slm kızlar ... en sonunda korktuğum şey oldu ve kk işyerinde kısıtlandı. yani artık işyerinden kk ya giremiyorum
akşamlarıda buralarda kimse olmuyor ki.. ben nasıl görüşcem sizle yaaaaaaaaaa
ağlıyacam ama![]()
;Haydaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ... en sonunda korktuğum şey oldu ve kk işyerinde kısıtlandı. yani artık işyerinden kk ya giremiyorum
akşamlarıda buralarda kimse olmuyor ki.. ben nasıl görüşcem sizle yaaaaaaaaaa
ağlıyacam ama![]()
Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum![]()
bende ole yaaaaaaa
cok sıklmısım dıyetten 3 gundr yedım smdıde doymuom ıste
norraaaaam ankaradydm bı kac gun once
herkese sordum senı![]()
busecim de gelmis![]()
benim saatim geldi siz geldiniz
ben cikiyorumsekerler ballar recellerim öptüm sizi
![]()
Ama ben çok kötüyüm hasret resmen eski günlerdeki gibi yemeğe başladım kontorlü bir an da kaybediyorum:26:
Sabahları mutlu uyandmıyorum artık![]()
ahh canm kıyamam
canm sınawa hazrlanıosun sende onun stresıde wardır
bıde buradan uzakta kaldın bılıorum ıstemeyerek ama onnda etkısı wardr dıe dusunuorum
cnku ben ole ldum
bak bugun buradayım sukur toparladm bugun
ıns sınawdn sonra aramza katılırsn sende
Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak
2 tabak mı
kesnlkle gelmen gerek kesnlıkle
diyorum ya eski günlere dödüm resmen, ekmek tüketimim de çok arttı![]()
bebem buraya donnce duzelecegını umuyorum
hadı bugunden ıtıbaren soz wer yemıcm dıe
Yawrummile biten alana kadar hepsini kopyalayacaksın.ile başlayıp
Oooo süpersin kuzum.
Güle güle kullan bi nebze faydam olduysa ne mutlu bana.![]()
Kızlar bende diyete dair hiçbirşey kalmadı, haziran çok kötü geçti, ve ben kilo almaktan çok korkuyorum duramıyorum![]()
Ama ben çok kötüyüm hasret resmen eski günlerdeki gibi yemeğe başladım kontorlü bir an da kaybediyorum:26:
Sabahları mutlu uyandmıyorum artık![]()
Akşamşarı geleceğim hasretcim, düzenli menü yazacağım eve gider gitmez ilk işim buraya gelmek olacak , çok kötü durumayım çünkü, bugün bile makarna yedim hemde 2 tabak
diyorum ya eski günlere dödüm resmen, ekmek tüketimim de çok arttı![]()
valla her sabah o gözle başlıyorum ama cumadan beri yediklerimi yazsam almazsınız foruma o derece![]()
bütün topiğe ramazana kadar makarnayı yasaklıyorumm ulennnnnnnnnnnnn![]()
kızlar haftalık liste yapıyor musunuz ve yapılıyorsa kim yapıyor
eskiden dilek yapıyordu hala o mu
Selam beybiler:82:
Kalabalıksınız bugün
Minderim biçim biçim nassınnn???![]()
Bebekler selaaam
:79::79::79::79::79::79:
ama çook özlüyorum yaaaaaaaa sizii :84::84::84::84::84::84::84:
merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr
eksıyı gorunce
cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeee sızler nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii