70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alışkanlık yapmazsan aradakı kacamaklardan bişi cnm olmaz sıkma canını

Bu zamana kadar hep böyle yaptım hala da yapmaya devam ediyorum yarın inşallah aynı şey olmaz.Akşam neden dayanamayıp bozuyorum kızlar akşamları ne yapabilirim de bozmadan günü tamamlarım??
Yardımınıza ihtiyacım vaaaaaar

Bu zamana kadar hep böyle yaptım hala da yapmaya devam ediyorum yarın inşallah aynı şey olmaz.Akşam neden dayanamayıp bozuyorum kızlar akşamları ne yapabilirim de bozmadan günü tamamlarım??
Yardımınıza ihtiyacım vaaaaaar

cnm aksam cnm bişiler cektıgın gıdıyorum 2 bardak su içiyorum mıdemı bastırıorum cnn bişi çektıgınde su iç bende işe yarıyor

iyi geceler çıtır kızlar :16:
çok yorucu bi gündü ve planladığım gibi gitmedi :(
saat 1 gibi gittik mangal 4 te hazır oldu akşam ve öğlen birbirine karıştı
dönüştede herkes çok yorulduğu için arabayla dönmek zorunda kaldık:(

menümü yazıverem çok sitem yaptım galiba :))
8.30:1büyük kupa yeşil çay
9.30:1yk lor,yarım kk peynir,2zeytin,yarım domates,yarım salatalık,bolca kuzukulağı(ekşi otda derler) 1 bardak adaçayı
12:15tane çilek
16:3 baget,5yk patlıcan salata,2 efelek dolma,2 bardak ayran
17:6 bardak çay
20:10 tane hurma

suyu çok içtim ama 1ltden sonrasının ölçüsünü bilmiorum 2 yi bulmuşumdur herhalde
1 saat yürüyüş
1yeşilçay,1adaçayı,6bardak siyah çay

evet güzel sözler
ama ben en son günden beri aynıyım hergeçen gün eriyorsun dediler
yok dedim aynıyım kıyafetten kaynaklıdır dedim yok dedi arkadaş yokladım yaa belin incelmiş dedi
acaip mutlu oldum
kızımında görüntüsü çok hasta gibi gözü küçülmüş burnu hiç durmuyor gözüde aynı şekilde hafif ateşide var ama şuan sallıyorum ayağımda zor zaptediyorum valla, enerji en üst seviyede

zayıfladıktan 1 ay sonra filan vücutta belli oluyor diye duymuştum sanki belki onunla ilgilidir..
vücut toparlanıyor olabilir sen kilo vermesen de :34:
inşallah iyileşir en yakın zamanda kızında.. :26:

bende eskiden öyleydim belli müddetten sonra düzene oturuyo :31:
bu akşam ne yedin birde akşam yemeğini saat kaçta yedin

akşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm :17:
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))

akşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm :17:
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))

aç kalınca insan saldırıyo birden yemeğe :31:
ben akşam yediye doğru yemek yiyorum
8-9 arası acıktığımda 1 avuç leblebi yada yarım elma yiyorum :34:

sabah yazmıştım canım onu.
Nasıl sınav sonuçların onları da söyleseydin iyiydi.:9:
Kaçamak yapma sakın hadi görüşürüz.
valaa ara sıra yapıom dileğim kaçamak ama tabi öğünlerle dengelemeye çalışıyorum bakalım cuma tartı ne diyecek bu arada sınavlarda 5 ders iyi 5 ders kötü yani finallere eşşekler gibi çalışmam lazım :31::31::31::31::31:

yakında yoklama uygulamasına geçmek gerekecek :9::9::9:

Suzii yoook :57:
Balck yook :57:
Umay yoook :57:
Mona yoook :57:
Nesquik yoook :57:
Bursa86 yoook :57:
Ay_nil yoook :57:
Ptty yoook :57:
Minderbob yoook :57:
Balkaymakım yoook :57:
2ee yoook :57:
Ababa yoook :57:
Ftemiz yoook :57:
Gmze yoook :57:

Yeni dahil olan hatunlarda yoooooooook :47:

Hasreett burdaaaaaaa :46:
Puccaa burdaaa:46:

Nora burdaaa :46:

Nerdesiniz leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :41::41::41::41::41::41::41:
ehheee o listede benim adımı bir unutsaydın noram küserdim sana ama unutmamışsın benide

kaç günlerden beri uğrayamıyorum neler yaptığımı bir söylesem sizeeeee pfffff çok manyak döversiniz beni

geçmişten bu kadarcık alıntı yapabildim menüleri okudukça karnım acıkmaya başladı ki 100 sayfa bitiremezdim bu gece eminim güzel şekilde muhabbetin dibine dalmışsınızdır ama ben kaçırıyoorum en kısa zamanda döneceğim aranıza kızlar sözzzzzzzzz çok özlüyorum sizlerlee dertleşmeyi sakınn burayı bırakmayın eski kızçeler geldiğimde yenilerlede tanışacağım ama siz olmazsanızda çok üzülürüm sakkın haaa bırakmayın burayıı :52::52::52::52:

Bu arada bugün gezmeye gittik annemle direk bana sen zayıflamışsın diyettemisin dediler hadi ya falan ayaklarına yattım eet dedim diyetteyim dikkat ediyorum yediklerime kaç kilosun falan 70 hadi canım falan hiç göstermiyorsun o kadar bende ben sanki kendimi 80 kg da hissediyorum dedim abartma falan dediler bakalım zayıflıyoruz inş dikkat etmeye çalışıyorum dedim kek falan vardı yemedim sadece bir bardak çayla geçiştirdim :46::46::46::46:

ölee işte bakalımmm bu hafta keşke 6 lı rakamları göreydim, aslında görmem kendi elimde biliyorumm aamaa gece kociş geldiğinde illaki tutamıyorum boğazımı hafif şeylerde olsa gecenin 12 sinde yemek yinede zararlı biliyorum ama yiyorum yaaa pöfffffffffff:30::30::30::30:aslında yemesen eminim sabahına 6 lı rakamı görücem bu gece tutmaya çalışçam kendimi bakalım ama hiç zannetmiyorum yine kesin yerim kocişle bişilerr :43::43::43::43::43:

özledim kızlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52::29::29::29::29::29::29::29::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

aç kalınca insan saldırıyo birden yemeğe :31:
ben akşam yediye doğru yemek yiyorum
8-9 arası acıktığımda 1 avuç leblebi yada yarım elma yiyorum :34:

Aslında mutfağa girmesem yine yemezdim ama biraz burası sessiz ders çalışayım dedim , masaya oturdum dayanamayıp yediiiiim
üstüne birde yeşil elma yedim sanki çok açmışım gibi :47
:

bu arada kaç kiloydun kilo çizelgesi yapsana :34:

79.8 kiloyum
bi de hergün tartılmasam :50:
kilo çizelgesi yapmıştım daha önce ama uzun zamandır görünmüyor du tekrar yapıyım dedim olmadı zorlaşmış biraz anlamadım.
en kısa zamanda tekrar oluşturmayı deniycem..

s.a.kizlaar :2:
iyi degiliim :2::2:

gecmise söyle bi baktim ama alinti yapmadim
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkür ederim canlarim :29:
dün güzel havada disari cikmam beni bu hale getirdi iste:2:

neyse bunada sükür ..

yediklerimi paylasiyorum yine karisik :26:
ha gece uyku tutmayinca kalkdim ve
1 dilim kek,2 tane gofret ,2 cikolu pirinc patlagi yedim:26: :26:

sabah
büyük bardak kefir
papatya cayi

öglen
karnibaharli rokali salata yogurt

kahve

ara
elma

ara
kefir 1 lokma ekmek
2 dilim misir patagi, kahve

aksam
1 tabak ispanakli yumurta
büyük kase yesillik
3 dilim beyaz ekmek (cok tazeydi amaa:26:)

ara
1 kase meyveli yogurt

güsel...takma kafana yarın kendıne ceza ver sporu fazla yap ama gende fasla kacırma canım.....

ben cok zor kılo verıorum cnm zaten 3 ayda sadece 3 kılo verebıldım:43::43:ve sabah asam spor yapıorum ama gıtmıo kılolar yapıstılar sankı :43::43::43:

metobalızmanmı yavas acaba cnm ben haftada 1 olarak endeksledım kendımı 1 kılo kaybı =4paketmargarıne ısaretmıs

hepinize de iyi akşamlar kızlar nasılsınız gününüz nasıldı ben kendimi berbat hissediyorum :(

benım cok guse ve yorgun dum kı aksam 5 de yedım yemegı ve cok acıktım yaaaaa,,dayanadım otfılan yedımkoyden gelmıstı sonra 3-4 cubuk kraker sonra 2tane bıskırem:( ama gunduz 3 st yuruyuz o yusden kendıme cazverdım yarın 2 st yuruyecegım ve 8,kata kadar merdıvenlerı kullanarak cıktım

Ne mutlu sana ,benim bugün eh işte ama akşam batırdım
dayanamayıp bir tabak musakka yedim çok pişmanımmm :14: :14: :14:

gene sebze yemegı ya benımgıbı bıskırem yeseydın canım

alışkanlık yapmazsan aradakı kacamaklardan bişi cnm olmaz sıkma canını

ıste buna sevındımmmmm

burada olanlar alıntı yapsın haydı bakalımm

suzan6638---burda....saat:23:10

Back
X