• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceren kim ya, sen buse değil miydin :9:

Ben dün pek ders çalışamadım da vicdan azabı işte. Bugün çalışırsam geçer herhalde, hatta ben uçayım çalışmaya başlayayım. :3:

Ceren_buse ikiside benim bebeğim ikizler burcuyum aynı zamanda haha :9::9::9:

çalış sorcam sana , sözlü yapcam :41::41::41:

uff bende ıstıorum 60 olmak yaa
60 olsam kendımı supr hıssetcem
werırız ıns mayısta sewdıcemın ablasının hazıranda kuzenmın dugunu war:18::18:

:52::52::52::52:

Kızım bizim bünyemizde iş yok valla , camış meatbolizması var bizde :52:

günaydın kızlar
fenalardayım......
diyetten eser kalmadı bende..
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..
buqünde eşimin halasının kızına qidicez şimdi oda yapmıştır bişeyler
illaki tadıcam yani ama buqün daha çok dikkat edicem:26:
çarşamba qünüde bana qelcek tüm sülale :9:
oooooof ooooooooofffffff biran önce çarşamba qelsede
çıksalar aradan.... bende diyetime qeri dönsem..
dün yediklerimi ve buqün yiyeceklerimi çarşambaya kadar anca toparlarım ben:26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
fenalardayım......
dün bütün qün kaynanamdaydım sabah öğle ve akşam yemeğim börek+kızartma+tatlı vs
oldu..

Günaydın , toparlarsın sen beybi :23:

Son düzenleme:

canım ben markafoni, limango, morhipo ve trendyoldan alıyorum
üyeliğin varmı bilmiyorum yoksa özelden haberleşelim sana davet göndereyim üyelikler o şekilde sanırım
kızım sandaletide bugün geldi pek istediğim gibi çıkmadı :19:

ya ben internetten hic kiyafet alamiyorum:18::18:bedeni kucuk olur mu buyuk mu gelir diye endiseleniyorum..o yuzden magazada denemeden almiyorum..
zero iciyok bacimmm:27::27:
yanagima vurdu igneyi cenemi kipirtatma calisdim sen sorunca :1: cok aciyo :52::52::52:
gecmis olsun canim:ssz::ssz:
Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii:52:
bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrum:1::1:saat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycam:31::31:haftasonu esofmanla ise gelinse keskee:52:
Bende sendenim:5:

Ama 2'e kadar beybi :ssz:

Sabahın beş küsüründe de sevdicek aradı çok özledim fln dedi ağlattı beni, erken kaldırdı sıpaa :5::43:

Ama iyiyim yani dün de hiç kaçamak yapmadım :21:
asil sipa sensin noram:27::27:deli gibi asiksiniz,sabahin korunde agliyonuzzz:16::16::16:
Günaydın kızlaaarrr... :31:
gunaydin sekerr:3:
Gunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr:8::8::8::8::8:
gunaydin tatlimm:3:
günaydın kızlar
fenalardayım......
oldu..
gunaydin dobicc:1::1:sen ciss gunu coktan yapmissin canimm:1::1:haftasonu hic kacamak yokk:20::20:

gunaydinn herkeseeee:16::16::16:
kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm:56::56:
protein diyetinin de son gunu oldugu icin meyve yiyemedimm:19::19:
nerdeyse 20 tane findik,badem,ceviz Allah ne verdiyse yedim:ssz::ssz::ssz:
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha:53: oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum:52::52:hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim:27::27:
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorum:5::5::5:sizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm:5::5:
pizza yemek mi yememek mi iste butun mesele buu:9::9::9:

bugun ben de evde mesai yapiyorum yawrum:1::1:saat 8 de kalktim kocisi ise gonderdim..haftada sadece cumartesi calisiyo,kahvaltisini hazirladim,ortaligi topluycam:31::31:haftasonu esofmanla ise gelinse keskee:52:[/B]

Anlamadım, sadece cumatesi çalışıyo derken????

esim part time calisiyo canim,sadece cumartesi gunu ders veriyorlar,ing. ogretmenligi yapiyo dershanede:31::31: issiziz anliycagin yawrum:ssz::ssz:

kizlar dun gece de yazmistim size..aksam yemeginden sonra 1 bardak kefir ictim,azicik sut ictim..ama yok hala acimm:56::56:
bugun sabah arti kac olucam diye tartiya ciktim 66.8 olmusum! oha:53: oldum..dun sabah 67.4dum..tartida sevindirik oldum:52::52:hatta tartiyi iki uc yere koyup tekrar tekrar tartildim:27::27:
AMAAAAA dun aksam yedigim 20 tane findik+badem+ceviz bana kg olarak geri doner diye korkuyorum:5::5::5:sizce dun aksam yedigim cok cis mi:18::18::18:bugun pizza yemeyi planliyodum ama kafam karisti..karar veremedim,napiyimmm:5::5:

LAN NE PİZZASI :4: eksi görünce onu heemen korumaya alman lazım dobiç :57: :57: :57:

Yok pizza fln valla sümsüğü yersin haa totona :41::41:

:19::19:

Kahvaltı:
1 yumurtadan yapılan omletin yarısı
1 zeytin
Yarım yemek kaşığı vişne reçeli
2 dilim ekmek
Yarım litre su

Son düzenleme:
Günaydınnn arkadaşlarrrrrr:3::3::3:
Bugünden itibaren sıkıya alıyorum kendimi.biraz daha hızlanmam lazım.eşim akşam çıkmış tartıya,69,5 olmuş.az kaldı 70 olmama diye seviniyo :9::9::9: Bende 6 lı rakamlara inmeme az kaldı diyom.senden gidenler bana gelmiş,gelsin gelsin diyo adamcağız.bende sen böle çalışmaya devam edersen biraz zor ama bakalım görcez dedim.

Güzel bi gün olsun hepimizee inşallahhhh :16::16::16:

GÜAAYDINNN DOBİÇKOLAAAAAARR

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

HAFTASONU LEN BUGÜN BEN OYnamayayım da kim oynasın :8::8::8::8::8:

Herkese günaydınlarr,
Cumartesi mağduresi olarak işimin başındayım kızlar, siz nerelere gittiniz bakem. Evlerinizde mışıl mışıl uyuyonuz mu? Bizim yerimize de uyuyverin gariii:52:

bende geldım bende:3::3::3::3::3:
gunaydın kısceler:3::3::3:

Gunaydinnnnnnn kızlarrrrrrr:8::8::8::8::8:

günaydın kızlar bende geldim:3:

esim part time calisiyo canim,sadece cumartesi gunu ders veriyorlar,ing. ogretmenligi yapiyo dershanede:31::31: issiziz anliycagin yawrum:ssz::ssz:
Anladım, Allah yardımcınız olsun, işsizlik de zor.

Kahvaltı:
1 yumurtadan yapılan omletin yarısı
1 zeytin
Yarım yemek kaşığı vişne reçeli
2 dilim ekmek
Yeşillik hiç yok.

Hazır eksi görmüşsen, cumaya kadar sabredebileceksen yeme derim, ama bozarım diyosan, bugünden yiyip, hafta içi dikkat et derim.

Back
X