70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bugun sabah iyiydim de aksam cildirdim yaa,kendimden beklenmeyen hareketler yaptim.anlatiyimmm:42::42:
sabah
Eki Görüntüle 412652

ara
10 badem,findik
yesilcay

ogle
Eki Görüntüle 412653
haslanmis tavuktan gina geldi sanirim,yarisini anca yiyebildimm:31:

ara
10 badem;findik
yesilcay
1 kup sekerli turk kahvesi
yarim tatli kasigi deli bal:27::27:

aksam
acliktan foto cekemedim:52::52:
kizarmis tavuk neredeyse 1 tavuk gogsu
6-7 tane domates ve 1 demet yesil soganin yarisini salata yapip yedimm..yedikce yedim yaa ben hic yesil sogan yemezdim anlamadim..soganla domatesi karistirip deli gibi yedimm:56::56:esim hamile misin acaba dedi:60::60::60::60::60:
sonra filtre kahve ve 3-4 tane findik

sogandan mi bilmiyorum basim agriyoo yaa,corba yaptim mideyii:9::9::9:
7de platese gidicez..operim:54::54::54:
canım tavuklu salatan çok leziz duruyo içine limon tuz yağ filan koyuyormusun:56:
kızlar bogazım cok agrıyo fRANJITTEN :43::43::43::43::43:
geçmiş olsun cnm çok zordur bol bol sıvı tüket:16:
Kızlarrrr bugün tartıda 66 yı gördümmmm, albüm yaptım hemen, bakabilirsiniz
Ekleyebilirsiniz, sadece arkadaşlara açık

Menüm:

Uyanınca 1 incir 1 bardak ılık su
Sabah: 5 yk nesfit 1 su bardağı süt
Ara: 1 incir 1 türk kahvesi
Öğlen: tavuk dönerrrrr biraz, ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata
Ara: 1 incir, yarım paket eti form yulaflı
Akşam: 8yk kabak, 2 kepçe sebze çorbası, salata, 4 yk yoğurt

9 da 1 elma yedim şimdi de 2 yk yoğurtttt

tebrikler :nazar::nazar:

iyiakşamlar kızlar
akşam yağmur yağmadı ama kaynanam ve kayınpederim geldi yürüyüşe çıkmadık
onlar yemek yerken ben bol sirkeli salatamdan yedim2 kaşık kadarda yoğurt
bide çayın yanında biraz fındık ve kaju yedm

başka kaçamak yok menüm aynı
1ltsu:18::18::18:
1 saat plates

huhuhuhu dobiç kızçeler neler yapıyorsunuz ben yokken:52::52::52::52::52:

ayyyy çok kötü günler geçirmekteyim bazen bir gün boyunca yemek yemeden durduğum günler oldu hiç şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorum ,bugünde 3 saatlik uykuyla duruyorum:52::52::52::52:

yarın sonuç ne olcak bilmiyorum itiraf ediyorum birazdan eşim gelince bir tane dondurma yicem cornetlerden çk kötü hallerdeyim çünküüü yeme desenizde yicem kusura bakmayın :43::43::43::43::43:

Dün sabah içtim ilacı canım arkasından da kayısı yyediim işe yaradı. Bugün gidemedim gene o yüzden akşam yemeğinde içtim yine. Birde activa yoğurt yedim.

İnşallah giderim bugün.Yoksa yarın tartı pek hoş olmayacak :44:

Allah Allah bende ilaç çok işe yaramıştı şimdi de kayısı çok işe yarıyor sabah aç karnına yiyorum üzerine 1 bardak sıcağa yakın ılık su içiyorum :26:
inşallah bi an önce geçer kabız olmak zor :50:

yok ne yazık ki canım burada büyük sadece migros ve carefour var migrosta zaten olmuyor öbürüde çok uzak. buranın pazarında bile pek sebze bulunmuyor. bu yörenin genel sorunu bu

senin durumun daha kötüymüş canım ya :26:
sebzesiz hayat mı geçer hiç sağlıklı değil :19:

Menüm:

tebrikler canım :46:
resimlerde de çok iyi görünüyosun :23:
bence hiç moralini bozma kilo için şimdiki halin bile süper :23:

ayyyy çok kötü günler geçirmekteyim bazen bir gün boyunca yemek yemeden durduğum günler oldu hiç şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorum ,bugünde 3 saatlik uykuyla duruyorum:52::52::52::52:

yarın sonuç ne olcak bilmiyorum itiraf ediyorum birazdan eşim gelince bir tane dondurma yicem cornetlerden çk kötü hallerdeyim çünküüü yeme desenizde yicem kusura bakmayın :43::43::43::43::43:

nerdesin kız sen :57:
ne zamandır görünmüyosun neden girmedin noldu niye yemek yemiyon böyle olmaz bebeğim ya :20:
geri dön artık aramıza :16:

hayırdır kuzu
hastalık falan yoktur umarım
yada yine eşinlemi ilgili???

kızlar bogazım cok agrıyo fRANJITTEN :43::43::43::43::43:
gecmis olsun canimm:31:
ewewt kzlar bende kg ilgili saçmalayan insanlara sinir oluyorum 17 günlük doğum yapmışım sezeryanla eltim nedese beğenirsiniz ooo göbek duruyooo:53::53::53::53::53:loğusa kadına dediğine bak manyakmı ne
Allahim nasi insanlar bunlar yaa..boyle insanlari duyunca insanlardan soguyorum..mal misin kadin yeni dogum yapmis..seytan diyo.....:47::47::47::47::47::41::41::41:

Menüm:

tebrik ederim canim:46::46::46:
canım tavuklu salatan çok leziz duruyo içine limon tuz yağ filan koyuyormusun:56:
canim bol limon suyu,azicik da tuz koyuyorum..zeytinyagini tavuksuz salatalarda 1 tatli kasigi kadar koyuyorum..
iyiakşamlar kızlar
akşam yağmur yağmadı ama kaynanam ve kayınpederim geldi yürüyüşe çıkmadık
onlar yemek yerken ben bol sirkeli salatamdan yedim2 kaşık kadarda yoğurt
bide çayın yanında biraz fındık ve kaju yedm

başka kaçamak yok menüm aynı
1ltsu:18::18::18:
1 saat plates
kajuuuuu muu:20::20::20::20:

noldu yawrucum,niye moralin bozukk:26::26:

merhaba demeyi unuttum:3::3::3:
platese gittim,sonrada 20 dk bisiklete bindim..spordan sonra h&m'ye gittik esimle..kapanis saati yaklastigi icin 2 kiyafet denedim..cumartesi tekrar gidicem,albume ekliyorum simdi:52:

nerdesin kız sen :57:
ne zamandır görünmüyosun neden girmedin noldu niye yemek yemiyon böyle olmaz bebeğim ya :20:
geri dön artık aramıza :16:

hayırdır kuzu
hastalık falan yoktur umarım
yada yine eşinlemi ilgili???

noldu yawrucum,niye moralin bozukk:26::26:

sormaayın şekerler yaaa ev hali iyice yoğunlaştı ,bir kocişle arada tartıştık birde başmızda ailevi sorunlar var , iş sorunları sınava sorunlarıı derken baya yıprandım bu hafta çok kötü hallerdeyim ama inş. herşey yolunaa giricek biraz daha sakinim şuan ve bazı şeylere odaklanabiliyorum :44:

öle işte inanaın şuan buraya yazı yazarken bile zorluk çekiyorum sebebide uykusuzluk :31::31::31:

Allah'ım herkese akıl fikir versin başka birşey demiyorum yaşadığım şeyler hakkındaa :ssz::ssz::ssz::ssz:

sormaayın şekerler yaaa ev hali iyice yoğunlaştı ,bir kocişle arada tartıştık birde başmızda ailevi sorunlar var , iş sorunları sınava sorunlarıı derken baya yıprandım bu hafta çok kötü hallerdeyim ama inş. herşey yolunaa giricek biraz daha sakinim şuan ve bazı şeylere odaklanabiliyorum :44:

öle işte inanaın şuan buraya yazı yazarken bile zorluk çekiyorum sebebide uykusuzluk :31::31::31:

Allah'ım herkese akıl fikir versin başka birşey demiyorum yaşadığım şeyler hakkındaa :ssz::ssz::ssz::ssz:

özel sanırım canım :31:
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda halledersiniz..
arada kaç gel buraya rahatlarsın :34:

Suzi sagol tatlım
Atlatacaz inşallah bu donemleride
Kızımı kaybetmek istemiyorum

Mine teşekkür ederim canım rehber Ogretmen var
Aslında geç kaldım
İkinci donem ilk yazililar düşüktu
O zaman rehber ve diğer ogretmenleriyle görüşmem lazımdı
Bikac gündür konuşuyorum birazcık iyi gibi

Back
X