• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmm:16:şimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum:5:
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:

sebze yemeği falan yaparsın cnm
tamamen diyet yemeği koymasanda en azından çok ağır yağlı yemeklerde yapmazsın:26:

Son düzenleme:
sağolasın dilekcikim :54:
aynen canım ya çok nankörler yani
bidahada yapmam yani :19:
zaten bi sinirliyim duygusalım sıkıntılıyım ya

Bi daha isterlerse kızılcık sopası hazırlayıp verirsin.:9::9::9:
Böyle şeyler için cidden kendini yıpratmaya değmez boşver annemin bi lafı var biz yemediğimizde diyo ananızıın ayaklarını yiyin diye.
Sende öyle de geç:60:

günaydın yawrularım napıyosunuzz?
gece 11de yattım sabah 7de kalktım ama hala uykum varr,kociş kursa giderken sabahları kahve yapar,yatağa gelir,kupayı burnuma doğru tutardı..ben de kahve kokusuyla uyanırdımmm:16:şimdi kociş hep uyuyo ben de sersem gibi kalkıyorum.. tek başıma kahvaltı yapmatı sevmiyorum:5:
menümü akşam paylaşıcam,akşam ne yesem bilmiyorum..yarın da yatılı misafir geliyo..kociş de diyet yemek koymucan dimi misafirin önüne diyo..nası yapcam bilmiyorum:18:

Günaydın minderbobb :3:
Vayyy kocayaaa bakkk kahve hazırlayıppp kahve kokularıyla uyandırmalar falan.:52::52:
İnşaallah güzel bi iş bulurda sbaah beraber kalkarsınız gene:34:

benmkısıde hıc ewlılıgı dusunmuodu hıc agzına bıle almıodu
arkdslar bna sunu sole bunu sole agzından laf almaya calıs bakalım ewlenmekten bahsetcekmı dıolardı
agzından laf almak ıcın sacma sapan seler soluodum bnmkısınden yıne tık yoktu ne aılesyle tanıstırıodu ne ewlılıkten bahsedıodu
hahahy ben bıkere aglamıstım bıle bu cocuk benmle dalga gecıo herlde hıc ewlılıkten bahsetmıo dıe
amaaa amaaaaaaaaaaaaaaaa annesyle tanıstırdıgı gece ewlılık teklıfı ettı
weee ben sok:54::54: ayyy gozumun onune geldı suan erkeeem yaa paşammmm yaaaa:54::54::54::54::54:

Çatlak kısçee yaaa :9::9::9::9::9::9:
Ya genel olarak muhabbetlerde geçiyorda sonunda ekleniyo tabi -daha çok erken - diye.:9:
Hayırlısı olsun diyorum bende hep.:27:
Siz ne zamandır nişanlısınız?

bu aksam mısafırım gelcek demıstım ya kızlar menumu su sekılde dusundum nasıl sızce
mercımek corbası
karsık kızarma ( patates bıber kofte domates )
plaw
salata . yogurt - ıcecek
sonrasında ıvır zıvır
az mı yaaa

çatlarım sonra, mazallah :9:
lahana kapuska aynı degılmıkı :27::27::27::27:
bılmem hanı su beyaz lahanadan yapılan corbadan bahsedıyorum.
evet bencede saglıklı degıl haftada 3-4 kılo ama benım okuduklarım en fazla 2 kılo vermıs haftada
ama sadece corba yıyorlarmıs ben yapamam okadar.anca ana ögünlerde yerım o corbadan
oda en fazla 3 gün.bılmıyorum arastırmadayım.yannız sadece lahanayla yapılmıyor corba, kerevız falan bırsuru besleyıcı sebze var
sebze agırlıklı beslenım seklı gıbı.abd de bı klınıkte kalp hastalarına mı ne uygulanıyormus
tam anlamamkla beraber ıncelemedeyım :34:

hoşgeldın canım
kapuska lahana yemeği canım
lahana çorbası değil
ben yaptım yemek olarak yiyeceğim
o çorbayı 1 hafta boyunca yiyeceksin sırayla ilk gün meyveyse sonra salata türü sebzeyle falan
ben okadar hızlı kilo vermek istemiyorum zaten
benim babam mayayla yapmıştı:26:
demek biri önce mayaladı ondan maya şeklinde yapmış.. yengem vermişti zaten babama mayayı..

