öyle tatlım ya iziyi sizleri bulmuşum yoksa şuan kesin 80 olurdum. en azından düzgün beslenmeye alıştım. önceden sabah 2 poça alırdım birini kahvaltı öbürünü öğle yemeği niyetine yerdim. hem bütün gün aç olurdum hemde şişman. akşamda ne bulsam götürürdüm ve niye kilo veremiyorum derdim birde
canım 1600 kalorlik dieti 2 haftadır uyguluyorum zaten. 1600 hiç geçmedim diyebilirim. sabah notmal domates peynirle kahvaltımı yapıyorum öğlen ya sebze ya sanviç yiyorum akşam da et tavuk balık la günü kapatıyorum. cıs yemiyorum en azında kalori hesabına göre 1600 ü geçmemeye dikkat ediyorum. menülerimi yazmadım pek ama hepsi kalori sepeti sitesine kayıtlı oradan takip ediyorum. ödev ve iş yüzünden feci yoğunum diete ayrı enerjim yok o yüzden. şu ödevi halledem spora tekrar başlayacağım. 2 aydır spor yapmadım o yüzden de veremiyorum. benim meto yavaş biliyorum zaten. en dikkat ettiğim haftalarda bile 500-600 ancak verdim. almayıp bu ayarda gitmeye de razıyım valla.
çok geçmiş olsun canım
suzi suzi ne olacak bizim bu halimiz kız. 1 ileri 2 geri.
sende benim gibi kalori takibi yap canım en azından almazsın. ben 1600 uyarak bak hiç almadım ve canımın istediğini de sınır dışına çıkmadan yedim . birşeyi yemeden önce kalori sepeti sitesine bakıyorum bazen kalorisini görmek bile yeme isteğimi öldürüyor.
veren herkesi çooooook tebrik ederim veremeyenlere de benden birer çiko.:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125: madem veremediniz bari ağzınız tatlansın