• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)

hoşgeldinnnnn:21::21::21:

slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler :37:

kızlar size bişi sorucam
boyum 1 64 kilom 69.7 idi en son
bu hafta sonu mağazaları dolaştım kıyafet denedim bedenimi öğrenmek için 44 42 arası bişi çıkıyo topikte olan bazı arkadaşlar hemen hemen boy kilo orantımız aynı olduğu halde 38 beden giyen var ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum
bide topikte olan arkadaşlar boy kilo ve kaç beden giydiklerini yazabilir mi? bi fikrimiz olur en azından
bu arada 42 beden olsam iyidir diye düşünen ben 42 bedenin beni kesmiyceeni anlamış bulunmaktayım insanoğlu ne aç gözlü yaaw
türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:

iyiyim kuzucum sen napıyon ya özledim kız :38:
bende özledim seni elifim :48:canini sIkmiyorlar dimi :27:
Valla doğruysa da acayip kötü bişey yapmışsım ama sinirdendi tamamen :( Vur suziş vur hakettik o zaman.
olsun canim herzaman icmiyorsun ya :38: ben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan :7::54:
kızlar ıs yernde kı pc kafayı yedı hıc gıremedım bugun
kpss ye baswuru yapacktm bugun mezunıyet belgemı bulamıorum:43::43::43:
bıtanede mutlu haberm war sewdıck her carsmbMBA IZINlı artk:32::32::32::32::32::32::32:
naptin canim bugün de gelmemissin :26:
Slm Şekerlerrrrr :16::16:
Bugün hiç gelemedim.midem çok fena.işede geç geldim.işlerimi anca bitirdim:31:
Bugünkü menümü paylaşmıycam çünkü berbat ötesi.galiba bu hafta boşa gidecek :50:
işte böyleee :31: sizde ne var ne yok :31:
gecmis olsun seker :38:
minder production azicik utanarak sunar:17::17::17:

sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 452649

ara
2 minik lokum
yesilcay

ogle
Eki Görüntüle 452650

ara
Eki Görüntüle 452651
keskulun yarisini yedimm:17::17::17::17:
yesilcay

aksam
Eki Görüntüle 452652 Eki Görüntüle 452653

2-3 kasik yulaf kepegi,3-4 kasik yogurt ve 1 nektarini dogradim..yarisini yedim.
vee kocissssin guzel kahvesi:69:
Eki Görüntüle 452654
iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim :1:
Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:
Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım :43:
hayirlisi olsun canim insallah :29:
slmm kızlar nasılsınz uzun süredir giremiyordum son 3 gündür o kadar çok yedimki kesin kilo aldım:36: biri saçımı başımı yolsun :43::4:
kısaca hamurişi,çiko ve makarna diyim :27:
yarından itibaren normale geri dönüyorum :31:
:30::4: yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18::1:
uzun zamandir goreve gitmedigim bir firma vardi.tam bugun cikiyoduk isyerinden firma yetkilisi siz cok zayiflamissiniz dedi:16::16:ay bir hosuma gitti bir hosuma gitti...pantolonlarimin yarisi bol geliyor,kemerle bile hos durmuyor..onlari ayri bi poset yaptim..hedefe ulasinca daralttiricam..herkesin uzerinde var ya o bicir bicir renkli kotlardan,onlara bayiliyorum yaa:16::16::16:ama daha yolun sonuna gelmedigim icin almiyorum bekliyorum...ama bunlari dusunmek beni mutlu ediyor..kilo verdiginde bakisin durusun bile degisiyor,kendine guvenin geliyor..sen de kilo verdiginde yapacaklarini dusun,insanlarin sana boylee:53::53::53::53:portlemis gozlerle bakacagini dusun..dusun de dusun bebegimmmm:34::34:
:nazar::21:cok güzel özetleyip anlatmissin minderim :42:bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim :54:
selam kızlar :3:
nabersiniz görüşmeyeli :34:
mineeee neredesin kuzum sen :27:
ben geldiiiiimmmm :52::52:
nabersiniz bebişler :23:
anlaşılan hala durgun burası :31:
:16::16::16:
uzun oldu yaff çok ösledim sizi :) ama dönüşüm muttteşemm oldu :) kızlar 68 e düştüm bidaha ev taşıma olsa bidaha taşırım heee :) var mı ev taşıycak olan he he :) abrtıyom tabide 68 oldum yaaaaa loeeeeey
tebrikler canim :nazar::46::46::46:
slm kızlar iş yerindeki yasağı hallettim ama şu sıralar kafam karışık biraz sorunlar var size pek bakamıyorum ama aklımdasınız hepinizi tek tek öptüm :)
toparlan gel pisim :5: öptüm cok :16:
gece geçmişe hızlı hızlı baktıydım da alıntı yapamadıydım SUZİİM gelmiş hoşgelmiş:70::70::70:
sagol betülcüm canim benim :16::16::16:
Gunaydin fistiklar
Dun giremedim kizimin yasgunune hazirlik var ondan dünkt menumu simdik yaziyorum.

