teşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.Woooow süper kilo gitmiş valla. Tebrikler![]()
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.ellerine saglik dilegimay gecen hafta ilk 10a girecem demisdim cikdi 8inciyim
haftaya hedefim ilk 5 :111:
birincimiz oyaz_08 tebrik ediyorum![]()
hoşgeldin aramıza.eğer topiği düzenli olarak takip edersen faydasını görürsün inş...herkese iyi geceler benide aranıza alırmısınız :26:
şuan 72 kiloyum hedefim 60 olmak
tebrik eden bütün arkadaşlarıma teşekürler.dilekcim liste çoookkk güzelllldiiiiii.adımın en başta olması dahada güzeldi.belki birinciliği koruyamam ama listenin başlarında yer almak için,hedefim için elimden geleni yapacağım.bu konuda azimliyim.sanada emeğin ve ilgilendiğin için ayrıca teşekür ederim canım.
bugün evdeki işlerin biçoğunu hallettim şükür.annemleri ve ablamlarıda az önce gönderdim.sağolsunlar yardıma gelmişlerdi.bugün onlarla beraber biraz kaçırmış olabilirim.ama yarın yeni bir gün ve ben kaldığım yerden devam...çok uykum var artık dayanamıyorum.herkese iyi geceler.sağlıcakla kalın