• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gamze ve Betül

:57: :57: :57: :57:

Anladınız siz :52::52::52::52:

gamze gelirsem o kapuskayı kafandan aşağıya boşaltırım haa çok yeme :41::41::41:
:52:

keşke anladığım bi konu olsaydı da yardım edebilseydim :31:
inşallah her şey normal çıkar bu gidişinde..
bize de haber ver:26:

bence 4ay gelmedi telafi ediyor kistdende artik tamamen kurtuldugumu düsünüyorum insallah :27:

bi tarafdanda iyi oldu betül ballimla bu hafta rakipiz birde asli var asli sok yapiyor :52: balli cicilerini giymis regl olmus 1.1 kilo vermis bile :15:
benimkide dedi sana acidim gel sana regl vereyimde kizlar seni ezmesin :37:

Canım yeşil çay bağırsakların çalışmasına yardımcı olur ve ödem atar :23:

hiçbir içecek , ilaç veya yiyecek sana gözle görülürz şekilde mucizevi bi kilo verdirmez...
Sabırlı ol ve çok fazla kafaya takma, bi bakmışsın kilolar gitmeye başlamış :21:

yaa ben bu kilo işini çok kafaya taktım çevremdekiler de kızıyor çok takıyosun kafana rahat ol biraz diyorlar
Ben ne kadar kafaya takıyorsam her geçen gün o kadar kilo alıyorum bunu farkettim :14: :14: :14:

benim kocis biraz otundur kendisi romantikliyin r si yok adamda :27: simdi derim oda bana denizanasi olarak ne gelinligi der :22: hic bulasmayayim :36::1:

hahaha :9::9::9:
eğer olursa benim düğünüme beklerim şekerim istediğini giy:23:

Gamze ve Betül

gamze gelirsem o kapuskayı kafandan aşağıya boşaltırım haa çok yeme :41::41::41:

biz de seni seviyoruz canım:52::52::52:

yaa ben bu kilo işini çok kafaya taktım çevremdekiler de kızıyor çok takıyosun kafana rahat ol biraz diyorlar
Ben ne kadar kafaya takıyorsam her geçen gün o kadar kilo alıyorum bunu farkettim :14: :14: :14:

Canım dobiçlik burada başlıyor işte:ssz: en büyük hata o :20:
Sen kesin bi de hergün tartılıyorsundur :20:

Biraz kendini rahat bırak hayat çok güzel ve kilolar sen anlamadan gidecek :23:

seninki degisik görünüyo anneminkinden affiyet olsun tatlim :56: ama görünüsünu lahana corbasina benzettim :52: az yapmadim onu aklima geldi :30:amanen bidahami lahana corbasi yapmam :37:

benim kocis biraz otundur kendisi romantikliyin r si yok adamda :27: simdi derim oda bana denizanasi olarak ne gelinligi der :22: hic bulasmayayim :36::1:

suyumu çok olmuş ondanmı çorbaya benzettin acep..
yok canım arkadaşlarım da siyah sanıyorlar ilk bakışta.. yeşil olduğu belli olmuyo haklısın :34:
ben sade şeyleri daha çok seviyorum ondan böyle bir şey beğendim:31:

bişey olmaz canım :34:
kalanını da sadece yiyeceğin kadarını ısıtırsın hepsini ısıtmazsın o zaman geç bozulur..

hmmm öle yapım ozaman isteyen varsa kargo yapabilirim:9:

Gamze ve Betül

yok len istesemde yiyemem zaten:50:

yoğurt ye canım bence :21:

evet yoğurt iyi fikir.tşk cnm:16:
şimdi bişi derdim de :9::9::9::9::9:

yoğurt ye beyb :23:

sen o diyeceğini özelden msj at bebem herkesin piskolojisini bozma:1::1::1::37:

bence 4ay gelmedi telafi ediyor kistdende artik tamamen kurtuldugumu düsünüyorum insallah :27:

bi tarafdanda iyi oldu betül ballimla bu hafta rakipiz birde asli var asli sok yapiyor :52: balli cicilerini giymis regl olmus 1.1 kilo vermis bile :15:
benimkide dedi sana acidim gel sana regl vereyimde kizlar seni ezmesin :37:

evet öyle telafi ediyor olabilir benim de geçen ay çok az gelmişti bu ay kansızlıktan ölmek üzereyim:37:
ohh iyi o zaman şişkinlikleri de atarsın hadi bakalım kapışın:52::52::52:

Onuda mı biz söylicez di mi kız :19::19::19:

Gamze gelip yedirelim bi de istiyosan kapuskanı sana :19:

hala çene çalmaktayım ben kaçtım :10::10::10:

İp alıcam bugün ip atlamaya başlicam :9:

her şeyi bizden bekliyor valla aaa :19::19::19:
olmaz ki böyle :37:

ben de ip almayı düşünmüştüm de almadım komşuları rahatsız edebilirim:9::9:

selam kızlar nasılsınız?
bugün yarım saat yürüdüm koşu bandında 3km
bunada şükür

Canım dobiçlik burada başlıyor işte:ssz: en büyük hata o :20:
Sen kesin bi de hergün tartılıyorsundur :20:

Biraz kendini rahat bırak hayat çok güzel ve kilolar sen anlamadan gidecek :23:

Nora cım valla hergün tartılıyorum iyi bildin ha :)))))
kocam da benden hevesli zayıflamama çok istiyor yaa zayıflamamı evlenmeden önce çıtırdım ne güzel
yine eskisi gibi olmamı istiyor.Sizin desteğinizle de zayıflıycam inşallah umarım dediğin gibi kilolarım ben anlamadan gider
Şimdi biraz ortalığı toparlayım yeşil çayımı da içiyim sonra parka yürüyüşe çıkcam eee artık havalr güzel dışarda yürümenin zevki de bir başka
iyi bakın kızlar kendinize :16:

slm kızlar geçmiş bitmiyo bende direk dalim dedim
nabersizniz?

iyi yaptın canım:21:
biz iyiyiz şükür seni sormalı??

tamam şeker adresi msj at seve seve gönderirim:9:

ye kız onu:57:
iki gıdım sağlıklı bişey geçsin boğazından:20:

selam kızlar nasılsınız?
bugün yarım saat yürüdüm koşu bandında 3km
bunada şükür

iyi yapmışn canım çok zorlamamak gerekiyor yeni başladın ya yavaş yavaş arttırırsın yoksa bütün akşam ağrıdan durulmuyor:50:

09.00:2 dilim tam bugdy ekmeği, 1 domates, 1 salatalık,1 kırmızı biber, maydonozve 1kk peynir

12.00:10 fındık

15.30: 160 gram yağı süzülmüş tonbalığıyla salata

bu saate kadar böle
işim yoğun oldugundn saatler düzensiz oldu
bundan sonrasınız nasıl yemem gerekiyo:26:

Back
X