70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yazayım suzi sen iste ama pek iç açıcı değil yazacakalrım.yaramaz bebişime harika bir çorba yaptım o da bayışlarak yedi.az önce 1 elma yiyeyim dedim kızım da sever onada verdim küçük küçük çiğneyemedi sıpa çıkardı ne varsa:14:üstü başı ,halı,mama sandalyesi battı tabi:((ama en çok çorbanın çıkmasına üzüldüm hadi bakalım şimdi baştan yedircez:((iyice yaramaz oldu ya bir de yürümeye başlasın canımıza okuyacak gibi:52::52:elmayı da yedim ama bir de bana sor burnumdan geldi:ssz:

odaları topladım makineye çamaşır attım,bulaşıklarımı makineye dizdim ve deli gibi su içiyorum akşam olsa da uyusak şu günü hayırlısıyla bitirsem :27:

Aman tuhaf insanlar işte canım. Dayının ki de farklı yaklaşım genç kızken kilosuz olcaz. 35 yaşında kilolu olabilir miymişiz ?

Zayıflayınca ne tepki verdi ? Bide kendilerini önemli zannedip şunu diyolar : Kız sen bizim söylediklerimizi mi kafana taktın da zayıfladın , bilmem ne...

Biz Trakyalıyız bizde ekstra önemli güzellik, kilo vs vs.
Sırf bunlar var yani.

2 ay önce gittim galiba o zamandan beri hiç görmemişlerdi.
Dayım bişi demedi.
Yengem süzdü durdu.
Çayları toplarken sadece kızım zayıflamışsın çok güzel olmuş falan dedi.
Sonra da ekledi kara sevdayamı tutuldun diye.:60:
Lafını gene soktu yani.:60:

ben de yazayım suzi sen iste ama pek iç açıcı değil yazacakalrım.yaramaz bebişime harika bir çorba yaptım o da bayışlarak yedi.az önce 1 elma yiyeyim dedim kızım da sever onada verdim küçük küçük çiğneyemedi sıpa çıkardı ne varsa:14:üstü başı ,halı,mama sandalyesi battı tabi:((ama en çok çorbanın çıkmasına üzüldüm hadi bakalım şimdi baştan yedircez:((iyice yaramaz oldu ya bir de yürümeye başlasın canımıza okuyacak gibi:52::52:elmayı da yedim ama bir de bana sor burnumdan geldi:ssz:

ayy kuzum ya :16: bakteri kaptiysa oda cikmisdir sIkma canini yirim ben onu :nazar: annesi geri acikmisdir kuzucuk kusunca patetes püresi ezmesi yap istersen :38: bende oglis kusunca üzülürdüm :59:

acilen yarina kadar wcye cikmam lazim :9: badem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki :17:

1 salatalık ye ardından bol su iç bide.
Fayda etcek mi:31:

yine gel tugbis :38:

arti cikdim dilegim :ssz: wcye gidemiyorum 2 gündür :ssz:birde regl :ssz: birde keske cuma okadar cozutmasaydim diyorum kendi kendime :31:

Bu hafta kaçamak yok.
Kilo ver bi.:ssz:

ne yazam suzi söyle yazayım :):):):) iş yerindeyim :24:masa dosya yığılı :24::24:puffff pufffffff akşam olsa da eve gitsem:24::24:
Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısı:27:

Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum :47::47::47::47:
Ben deeee.
acilen yarina kadar wcye cikmam lazim :9: badem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki :17:
Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.
ben de arkama bile bakmadan evden kaçıp gitmek istiyom:10::10::10:
Ben de diyorum, bu kızçe evde değil mi ki, meğerse evden gitmek istiyom yazmışın, ha ha, hadi gel yer değiştirek.

odaları topladım makineye çamaşır attım,bulaşıklarımı makineye dizdim ve deli gibi su içiyorum akşam olsa da uyusak şu günü hayırlısıyla bitirsem :27:
Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.:52:

selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm:10::10::10: 30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii:ssz::ssz::ssz:
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam :52::52::52:
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmm:16::16: arkadaşım gelince nete giremedim:5:
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözleri :53::53::53: oldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii:1::1::1: :32::32::32::32:
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm:17::17:
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber

ara
yeşilçay
10 fındık,badem

öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata

ara
elma çayı
7-8 fındık,badem

akşam
Allah kerimm:1:

selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm:10::10::10: 30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii:ssz::ssz::ssz:
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam :52::52::52:
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmm:16::16: arkadaşım gelince nete giremedim:5:
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözleri :53::53::53: oldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii:1::1::1: :32::32::32::32:
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm:17::17:
sabah
1 kk beyaz peynir

ara
yeşilçay
10 fındık,badem

öğle
salata

ara
elma çayı
7-8 fındık,badem

akşam

Öyle gelmezsen foruma gözler pert olur tabi :19:

Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar :ssz:

Şu tepkiler ne güzel oluyor yaa bütün diyet stresini alıyo götürüyo :52:

Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısı:27:

Ben deeee.

Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.
ceviz yok yerine findik atsam canim :26:sabah ac karnina iceyim dimi :26:
sabah
1 kk beyaz peynir

ara
yeşilçay
10 fındık,badem

öğle
salata

ara
elma çayı
7-8 fındık,badem

akşam

siz böyle anlattikca cok hosuma gidiyor :21::21: darisi biz dobiclere :1: mülakatda iyi gecmis arkadasinin sevindim minderim :128:

Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum :47::47::47::47:

Ben deeee.

Ben de diyorum, bu kızçe evde değil mi ki, meğerse evden gitmek istiyom yazmışın, ha ha, hadi gel yer değiştirek.

Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.:52:

ayy canım ya evde olmak da bir o kadar zor.gerçi son günler sayılır.eylülde yeni dönemle döncem sahalara(okula)bugünleri çok arıycam biliyorum ama bazen bunalıyorum..neyse ben kaçar bebişi emzirdim şimdi bir daha besliyeyim umarım uyur ben de geri kalan işlerimi hallederim.yarın için mucize bekliyorum.akşamı çoook hafif geçircem sabah ola hayır ola öpüldünüz şekerler:54:

Son düzenleme:
Back
X