selam kızlar geçmiş de pek birikmiş:31:
benden aynı hala stresliyim:37::37:
artık konu çalışmayı bıraktım çıkmış sorulara bakmaya çalışıyorum bu sefer pek umudum yok ama bakalım haftaya kadar toparlayabilirsem geçerim inşallah:25::25:
anlamıyorum bazen okuduklarımı veremiyorum kendimi sınav psikolojisiyle moralim bozuluyor oturup ağlıyorum:5:
bugün ameliyata girdim guatr ameliyatıydı ne zormuş yaa benden genel cerrah olmaz büyük bi risk sadece yardım ederken bile korktum gerçi ilk deneyimimdi ama sonra sonra alışılıyor sanırım...
ben biraz daha geçmişe bakam.. :54:
inanmak çok önemli canım bişeyi başarmak için
bisöz var hoşuma gider
''elini her istediğinde kıpırdatabiliyorsan emin olki tüm kontrol sendedir. kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememişsindir'' [/SIZE]
istiyorsun kazanmayı ama burada inanmak önemli sendede onu az gördüm yani umudum yok diyorsun
inandığın halde kazanamayabilirsin öyle bir ihtimalde var tabii ama inanmazsan kesinlikle kazanamazsın
selam kizlarr..Bende kk ya üyeyim.Ben de dört ay önce dogum yaptim ve kilolarimi vermeyi cok istiyorum...hayatimda hic bu kiloda olmadim.bende cokk ama cok kilo vermek istiyorum yaaa...insallah.....
ben 18 ay önce doğum yaptım daha yeni verdim kiloları
ben çok geç akıllanmışım sanırım :9:
verirsin yavaş yavaş acelemiz yok
arkadaslar bu aksam yemek yapamadım onun yerine menemen yaptım ama umarım çok kalorili değildir:(
bence fazla kalorili değildir
hatta baktım şimdi 1 porsiyon menemen 179 kaloriymiş
Günaydın kızlar.:79:
Topik 2-3 gündür pek sessiz. Bu durumun sebebini bilmemekle bugünden itibaren gene elimden geldiği kadar ilgilenicem.:114:
Bu hafta benimde canımı sıkan bi kaç şey vardı bide malum regl psikolojisi :97:
Neyse geçti artık.:27:

Yeni gelenler hoşgeldiniz..:80:
Destek isteyene her zaman yardım eder burdaki kısçeler.:112:
Kalıcı ve azimli olmanızı dilerim..:82:

Beğendiğim menüleri sadece beğendim ama bugünden itibaren hepsine yorum yapmaya çalışıcam eskisi gibi.:34:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah:103:
süpersin tatlım
fünaydın fıstıklaaaaaar artık sıcak erzurum sabahlarına uyanıyorum + 12 falanız sonunda acık ısındım

cümleten günaydın fıstıklar sersm gibiyim ya. kahvemde yok yapsam da uyansam . acık çaya dayanayım bakalım belki uyanırım. iyi sohbetleeeeeeeeeeeeer
şimdide burası soğudu
yağmur yağmur yağmur
günaydın buarada
bende hazır kahveden aldım içtim ama açmadı uykumu

Son düzenleme:
bu arada kahvaltımıda yazayım..
sabah kalkar kalkmaz
1 büyük bardak ılık su içtim
1 fincan yeşil ve form çayı
1 salatalık
yarım domates
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost

günaydın kızlar

ortim tarafından ite kaka buraya getirildim çünkü aylarca ugrasıp gördüğüm 6 lı rakamlardan çıkmak üzereyim . sacma sapan şeyler tüketiyorum mesala bu sabahki gibi sabahın 8 inde kahvaltı olarak halka tatlı yedim

Günaydın ortimmmm:4:
Bundan sonra buraya gelinecek ve menü paylaşılacak.:57:
Sabah sabah senin neyineee koca koca basenini görmedin herhalde.:9:
O halka tatlının kaç aydır hayalini kuruyorum ben.:31:
Ben yiyemiosam sende yemee banaaaneee:52:

günaydın pambuglarım.......:16:
ne ediyonuz bakimm...:ssz::ssz::ssz::ssz:

Günaydın Ruweydaaa hala moralin bozuk mu?

