hosgeldin buraya takil canim itinayla zayiflatiliyor :3:
ahahah çatlak.:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Çok sevindim yazdıklarına yok canım bırakıp gitmeyi düşünmüyorum.
Yazın h.sonu kaçaamklarım olabilir sadece.:9::9::9::9:

Off keşke bende olabilsem.
Umay sana bişi sormuştu canım.
Onun yazdıklarından bi bak istersen.:34:

İnsenee çocuklugumaaaaaaa lise 2 den sonrasına inmesende olur.:9:
Yok canım kemik falan ne gezer.
Dombiliyim hala.:9:
niyeki noldu cocuklugunda :26: dilek söz verdin dimi beni zayiflatcan daha önce burayi birakmasin bak küserim sen hedefine yaklasdikca korku sarmaya basladi bende :18:
Canım benim malesef bugünde 3 silahşörler olarak cıss yediremediniz bana :9: :9: :27:

Bende çıkıp gezmek istiyorum yaaa ooooooooooffffffff valla ofisi dağıtcam şimdi, niye regl öncesi kadınlara izin yok yaaa :27:

Sen ne yaptın kesin dondurma fln yemişsindir :52:
hahay:1: ne iyi olurdun regl öncesi reglliyken ve regl sonrasi izin isteriz isteriz :kkk:
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum
Kahrediyor hayat beni
Acilarin kadınıyım

Söylemiyor kimse derman
Öyle zorki mutlu olmak
Yüregimde büyük ferman
Acilarin kadınıyım

Sevdalardan darbe yedim
Su gönüle sevme dedim
Ömrü yare kul eyledim
Acilarin kadınıyım....

BİRDE BEN SÖZ YAZAYIM

Bekledim bekledim gelmedi cuma
Yemedim içmedim bekledim öyle
Bi türlü incecik yavru gibi olamadım
ben acılar kadınıyım

Dilek sen beni son zamanlarda HİÇ anlamadıN
3 tane rakibim var bu hafta çok korkmaktayım
Yeter uleey yeter çok sıkıldım çok bunaldım
Sevdiceğimden ayrıyım ben acılar kadınıyım

:24: :24: :24:
:9::9::9:
Akşam için hâlâ kararsızım.
Annem geldi. Bu münasebetle ablalar, eniştelerde geliyo.
Evde yemek yok.
Dışardan sipariş ederler sanırım.:31:
Allah'ım sen bana güç ver diyerek eve gidicem.
Giderken de zero alayım bari.:7:
aksam full olceksiniz demek hadi kolay gelsin dilekcim :38: cissiz atlatirsin isallah bugünü :29:
Sana ben pilavı hatırlatırım canım, şöyle resim falan koycam ama diğer kızçelerin hakkını yemeyeyim şimdi, neyse, sen çikolata ye büyüğünden en iyisi mi oğluşundan falan kalanları hiç çöpe atma emi:52:
hehe kandiramasin beni ciko sevmem ben :9: o degilde canim biz aslinda 3 rakipiz :15:simdi balikaymakla da revancim var ya o bizi cumaya sollar gecerse :30:

kactim geri kizlar suralari kaldircam esim cocuk evde yumurta bayrami oldugundan okular kresler kapali vee eve geldim evimi taniyamadim ya :84:
:10::10:

Sebepsiz kuş tüyü minderim , regl ile alakalı herhalde, herşyden pek bi memnunsuzum bugün :14:

moralin bozulduysa sana 100 gr dondurma ismarliyim yawrum, 181 gram:23: regl oldugun icin odul:34:

sen o hatuna 6 ay olur,10 ay olur,1 yil olur.. ne kadar gecerse gecsin o laflari yedirttireceksinn:41: tamam mi canim,moralini bozma..o hatunu aklina getir yeme,kullan o hatunuu:27::27:

2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim ama daha tuvalete gitmişliğim yok , içimde depo mu var ne var anlamadım yaa :53:

Klozeti özledim len resmen :53:

Acılarım gibi içime atıyorum galiba :9:

aynen noramm ben de oleyimm yaaa,klozetle baris yapmak istiyommm:74::74::5:

Back
X