Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menu
sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın
oglen
dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte
ara
1 seftali
form cay
ara
dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata
tatlım ben beğendim menünü.gayet güzel
bide akşama 30 dk. egzesiz eklersen muhteşem ötesi bi menü olacak![]()
kızlar menume yorum yapsanıza![]()
Hasret bence gayet güzel
Gamzenin dediği gibi akşamına da bir egzersiz, tamamdır![]()
netten aldıgım babetler geldı
begendm
gule gule kullanayım![]()
merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
iyi günlerde kullan
hoşgeldin;
ben de bebeğimi emziriyorum arkadaşım. aramıza hoşgeldin. bebeklerin sütünden kısmadan da kilo verilebiliyor düzenli beslenerek. bu arada benim oğum da 7,5 aylık.
güzel bacım ben beğendimkızlar menume yorum yapsanıza![]()
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler yanetten aldıgım babetler geldı
begendm
güzel bacım ben beğendim
hoşgeldiiiiiiiiiin
güzel bacım ben beğendim
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar
hoşgeldiiiiiiiiiin
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmmmenu
sabah
2 dılm ekmek 2 buyuk kupa cay
azık byaz azck kasar peynırı
menemen domates salatlk bıber maydnz
3 sıyah 1 yesıl zeytın
oglen
dmates salatlk bıber 1 dlm ekmek 5 kucuk kofte
ara
1 seftali
form cay
ara
dun aksam fırında yaptıgım turlu yanına yogurt salata
güle güle kullan canımmnetten aldıgım babetler geldı
begendm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82:merhaba ben aranıza yeni katıldım 70.500 kiloyum. hedefim 55 olmak yeni 15 kilo vermem lazım. 8 aylık bi kızım var emziriyorum o yüzden çok katı yada tek düze beslenmesi olan bi diyet uygulayamam. yediklerimden kısıcam. sizde bana destek olun kızlar lütfeenn:)
güzel bacım ben beğendim
güle güle kullan ben de bir iki cici ısmarladım ama hala gelmediler ya10 gün oldu nerdesiniz leyn kargoculaaaaaaaaaaar
hoşgeldiiiiiiiiiin
sabah aran yok bebişim,onun dışında güzel beğendimmm
güle güle kullan canımm
hoşgeldin fıstıkk,burayı takip et gerisini bize bırak:82: