- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
ben de seni tebrik ederim tatlimyaglarin gitmesi oyle mutlu ediyo kii
kastan kaybetmemek gerek ama ona da dikkat et canim.
ediyorum canım ya evde vucudun yağ kas ve su yüzdesini ölçen bir tartı var , bende bu yüzdelerini kontrol ediyorum, en baştan beri sadce yağ yüzdem değişti diğerleri sabit hatta kas kütlem hafiften arttı :)) zumbaya gidiyorsun anladığım kadarıyla nasıl bende gitmek istiyorum eylülden itibaren şimdi türkiyeye geliyoruz çünkü

zumba eğlenceli tatlım, dans etmeyi seviyorsan harika

ders bitince deli gibi terliyorum ama dans ettiğim için de çok mutlu hissediyorum,vücudunun her yeri çalışıyo,kesinlikle tavsiye ederim..
bugun cok yogndum abımlere gıttım 40 dk yol otobusle orada tam oturdum koyden haber geldıannemmın tansıyonu cıkmıs esım ve dıger abım ısten ızın alıp araba ıle 1,5 st lık yola annemlere gıttık hastanede acıl den cıkıs yapıp eve geldık sonra yemektemıslık sonratekrar 7,5 gibieve donus yaptıkcokdusenlı yıyemedım canım da sıkıldı anemın hasta olmasına agladım duyunca zatennnrabbımgecınden versın cok zor ınsanın sevdıklerının halsız dusmesıı gormek yaaa cuma gunu tekarar gıdcegım kocıs ızne ckyor cunku dusenlı olmaya calısyrum ne kdr dkkt edersem o fayda sekerlerrrr sızlerı cok sevyrmm
yarın valız toplaa artı dugun var hafta sou kıyafet takım elbıse utu camasır yıkama fılan
kızlar ben yarın bıldırımyapsam olurmu nora ya mı mesaj atacagızzzz bana cevap verın kafam davulllll gibii cok alabalık yaaaa bugun cokuzuldugum ıcın ekrar reglolmusum yaaa öffffffffffffffffffffffffdua edın bana ınsl...moralımbozuk cunkuuuu sizleri ekrandanda olsa ckkkkkkkkkkkkkk sevıyorummmm
iyi ki varsınızzzz yarın gorusuruzz ınsallahhhh
YAŞASIN ÜLKEMİZ
ŞENLENSİN EVLERİMİZ İNŞL.ŞU TEROR BELASINDANDA KURTURULUZ CUNKU SEHITLERIMIZEDE COKK UZULDUMMM
COK UZUN YAZDIMKIMZE OKUMAYCAKEIRNECEK AMA BIRTEKKSIZLERE ICIMI DOKTUM BYLECE NE YAPİMMMM![]()
çok geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..
hoşgeldin canımslm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen

günaydın nazımGünaydınnnnnn
![]()

günaydın pisimgünaydın kızlar![]()

günaydın kuzummHerkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.