Sabah
Bir bardak kahve

Kahvalti
1kepekli ekmek
2dilim peynir
4zeytin
Domates rokka salatalik
1yumurta

Arada
1elma

Oglen
Bir KAse sebze corbasi

Aksam
1dilim kek :(((( kek diyorum ama pastaydiii malesef
Onu Eritmek icin aksam 90 dakika araba yikadim

Dayanamadim yaaaaaaa ins acisi cumaya cikmaz
kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim :71:
günaydınnnnn milletttttttttttttt:16: suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
girisi yaptimda yazamadim canim :54:yanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni :52::52::52:
selam bayanlar.bende yeni üye oldum bu siteye ve tamda 79 kilo bi kızım ben.diyetisyene gittim ama fazla uygulamadım diyeti.normal kilom 63 - 64 olması gerekiyomuş.Boyum 1.68.Yaşım 19.Ve 2-3 ay sonra üniversiteye başlıcam yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.15 kilo vermem gerekiyo.Benide aranıza alın :)
hosgeldin canim :3:

hosgeldin tekrar aysebaharcim :38: bebis nasil canim :nazar::emir_bebek: masallah fazla kilo almamissin :29:
evet canim cuma günleri ayni yani :34:

Bebeğim Allahaşükür iyi Suzanım..
Daha doğrusu hepsi iyi şükür..
Canım brn 87.8 kg ile doğum yaptım.
Almam mı ben kilo
hatırlasana son zamanlarda veryansın ediyordum burda.
4 ünde de 30 kg aldım canım ya.
bünyem böyle...
ama daha kısa sürede zayıfladım bunda.
65.5 kg aç karna...
cumartesi düğünümüz var. ve malesef giremedim elbiseye:)))
nasip dedim artık...
bu kadar zamanda verdiğime şükrediyorum....

selam cococccccooo:32:
günaydınnnnn milletttttttttttttt:16: suzimmm ve betüşşşş sizi gördümmmmmm:)
selam yawrummm:3:
nickine çok güldüm yaaa:9::9::9: buraya takıl canım,menülerini paylaş..yanlış yaptığın yerlerde sana yardımcı oluruz:34:
benimde zayıflamam gerek:53:
hepimizin zayıflaması gerek:23::23::23:katıl bizee:49:
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler :37:

acil cikis doktora :54::10::10::10:

geçmiş olsun kuzum,işallah ciddi bişiy diildir:26:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım :14:
bu haftam hiçe gitti :14: çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum :14:
offfff ne yapıcam bennn :14:

diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım :14:
bu haftam hiçe gitti :14: çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum :14:
offfff ne yapıcam bennn :14:

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet:38:

anlatcaksın tatlım,aklında ne var ne yok dök..içine atıp durma..anlat.. çözüm yolu,bir çaresi bulunur elbet:38:

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum :14:
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum :14:
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim :14: halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim :14:
kendime çok kızıyorummm :47:

Bugünde patatesli pohaça yedim:5::5::5::5::5::5:

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi:53::14::14::14::14::14:

aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum:43::43::43::43::43:

en başında kendime hakim olamıyorum minderim.özel hayattada iş hayatındada çok mutsuzum :14:
tek mutlu olduğum zaman yemek yediğim zaman oluyor.ve sonrasında çok pişman oluyorum :14:
dün akşam 1 tabak patates kızartma yedim :14: halbuki 5 aydır ağzıma sürmemiştim.çok iradeliydim :14:
kendime çok kızıyorummm :47:

GAAAMZEEEMM bizim birbirimize destek olmamız lazım ayy bende fenalardayıım :14:
:14::14::14:

Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım :50::50::50::50::50::50::50:

türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:

bende özledim seni elifim :48:canini sIkmiyorlar dimi :27:

olsun canim herzaman icmiyorsun ya :38: ben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan :7::54:

naptin canim bugün de gelmemissin :26:

gecmis olsun seker :38:

iyiki altda yazmissin minderim ben yogurtlu resmi manti sanmisdim :1:

affiyet olsun bebek gelmiyon artik :26:

hayirlisi olsun canim insallah :29:

:30::4: yiyince insan topige gelipde söyliyesi de gelmiyor dimi :18::1:

:nazar::21:cok güzel özetleyip anlatmissin minderim :42:bizde iltifat duymak istiyorsak kendimizi sIkmamiz lazim :54:

mineeee neredesin kuzum sen :27:

:16::16::16:

tebrikler canim :nazar::46::46::46:

toparlan gel pisim :5: öptüm cok :16:

sagol betülcüm canim benim :16::16::16:

kizinin dogum günü kutlu olsun nice senelere canim :71:

girisi yaptimda yazamadim canim :54:yanimdaki cok cene yapiyo kurtar beni :52::52::52:

hosgeldin canim :3:

suzimmm içinemi doğdu ya, walla senin yazından bi kaç saat önce salağn biri dedi diyeceğini :14:

Back
X