Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pisim bizde manken gibi olcez mi ne dersin![]()
ay dilek ya ben bu hafta güzel rakam görürmüyüm sence :26: tartiya cikmaya korkuyorum simdide![]()
ikimizi bir ıssız adaya koysunlar . haftada bir erzak yollasınlar. süt yoğurt sebze dışında birşey vermesinler. dilekte haftada bir gelip tartsın bizi:) kilo vermemişsek erzağımızı kıssınlar nasıl fikir ?
suzim bilmiyorum kidileğe soralım. dileeeeeeeeeek bizi de manken yapabilin mi
![]()
ben bilmiyorum seker yapmadim hic :26:kızlar şu jillian hakkında bilgisi olan var mı??yapanların yorumunu alabilir miyim??
kiz yazik yapmaya calisiyorda bizisuzim bilmiyorum kidileğe soralım. dileeeeeeeeeek bizi de manken yapabilin mi
![]()
odaya baskin yaptilar isarkadaslari molaya cikiyorum dilegimdönecemsanaValla Suzi senin bünyen bi garip bişi diyemiyorum o yüzden.
Sizi survivora göndersek gene de kemircek bişi bulursunuz korkuyorum.
Şaka bi yana Black yediği zaman ucundan söylüyo.
Suzi sen arada bi yazıyon.
Bu hfta gitmesi gerek normalde.
Hala veremezsen doktora git derim ben.
ben bir ara yaptım totoyu kaldırabilsem yine yapacağım. şiddetle tavsiye ederim. çok işe yarıyor. ama günde 20 dk ve ara vermek yok devamlı yapacaksın. en az 30 gün pes etmeden devam et. çooooooook yorucu basit gibi geliyor ama bitirene kadar ölüyordum. kesinlikle sıkılaştırıyor.kızlar şu jillian hakkında bilgisi olan var mı??yapanların yorumunu alabilir miyim??
ivit ivit bizde var bir tuhaflık. ya boğazı tutamıyorum ya bitki çayını bırakıyorum ya sporu. hepsini bir arada bir yapamadım gitti ya:)ben bilmiyorum seker yapmadim hic :26:
kiz yazik yapmaya calisiyorda bizibizde var bi tuhaflik herhalde
![]()
Güzel tarafı 1 ay boyunca artık nöbeti yok.:119::119:
Kabak + salata + yoğurt süper işte
Güzelmişşş canım
O yüzden hemen begendim canım.
Eski resimlerinle aynısın.
Sanki çocuk doğurmamış gibi.
Çok begendim ben.
Resimlerin boyutundan dolayıdır tatlım.
ben bir ara yaptım totoyu kaldırabilsem yine yapacağım. şiddetle tavsiye ederim. çok işe yarıyor. ama günde 20 dk ve ara vermek yok devamlı yapacaksın. en az 30 gün pes etmeden devam et. çooooooook yorucu basit gibi geliyor ama bitirene kadar ölüyordum. kesinlikle sıkılaştırıyor.
ivit ivit bizde var bir tuhaflık. ya boğazı tutamıyorum ya bitki çayını bırakıyorum ya sporu. hepsini bir arada bir yapamadım gitti ya:)
dileeeeeeeek sen en iyisi bize haftalık alışveriş listesi yap. onları alıp başka birşey yemeyelim :)
ama dilek haklısın bahane gibi geliyor lakin dün gittim markete yok bacım pişirecek sebze yoooooook. soğan patates domates buruşuk yeşillik dışında birşey yok. ha patlıcan falan oluyor ama oda çok yediriyor yapmak istemiyorum. sebze istiyorum beeeeeeeeeenç:84:
peki hangisini yapıyodun canım??ben baktım ama bissürü çeşidi var,bana yardımcı olur musun??
cnm zaten 3 level.her leveli 10 gün yapıyosun toplamda 30 gün oluyor.ama ben 10 günde dayanamadım.yine başlıcam.bu defa ilk leveli
30 gün devam ettirmeye çalışıcam inş.![]()
kızlar dün bir mağazaya girdim
yarım pardüse tarzında birşey baktım dışardan çok güzel görünüyordu
ordaki eleman ilgileniyor işte
burdaki dedi büyük beden üzerinize denemeyin sizde büyük durur heralde 38 siniz dimi
deyince ayyy bir sevindirik oldum
bundan 3 öncesine kadar 42 siniz heralde bu size olmaz diyen mağazalardaki görevlilere sinir olurdum
neyse kadına dedim evet dedim bundan 3 ay öncesi 42 ydim
11 kilo verdim dedim kadın şaşırdı aaanasıl verdiniz falan
bende burayı önerdim onlara
bakalım inşallah onlarada yardımımız dokunur gelirlerse
tatlım şimdi baktım da
1.level 27dk,
2.level 8 dk,
3.level 30 dk olarak var,doğru mu??
peki hangisini yapıyodun canım??ben baktım ama bissürü çeşidi var,bana yardımcı olur musun??
tatlım şimdi baktım da
1.level 27dk,
2.level 8 dk,
3.level 30 dk olarak var,doğru mu??
ben de halamlarla görümceme önerdim burayı,gerçekten süper bi site ve hepiniz çok iyisiniz
hem kilo kaybında hem de bilgilendirme konusunda
çok sevdim valla sizi,bi an önce işe gelip sizlerle yazışmak istiyorum
haftasonu vaktim olmuyo diye giremiyorum ama aklım hep burda
bişi yerken beni frenliyo varlığınız
selam kızlaaar![]()
kızlar dün bir mağazaya girdim
yarım pardüse tarzında birşey baktım dışardan çok güzel görünüyordu
ordaki eleman ilgileniyor işte
burdaki dedi büyük beden üzerinize denemeyin sizde büyük durur heralde 38 siniz dimi
deyince ayyy bir sevindirik oldum
bundan 3 öncesine kadar 42 siniz heralde bu size olmaz diyen mağazalardaki görevlilere sinir olurdum
neyse kadına dedim evet dedim bundan 3 ay öncesi 42 ydim
11 kilo verdim dedim kadın şaşırdı aaanasıl verdiniz falan
bende burayı önerdim onlara
bakalım inşallah onlarada yardımımız dokunur gelirlerse
ben bir ara yaptım totoyu kaldırabilsem yine yapacağım. şiddetle tavsiye ederim. çok işe yarıyor. ama günde 20 dk ve ara vermek yok devamlı yapacaksın. en az 30 gün pes etmeden devam et. çooooooook yorucu basit gibi geliyor ama bitirene kadar ölüyordum. kesinlikle sıkılaştırıyor.
ivit ivit bizde var bir tuhaflık. ya boğazı tutamıyorum ya bitki çayını bırakıyorum ya sporu. hepsini bir arada bir yapamadım gitti ya:)
dileeeeeeeek sen en iyisi bize haftalık alışveriş listesi yap. onları alıp başka birşey yemeyelim :)
ama dilek haklısın bahane gibi geliyor lakin dün gittim markete yok bacım pişirecek sebze yoooooook. soğan patates domates buruşuk yeşillik dışında birşey yok. ha patlıcan falan oluyor ama oda çok yediriyor yapmak istemiyorum. sebze istiyorum beeeeeeeeeenç:84:
tüm levellerin eşit olması lazım. önerim netten dvd yi al. 14 tl zaten hem çeviriside var. daha kullanışlı oluyor.
1. level 10 gün dşiyor ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman 2 ye geçeceksin. ben 2 geçmiştim ama hareketleri çok zor geldi vazgeçip birinciden devam ettim. ama mesela birincide zor tarzı yapan kıza uyuyordum :)
ben idefix ten almıştım. 1 haftada gelmişti eve![]()