70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özel sanırım canım :31:
Allah yardımcınız olsun inşallah en yakın zamanda halledersiniz..
arada kaç gel buraya rahatlarsın :34:
aynennn canımm ,sınavlar için yine pek uğramayabilirim aranıza kusuruma bakmayın ama hep bildirim yapıcam cumaları bir iş karışmazsa inş.:34:

Abababa
Sınavında basarılar dilerim canım
Busefer hangi staj

Pttycik
Sakin ve sabırlı ol canım
Hersey olcagina varıyor

amin :31:
çok takmıyorum gerçi ama...
bu arada en güzeli siyah olan :23:
kız istanbuldasın bi sürü mağaza var nasıl bulamıyosun ki değişik şeyler :44:
yawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinn:34:
slm cnm kıyafetlerıne baktım fakat esımın kardesı dıosun bence o evın gelını olarak daha ozel daha gosterslı seyler bulmalısın tabı bu bnm fıkrım bu arada benım paylastıgım resımler albumler bolumunde gozukuo onu nası onlucem
bilmiyom canim yaa araniyorum iste,bulamadim soyle asil bi kiyafet..ne bulsam geciriyorum ustume:1::1:albumler konusunda bende rahatsiz oldum..sadece arkadaslara gozukmesini istiyorumm:26:

aynennn canımm ,sınavlar için yine pek uğramayabilirim aranıza kusuruma bakmayın ama hep bildirim yapıcam cumaları bir iş karışmazsa inş.:34:

tamam canım sen iyi ol da sorun değil yine gelirsin :34:

Abababa
Sınavında basarılar dilerim canım
Busefer hangi staj

radyoloji canım.. :31:
bi arkadaşa söz verdim beni facede gördü de çıkarttırdı ders çalışmam için :31:
şimdi çıkayım çalışayım artık..

görüşürüz kızlaarr sabah bildirim yapmaya gelirim erkenden :54:
hepinizi seviyorum :16::16:

yawrucum vakit bulamiyom yaa,bi pazarim bos..o zaman gezebilrim..tavsiye edeceginiz magazalar varsa lutfen soyleyinn:34:

ben bilmiyorum bebeğim de yani ne bileyim bi avm'ye gir sırayla gez tüm mağazaları :9:
daha vakit vardı zaten dimi bakarsın olmadı o siyahı al güzel olmuş :23:

:10::10::10::10::10:

:3:

bu ne cene yaa :57::57:
hepsine bakamicam gecmisin :ssz:
bidaha olmasin :4:ben yokken uslu uslu oturun :20::20:
Yaa balkaymakkk bari sen yapma görmedin mi resimleri bacaklarım nasıl tostosun.:ssz:
Koyu renk pantul giycem bu gidişle habire.
Açık renklerde çok pörtlüyo.
Sevdiceğim bugün geliyo ayrıca öğlen burda inşaallah:9:
50 kiloda da tombul durursam kendimi boğazdan atcam:9:
yürüyüslere devaaam :38:

ana ne gördün kiz ballim :52::52::52:beni catlatcanmi merakdan :84::84::84:

rakami söyle öyle git :52::52::52:

:9::9::9: ortak yönümüzü bulduk betülcüm :9::9::9:

allah zihin acikli versin canim :29:kolay gele :54:

sen nasil oldun tatlim :3:

bana kacacak gibime geliyor :23::1: bilmem fistik benim bünyem ne bicim bünye anlamadim:37: sanki doydugum zaman veremiyorum ac kalmam lazim gibime geliyor :ssz:

belki izin verir canim hem güzel olur diplomali professionell fotografci olursun :21:
linkini gönderirsen sevinirim :38:ben severim fotograflara bakmayi :98:
yarini bekleee :23:
ay suzim icimde böyle bisey var sende güzl rakam görücen gibime gelyo :38:

:56::56:

kahvalti

2dil.tam tahilli ekmek,1 yumurta,peynir,roka,kivircik,kahve

öglen

salata,yogurt,3 kasik kabak yemegi

ara
tarcinli yarim elma

ara
kücük kase yogurt

ara
1 dilim tam tahilli ekmek peynir

aksam

3 tavuk sis,salata,yarim dilim ekmek

3 yudum muzlu süt

cay
1,5 lt.kadar su

Son düzenleme:

bilmiyom canim yaa araniyorum iste,bulamadim soyle asil bi kiyafet..ne bulsam geciriyorum ustume:1::1:albumler konusunda bende rahatsiz oldum..sadece arkadaslara gozukmesini istiyorumm:26:

cnm sımdı albumler bolumune baktımda senınkıler gozumuo benımkıler gozukuo dıe sıldım ben albumu

iyi akşamlar arkadaşlar yada gecemi desem bilemedim:3: aylar oldu foruma giremedim kaç kilo başladığımı bile hatırlamıyorum:1: yine yeniden geldim

sormaayın şekerler yaaa ev hali iyice yoğunlaştı ,bir kocişle arada tartıştık birde başmızda ailevi sorunlar var , iş sorunları sınava sorunlarıı derken baya yıprandım bu hafta çok kötü hallerdeyim ama inş. herşey yolunaa giricek biraz daha sakinim şuan ve bazı şeylere odaklanabiliyorum :44:

öle işte inanaın şuan buraya yazı yazarken bile zorluk çekiyorum sebebide uykusuzluk :31::31::31:

Allah'ım herkese akıl fikir versin başka birşey demiyorum yaşadığım şeyler hakkındaa :ssz::ssz::ssz::ssz:
Allah yardimcin olsun canim,her ailede yasaniyor gerginlikler,hayirlisiyla tatliya baglanir isallah:34:
ben bilmiyorum bebeğim de yani ne bileyim bi avm'ye gir sırayla gez tüm mağazaları :9:
daha vakit vardı zaten dimi bakarsın olmadı o siyahı al güzel olmuş :23:

:10::10::10::10::10:
forum istanbulu gezmeye basladim canim bu 8.magazaydi sanirim,ama bi daha gelicem h&m'ye , suzinin gosterdigi kiyafetleri hic goremedim..

Son düzenleme:
İlacın ismi nedir canım ?
bekunus mudu neydcanm yaaa

huhuhuhu dobiç kızçeler neler yapıyorsunuz ben yokken:52::52::52::52::52:

ayyyy çok kötü günler geçirmekteyim bazen bir gün boyunca yemek yemeden durduğum günler oldu hiç şu sıralar kendimi iyi hissetmiyorum ,bugünde 3 saatlik uykuyla duruyorum:52::52::52::52:
yarın sonuç ne olcak bilmiyorum itiraf ediyorum birazdan eşim gelince bir tane dondurma yicem cornetlerden çk kötü hallerdeyim çünküüü yeme desenizde yicem kusura bakmayın :43::43::43::43::43:
neden bu kdr uykusuz kaldın canm ya,hayrdırınsl..neler oldukı hayatındaa
dondurmamııı bende yarına sakladım ıstahımıbugun cıss olarak 5 yaprakcıps yedım arkadas ıkram ettı dayanamadım:26:dilekduymasın:26: gece gece kızın kulagınıda cınlattım:)
iyi akşamlar arkadaşlar yada gecemi desem bilemedim:3: aylar oldu foruma giremedim kaç kilo başladığımı bile hatırlamıyorum:1: yine yeniden geldim
hos geldın tezzamanda saglıklı bır sekılde kıloverırsın tekrardan ınsl...
Allah yardimcin olsun canim,her ailede yasaniyor gerginlikler,hayirlisiyla tatliya baglanir isallah:34:

forum istanbulu gezmeye basladim canim bu 8.magazaydi sanirim,ama bi daha gelicem h&m'ye , suzinin gosterdigi kiyafetleri hic goremedim..

ya bende cok ozledım oralarııı yaaaaaaaaaaaaabenıde goturrrrrr ıstanbula buydugum yerlere:( :26:

arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen..
tek başıma kilo veremiorum ben..iradesizim çünkü..sizinle vermek istiyorum inşallah başarabilirim..

o zaten alman mağazalarından beğenmişti canım yanlış hatırlamıyorsam :26:
h&m de, zarada da güzel kıyafet bulabilirsin diye yazmıştı diye hatırlıyorum ben..

arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen..
tek başıma kilo veremiorum ben..iradesizim çünkü..sizinle vermek istiyorum inşallah başarabilirim..

hoşgeldin canım :34:

sabahın köründe bildirimimi yapayım :9:

başlangıç: 73
geçen hafta: 65.6 :31:
bu hafta: 63.4 :53::53:

bu haftaaaa::: 63.4 :53::53::53::53:

giden: 2.2 :52::52::52::52::52::52::52:

toplanda giden: 9.6 :51:

hedef: 60

ay sabah sabah pek sevindirik oldu 63'ü görmeyi hedeflemiştim de bu kadar göreceğimi düşünmemiştim :32::32::32:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr
kimsecikler yokk ama ben yazayım yinedee..
bu sabah 63'ü qördüm çookk şükürr:52:
ßildirimimide yapayımm

başlangıç: 80
geçen hafta: 64,9
bu hafta: 63.9
giden: 1 kg :32:
toplanda giden: 16,1 kg
hedef: 58

Back
X