kızlarr hep kendi resmlerinizi koymssunuzz yafff
incecik qörünüosunuz bideee:44:

biliyomusun ben mağazatya girip elbise denemeye bile utanıyorum bu tiple bana elbise neyine diye gülerler diye:9:
ama bugün denicem bide dediğin gibi olmazsa üstümde acayip hırs yaparım ben diyetisyene gitmeden önce yine avm ye gittim
ondan sonra tamam artık zayıflıcam deyip doktora gittim
yine bu avm işi bana iyi gelecek saol tatlım bu güzel fikrin için:27:

tatlım ya warya geçen marketten bişeyler aldım kasaya geldim, kasada bi bayan war uzun boyluu çok hoş bi bayan zayıf tabi bide , kadar hoş giyinmişki kadına herkes bakıyo
fln bide kızı wardı yanında oda çok güzel giyinmiş, neyse baktım baktım kadına yaa dedim istersen bin liralık kıyafet al dedim kızım insanda fizik olcak güwen olcakta aldığın yakışcak, o bayanı görmemm iyi oldu aslında, dank dedi kafama bi kez daha zayıflamam :1:

bu aksam mısafırım gelcek demıstım ya kızlar menumu su sekılde dusundum nasıl sızce
mercımek corbası
karsık kızarma ( patates bıber kofte domates )
plaw
salata . yogurt - ıcecek
sonrasında ıvır zıvır
az mı yaaa

börekte yapabilirsin az dersen
bide fikrimi söyleyeyim patatesleri doğrayıp yağla kekikle falan
sonra fırında at iyice kızarsın oda güzel oluyor köfte biber karışık tabiii
sana bitarif yazmıştım okudunmu buarada

işte onu yaparım tatlım. bidaha isterlerse aynen bana bugun söylediklerini hatırlatırım, o yüzden bidaha pasta börek yapmama gerek yok derim :16:
gelin hepberaber yiyek ya pekte güzel oldular ha :1:

yiyelim sonra 1 hafta bunalımda kalalım di mi :57:

sopa istiyon sen :57:

Sakın yeme haa :57:

günaydın kızlar :3:
nasılsınız, ay ben çok sinirliyim ya :43:
iş yerimdekiler yok eskiden pasta yapardın börek yapardın diye haftalardır başımı yiyolar
bugun yaptım getirdim biri diyo ben pasta yemem biri diyo ben 60 kilo adamım yemekle aram olmaz
çok sinirim bozuldu kızlar ya ağlayıweresim geldi ya :43: :43:
tam ağzımı açtım bişeyler dicektim bende bi başladım mı yardırır giderim en iyisi sus elif dedim
kusura bakmayın ya çok canım sıkıldıda sabah sabah :50:
boşver canım benim takma kafana bidaha isterlerse cevağları hazır sölersin hemen :34:
Uyanın tabiiii YAZ GELİYOR YAAAAAAZZZZZZ !!

Çok tembelleştik topikçe ayaklanmamız lazım :52:

:119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yürü be nora kim tutar seni :52::52::52::52::52::52:

Günaydın sevgi pıtırcığı.:3::3:
Hava kapalıyken insanın full yatası geliyo ama sen öyle yapma kalk bi güzel kahvaltını et:52:
ayy çok hoşuma gitti kız sevgi pıtırcığı kelimesi :1::1::1::1::1::1:
canım benim kahvaltımı yaptım zaten kocişle birlikte ama eşimi geçirdikten sonra hemen sofrayı kaldırıp yatağın içine tekrar attım kendimi pc de karşımda sizlere laf yetiştiriyorum her zmanki gibi :1::1::1::1::1::1::1:

benmkısıde hıc ewlılıgı dusunmuodu hıc agzına bıle almıodu
arkdslar bna sunu sole bunu sole agzından laf almaya calıs bakalım ewlenmekten bahsetcekmı dıolardı
agzından laf almak ıcın sacma sapan seler soluodum bnmkısınden yıne tık yoktu ne aılesyle tanıstırıodu ne ewlılıkten bahsedıodu
hahahy ben bıkere aglamıstım bıle bu cocuk benmle dalga gecıo herlde hıc ewlılıkten bahsetmıo dıe
amaaa amaaaaaaaaaaaaaaaa annesyle tanıstırdıgı gece ewlılık teklıfı ettı
weee ben sok:54::54: ayyy gozumun onune geldı suan erkeeem yaa paşammmm yaaaa:54::54::54::54::54:
bakk şimdii kocişlerden bahssedilirse hemen aşka gelirim toppik yine aşk dolu olur :16::16::16::16::16::16:

Bi daha isterlerse kızılcık sopası hazırlayıp verirsin.:9::9::9:
Böyle şeyler için cidden kendini yıpratmaya değmez boşver annemin bi lafı var biz yemediğimizde diyo ananızıın ayaklarını yiyin diye.
Sende öyle de geç:60:

:1::1::1::1:

Çatlak kısçee yaaa :9::9::9::9::9::9:
Ya genel olarak muhabbetlerde geçiyorda sonunda ekleniyo tabi -daha çok erken - diye.:9:
Hayırlısı olsun diyorum bende hep.:27:
Siz ne zamandır nişanlısınız?
[/QUOTE]

ole de zaten cnm gercekten erseyın hayrlısı
18 ocak tanısma tarıhımız:nazar:
28 ocak cıkmaya baslama:nazar:
2 temmuz nısanlanma:nazar:
dugun bu sene olcktı ama bazı nedenlerden ertelendı bıde ben bu sene olck dıe bı suru ceyız almıstım
neymıs herseyın hayrlısıymıs demmkı bu seneye nasıp degılmıs:5:

börekte yapabilirsin az dersen
bide fikrimi söyleyeyim patatesleri doğrayıp yağla kekikle falan
sonra fırında at iyice kızarsın oda güzel oluyor köfte biber karışık tabiii
sana bitarif yazmıştım okudunmu buarada

okudum sekerım tskler
bıde sıgara boregı yapayım ozamn
senn yazdıgın tarıfı haftaya tekrr alcm sendn hafta yıne mısafrm gelck

günaydın kızlar

ortim tarafından ite kaka buraya getirildim çünkü aylarca ugrasıp gördüğüm 6 lı rakamlardan çıkmak üzereyim . sacma sapan şeyler tüketiyorum mesala bu sabahki gibi sabahın 8 inde kahvaltı olarak halka tatlı yedim

Canım hoşgeldiinn , diloş bana senden bahsetmişti, çok fazla uğramıyormuşsun ama neden ama :26:

Bak yeme düzenin değişmeye başlamış fırsat buldukça bilgisayar sayfanda topik açık kalsın bence :16:

Dobiçler haaaydeee kahvaltılar edildiyse şimdi heerkes totoları kaldırıyoooooorr :119:

Yeşil çay veya form çayı alıyor elineeee :119:

Sonra topiğe geliyor hemeeeen :119:

Yeehuuuu yazın herkes en fazla 40 beden olcak bu topikte :52:

Hedefine az kalmış bütün hatunlar da hedeflerini tamamlıyor :52:

:119:

Aynen tatlım bende bazen canım birşey istediği zaman, sessiz bi odaya geçip gözlerimi kapatıp kendimi 36 beden olarak hayal ediyorum ve bütün iştahım kaçıyor :52:

hahaha:9: bende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum :1:
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya:1::9::9:

hahaha:9: bende aynısı valla her gece zayıflama hayaliyle uyuyorum bide kafamdan kıyafet kombinleri yapıyorum :1:
ay şimdi böle söleyince kendimi çok komik buldum ya:1::9::9:

ama insan hayalsiz yaşayamaz kiii
bendede jetnetworking katalogu var tam vazqeçecekken katalogu alıyorum elime
katalogdaki kızlar incecik ne qüzel onlara bakınca motive olup hırs yapıyorum :9:

Dobiçler haaaydeee kahvaltılar edildiyse şimdi heerkes totoları kaldırıyoooooorr :119:

Yeşil çay veya form çayı alıyor elineeee :119:

Sonra topiğe geliyor hemeeeen :119:

Yeehuuuu yazın herkes en fazla 40 beden olcak bu topikte :52:

Hedefine az kalmış bütün hatunlar da hedeflerini tamamlıyor :52:

:119:
bu yazını gördüm aklıma kayısılı bitki çayım geldi kalkıp yapıyım bari yanınada elma ikisi birlikte ara niyetine götüreyim mideye :18::18:nefret ediyorum bitki çayından amaa :14::14::14:

Back
X