70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadar takıntı yapma bebeğim hatta arada vücudu şaşırtmış oluyorsun , bu sana çok güzel dönebilir hatta :16:

olması lazım :50:

Bu Hakandan çok farklı bi konu zaten eskisi gibi olsaydım varya şimdiye 95 kilo olmuştum bu dönemlerde :53:

canım benim sıkma sen canını, inan yüz yüze konuşulduğunda herşey daha rahat halloluyo sıkma tatlı canını

bebekim normalde takıntı yapmam da ben hafta sonu wücudumu öyle bi şaşırttım ki noluyo lan dedi benm miğde falan :52: :1:
o yüzden paniğim yani ben şu anda :52:
cumaya +2 kilo falan bekliyorum nerdeyse düşün yani o kadar çok cozuttum :26:

canım benim sıkma sen canını, inan yüz yüze konuşulduğunda herşey daha rahat halloluyo sıkma tatlı canını

bebekim normalde takıntı yapmam da ben hafta sonu wücudumu öyle bi şaşırttım ki noluyo lan dedi benm miğde falan :52: :1:
o yüzden paniğim yani ben şu anda :52:
cumaya +2 kilo falan bekliyorum nerdeyse düşün yani o kadar çok cozuttum :26:

Çabuk gelen çabuk gider elif bu haftalık böyle olsun ama cumaya kadar çok dikkat et tamam mı :26:

Kendine ait zamanlarda kaçamak yapma çünkü öyle bir an geliyorki yemek zorunda kalıyorsun, bende dün dondurma yedim ama bu hafta + bile olsam umrumda değil açıkçası :31: Sonuçta artık doğru besleniyoruz , gidicek kilolar :29:

NORAAAA napiyon bebegim :52::52::52::52::52:

slm kızlar
ben iyice alıştım bu düzene ne güzelmiş yahuu
bende nefes darlığı vardı ,artık daha rahat nefes alıyorumm demekki yediklerim içtiklerim beni çok rahatsız ediyormuş, artık yediklerim beni rahatsız etmiyor
önceden yoğurt çok tüketmiyordum çok iyi geldi şimdi bayağı bir yiyorum
yaa acaba ben sadistmiyim aç kalınca,karnım guruldayınca mutlu oluyorum :9: :9:

ne güzel canim :46:kilo malesef cogu seye problem cabuk yorulmaya nefes almaya isallah istedigimiz sonuclari aliriz :29:
ahanda suzim yazmış :54: görmedim bende isyan ediyodum sana bişiy de diye :1:
dimi suzi ya bişeycik olmaz öğlen bide yani
akşama hallederim dengelerim :18:
evet tatlim kacamak yaptim diye devam etme ama sakin bak bugün carsamba yarindan sonra tartilcaz :18:

yaaaa suziiiii bişiy deeee nolurrr :43::84: pide yedimmmmmmmm yemek zorunda bıraktılarrrr :43: :43: :43:
afiyet olsun :60: bundan sonra cıs yapanlara birşey demeyeceğim ya cıssız hayat geçmiyor ki:) akşam çorba salata yoğurt yaparsın olur biter bacım
slm kızlar
ben iyice alıştım bu düzene ne güzelmiş yahuu
bende nefes darlığı vardı ,artık daha rahat nefes alıyorumm demekki yediklerim içtiklerim beni çok rahatsız ediyormuş, artık yediklerim beni rahatsız etmiyor
önceden yoğurt çok tüketmiyordum çok iyi geldi şimdi bayağı bir yiyorum
yaa acaba ben sadistmiyim aç kalınca,karnım guruldayınca mutlu oluyorum :9: :9:

:37: bende aç kalınca mutlu oluyorum sanki aç sam zayıflıyormuşum gibi geliyor:37:

olması lazım :50:

Bu Hakandan çok farklı bi konu zaten eskisi gibi olsaydım varya şimdiye 95 kilo olmuştum bu dönemlerde :53:
aha buraya yazıyorum. siz barışacanııııııııııııııııız kızım sevgililikte ne saçma sapan sebeplerle ayrılınıyor biliyor musun. benim ki ile de asker dönüşü hiç unutmuyorum sözde kavgalıyız ayrıldık. sıpam konya ya gelir gelmez mesaj attı. ben geldim merak etme diye:) ayrılmışız di mi neyini merak edecem. bende yarım ağız hoşgeldin falan yazmıştım sonra ne mi oldu yarım saat içinde buluşup sarılmıştık :):):):) o kaavgalar birazdan özlemekten kaynaklı :)

dileeeeeeeek öğlen yoğurt ve bir muz yedim sadece:) nefsit te koymadım içine gıcığım çünkü kendime. öğlen eve gidince duramadım yine tartıldım sabah 71,5 tum şimdi 72 yim. biri şu tartıyı saklasın yoksa kafayı yiyecem :ssz::ssz::ssz: o kadar wcye çıktım ama hala artıyor rakam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Aferim aferimm yola geliosun sende.:9:
Ya zaten bi zaman sonra 1-2 gün yemeyi abartsan da eski moduna dönüyorsun.
Keyfin yerine geliyo yediğin için.
Bu dengeyi tuttumak çok önemli.

