• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yawru biliyon ben nesfit taraftarı pek değilim ama gene de yiyp kilo vermiş olanlar var akşamın dısında gayet güzel yani.

ahahhah ikinizde aynı anda sormuşsunuz cevap veriyim.

Akşamları yürüyorum canım yarım saat 45 dakka falan.
Yatmadan önce de 50-60 tane yarım mekik bacak hareketleri falan spor sayılırsa o da :37:
Bugünden itibaren 10 dk falan twister da dönücem bide 50-100 tane ip atlamaya çalışcam.
Yoksa ekstra ağır bi spor yapmıyorum.
Totomu kaldıramıyorum maalesef:ssz:

offf aynı dert bende totomu kaldıramıyorum:50:
eve gidene kadar pestilim çıkıyor çünkü:50:

Yawru biliyon ben nesfit taraftarı pek değilim ama gene de yiyp kilo vermiş olanlar var akşamın dısında gayet güzel yani.

ahahhah ikinizde aynı anda sormuşsunuz cevap veriyim.

Akşamları yürüyorum canım yarım saat 45 dakka falan.
Yatmadan önce de 50-60 tane yarım mekik bacak hareketleri falan spor sayılırsa o da :37:
Bugünden itibaren 10 dk falan twister da dönücem bide 50-100 tane ip atlamaya çalışcam.
Yoksa ekstra ağır bi spor yapmıyorum.
Totomu kaldıramıyorum maalesef:ssz:

Evet biliyorum beybi :16: O zaman şey yapıyım ben evde yemek olursa yemekten menümü ayarlayım. olmazsa nesfit yiyim bundan sonra. Her zaman akşam yemeği olmuyo ve ne yiceğimi şaşırıyorum ondan nesfite başladım zaten.

Olur mu öyle bebekiiim ????

Elimden geldiğinde düzenli yapıyorum canım. Çokta iyi hissettiriyor bana kendimi. iki gündür yapamıyorum misafirlikler falan. Ve davul gibi hissetmeye başladım.

Spor gerçekten rahatlatıyo tavsiye ederim. Ben sabah ki sporu evde videolardan yapıyorum.Hergün aynı. akşam ki de yürüyüşle beraber dışarda yaptığım spor.

Spor konusunda her kafadan bi sesi çıkıyo. geçende gazete de okudum sabah yapılan spor yağ yakıyomuş. Ben zaten öğlen akşam yapıyodum artık sabahada başlıcam :1:

Sıkıldım her yerde farklı bi yazı görmekten valla :19:

Tamamdır Dileğim beğendiysen sorun yok.:16: Ama bu hafta ekmeği azaltmayı düşünüyorum. Sabahları yine yerim ama öğlen ekmeği çıkartabilirim sanırım.

2 gündür biraz fazla kaçırdım çünkü. Telafi etmek lazım. :18:

ya bence spor sporduır zarrlı dııl sonucta ben ne zman yapılırsa yapılsın faydalı olacagını dusunuorum wlla

bende bu hafta sabit kalsam razıyım:9:
cmt günü kabustu çünkü makarnalar çörekler dondurmalar havada uçuştu:9:

Ohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii abartta bi tattan abart yani.
Makarna, çörek, dondurma :53::53:

offf aynı dert bende totomu kaldıramıyorum:50:
eve gidene kadar pestilim çıkıyor çünkü:50:

Gün içinde bütün enerjimizi alıyolar hainler:ssz:

Kızlar yeşilçayla ilgili bi sorum var ??????????????

Ben doğadan markalı yeşilçaydan alıyorum ama bi arkadaşım hiç işe yaramadığını söyleyip başka markalar söyledi.

Doğadan da falan gerçek yeşilçay özleri olmuyormuş falan.

Bilginiz var mı bu konuda ? Sizler ne kullanıyosunuz ?

Arkadaşın bi işe yaramadığını nerden anlamış merak ettim doğrusu?
Ben bile o kadar içiyorum ediyorum yarar veya yaramaz diye kesin konuşamıyorum da.
Doğuş'un alıyorum ben.

