• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor cok faydalı ben belimden dolayı ara verdim yapmıyorum bu aralar çünkü beli. İyileşti gibi kosu bandım var onu bile yapmıyorum duşun yani:34:Fırsat buldukça her yere yürüyerek gidiyorummmm en güzeli....

havadan mıdır karakedim,nere gitti herkes

ben de doymadım yavrucum, 10-15 kaşık yemişimdir :30:
ay bende yedim bi sürü sonra doymadım :17::17:gettim gene kurabiye yedim:22::22:
Ulllleyyynnnnn kimse çalamazzzz topigimiziiiiiiiiiiiiii:1:Yolarimmmm vallaa:1:
Demedi demeyin sonra:9::9::9::9::9:
totolarımızla ezerik biz onları:52::52:
Selam kizlar....
Kafam atik bu gece hayali menuden sonra gercek menumu yazayim.,

Sabah
Kasar ketcup salam

Oglen
Salamli kasarli omlet
2 br light kola

Aa
Bi kupa nescafeli sut

Aksam
Bi kase az limon sirkeli yesil salata ustune beyaz peynir

kız sabah sabah nası yiyon salam ketçap falan :37:

Normalde büyük bardak çaya 3 bardak şeker atıyorum. Eskiden rejime girdiğimde 2'ye indirmiştim tadı fena değildi ama yinede 3 şekerlisi gibi değildi.Günde en fazla 2 bardak kahvaltıda çay içiyorum bazende hiç içmiyorum .Onun için azaltıp azaltmamak konusunda kararsızım.Acaba yine azaltmalımıyım ?

Normalde büyük bardak çaya 3 bardak şeker atıyorum. Eskiden rejime girdiğimde 2'ye indirmiştim tadı fena değildi ama yinede 3 şekerlisi gibi değildi.Günde en fazla 2 bardak kahvaltıda çay içiyorum bazende hiç içmiyorum .Onun için azaltıp azaltmamak konusunda kararsızım.Acaba yine azaltmalımıyım ?

canım ben çayı liseden beri şekersiz içerim. ilk hafta tadı kötü gelir ama sonra şekrsiz çayı o kadar seveceksin ki bir daha şeker aklına bile gelmeyecek, şekersizi dene derim.
ya da tek şekere zorla kendini ne kadar az kalori o kadar giden yağ:34:

fistiklarim bugunku menumu paylasayimmm,saatleri cok bilemiyorum..is yogunluguna gore degisiyo saatlerim :32:

sabah
1 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
2-3 dilim salam
domates,marul, mevsim yesillikleri

ara
3-4 badem
2 bardak yesil cay

ogle
4-5 yemek kasigi firinda karnibahar ve salata

ara
form cayi
2 kuru kayisi
3-4 badem,findik

aksam
firinda karnibahar ( kac kasik yedim bilmiyorum,saldirdim :9:)
salata

simdi yesilcayimi iciyorum,aksam yatmadan once kefir iciyorum..kefir mayasini nasil bulabilrim kizlar ya da icmek icin aldigim hazir kefirden uretebilir miyim?? keten tohumu alali bir ay oldu,hala acmadim yaa:31:
bir de seyi sorucam, bazen su icmeyeyim diyorum ve onun yerine ilik yesil cay iciyorum..yerini tutar mi kizlar yoksa illa ki su mu icmeliyimm:26:

Yeşilçay yağ yakar.
Su da yakılan yağları idrarla dışarı atmayı sağlar.
Su da yeşilçayda içmelisin canım

Selam kizlar....
Kafam atik bu gece hayali menuden sonra gercek menumu yazayim.,

Sabah
Kasar ketcup salam

Oglen
Salamli kasarli omlet
2 br light kola

Aa
Bi kupa nescafeli sut

Aksam
Bi kase az limon sirkeli yesil salata ustune beyaz peynir

:30::30::30::30::30::30::30:

Kocaman bi göbek, başağrısı, mide bulantısı, karnımdan gelen gurkkk gırkkkkk sesine rağmen iyiym sanırım.:27:
Sağol bebik.:38:
Gaz tavan yapmış durumda yarın hala regl olmazsam yuh dicem kendime.:9:
tamam sormadım kabul et:60::60:

vay arkadaş ben de tam zamanında olcam ya
tam yolculuk sırasında, şiş bi vaziyette gitcem:37:
sapukum sapuk yalnızlıktan can sıkıntısından sapıttım :60::60::60:

:54::54::54::54::54:

sapukkkkk var topikte kaçınnnnnnnn:60::60::60:

Back
X