Topik bu durumda çok işe yarıyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Kilo fazla yük yaşamı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.

ahah sadist seni.:9::9:
Ben dayanamıyorum hiç açlığa illa bişiler yicem.:9:

Akşama sebze yersın kuzum bişi olmaz.:34:

oyy dileğim benim teşekkür ederimmmm :54:

aha buraya yazıyorum. siz barışacanııııııııııııııııız kızım sevgililikte ne saçma sapan sebeplerle ayrılınıyor biliyor musun. benim ki ile de asker dönüşü hiç unutmuyorum sözde kavgalıyız ayrıldık. sıpam konya ya gelir gelmez mesaj attı. ben geldim merak etme diye:) ayrılmışız di mi neyini merak edecem. bende yarım ağız hoşgeldin falan yazmıştım sonra ne mi oldu yarım saat içinde buluşup sarılmıştık :):):):) o kaavgalar birazdan özlemekten kaynaklı :)

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla görücez bu ay anyayı konyayı :9::9::9:

Aslında ben adım atayım diyorum ama hep ben yapıyorum bunu :50:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla görücez bu ay anyayı konyayı :9::9::9:

Aslında ben adım atayım diyorum ama hep ben yapıyorum bunu :50:

OHAAA TAM BUNU YAZDIM MESAJ ATTI :52:
:52::52::52::52::52:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

SİZ CADILAR VARYA GERÇEKTEN UĞURLUSUNUZ AHANDA BENDE BUNU YAZDIM BURAYA :nazar::nazar::nazar:

Çabuk gelen çabuk gider elif bu haftalık böyle olsun ama cumaya kadar çok dikkat et tamam mı :26:

Kendine ait zamanlarda kaçamak yapma çünkü öyle bir an geliyorki yemek zorunda kalıyorsun, bende dün dondurma yedim ama bu hafta + bile olsam umrumda değil açıkçası :31: Sonuçta artık doğru besleniyoruz , gidicek kilolar :29:

inşallah canım çabuk geldiyse gidiwersin bi zahmet :1: kesinlikle ya bugun hiç aklımda değildi pide yamek bi baktım midede ya. neyse bakalım olan oldu
NORAAAA napiyon bebegim :52::52::52::52::52:

ne güzel canim :46:kilo malesef cogu seye problem cabuk yorulmaya nefes almaya isallah istedigimiz sonuclari aliriz :29:

evet tatlim kacamak yaptim diye devam etme ama sakin bak bugün carsamba yarindan sonra tartilcaz :18:

yo yo yo suzim yapmam bidahaa. olmaz olamaz imkansız :8: ewet tartılcaz ya korkuyomm :18:

afiyet olsun :60: bundan sonra cıs yapanlara birşey demeyeceğim ya cıssız hayat geçmiyor ki:) akşam çorba salata yoğurt yaparsın olur biter bacım

:37: bende aç kalınca mutlu oluyorum sanki aç sam zayıflıyormuşum gibi geliyor:37:

dileeeeeeeek öğlen yoğurt ve bir muz yedim sadece:) nefsit te koymadım içine gıcığım çünkü kendime. öğlen eve gidince duramadım yine tartıldım sabah 71,5 tum şimdi 72 yim. biri şu tartıyı saklasın yoksa kafayı yiyecem :ssz::ssz::ssz: o kadar wcye çıktım ama hala artıyor rakam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

cidden geçmiyo şeker ama cısı doğru miktarda yapmayı bilene kızmayacan :1: benim haftasonu börekler dondurmalar hawada uçuştuda, pazartesiden itibaren dikkat ediyodum bi anda bu çıkınca bir panik hawası estirdi bende, pideyi sipariş wermemle topikte soluğu buldum ha :1:

bende dünkü menümü yazayim dilek sacimi basimi yolsun :30:

sabah: hayda unuttum :52: ha 1 yumurta yarim salatalik 2 domates 1 kara ekmek
ara:activia limonlu
öglen: ne yemisdim ya :44: 3 sosis yogurta bandim sosisleri :1:
ara: simdi yandim iste :18: kinder süt dilimi( isarkadasinin yüzünden yemiycem dedigim halde üzerime atti :25:bende yuttum :30:)
aksam: yogurt corbasi 1tane tavuk snitzel :26: dilek bu yogurt corbasinin icinde pirinc ve nohut da var birsey olmaz dimi :18:
cünkü bugünkü menümdede var yogurt corbasi :17:
sonracima spora gittim saat 9 da 500 kalori yaktim kosubandinda 450ide birakacakdim düz hesap yapayim dedim 500 yakdim ama ayakklarimin tabani acidi :25: özel kosubandi ayakkabilari varmis gelli miymis neyimis ondan alman lazim dedi arkadasim normal spor ayakkabilar olmuyor dedi :26: neyse aylik geldimi alayim bari yandi cünkü ayakklarimin alti :37:

ara: simdi yandim iste :18: kinder süt dilimi( isarkadasinin yüzünden yemiycem dedigim halde üzerime atti :25:bende yuttum :30:)
aksam: yogurt corbasi 1tane tavuk snitzel :26: dilek bu yogurt corbasinin icinde pirinc ve nohut da var birsey olmaz dimi :18:
sonracima spora gittim saat 9 da 500 kalori yaktim kosubandinda 450ide birakacakdim düz hesap yapayim dedim 500 yakdim ama ayakklarimin tabani acidi :25: özel kosubandi ayakkabilari varmis gelli miymis neyimis ondan alman lazim dedi arkadasim normal spor ayakkabilar olmuyor dedi :26: neyse aylik geldimi alayim bari yandi cünkü ayakklarimin alti :37:

işte hep bu iş arkadaşlarının yüzünden :18: iyi kalori yakmışın ama suzim kıı
menü yorumlayamıyom daha ben :1:

ohh mis igib öğeln tavıklı salatamı yedim..
gerdüş pelin vardı onu andım napıyor acaba bebişi varmı.:31:
.pek yerdi tavuk eskiler bilir..:1:
dilek gerçekten 200gr bile değil tavuk göğsü çok tok tutuyor,doğrayıp tavada pişiryorum kekik biberde atıyorum
salata malzmeleini doğruyum tavuğuda at üstüne mis..ayranla 1dilim ekmekle...:56:

İş arkadaşların kollarından tuttu biri de zorla ağzına tıktı herhalde.:28:
Debelenmeyesin diye de bi kere de tıktılar ağzına.:28:
Ben öyle hayal ettim.:27:

Süt dilimine bişi demiyo hanfendi çorbaya takılmış.:31:
Çorba da olsa olsa 5-6 tane nohut tanesi vardır.
Buğdayla yapsın annene de:9:
En güzeli kocanın yaptıgı mercimek çorbası.:56:

Yawrum yeni başlayanlar gibisin haa.
Ne bu wc den önce tartıl wcden sonra tartıl.
Sen bence tartıyla, rakamla kafayı bozmayı bırak.
Aynaya bak....

Sen menülerini düzeltmeye başladın.
Çok değil 2 hafta sonra direkt belden gitmeye bbaşlayacak dokundugunda hissedeceksin zaten.
Yürürken kafanda bu kişi 71.5 kilo diye yazmıyo.
Tipine bakılıyo dimi.
Snde öyle yap rakama bu kadar bel bağlama.
Bende çok takıyordum bak ordan biliyordum.

Kızlarda şahit 7den 6ya düşmek kabus gibiydi sürekli tartılıyodum.
Sonra 1 hfta tartılmadım.
Bi baktım 68 kusür olmuşum.
Belli de oluyodu hissediyodum zaten.

Benim yaşadığım herşey tecrübe.
Bak 56-57 i gördüm artık rakamlar mutlu etmiyor.
Aynadaki görüntümden hala rahatsızım.
Diyeceğim rakamı bırak işte şekline bak:34:

ohh mis igib öğeln tavıklı salatamı yedim..
gerdüş pelin vardı onu andım napıyor acaba bebişi varmı.:31:
.pek yerdi tavuk eskiler bilir..:1:
dilek gerçekten 200gr bile değil tavuk göğsü çok tok tutuyor,doğrayıp tavada pişiryorum kekik biberde atıyorum
salata malzmeleini doğruyum tavuğuda at üstüne mis..ayranla 1dilim ekmekle...:56:

İyi canım pelinde mesajlaşıyoruz arada bi topiği okuyormuş ama cepten yazmak zor oluyor diyor.
Artık tavıktan kurtuldu yeni ofislerinde kadın yemek yapıyormuş.:1:

Süper ya:56::56:
Canımı istettin he.
Hem çok doyurucu oluyo hem de çok lezzetli.:56:

İyi canım pelinde mesajlaşıyoruz arada bi topiği okuyormuş ama cepten yazmak zor oluyor diyor.

Canımı istettin he.

iyi bari yemek çıktığı iyi olmuş...
ya görsen az tavuk ama çok tok tutuyor..
1kepçe tarhana çorba
1dilim ekmekle 1bardak ayran bide tavıklı salatam öğlen menüm..
akşama ne yesemm..
yine çorba yerim yoğurt..he bide kurufasulye pişiyor...

ben geldiiiim,
ama muhabbete. malum son günlerde menü yazmaya yüzüm yok:51:sizleri merak ediyorum sohbetlere katılmak için fındığım uyur uyumaz koşuyorum:54:geçmişe dalamadım valla burdan katılcam muhabbete kabul ederseniz:16:

Son düzenleme:

Canımı istettin he.

İş arkadaşların kollarından tuttu biri de zorla ağzına tıktı herhalde.:28:
Debelenmeyesin diye de bi kere de tıktılar ağzına.:28:
Ben öyle hayal ettim.:27:

Süt dilimine bişi demiyo hanfendi çorbaya takılmış.:31:
Çorba da olsa olsa 5-6 tane nohut tanesi vardır.
Buğdayla yapsın annene de:9:
En güzeli kocanın yaptıgı mercimek çorbası

Yawrum yeni başlayanlar gibisin haa.
Ne bu wc den önce tartıl wcden sonra tartıl.
Sen bence tartıyla, rakamla kafayı bozmayı bırak.
Aynaya bak....

Sen menülerini düzeltmeye başladın.
Çok değil 2 hafta sonra direkt belden gitmeye bbaşlayacak dokundugunda hissedeceksin zaten.
Yürürken kafanda bu kişi 71.5 kilo diye yazmıyo.
Tipine bakılıyo dimi.
Snde öyle yap rakama bu kadar bel bağlama.
Bende çok takıyordum bak ordan biliyordum.

Kızlarda şahit 7den 6ya düşmek kabus gibiydi sürekli tartılıyodum.
Sonra 1 hfta tartılmadım.
Bi baktım 68 kusür olmuşum.
Belli de oluyodu hissediyodum zaten.

Benim yaşadığım herşey tecrübe.
Bak 56-57 i gördüm artık rakamlar mutlu etmiyor.
Aynadaki görüntümden hala rahatsızım.
Diyeceğim rakamı bırak işte şekline bak:34:

çook doğru..:46:
dilek ben tartılımıyorum çünkü tartım dijiatl değil pekte güvenmiyorum..
hatta ayın 23ünede kadar tartılmasam diyorum haftaya adet olurum şişlikte gittimi..
diyetisyende hayalim 75.5 :31::6::28:..inşaallah...

sabah:09:30 1bardak su
sabah:09:40-yarım salatalık- yarım domates-2zeytin-1k.kususu buyuklugunde peynır-2 küçük dılım cavdar ekmegiii

ara su
ara(sohbetteydim 1 sütlü turk kahvesi)

ögleyin...1 küçükkase sehriye cosbası-karısık 1kucuk kase salata

sımdı...yeşilcay ve spor yapacagımmm

bgun topantı gunum oldugu ıcın hep evdeydımm belki aksam yürüyüşe cıkarım bıraz danda leslie yaparım inşallah....

dilek in ve herkesin yorumlarını bekliyorum

bu arada regl oladım daha ya kılomda farkedermı tartıya cıkmaya korkuyorumda:(:(:(

iyi bari yemek çıktığı iyi olmuş...
ya görsen az tavuk ama çok tok tutuyor..
1kepçe tarhana çorba
1dilim ekmekle 1bardak ayran bide tavıklı salatam öğlen menüm..
akşama ne yesemm..
yine çorba yerim yoğurt..he bide kurufasulye pişiyor...

Akşam baklagil yeme canım ya.
Doktorun verdimi bilmiyorum ama diyette pek vermezler.
Semizotun falan varsa salatasını yapabilirsin aslında.

ben geldiiiim,
ama muhabbete. malum son günlerde menü yazmaya yüzüm yok:51:sizleri merak ediyorum sohbetlere katılmak için fındığım uyur uyumaz koşuyorum:54:geçmişe dalamadım valla burdan katılcam muhabbete kabul ederseniz:16:

Hoşgeldin şeker:3:

çook doğru..:46:
dilek ben tartılımıyorum çünkü tartım dijiatl değil pekte güvenmiyorum..
hatta ayın 23ünede kadar tartılmasam diyorum haftaya adet olurum şişlikte gittimi..
diyetisyende hayalim 75.5 :31::6::28:..inşaallah...

Niye tartı almıyon kısçe evine.
Diğr tartılar eksik gösterio 3-4 kilo diye biliyorum.
Sen diyetine uy bi şekilde gidiyor zaten canım.
Bu sefer azimlisin zaten belli bu.

Back
X