70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Izmirdeeeeee güzel bir tatil hiç de fena olmazdı hani yanii izmirliler selam söyleyin benden izmire bir türlü kavuşamıyoruz onunlaaaa :52::52::52::52::52::52:ayyy şimdii deniz kenarında kocişle olaydık ne de güzel romantizm olurduuu :16::21::9::26:

Hanıımmmmm topiğinn aşk böcüğü geldiiii hanııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ayrıldık kızlar geçmiş olsun diyelim :ssz::ssz:
:53::53::53::53::53::53::53::53:
aynen canım bak sende yapıcaksın seni kıskanan gözler dolancak etrafında, gidiyo bak sendende güzel güzel, yapar benim suzim ya yapıyosun zaten :38:

ewet canım onu unutmuşum ya kusura bakma süt hafif ılık olcak tabi. annemde öyle yapıyodu önceden sofra bezine sarmalıyodu,ama sonradan biyerde duymuş fırına koyun diye şimdi öyle yapıyo sanki daha bi güzelde oluyo yoğurt. yağlı hazır süte mayala canım, sanki ben o hazır probiyotiklerden daha çok faydasını gördüm kendi mayaladığımız yoğurdun
sağo canım en kısa sürede deneyeceğim evde uan yoğurt var boşa gitmesin onu bitireyim bunu deneyeceğim
akşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm :17:
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))
canım bir tabak musakka dan birşey olmaz o kadar üzülme. oooo ben ne kaçamaklar yaptım kaçamaksız diete diet demem ben :27:
Yeni gelenler kesin beni deli sanıcakkkk :1::1::1::1::1::1:

delü delüüüüüüüü delüüüüüüüüüüüü :27::27::27::27::27:

kızçelerim yoklama falan yokkktu ben burda iken ama 2 günde sistem değiştimi bilmiyorummmm :52::52::52::52::52:kız pisim değiştimi sistemmmmm :1::1::1::1:

yok canım arkadaş yoklama yazmışbende ayıp olmasın diye katıldım
eğleniyoz işte kendi aramızda :52::52::52:
zaten benim niyet zayıflamak değil. maksat muhabbet valla kızlariyiki varsınız burada çok yalnızdım sayenizde bir sürü arkadaşım oldu.
dertlerime ortak sevinçlerime paydaş oldunuz hepinize kucak dolusu sevgiler:16::16::16::16::16::16::16::16:
içimden geldi :54::54::54::54::54::54::54::54:

canım bir tabak musakka dan birşey olmaz o kadar üzülme. oooo ben ne kaçamaklar yaptım kaçamaksız diete diet demem ben :27:

sağol canım yaa içim rahatladı akşam musakkayı yediğimden beri bi huzursuzluk vardı içimde içim hiç rahat değildi
ama yarın bir yarım saat daha fazla yürüyüş yapıcam bi de yarından itiibaren basen çalıştırcam :)

yok canım arkadaş yoklama yazmışbende ayıp olmasın diye katıldım
eğleniyoz işte kendi aramızda :52::52::52:
zaten benim niyet zayıflamak değil. maksat muhabbet valla kızlariyiki varsınız burada çok yalnızdım sayenizde bir sürü arkadaşım oldu.
dertlerime ortak sevinçlerime paydaş oldunuz hepinize kucak dolusu sevgiler:16::16::16::16::16::16::16::16:
içimden geldi :54::54::54::54::54::54::54::54:

pisimmm saril bana kucakla öppp beniii:52::52::52::52:

Izmirdeeeeee güzel bir tatil hiç de fena olmazdı hani yanii izmirliler selam söyleyin benden izmire bir türlü kavuşamıyoruz onunlaaaa :52::52::52::52::52::52:ayyy şimdii deniz kenarında kocişle olaydık ne de güzel romantizm olurduuu :16::21::9::26:

Hanıımmmmm topiğinn aşk böcüğü geldiiii hanııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

canım kayın valıdemler hafta sonu amcamın torununun dugunu icın sabah namazdan sonra ızmıre cıkacaklar arabada yer yok gercı ama gelmek ıstersen yola cık da alsınlar senıde kızzzz kayseri--izmirarası
:27:

Anamm kızz noram noldu şimdi blackcat alıntı yapmış ordan gördüm neden ayrıldınız söle bakemm :18::18:

Bak şimcik neden böyle olduki üzüldüm valla ne güzel topik aşk kokuyordu :18::18::18::18::18:

Seviyorumm sizi kızlarrrrr öpüyorumm kocaman acilen çıkmak zorundayım pisim görüşürüz sonra yine tamammı canım bu arada aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz doğru bir topiğe geldiniz baş elçiniz dilekten kaçın derim şimdiden :10::10::10::10:

şaka şaka o bizim bir tanecik göz bebeğimiz :16::16::16::16::16:onu sıkıca dinleyin vallahi fotolarını görsenizzz fıstık gibi çıtır kız olduu şahsen bizler onun giibi azimli olabilecekmiyiz bakalımmmm :31::31::31::31::31:

akşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm :17:
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))

canım yeni başladığında oluyo böle şeyler malesef.ama iradeli olmaya çalış.kesin kararlıysan vermeye, sonrasında yaşayacağın pişmalığı düşünerek yememeye çalış.benim ufaklıklar ve artı eşim neler yiyiyor gözümün önünde.zorlanmıyormuyum.hemde nasıl.ama tartıdaki eksileri görüncede çok mutlu oluyorum.olan olmuş artık musakkayı götürmüşün.ardından elmayı yeme bari :30: eee musakkayı ekmeksizmi yedin?

musakka deyince aklıma ne geldi.geçen gün kaynanamlarla beraber bebek başına gittik.ben izmirde oturuyomda.gittiğimiz yer biraz uzak.arabayla gittik.giderken kaynanam şeker almış çantasına.herkese verdi.benimde ağzıma atmazmı şekeri.:26: napcamı,ne dicemi bilemedim.çaktırmadan çıkardım peçeteye.neyse gideceğimiz yere vardık.sarmalar,kompostalar,musakkalar ne ararsan var menüde.kaynanam nası yedi o musakkayı ekmeğe bana bana.:17: ben bi çatalcık tadına baktım.allahtan benim yaramazlar rahat vermedi.biri çişim geldi der sofrada,diğeri susadım,uykum geldi.eeee sen yiyemedin bi rahat rahat diyolar.bende yok yok yedim dedim,doydum :1: sonra dönüşte kaynanam yine şeker uzatmazmı bana.yok anne dedim sağol istemiyo canım.at ağzına iyi gelir diyo :37::37::37:

sıkma canını.yanlışları yapa yapa insan doğruyu öğreniyo.zamana bırak bak anlıcaksın nasıl ve ne yemen gerektiğini.bide burayı sıkı takip etmeye çalış.

merhaba kızlar yahu, yine neler neler kaynatmışsınız, maşallah oku oku bitiremiyorum, hızlı okuma teknikleri geliştirmek lazım valla:1:
ama birşeyi itiraf etmeden geçemeyeceğim, birincisi dilek sen var ya buranın nefesisin sen olmazsan olmaz, ikincisi de burada her messlek grubundan, yaştan ve yerden hanımlar olmasına rağmen bu ne uyum kardeşim ya süper hatta über yani:52:
bunlarda iki günlük menüm:
dün
sabah: domates, salatalık, beyaz peynir, 1dilim ekmek
ara: elma
öğlen: 200 kalorilik yoğurt ve 3 tane form bisküvi
ara: yok (dışardaydım)
akşam: 250 gr kadar fırında balık, yağsız, salata
ara: 3 küçük incir

rutin: yeşil çaylar, su ve yürüyüş

bugün
sabah: 1 dilim ekmek, 1 kase doğranmış marul,
küçük parça peynir
ara: 1 greyfut
öğlen: 6 kaşık yeşil mercimek, yağsız salata
ara: light şekersiz kahve yanında popkek:47: şeytan rahat bırakmadı arkadaş muhabbettiylede süper gitti valla
akşam: salata ve 3 kaşık light yoğurda katılmış 1 kaşık haşlanmış yeşil mercimek(hiç yağ yok)

şimdilik bu kadar: hepiniz iyi ki varsınız:16:

esinturgay napıosun cnm görunmuosun bu ara :40:

Selam canım iyim napıyım garip garip devam eden hastalığımla uğraşıyorum. Nerdeyse 2 hafta olcak ya bitmedi daha . Eee sen napıyosun ?

Ben buralardayım valla aşadayım sürekli :23: Okuyorum yazılanları da.

Bazen hemen okuyup kaçıyorum. Benim bilgisayarım hiç kapanmaz. Anca elektirik giderse :1:

O yüzden sürekli çevrimiçiyim ama bilgisayar başında olmadığım zamanlar oluyor.

sağol canım yaa içim rahatladı akşam musakkayı yediğimden beri bi huzursuzluk vardı içimde içim hiç rahat değildi
ama yarın bir yarım saat daha fazla yürüyüş yapıcam bi de yarından itiibaren basen çalıştırcam :)
bol su içmeye çalış canım. su içmek yediğimizin yağa dönüşmemesi açısından çok önemli.
pisimmm saril bana kucakla öppp beniii:52::52::52::52:

:29::29::29::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

utANDIM
:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:
öpücüklere boğarım hepiciğiniz
ben yatar kızlar akşam balık yaptım balık kokuyom bir duş alayım ben yatana kadar yine 1 i bulur :) iyi geceler:16::16::16::16::16::16:

sabah:
1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
2 köz biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kadar kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

ara:
1 galeta
2 çilek

öğlen:
6-7 kaşık zeytinyağlı kabak
yanındada tere yedim.(acıydı ama diyettekiler için faydalıymış yedim zorla)

ara:
1 elma

akşam:
yoğurtlu bakla

30 dk yürüyüş.oğlanları koydum pusete.3 yaş var aralarında ama ikiz gibiler.büyüğü zayıf,küçüğü şişman.bide onları sürcem derken yoruldum baya.

ara:
1 bardak yeşilçay
3 form bisküvi ile

3 lt su

bugünüde bölece kapatmış oldum.cumaya bigün kaldı.68 olayım istiyodum ama bakalım.

Selam canım iyim napıyım garip garip devam eden hastalığımla uğraşıyorum. Nerdeyse 2 hafta olcak ya bitmedi daha . Eee sen napıyosun ?

Ben buralardayım valla aşadayım sürekli :23: Okuyorum yazılanları da.

Bazen hemen okuyup kaçıyorum. Benim bilgisayarım hiç kapanmaz. Anca elektirik giderse :1:

O yüzden sürekli çevrimiçiyim ama bilgisayar başında olmadığım zamanlar oluyor.

ben ıım cnm ugrasıoz cocuk ders derken geçıo gunler eşim aksam calıstıgı için beklıoz kızımla benımde kasıklarım agrımaya basladı bı reglım gelseydı şiştim resmen

canım yeni başladığında oluyo böle şeyler malesef.ama iradeli olmaya çalış.kesin kararlıysan vermeye, sonrasında yaşayacağın pişmalığı düşünerek yememeye çalış.benim ufaklıklar ve artı eşim neler yiyiyor gözümün önünde.zorlanmıyormuyum.hemde nasıl.ama tartıdaki eksileri görüncede çok mutlu oluyorum.olan olmuş artık musakkayı götürmüşün.ardından elmayı yeme bari :30: eee musakkayı ekmeksizmi yedin?

musakka deyince aklıma ne geldi.geçen gün kaynanamlarla beraber bebek başına gittik.ben izmirde oturuyomda.gittiğimiz yer biraz uzak.arabayla gittik.giderken kaynanam şeker almış çantasına.herkese verdi.benimde ağzıma atmazmı şekeri.:26: napcamı,ne dicemi bilemedim.çaktırmadan çıkardım peçeteye.neyse gideceğimiz yere vardık.sarmalar,kompostalar,musakkalar ne ararsan var menüde.kaynanam nası yedi o musakkayı ekmeğe bana bana.:17: ben bi çatalcık tadına baktım.allahtan benim yaramazlar rahat vermedi.biri çişim geldi der sofrada,diğeri susadım,uykum geldi.eeee sen yiyemedin bi rahat rahat diyolar.bende yok yok yedim dedim,doydum :1: sonra dönüşte kaynanam yine şeker uzatmazmı bana.yok anne dedim sağol istemiyo canım.at ağzına iyi gelir diyo :37::37::37:

sıkma canını.yanlışları yapa yapa insan doğruyu öğreniyo.zamana bırak bak anlıcaksın nasıl ve ne yemen gerektiğini.bide burayı sıkı takip etmeye çalış.

:17: :17: ekmekle yedim ne yazıkki o yüzden pişmanım zaten :(
ohooo ben olsaydım çoktaan götürdüydüm sarmaları, ben evlendikten sonra irademe hakim olamıyorum bekarken 2 kilo bile fazlam olsa hemencik vermeye çalışırdım ideal kilomu korurdum
eşimde kızıyor ver şu kilolarını artık diye ama ben yine de br endokrinolojiye gidicem evde kendi başıma yapamıyorum buraya çok sık gelicem inşallah
desteğin için teşekkür ederim canımm yarın daha dikkatli olcam

Back
X