Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcın olsun canım. en kötüsü ailevi sorunlar ama emin ol hepsi geçiyor gün gelecek hepsini unutacaksın.sormaayın şekerler yaaa ev hali iyice yoğunlaştı ,bir kocişle arada tartıştık birde başmızda ailevi sorunlar var , iş sorunları sınava sorunlarıı derken baya yıprandım bu hafta çok kötü hallerdeyim ama inş. herşey yolunaa giricek biraz daha sakinim şuan ve bazı şeylere odaklanabiliyorum :44:
öle işte inanaın şuan buraya yazı yazarken bile zorluk çekiyorum sebebide uykusuzluk
Allah'ım herkese akıl fikir versin başka birşey demiyorum yaşadığım şeyler hakkındaa![]()
yuh diyom kız sana istanbuldamıydın sen ve kıyafet bulamadınyawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinn
bilmiyom canim yaa araniyorum iste,bulamadim soyle asil bi kiyafet..ne bulsam geciriyorum ustumealbumler konusunda bende rahatsiz oldum..sadece arkadaslara gozukmesini istiyorumm:26:
allah yardımcın olsun canım. en kötüsü ailevi sorunlar ama emin ol hepsi geçiyor gün gelecek hepsini unutacaksın.
yuh diyom kız sana istanbuldamıydın sen ve kıyafet bulamadınah ah ben istanbulda okudum. marmara mezunuyum çok özledim o şehri yıllardır gelmedim. bir ara arkadaşla o tarafa kaçma planlarım var
şimdi hangi ilçedesin bilmiyorumki.
öncelikle kadıköy ü önerebilirim. bahariye cad mağaza dolu. birde boğadan salı pazarına doğru inerekn aralarda küçük küçük bir sürü dükkan var. oralar çok hesaplı ve çeşidi boldur. üsküdar a geçersen orada da mağaza çok. ben avm leri pek sevmem. önerim haftasonu bin vapura otobüse artık nerede isen. kadıköy üsküdar gez birşey beğenemezsen başka bir günde eminönü şu kaban satan ünlü yer vardı ya adını unuttum orada da bir sürü gece kıyafeti satan yer var oraları bir dene. marka yada marka olmasa bile aynı kalitede kıyafet çok kız istanbulda![]()
günaydın kızlaaaaaaaar burada hava yine kapalı ve sağanak yağışlı. hiç işe gidesim yok. yine dudağımın sağ üstü ile burnum arasında kocaman bir sivilce çıktıçok çirkiniiiiiiiiiiiim öf öf . kilo verenleri tebrikleeeeeeeeeer bende verdim yuppiiiiiiiiiiii son 7 ayın en düşük rakamı
70,5 gördümmmmmmmmmmmm haftaya artık 6 olurum sanondaaaaaaaaaaaaaa
sabahın köründe bildirimimi yapayım
başlangıç: 73
geçen hafta: 65.6
bu hafta: 63.4
bu haftaaaa::: 63.4
giden: 2.2
toplanda giden: 9.6
hedef: 60
ay sabah sabah pek sevindirik oldu 63'ü görmeyi hedeflemiştim de bu kadar göreceğimi düşünmemiştim![]()
Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr
kimsecikler yokk ama ben yazayım yinedee..
