• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki menümün devamı...

Öğlen : Enginar ve 3 kaşık makarna :(

Enginar sanırım rahatsız etti beni çok yemiş gibi hissediyorum. O yüzden akşam yemeği yemedim bu saatten sonrada yenmez zaten :1:

Bi saat sonra biraz karpuz yesem tutar beni sabaha kadar sanırım :/

Bugün sporumuda yapamadım. Ev çok kalabalıktı.

Kısacası bugün kötü geçti benim için :(

Spor yapsan iyi olurdu tabi ama dediğin gibi kötü değil bence menün,abartı birşey yememişsin bence:34:
hem moral bozacak birşey yok diyetini 1 gün fazla yaparsın olur biter:40:

Kilo fazlası olan her kızın başına gelmiştir canım.
Şişmansan herkes kilon hakkında konuşma hakkını kendinde buluyor.
Seni tarif edeceklerse esmer, sarışın değil şişko olan kız var ya o işte diyolar.
Hep öyleydi yani.
Salla geç boşver.

Akşam sadece salata az değil mi tavuk falan haşlasaydın

Aksam ince bi dilim ekmek bi yk yogurt 3 yk soganli kiyma yedim 1 brd light kola

Sahilde bi saat yuruyus yapip parkta oynadik oglumla :)
Agirlik calisicam bi de spor namina
Bugun form cayi icmedim bi fincan icsem iyi olck

canım haşlanmış yumurta çekmişti kendileri malum vitamin mineral deposu yedim birkaç saat önce... çok rahatsız etti. midem yandı. :14:Akşam yemeği olarak kendime geleyim diye bir kepçe kadar tarhana çorbası :16: 2 dilim kadar da ekmek yedim. Bir de muz yemiştim saatler önce. Ben kilo veremicem sanırım. :27:

Hepsinden berbatı benim terminatör annem mutfağa girmiş poğaça ve limonlu kek yapıyor. :27: Ay atın beni denizlereeee! :9:

edit: Fikir değiştirmiş havuçlu tarçınlı yapacakmış keki. :1:

Son düzenleme:
aksmda bır sey yemedım 17:30 gıbıyuruyuse cıktım gene bıraz 1halley yedım yarımlt su ıctım 2-3 tane marulyapragı yedım 1 decevız yeter bırazdanda yesıl cay ıcecegımmmm

ıyı mı??

canım haşlanmış yumurta çekmişti kendileri malum vitamin mineral deposu yedim birkaç saat önce... çok rahatsız etti. midem yandı. :14:Akşam yemeği olarak kendime geleyim diye bir kepçe kadar tarhana çorbası :16: 2 dilim kadar da ekmek yedim. Bir de muz yemiştim saatler önce. Ben kilo veremicem sanırım. :27:

Hepsinden berbatı benim terminatör annem mutfağa girmiş poğaça ve limonlu kek yapıyor. :27: Ay atın beni denizlereeee! :9:

edit: Fikir değiştirmiş havuçlu tarçınlı yapacakmış keki. :1:

alsimi cnm sen de mi benim gibi yenibsladın diyete yoksa..ben senden gram olarak fazlam var:1::1:inşallah verebiliriz yaa..bende dönmek istyom 55e doğumdan öneki kiloma...inş olur yaaa:2:

alsimi cnm sen de mi benim gibi yenibsladın diyete yoksa..ben senden gram olarak fazlam var:1::1:inşallah verebiliriz yaa..bende dönmek istyom 55e doğumdan öneki kiloma...inş olur yaaa:2:

76.9 falan mısın yoksa?:9: Başlayalı 4 gün oldu. Vericez vericez hepsini merak etme. :31:

menüm

sabah
yarım kk beyaz peynir
domates
salatalık
5 tane zeytin
1 ev yapımı poaça

ara
çeyrektende az simit (2-3 lokma bişeydi)

öğlen
salata yarım kk kadar beyaz peynirli

ara
1 fincan türk kahvesi, orta şekerli
1 tane gül tatlısı :17:

akşam
mangal yaptık
köfte ve tavuk (ekmeksiz) nekadar yedim hiç bilmiyorum :17::17:
2 küçük tavuk kanat, 3-4 tanede köfte yemişimdir sanırım
yanındada közlenmiş soğan, domates biber ve salata

dün tatlı yapmıştım dolapta bekliyor aklım onda
regl krizi fena vuruyor, bende tatlıya hiç ama hiç dayanamam
napcam bilmem :31::31:

Son düzenleme:
menüm

sabah
yarım kk beyaz peynir
domates
salatalık
5 tane zeytin
1 ev yapımı poaça

ara

öğlen

ara

akşam
mangal yaptık

:20::20: hayır hayır orda tatlı falan yok nerden çıktı tatlı öyle birşey yok :20::20:

menüm

sabah
yarım kk beyaz peynir
domates
salatalık
5 tane zeytin
1 ev yapımı poaça

ara

öğlen

ara

akşam
mangal yaptık

gül tatlısı ne kız:56::56::56:
slm matematikçi hoşgeldin yenisin sanırım:3::3::3:
ne ediyonuz nasılsınız kızlar

benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günah:31:bende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum:9:
yanlış bilgi almışsın diye yazacaktım ama sonra sende kabul etmişsin zaten canım
Afiyet olsun o zaman,telafi edersin sonra ne olacak:31::31:
inşallah telafi ederim
gül tatlısı ne kız:56::56::56:
slm matematikçi hoşgeldin yenisin sanırım:3::3::3:
ne ediyonuz nasılsınız kızlar

güle benziyor yaa gıda boyasıyla yapıyorlar
kutlu doğum haftası diye ikram ettiler
kıramadım :17:

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim nasılsınız naapıyorsunuz:27: Pazartesi günü ya pek bi uyuşuktum ben bugün:37: Haftasonundan sonra pazartesileri normal tempoya dönmek zor geliyor bana:43:

bir taraftan ödeve bakıyorum ama maşallah sizde heç konuşmuyonuz ya. ah ah nerde topiğin eski günleri her yenile de sayfa geçerdi ya:27:

:1:lahana çorbam bitince bidaha pişirmedim 3tane ek lahana almıştım duruyolar,içimden ne zaman gelirde yaparım bidaha acep:31:
nesfite devam ediyorum şuan:56::nazar:bende dün 57.5'tim :23:ama bugün süperim süper yine 56.9u gördüm
Eki Görüntüle 391901 :77::76:korksun benden benimki:8: ama yedikçe dahada zayıflıyorum,eşim cumartesi evdeydi tatiliydi,akşam gece 22.00'da yemek yedik ıspanaklı pilav hemde baya yedim,sözde pilav yemicektim ama bu adam ıspanaklı pilav yapıcaksın bugün diyip ıspanağı aldımıydı,o gün mutlaka pişmeli yemek:9:banada yemek düşüyo napiyim:27:gündüz çarşıdaykende gofretleri hüplettiydim:17:ama ertesi günkü kiloma bakınca 1gün önceki kilomla aynıydı:53::52::52:çok sevindim,sözde tartılmıycaktım okadar yemeğe artıda olurumkesin diyodum,dayanamadım çıktım sonuç harika motive etti beni:21:e bide eşim dün çarşıda yürürken şey demesinmi,ben devamlı boğazla ilgili bişeyler istiyorum et tavuk sucuk:17:
-hep boğaz hep boğaz dedi,görcez bakalım doğum gününde 55i görmede sen tartıda ozaman sen bile tutamıycan beni,nasılsa artık arabada var:21:
çok sinir etti,ama sevindim baksanıza o daha beni 59kiloda biliyo:27::1:ben desem 56yı gördüm cameradaki resmide göstersem gözleri fırlar vazgeçer hatta,süre uzatmaktan:9:

bu arada kızlar arabayı aldık sonunda ilk kez arabamız oluyo:43:,ve inanırmısınız,arabayı kendi isteğiyle üstüme yaptırdı:27:ehliyetim yok ama bi arabam var:60::60:şansıma ediyim ne diyim:27:

ay yi,ne çenem düştü ben kaçıyorum yemek yapcam,makarna ve fırında patates kızartması var menümde,ne zamandır ne patetes nede makarna pişmedi evde bende çocuklarda en çokta eşim bayılıcak bu süprizee:23::56:
eşim bu hafta gündüzde,yani akşam 5te evde olucak yandım ben:18::31:

Tuğbacım senin azmine hayranım ya ne güzel yaz gelmeden incecik oldun arada tabii ki makarnafalan yemek hakkın artık sadece bravo diyorum sana:46::46::46: Bi de arabanız hayırlı uğurlu olsun...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin:34:

slm kizlar :3:nabersiniz :ssz: okudugum kadariyla herkes bir bunalim icinde :27: gerci hizli gectim gecmisi derin dalamadim sayfalar cok fazla birikmis :37:
isyerine gittim bugün 9.30 a kadar calisabildim sonra bi sanci bi sanci devam edemedim sekretär madem iyi degilsin niye geldin dedi :22: ne bileyim sancim tutacagini dedim kadina fircayi attim benim yutacagimi sandi neyse geldim eve biraz uzandim simdide yanimda sicak su torpasini tasiyorum ben nereye oda pesimde :25:
3 gün öküz gibi yedikden sonra :1: regl oldum sonunda ama cok fena sancili geldi iste :ssz:

yok artik regl oldum gelecekmisde ondan herhalde 4aydir yolunu bekliyordum :30

Suzicim gözünaydın:37: Artık önünden koca bi engel kalktı diye düşünüyorum:52:Zayıflamaya tam gaz devam etmen lazım:27: Yoksa ille de biriyle rakip mi olman lazım kuzumkilonda güzel bi değişim görmemiz için:1:

slm kızlar:3:
geçmişe bakem dedim içinden çıkmadaım vazgeçtim nabersiniz

ben öğlen ne güzel tonlu salata yiyecektim arkadaşlar geldi işyerime
gelirken kurupasta ve kola almışlar
yarım bardak kola ve 3 kuru pasta yedim:17:
öğlen yemek yemedim
salatamıda saat 6 gibi yiyip günü kapatmayı düşünüyorum

Aslıcım tatilden geldin hemen adapte oldun ne güzel:40: Ama o işyerindekiler yok mu diyetleri nası sabote ediyolar hep ya bizde de öyle oluyor hep:50:Ne zaman sıkı bi diyet yapıcam bu hafta desem bişey çıkıyor...Mesela bu hafta protein yapayım dedim de tatlılar dolanıp duruyo önümde:43:

Canım bu sırada biz geçen ay senle aynı gün regl olmuştuk da ben ne zaman olduğumu hatırlamıyorum daha çok bekliycez mi acep:1:

Back
X