• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar ... en sonunda korktuğum şey oldu ve kk işyerinde kısıtlandı. yani artık işyerinden kk ya giremiyorum :(
akşamlarıda buralarda kimse olmuyor ki.. ben nasıl görüşcem sizle yaaaaaaaaaa
ağlıyacam ama :(

;Haydaaaaaaaaaaaa :50::50::50::50::50::50: Aynı anda herkese aynı şeyler oldu ya bu ay, yaz topiğe yaramadı :50:

Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum :5::5::5:

Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum :5::5::5:

bende ole yaaaaaaa
cok sıklmısım dıyetten 3 gundr yedım smdıde doymuom ıste
norraaaaam ankaradydm bı kac gun once:1::1::1:
herkese sordum senı :1::1::1::1:

bende ole yaaaaaaa
cok sıklmısım dıyetten 3 gundr yedım smdıde doymuom ıste
norraaaaam ankaradydm bı kac gun once:1::1::1:
herkese sordum senı :1::1::1::1:

Ama ben çok kötüyüm hasret resmen eski günlerdeki gibi yemeğe başladım kontorlü bir an da kaybediyorum :53::26:

Sabahları mutlu uyandmıyorum artık:43::50::50::50:

Ama ben çok kötüyüm hasret resmen eski günlerdeki gibi yemeğe başladım kontorlü bir an da kaybediyorum :53::26:

ahh canm kıyamam :16::16:
canm sınawa hazrlanıosun sende onun stresıde wardır
bıde buradan uzakta kaldın bılıorum ıstemeyerek ama onnda etkısı wardr dıe dusunuorum
cnku ben ole ldum
bak bugun buradayım sukur toparladm bugun
ıns sınawdn sonra aramza katılırsn sende

:21::21::21:merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr:15::15::15: eksıyı gorunce :53:cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52:

eeee sızler nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahh canm kıyamam :16::16:
canm sınawa hazrlanıosun sende onun stresıde wardır
bıde buradan uzakta kaldın bılıorum ıstemeyerek ama onnda etkısı wardr dıe dusunuorum
cnku ben ole ldum
bak bugun buradayım sukur toparladm bugun
ıns sınawdn sonra aramza katılırsn sende

Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak :53:

Yawrumm
ile başlayıp
ile biten alana kadar hepsini kopyalayacaksın.:34:

Oooo süpersin kuzum.
Güle güle kullan bi nebze faydam olduysa ne mutlu bana.:16:

tşk ederimmm dileğimmm çok sağol iyiki varsın
:16:

Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak :53:

diyorum ya eski günlere dödüm resmen, ekmek tüketimim de çok arttı :53::53::53:

valla her sabah o gözle başlıyorum ama cumadan beri yediklerimi yazsam almazsınız foruma o derece :50:

noraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :47::47::47::47::47::47::47:
sen bnm sopamın tadına bakmışmıydınnn hiççççççççç :47::47::47::47:

Noracımmm sabahları kendini şartlama o zaman daha çok yemek yiyebiliosun mümkün olduğunca ara öğün falan yapıp kan şekerini yükseltme güzel bi kahvaltı yap peynir zeytin yumurta karpuz ye ve 4e 5e kadar yemek çokda fazla aklına gelmicek inş. Akşamlarıda ekmeği çıkar hayatından pilav makarnayıda 4 kaşık ye ve fazla takma şu an ki durumunu gözünde devleştirme:4::4:

kızlar haftalık liste yapıyor musunuz ve yapılıyorsa kim yapıyor

eskiden dilek yapıyordu hala o mu

Liste konusu biraz karmaşık canım ama cuma günü belli olur kimin yapacağı :34:

Selam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün:nazar:
Minderim biçim biçim nassınnn???:29:

O.oow selam beybi. Karşılaşamadık bi türlü. Gene kaçırdım zaten. Nassın bakem?

Bebekler selaaam :23::23:

:79::79::79::79::79::79:

ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84::84::84::84:

Selam şeker. Sende mi giremiyorsun artık yoksa. İş yerinde sorun olanlardan mısın ?? :53:

:21::21::21:merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr:15::15::15: eksıyı gorunce :53:cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52:

eeee sızler nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Güzeldir zayıflamışsın kelimesini duymak :31::31:

Motive olmuşsundur ne güzel. Misafirlerde gitmiş artık bu gazla daha düzenli olur günlerin.Hadi bakalım iyi kilo vermeler :16:

Back
X