Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa bi yürüyüş yaptım ve yatıyorum kızlar iyi geceler![]()
kimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım![]()
bende selçuktan![]()
kizlar sanirim sevgililerinizden ayrilmanin moral bozukluguyla kendinizi yemeye vermissinizz:18::18::18: bi kac gun saldiniz madem,simdi toparlanma zamani!!!citi piti kizlar olun da,sizi gorduklerindeLan bi sms yüklesen iyi olcak aslında
yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım
Sigarayada başladım tekrarresmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim
Dilooooommm![]()
nora var naz var bebemmkimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
yagmur yaginca hava serinledi yaaa,kurbaga gibi hissetmedim bugun kendimiseyyah 1984,ssecemm,özlemmelek,minderbob ve ez burda :) kızlar yaa accık yağmur yağdı geçti nem ve sıcak beni çatlatcak :^^
suzi ugramadi bugun:18:doktor ne dedi acaba:26::26:
gozunden rahatsizdi canimtatlış suzi hastamıydı yoksa diğer meselemi yoktumya iki haftadır merak ettim![]()
:) yemeyin çünkü yarışıyoruz haftaya cumaya kadar iki kg hedef katılanlar bende bende desiiin peynir çavdar yesiiin :)! kazanan ben olcem beeeen :)
gozunden rahatsizdi canim![]()
yok yafrum ben hic 2 kg veremedim 1 haftadaALLAH acil şifalar versin inş... bir ay ara vermişssin yinede değerler güzel şirine yarışa sende varmısın? :)
acil cikis doktora![]()
Bugünde patatesli pohaça yedim
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum[/QUOTE
noracıkkk ne oldu sana ama hani söz vermiştik ramazana kadar herkes hedefine varacaktı ama hemen toparlannn zararın neresinden dönersennn karrr hadiiii
n
kizlar bildiginiz uzere bugun spor salonu gittim, 1 aydir spora ara verdigim icin degerlerimi bir olctureyim dedimmm![]()
spora ilk basladigim gun(4 mart 2012) ile bugunun degerleri (28 haziran 2012)
Eki Görüntüle 453496
agirlik: 75,1 kg'den 62.9 kg'ye
yag % : 34,8'den 24'e
kutlece yag: 26,1 kg'dan 15,1 kg'ye dusmus
:82::82::82::82:
tatlım ya maşallah spor da yaptığın için ne kadar güzel vermişsin , bende ilk başladığımdan beri ölçüyorum bende 27 martta başladım en ciddi şekilde 75 kilo olarak şimdi 66ydım geçen hafta ve benimde hep yağ yüzdem düştü, hep yağdan kaybetmek çok güzelll,tebriklerrr bebeğim![]()
geçmiş olsun canım ya merak ettim şimdi inşallah hemen rabbim şifa verir.
Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi
noracıkkk ne oldu sana ama hani söz vermiştik ramazana kadar herkes hedefine varacaktı ama hemen toparlannn zararın neresinden dönersennn karrr hadiiii
n
tatlım ya maşallah spor da yaptığın için ne kadar güzel vermişsin , bende ilk başladığımdan beri ölçüyorum bende 27 martta başladım en ciddi şekilde 75 kilo olarak şimdi 66ydım geçen hafta ve benimde hep yağ yüzdem düştü, hep yağdan kaybetmek çok güzelll,tebriklerrr bebeğim![]()
hoşgeldin datluum yarış bahanesiynen sahnelere yeniden dönebilirsin :)
geçmiş olsun canım ya merak ettim şimdi inşallah hemen rabbim şifa verir.
n
ben de seni tebrik ederim tatlimyaglarin gitmesi oyle mutlu ediyo kii
kastan kaybetmemek gerek ama ona da dikkat et canim.