• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menu

sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın

oglen

dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte

ara

1 seftali
form cay

ara

dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata

tatlım ben beğendim menünü.gayet güzel :34::34:
bide akşama 30 dk. egzesiz eklersen muhteşem ötesi bi menü olacak
:9:

merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)

netten aldıgım babetler geldı
begendm
gule gule kullanayım :1::1::1:

iyi günlerde kullan :1:

merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)

hoşgeldin;

ben de bebeğimi emziriyorum arkadaşım. aramıza hoşgeldin. bebeklerin sütünden kısmadan da kilo verilebiliyor düzenli beslenerek. bu arada benim oğum da 7,5 aylık.

hosgeldn canım
bebegını allh bagıslasın
bu 15 kıloyu bızımle beraber wereblırsın
burada zaten menu paylasıoruz onları ornek alablırsn kendıne
bzde agır dıyetler yapmıyor saglıklıo beslenıyoruz :34:

evet onun sütünden kısmak istemiyorum ben hamile kaldığımda da 70 kiloydum 85 ile doğuma gittim şu an yine 70 kiloyum. yuvarlak bi top gibi görünüyorum artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum... sabah sabah karpusss yedimm zaten çok severim bugün kahvaltım karpus:)

iyi günlerde kullan :1:

hoşgeldin;

ben de bebeğimi emziriyorum arkadaşım. aramıza hoşgeldin. bebeklerin sütünden kısmadan da kilo verilebiliyor düzenli beslenerek. bu arada benim oğum da 7,5 aylık.

canım emziren bi anne olarak spor yapıyomusun ben dışarı bile zor çıkıorumda

kızlar menume yorum yapsanıza :43::43::43::43::43::43:
güzel bacım ben beğendim :32::32::32:
begendm
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya :47::47::47: 10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar

hoşgeldiiiiiiiiiin

güzel bacım ben beğendim :32::32::32:

güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya :47::47::47: 10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar

hoşgeldiiiiiiiiiin

:1::1:benmkısıde ancak geldı ama bluz gomlek felan gelmedı
onlar gelınceye kadar gozum yollarda kalıyo benımde:1::1::1:

menu

sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın

oglen

dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte

ara

1 seftali
form cay

ara

dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm:16:
begendm
güle güle kullan canımm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:

bugünkü menüm

Uyanınca
şekersiz türk kahve

Sabah:
1 domates 1 salatalık 2 y.k. lor peyniri ( minderbob bu lor senin içindi :9::9::9: )
yeşil çay

Ara:
10 fındık

Öğle:
Salata
5 yk. Mantarlı tavuk sote
sade soda
1 yeşil biber

Ara:
12 ad. badem

Akşam:
Tonlu salata