• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kefiri düzenli iç bence canım bende çok işe yarıyor bağırsaklarımı iyi çalıştırıyor:16:
ben 1 litre alıyorum 3 günde bitirmeye çalışıyorum daha fazla durunca mayalanıyor sanırım :26:
her hafta 3 gün böyle içmeye çalışıyorum.. kansere karşı da koruyucu:16:

ekmek miktarını azalt bence canım her öğünde ekmek var..:34:
sebze yemeği yap, et ye tüm besinlerini alman lazım:34:

slm canım :3: ben kendi adıma çok iyiyim şükür:21: sen??

bende iim cnm çokk sükür tek derdım kılo verememek:2:

Günaydın kızlar:6:

Pek güzel olmasa da bu hafta kilo bilrimimi yapayım...

Başlangıç: 75
Geçen hafta: 69,4
Bu hafta: 69,6
Gelen: 200gr
Toplam verilen: 5,4
Hedef: 65

Şu an işyerimdeyim pantolonumun içinde patlamak üzereyim:5:Karnım inanılmaz şiş durumda...Regl olucam galiba bikaç gün içinde bi de wc sorunum var:18:Kayısılı form çayımı aldım elime içiyorum...Umarım akşama kadar etki eder...Çünkü geceleyin yolda olucam orda etki ederse çok fena olur:1:

gel regldaşım benm:9::7::7:
magduruzda magdruruz biz regl maduruyuz:34:

:14::14::14::14: yeter ama ya okdar morelim bozuldu okadar alinti yapiyorum 3 oldu bilgisayar kapandi morelimde bozuk zaten :14::14::14:acim disciye gittim kadin agzimi yirtti yanagim halen sis :14::14::14:

aksam geleyim yatmadan kusura bakamayin kizlar :14::14:

Çook aç hissediyorum kendimi :43:

Saat 7 de yedim akşam yemeğimi yani special k... Ama hiç doymadım ya.

Böyle lezzetli müthiş bişeyler yemek istiyorum. Kendimi nasıl durdurucam yaa :43:

bende iim cnm çokk sükür tek derdım kılo verememek:2:

neler yiyosun bakayım:20:
kaçamak yaparsan tabii veremezsin:57::57::57:

:14::14::14::14: yeter ama ya okdar morelim bozuldu okadar alinti yapiyorum 3 oldu bilgisayar kapandi morelimde bozuk zaten :14::14::14:acim disciye gittim kadin agzimi yirtti yanagim halen sis :14::14::14:

aksam geleyim yatmadan kusura bakamayin kizlar :14::14:

canım yaa geçmiş olsun:50: dişini mi çektirdin:26:

Kimsecikler yok yaa :43:

Ben akşam 7 de special k yedim ama açım acaba salata yesem nolur ki ??

Yağsız aysberg,domates,salatalıktan oluşan bi salata.. :17:

Gecenin ilerleyen saatlerini de geçtim mutfağa girdikçe ağzıma bişey atasım geliyo bu şekilde :43:

Sonra pişman olacağımı da biliyorum.

bende aynen senin gibi oluyorum öle akşamları erken ve hafif bişiler yediğim zaman.ne yesemm,ne yesemmmmmmm:52::52::52:

nihayet beklediğim baskülüme kavuştum ama tam akşam yemeğinden önce.tabi hemen çıktım üstüne.sabahla ne kadar fark çıkarki acaba.şimdiki sonuca göre 1 kilo gitmiş.ama az önce çok açtım.ve biraz saldırarak yedim.işte en büyük hata.akşam yemeğim gecikti biraz eşimden dolayı.normalde bu kadar acıktırmıyordum kendimi.sonrası kötü oluyo çünkü.neyse sıkmıcam canımı.:14::14::14:

sabah:
1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

ara:
1 bardak nescafe 2+1
2 form bisküvi

öğlen:
1 kase makarna salatası
(güne gittim ve bukadarla yetindim)

ara:yapamadım

akşam:
yarım kase domates çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
et sote
salata
ayran

ara:
soda

bugün akşamı fazla fazla kaçırdım ya şimdi nasıl rahatsızım bilseniz.:25::25::25:
yatana kadar erimesi lazım.çocukları uyutup 1 saat bisiklet bincem.

EVET ....kocişi odun olmayan tek hatunsun bu topikte... :51:

EVET ....alkışlıyoruz :46::46::46::46::46::46::46::46:

benimde benimde kocacım hep destektir bana, buraya yazmadan edemicem :)) her daim destek olur, yeme atakları geldiğinde beni o durdurur, yeme sonra üzülürsün diye, zayıfla sen ne dilersen alcam diyip motive eder, nazar değmesin maşallah kocama benimde:46:

sabah olsun istiyom bi an önce.sabah ilk işim tartıya çıkmak olcak.bu arada mesaj sayım 95 olmuş.bi gayret 100 etsem iyi olcak:1:

Back
X