bu sabah 63'ü qördüm çookk şükürr
ßildirimimide yapayımm
başlangıç: 80
geçen hafta: 64,9
bu hafta: 63.9
giden: 1 kg
toplanda giden: 16,1 kg
hedef: 58
Bas:79.8
Gecen hf:62.1
Bu hf:59.9
Giden:2.2 kg
Top. Giden:19.9 kg
Hedef:57 kg
Bursa'da aldığım kiloların cogu gitti şükür
Gunaydinnn
Bildirimimi yapayim hemen
Baslangic............91
Gecen hafta .......78.5
Bu hafta.............78
Giden.................500gr
Toplam giden...,...13
Hedef ..............,,60
Edirnedeki suursuzlugumdan sonra bu bile iyi
Dilek canem koly gelsin simdiden
Bas:76
Gecen hf:71,0
Bu hf:70,5
Giden:500gr
Top. Giden:5,5
Hedef:60
dileeeeeeeeeeek nerdesin kız sevdiceğine mi kaçtın yoksa kız sabah sabah
sabahları görmeyince merak ediyorum:26::26::26:
Gunaydinnnnn sekerlerrrr
Sonunda 68.7 yi gordummmmm:))))) cok sukurrrr rabbbimeeee
Sunu anladimmm ki kacAmak yapmyqyinca oluyomusss. Püf noktası tatli yememek:)
Başlangıç 72.6
Gecen hafta 69.1
Suan 68.7
Giden 400
Toplam giden 3.9
Hedef 60
Kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorummmmm sanada cok TSK ederim dilegimmmmm sagol hersey icinnnnn...![]()
günaydın kızlar...bugün çok mutluyum,hem kocam geliyo hem de kilo verdim bi güzel...
başlangıç:82 kilo(topiğe 80'le başladım)
geçen hafta:76,7 (virgülden sonrası haftasonunun hediyesi)
bu hafta:74,7 kilo
giden:2 kilo
toplam giden:7,3 kilo
ahhh bu +700 de olmasaydı 73'ü görecektim ama neyse,bu haftasonu çok dikkat edecem,haftaya 72 olcam inşallah
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
bildirimimi yapayım
başlangıç kilom 74
geçen hafta 63
bu hafta 61.8
giden 1.200kg
Toplam giden 12.200 kg
kızlar sizinle olmak çok güzel herşeyden önemlisi
birbirimize destek olarak buraya kadar geldim
şuanda ideal kiloma 800gr fazlalığım kalmış normalde boyuma göre 1.71/61 kilo olmam gerekiyor
ama ben biraz aşağı çekmeye elimden geldiğince gayret edicem
kilo veren kısçeler hepinizi tebrik ediyorum
Günaydın kızlar
Sabah uyuyakalmışım.
Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Bildirimleri mesaj atın lütfen..
Hayırlı cumalar![]()
heeeyyytt betüşüme bak beee
![]()
Günaydın beybi tebrik ederim canım az kalmış hedefe
wuuuuuuuuuuu![]()
Yarım kilo fena mı bebeğimtebrik ederim
heeeyooooooooooo
:119::119::119::119::119::119:
Tebrik edeerim bursam bu hafta daha çok bizimle ol bence
Tebrik ederim canım benim hep böyle istikrarlı ol, az verdiğin zaman bile üzülüpp bozulma
![]()
Cep to cep dilo
Sevdiceğim hep öyle dalga geçiyoda
Bu kadar düzgün yazmandan anlamalıydım.
Benim tek yeğen var o da minnak daha
Sağolasın canım.
Ispanak, kapuska, bezelye, mücver, t. fasulye, semizotu aklıma gelenler bunlar canım.
Ispanak ve kapuska favorimdir.
Bol bol sebze ye.
Bende sinir oluyodum sürekli kilo hakkında laf sokanlara.
Şimdi Allah tan o evreyi geçtim ama yanımda birine gene kilo hakkında bişi derlerse panter gibi atlıyorum.
Dün akşam serviste bi kız incek oturan bi kız arkadaş bağırarak sende çok kilo aldın dedi.
Kız kaldı tabi.
Bende sanane be dedim şakasına.
Can boğazdan gelir yiyende ölüyo yemiyende dedim.
Kız da gülümsedi etti.
Ben öylesine söyledim dedi oturan arkadaşta.
Ben de deme istersen herks kendisini bilir zaten dedim.
Bozuldu ama yapcak bişi yok.
Birilerinin hadlerini bildirmeleri gerekiyor.![]()
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta. 57
Bu hafta: 55.7
Giden: 1.300
Toplam giden: 30.300
Geçen hafta. 57
Bu hafta: 55.7
Giden: 1.300
Toplam giden: 30.300
Geçen hafta. 57