canım yeni başladığında oluyo böle şeyler malesef.ama iradeli olmaya çalış.kesin kararlıysan vermeye, sonrasında yaşayacağın pişmalığı düşünerek yememeye çalış.benim ufaklıklar ve artı eşim neler yiyiyor gözümün önünde.zorlanmıyormuyum.hemde nasıl.ama tartıdaki eksileri görüncede çok mutlu oluyorum.olan olmuş artık musakkayı götürmüşün.ardından elmayı yeme bari
eee musakkayı ekmeksizmi yedin?
musakka deyince aklıma ne geldi.geçen gün kaynanamlarla beraber bebek başına gittik.ben izmirde oturuyomda.gittiğimiz yer biraz uzak.arabayla gittik.giderken kaynanam şeker almış çantasına.herkese verdi.benimde ağzıma atmazmı şekeri.:26: napcamı,ne dicemi bilemedim.çaktırmadan çıkardım peçeteye.neyse gideceğimiz yere vardık.sarmalar,kompostalar,musakkalar ne ararsan var menüde.kaynanam nası yedi o musakkayı ekmeğe bana bana.

ben bi çatalcık tadına baktım.allahtan benim yaramazlar rahat vermedi.biri çişim geldi der sofrada,diğeri susadım,uykum geldi.eeee sen yiyemedin bi rahat rahat diyolar.bende yok yok yedim dedim,doydum

sonra dönüşte kaynanam yine şeker uzatmazmı bana.yok anne dedim sağol istemiyo canım.at ağzına iyi gelir diyo

sıkma canını.yanlışları yapa yapa insan doğruyu öğreniyo.zamana bırak bak anlıcaksın nasıl ve ne yemen gerektiğini.bide burayı sıkı takip etmeye çalış.