• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şişşşşt gizli konuşmayın bakim
napcaksın napcaksın :52:
çatlarım heee verdiğim kiloda boşa gider

tamamdır canım haftasonu olmasada haftaiçi kesin yapıp yerim
tarifini bilmiyom ama neyse bulurum netten

Örtmen kızdı.:9::9::9:
Dün konuşuyodukta 60 kusür çıkarsan azına tükürürm demiştim.:60::60:
Iykkkkk :37::37:

kızlar yaaa
ben araöğün bulamadım
elmam var sanıyordum yokmuş
sütsüz nesfit yedim 1 avuç
kıtır kıtır pek güzeldi
cips niyetine yesekmi

Ara öğünde başka bişi yoksa olabilir tabi.:27:

:60::60::60::60::60:
heyyyy hayırrrrrrrrrrrr:52::52:

:60::60:
Gel bebeim yamacıma

Demee öyleee demee öyleeee:4::4::4:

Kullandığın hap ve regl olmamana bağlıyorum ben bu durumu canım.:26:
Listeye alıcam seni.
bu hafta sana yapisacam birsey yemeden direk önce sana soracam dilek:9: lütfen 24 saat topikde ol :101:cepden bile girebilirim :52:
Ne geçmesi bebeğim :9:

neeeeeeeeeeeey :57:

Suzi niye böyle oldu yaaa :57:
bende anlamadim canim ya icime ne kactiysa artik :44:

tebrikler :46:

süpersin, şimdilik 1. sin sanırım

100 gr 100gr en azından gitmiş yaa, tebrikler

naptın sen suzim yaaa

evlilikle nealakası varmış ki düzensizliğin bende olmamıştıda
neyse tebrik ederim

inşallah canım

umarım öyle olur bukadar artı çıkmamıştım hiç

suzi sondan 1. sen 2. bende 3.yüm
ilk 3 belli oldu :9:
inaniryorum ki bu topik hic 1 hafta icinde bu kadar kilo alan kisce görmemisdir :52: dilek :3: ben yine bir ilk basardim sanirsam :37:
günaydin:3:

:44: birsürü alinti yapmistim yaa :26:

neyse ..veren kizlari tebrik ediyorum :46::nazar::nazar:

umayim suzim üzülmeyin:38:

benimde tartilmaya bile cesaretim yok :26:
sagol ballim :48::38:
kızlar bende sürekli sizi takip ediyorum ama yazamıyordum az önce diyetisyenimden geldim 4 ayın sonunda 8 kilo verdim.artık kilo vermem yavaşlayınca doktorum hızlandırmak iiçin ara öğünlerimi değiştirdi bende sizlerle paylaşmak istedim.11 de bir çay bardağı yoğurt da 1 yemek kaşığı yulaf karıştır dedi.3 deki ara öğünüme 3 kuru kayısı 4 hurma ve saat 5 te de bir dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal sür ye dedi.2 hafta böyle uygulayacağız ve ciddi anlamda kilo vermen hızlanacak dedi.ana öğünlerim de sebze salata 3 köfte den ibaret.
hosgeldin canim aramiza :3:
pff hep tartıldıktan ve bişeyler yedikten sonra lavaboya gidiyorum daha önce gitsem 200-300 gram kurtarırdım belki:37:
bu arada kızlar kefir için muhteşem bir şey bağırsakları çalıştırmak için.. 1 litre alın 3 günde bitirin ben iki gündür sabah kalkınca büyük bi bardak içiyorum tuvalet sıkıntım yok 2 gündür.. ayrıca çok da sağlıklı.. içinde katkı maddesi filan yok tamamen doğal..
bi de markette közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biber konservesi buldum..
onları aldım koruyucu filan var içinde hiç hoşlanmıyorum ama aldım artık..
onları salata yapıp yedim annemin yaptığı gibi güzel olmuyor taze olmadığından ama yine de güzeldi..
hem kalorisi de çok az akşam yemeklerinde tercih edebilirsiniz bence:34:
ya aslinda annemde hep bana kefir aldiriyor cok faydasini görüyorum diye bikere ver bakayim tadina dedim eksi olunca icmemisdim ne kötü ne iyi ama bende iceyim bi:7: sagol canim :38:
yıwwrıııımmmm gıyaman ben sanaaa:43: haftayaaa gitcek onlar,sen hiç canını sıkma..bu hafta olmadı tamam mııı:25: pazartesi yeni bir başlangıçççç:16:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
cok sagol sekerim benim :38::54:
Kızlar bugün lcw gittim, kıyafet denedim. 38 beden pantolan normal oldu, 36 yı da zorla düğmesini kapatarak giydim. Gömlekte de 36 beden iyi geldi, çoook mutluyum. Resimlerimi de ekledim, yorumlarınızı bekliyom. Sizleri ve dilekçim seni çooook seviyorum. Allah ne muradınız varsa versin inşallah, sevdiceğine tez zamanda kavuştursun seni de.
tebrik ederim canim seni :46::nazar: bundan sonra alisveris yapmakda daha bi zevkli olur :21:
:9: :9: :52:

önce diyetisyen olduğunu duydum (erkek)

Sonra komik ve sempatik olduğunu öğrendim :52:

Sonra tipini gördüm veeeeeeeeeee :52:

istanbula taşınmdaya karar verdm :9:
doktor civanim doktor doktor civanim :24:
hadiyin ben kaçtım akşam yemeğini şimdiden hazırlıyım da kociş aç kalmasın benide yolculuk bekler zaten, herkes kendine dikkat etsin benim için dua edin ptty nin sınavı iyi geçsin deyin aklınıza geldikçe :1::1: 2 gün forumdan ayrı kalacağım :ssz::ssz::ssz:inş anamın yemeklerinden kaçamaksız kurtulurum birde öyle durum var dün bir tel açtı beni gelcek diye börekler falan filan neler neler hazırlıyacakmış bende dedim ben yemem sen bana bicik kepek ekmeği al onla idare ederim ben olmaz öyle diye tutturdu telde bende tmm annecim yerim diyererek kandırdım ama inş o beni kandırmaz yemekleriyle asla yemicem kalori fazlası olanlardan :20::20:neyse kızlar sizlere kaçamaksız sağlıklı hafta sonları sınava giricek arkadaşlarda var burada benim gibi onlarada bol şanslar :3::3::3::3:
sana bol sanslar canim :16:

kizlar bugün 12 de cikdim isden annem aradi sen yasine yani esime ne aldin dedi :44: niye ki dedim yarin dogum günü ya dedi :30: ben kocisin dogum gününü unutmussum ona hediye aldim cikolatali pasta aldim ama büyük olandan deyil kücük boy pasta aldim ama ben napcam simcik :43:

dilek :3: napem annem 1 dilim yesem:44: yiyesim yok sevmem ben cikolatali kek pastalari o seviyor diye aldim ama simdi kocis kirilir bende yemezsem :26:

monam 60 olmussun tebrikler canim :23:

kizlar:3: isden dogru düzgün giremedim tekrar kilo veren kizlari tebrik ediyorum gönülden :54:
veremeyenler üzülmesinler daha cok cumalar gelecek ve birinde olmazsa birinde mutlaka kurtulcaz artik su fazlaliklarimizdan diye düsünüyorum :29:

Kızlar bugün lcw gittim, kıyafet denedim. 38 beden pantolan normal oldu, 36 yı da zorla düğmesini kapatarak giydim. Gömlekte de 36 beden iyi geldi, çoook mutluyum. Resimlerimi de ekledim, yorumlarınızı bekliyom. Sizleri ve dilekçim seni çooook seviyorum. Allah ne muradınız varsa versin inşallah, sevdiceğine tez zamanda kavuştursun seni de.

nereye ekleniyor kızlar bu resimler?

bu hafta sana yapisacam birsey yemeden direk önce sana soracam dilek:9: lütfen 24 saat topikde ol :101:cepden bile girebilirim :52:
kizlar bugün 12 de cikdim isden annem aradi sen yasine yani esime ne aldin dedi :44: niye ki dedim yarin dogum günü ya dedi :30: ben kocisin dogum gününü unutmussum ona hediye aldim cikolatali pasta aldim ama büyük olandan deyil kücük boy pasta aldim ama ben napcam simcik :43:
dilek :3: napem annem 1 dilim yesem:44: yiyesim yok sevmem ben cikolatali kek pastalari o seviyor diye aldim ama simdi kocis kirilir bende yemezsem :26:
monam 60 olmussun tebrikler canim :23:

kizlar:3: isden dogru düzgün giremedim tekrar kilo veren kizlari tebrik ediyorum gönülden :54:
veremeyenler üzülmesinler daha cok cumalar gelecek ve birinde olmazsa birinde mutlaka kurtulcaz artik su fazlaliklarimizdan diye düsünüyorum :29:

Tamam canım ye bi dilim:34:
Sonra etinde kemiğinde benim ama :56:

bi............ yaaaaaa:60:

Çok hayııınnssıınnnnnnn Monaaaa :52:

Back
X