Yawru nesfit yeme niye dersen kb değeri yüksek.:26:
Onu yiyeceğine 4-5 kaşık sebze ve yoğurt ye bence:26:

Göriciiizz balkaymmakkk göricizzz :82:

Günaydın balım:70:
Doğru düzgün yemek yii bakem.:82:

Süper ya :60::60::60::60:

Günaydın canım:26:
Baklavadan uzak durr.
Baklavaya kıtlık girmiyor hedefine var o zaman yersin 1-2 tane:34:

Günaydın Elüff iyiyim sen nasılsın_?:70:

Günaydın şeker:3:
Afiyet olsunda az gibi geldi bana.:27:

Selam canım dün dünde kaldı bugün yersen döverim.:9:

hiç yermiyim 1 haftalık karbonhidratı depoladım zaten :52:
pişmanlıktan eve gelincede pilates yaptım:21:

burnumun icine firca sokmak ve kasima istiyoruuum :2:

yada bulasik süngerinin tersini sokup iyice sürtmeeek :52:

$japonisi[1].gif

Ben bile o kadar içiyorum ediyorum yarar veya yaramaz diye kesin konuşamıyorum da.
Doğuş'un alıyorum ben.

:17::17::17::17:
valla bende kendime çok şaşırdım nasıl yedim bunları diye.dondurma için doktorumdan izin almıştım.
makarnayı akşam yemeğinde 6 kaşık yedim.çörekte 1 tane yedim ama hepsinden yedim sonuçta:18:

hiç deme ya bnm şimdiden enrjim tükenmeye başladı zaten:9:

bende bu hafta doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını aldım ve çok beğendim tadını.

ya bence spor sporduır zarrlı dııl sonucta ben ne zman yapılırsa yapılsın faydalı olacagını dusunuorum wlla

Haklısın yani. Her doktor farklı bişey söylüyo. Şimdi ben o kadar spor yapıyorum yağ yakmayacak mıyım yani :20: Önüne gelen zayıflamayla ilgili yorum yapıyo artık.

Geçende hiç adını duymadığım bi kadın akşam 5 ten sonra meyve yemeyin yazmış. :53:

Doğuş'un alıyorum ben.

Amaaan Dilek'im öyle herşeyi bildiğini idda eden her konuda söyleyecek bişeyi olan tiplerden işte ya.

Kafamı karıştırdı :47: Ben içerken yaradığını düşünüyorum açıkcası.

Ter atmam da faydası oluyo özellikle bunu hissediyorum. Ve kendimi de yeşilçay sonrası canlı hissediyorum. Demek ki yarıyor bi şekilde.

burnumun icine firca sokmak ve kasima istiyoruuum :2:
yada bulasik süngerinin tersini sokup iyice sürtmeeek :52:

Eki Görüntüle 402806

Süpermiş:52:
Geçmiş olsun ballı.:9:

:17::17::17::17:
valla bende kendime çok şaşırdım nasıl yedim bunları diye.dondurma için doktorumdan izin almıştım.
makarnayı akşam yemeğinde 6 kaşık yedim.çörekte 1 tane yedim ama hepsinden yedim sonuçta:18:

hiç deme ya bnm şimdiden enrjim tükenmeye başladı zaten:9:

bende bu hafta doğuşun tarçınlı karanfilli yeşil çayını aldım ve çok beğendim tadını.

Doğuş'un çaylarını seviyorum valla ben
Çilekli yeşilçayı hoş mesela.
Çokta kaçmamış gene Gamze :9:
Makarnayı aksam yemen bozmuş accık.

Amaaan Dilek'im öyle herşeyi bildiğini idda eden her konuda söyleyecek bişeyi olan tiplerden işte ya.
Kafamı karıştırdı :47: Ben içerken yaradığını düşünüyorum açıkcası.
Ter atmam da faydası oluyo özellikle bunu hissediyorum. Ve kendimi de yeşilçay sonrası canlı hissediyorum. Demek ki yarıyor bi şekilde.

Boşver canım eğer yararı olmasa doktorlar uyarırdı:34:
Bol su ve 3 kupa bitki çay içmeyee devamm edelim biz.:7:

ya bende hergün başlayacam diyorum ama olmuyor:50:
doktorumda kızdı bu hafta çünkü artık metabolizmam yavaşlamaya başlamış kesinlikle spor yapmam lazımmış.
haftada en az 4 gün yürüyüş yapmalıymışım 1 saat.
ama zaten evde 19:30 da oluyorum.yemeğim geçikmesin diye hemen yemek yiyorum .
o saatten sonrada nasıl spor yapacam bilmiyorum:50:

Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:

ama çok güzeldi dilek:50: domates soslu acılı yanında da güzel bi salata:50: dayanamadımmm:18:
zaten cmt akşamı hemen yemin ettim pazar günüde hiç kaçamak yapmadım:52:
onun için çok mutluyum:52:
normalde cumaya kadar yemin ediyordum cmt pazar ufacık kaçamaklar yapıyorum bundan sonra cmt günü öğleye kadar kaçamak yapıp tekrar
yemin edecem:9:
çok işe yarıyor yemin olayı.

puccaaa gunaydın cnm eklendınmı benı bakalım

1 kılo verenın mutluluguylaaa

sbah 7 de esımı gonderırıken 2 brdk ılık suyumu ıctım-ona patate s kızartmıstım 1-2 tane aldım:( sonra 8 gıbı geri uyudumm
az once kalktım carsıya gıdecegım bankalarda ısımvar onun ıcın 1 slatalık yedım sedece malum bır dürüm yerım artık tavuk etlı ve salatalı:)) o yusden kavaltı hafıf olsun degılmı???

Boşver canım eğer yararı olmasa doktorlar uyarırdı:34:
Bol su ve 3 kupa bitki çay içmeyee devamm edelim biz.:7:

:7::7: Şerefe çıtırım :1::1: İçmeye devam. Ben günde 2 kupa içiyodum artık 3 e çıkartayım bari...Bugün kayısılı form çay içicem. Malum sorunlar :1:

Bu spor durumlarına çözüm bulmamız lazım, en az yeme düzenimiz kadar sporumuzu da hayatımıza düzenli bi şekilde koymamız lazım:26:

Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.

ama çok güzeldi dilek:50: domates soslu acılı yanında da güzel bi salata:50: dayanamadımmm:18:
zaten cmt akşamı hemen yemin ettim pazar günüde hiç kaçamak yapmadım:52:
onun için çok mutluyum:52:
normalde cumaya kadar yemin ediyordum cmt pazar ufacık kaçamaklar yapıyorum bundan sonra cmt günü öğleye kadar kaçamak yapıp tekrar
yemin edecem:9:
çok işe yarıyor yemin olayı.

Yemeklerin hepsi güzel bebişim.:56::56::56:
Evet yemin işe yarıyor sevgilim gelene kadar çiko yemini ettim kaç tane canga gördüm almadım da yemedim de :65:

puccaaa gunaydın cnm eklendınmı benı bakalım

1 kılo verenın mutluluguylaaa

sbah 7 de esımı gonderırıken 2 brdk ılık suyumu ıctım-ona patate s kızartmıstım 1-2 tane aldım:( sonra 8 gıbı geri uyudumm
az once kalktım carsıya gıdecegım bankalarda ısımvar onun ıcın 1 slatalık yedım sedece malum bır dürüm yerım artık tavuk etlı ve salatalı:)) o yusden kavaltı hafıf olsun degılmı???

Günaydın canım.
Sana yazmıştım ya liste için Cuma mesaj atman gerek:34:
Liste bir kez yapılıyor haftada.

Dengeleme yöntemi böyle olmaz canım.
Kahvaltı günün en önemli öğünü ve mutlaka güzel yapılmalı.
Bütün akşam uyudugunda meto da uyuyo ve kalktığında metoyu canlandırman için vücuduna enerji göndermen gerek.
Eğer yeterli enerjiyi göndermezsen geç gönderdiğin yiyecekleri depolamaya başlar:34:

Kısacası bugün olmamıs.
Ve daha yeni başladın diyete dürümü unut sadece porsiyon tavuk döner salata ve ayran olsun bence.:34:

Çalışan insan için çok zor gerçekten ya. Aklıma da bi çözüm gelmiyo hiç. Haftasonları olsa bi dinlenecek haftasonu var onda da spor can sıkıcı bi durum.

Ya işte biz spora yorucu gereksiz birşey gibi bakıyoruz ama her hafta banyo yapmamız gerektiği gibi düzenli bi sporumuz olsa hem psikolojimiz hemde fiziğimiz çok daha güzel olacak...

Belki 55 kiloda mutsuzken 60 kiloda mutlu bi hale gelebilicezz :26:

Ben cumartesi ve pazar 1 saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi , bu sabahta 5 te çıkacaktım ama dün o kadar yemişim ki karnımın şişliğinden hiçbir yere çıkmadım valla...

İnşallah bir daha bi hata yapmam :26:

evt spor şart ben spor yapamadığım günler mekik çekiyorum hareket lazım :27:

Bende çkeiyorum mekik 2 gündür sabah akşam 50şer her hafta 10 mekik arttırmayı plnalıyorum...

Back
X