• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de seni tebrik ederim tatlim:46::46::46::46:yaglarin gitmesi oyle mutlu ediyo kii:16::16::16::16:kastan kaybetmemek gerek ama ona da dikkat et canim.

ediyorum canım ya evde vucudun yağ kas ve su yüzdesini ölçen bir tartı var , bende bu yüzdelerini kontrol ediyorum, en baştan beri sadce yağ yüzdem değişti diğerleri sabit hatta kas kütlem hafiften arttı :)) zumbaya gidiyorsun anladığım kadarıyla nasıl bende gitmek istiyorum eylülden itibaren şimdi türkiyeye geliyoruz çünkü :34:[/QUOTE]

zumba eğlenceli tatlım, dans etmeyi seviyorsan harika:21::21::21:
ders bitince deli gibi terliyorum ama dans ettiğim için de çok mutlu hissediyorum,vücudunun her yeri çalışıyo,kesinlikle tavsiye ederim..

bugun cok yogndum abımlere gıttım 40 dk yol otobusle orada tam oturdum koyden haber geldıannemmın tansıyonu cıkmıs esım ve dıger abım ısten ızın alıp araba ıle 1,5 st lık yola annemlere gıttık hastanede acıl den cıkıs yapıp eve geldık sonra yemektemıslık sonratekrar 7,5 gibieve donus yaptıkcokdusenlı yıyemedım canım da sıkıldı anemın hasta olmasına agladım duyunca zatennn:14:rabbımgecınden versın cok zor ınsanın sevdıklerının halsız dusmesıı gormek yaaa cuma gunu tekarar gıdcegım kocıs ızne ckyor cunku dusenlı olmaya calısyrum ne kdr dkkt edersem o fayda sekerlerrrr sızlerı cok sevyrmm

yarın valız toplaa artı dugun var hafta sou kıyafet takım elbıse utu camasır yıkama fılan

kızlar ben yarın bıldırımyapsam olurmu nora ya mı mesaj atacagızzzz bana cevap verın kafam davulllll gibii cok alabalık yaaaa bugun cokuzuldugum ıcın ekrar reglolmusum yaaa öffffffffffffffffffffffff:14::14::14::14::14: dua edın bana ınsl...moralımbozuk cunkuuuu sizleri ekrandanda olsa ckkkkkkkkkkkkkk sevıyorummmm:21::21::21::29::29::29::29: iyi ki varsınızzzz yarın gorusuruzz ınsallahhhh:29::29::54::54::54::54::72::72::72::72:YAŞASIN ÜLKEMİZ :72::72::72:ŞENLENSİN EVLERİMİZ İNŞL.ŞU TEROR BELASINDANDA KURTURULUZ CUNKU SEHITLERIMIZEDE COKK UZULDUMMM
:72::72:

COK UZUN YAZDIMKIMZE OKUMAYCAKEIRNECEK AMA BIRTEKKSIZLERE ICIMI DOKTUM BYLECE NE YAPİMMMM:9::9::9::9::9::9::9::54::54::54:

çok geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..

slm bayanlar benide araniza alin benimde kilom 78 kg ve 79 kg arasinda biraz vermis halim bu kilom 85 idi 4 ay once, boyum kisa 155 ;60 kilo ideal olur amma 65 kg raziyimm banada yardim edin motive edin lutfen
hoşgeldin canım:3:
günaydın nazım:3:
günaydın kızlar:16::16:
günaydın pisim:3:

Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
günaydın kuzumm:3:

anaaa sahii bendee başvurcamm dahaa onaaa ama tarihine baktımda daha varmışş :1::1::1:

sizin adınıza çok sevindim canım özel sektör resmen iflas etmiş durumda izin konusunda şahsen eşim 2 haftadan beri izinsiz çalışıyor :18:hala bir düzene girmedi işlerimiz :26:inş. şu tercihlerde bir yerlere yerleşiriz devlet kapısı daha iyi yaa en azından izin günün belli ne yapalım:26:
AHH BENM SEWDICK 4 AYDIR IZIN YAPMIYORDU
dun ılktı duzenlı bır ıznı war artık cok sukur
pazar gunlerı olsun ıstedık ama olmadı nese bunada sukur
ıns herksn ıslerı duzene gırer canm
yawrum ara tara heryeri,annene sor..anneler bilir herseyii:34::34:yarin carsambaaa:52::52::52:

isallah yerlesir esin canim,Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
:43::43::43: bendekı bu unutkanlkla napcm blmıorum
2 yıl oncede gırıs kagıdımı kaybedıp gırememıstm kpss ye:43::43:

Kızlar akşam öğünü için 4 adet mercimek köftesi , 2 kase cacık (tuzsuz- sarmısaksız) nasıl ki :26::26::26::26::26::26::26:
burada bırı bana 1 mercmek koftesı 1 dılm ekmege esıt demıstı seker

Kızlar sanırım haftaya bizim aileler tanışcak. :18::18:

Tırsıyorum kararsızım :43:
cnm olede boylede tanısacklar
hıc tırsma telas yapma
heyecanını yasamaya bak derım ben
slm sekerler sabah sabah sag gözümde patmayla uyandim biraz sonra doktora gidecem isyerinin yakininda simdi gecti agrizi ama isyerinde gözümü sIkalak gelince gözdoktoruna git dediler :37:

türkiyenin bedenleri ile burdaki bedenler degisik oluyor genelde 40-42 giyiyorum canim :44:

bende özledim seni elifim :48:canini sIkmiyorlar dimi :27:

olsun canim herzaman icmiyorsun ya :38: ben artik icersemde ya cola zero iciyorum oda herzaman degil yada icetea nin lighti var ondan :7::54:

naptin canim bugün de gelmemissin :26:
evet canm dunde gelmedım
cok ızın yapıorum sanırım :1::1::1::1:
valı bıle sen kadar ızın yapmıyor dıyolar bana:52::52::52::52::52:
diyete başladığımdan beri hiç bu kadar dağılmamıştım :14:
bu haftam hiçe gitti :14: çok stresli günler geçiriyorum.ne beynime nede kalbime söz geçiremiyorum :14:
offfff ne yapıcam bennn :14:
bende oleyım toparlayamıorum hala kendımı :19::19:
Bugünde patatesli pohaça yedim:5::5::5::5::5::5:

Kızlar ben çok kötüyüm yaa , engel olamıyorum kendime ve tartı bu sabah 77 küsür gösterdi:53::14::14::14::14::14:
:43::43::43::43:
aayy nooldu bana yaa, ölmek istiyorum:43::43::43::43::43:

lennn bi 70 lik anca keser bizi :9: ben sendende fenayım :9:
BENDE GELDM BI 70 LIK DHA
bende selçuktan :14::14:
AAA NOLDU SEKERLER SIZE
AYRILMISSNZ IKINZDE
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım :50::50::50::50::50::50::50:
ben bı uzaklastm bu hale geldım:43::43::43:

günaydın kızlar:16::16:

Hasret günaydınnn tatlımm :16:

Herkese günaydınlarrr,
Kaç gündür gelemedim internet yoktu, nasılsınız arkadaşlar görmeyeli? Umarım herkesler iyidir.
gunydn topıktaslarım:16::16::16:

salı gnu aksam avmye gıttık
bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye:43::43::43:
ahh ahh bır gırdık neler almadık kı
ewe geldık bıde yedık onları gece gece:43::43:
dunde okula gıttık belge almaya
okadr yol gıtmısken hemen gerı donmeyelım dedık akrabaları zıyaret ettık
ılk defa gıdıyorum ewlerıne dusunun nasıl hazırlandklarını
sonraaaaaaaaa tekrar ewe gerı donerken acıktk durduk bı yerde kofte yıcz dıe
tokmus lahmacn yedık :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
kotuyum kotuyum kotuyum:41::41::41::41::41::41::41:

bnmde kredı kartmda para puanlar wardı dedım sewdıcege gel markete grıp bısıler alalım dıye:43::43::43:
yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun ama:4::4::4::4:
üzüleceğini bile bile niye yiyosunnnnnn:57::57:
sen sevdiceğine desen salata yiyelim ya da ne biliyim karpuz alalım yiyelim,sevdiceğin seni kırcak hali yok yaa..sen sevdiceğe uyma o sana uysun:34::34::34:bugünü hafif geciştir sebze yemekleriyle,yağ yapmasın vücut dün akşam yediklerini
:31:

yawrummm onları yemeden önce böyle üzüleceğini bilmiyormusun ama:4::4::4::4:
üzüleceğini bile bile niye yiyosunnnnnn:57::57:
sen sevdiceğine desen salata yiyelim ya da ne biliyim karpuz alalım yiyelim,sevdiceğin seni kırcak hali yok yaa..sen sevdiceğe uyma o sana uysun:34::34::34:bugünü hafif geciştir sebze yemekleriyle,yağ yapmasın vücut dün akşam yediklerini
:31:

:43::43: oda ne guzl dıyetteydı wermstı kılo
bn cıkardm onu yolda
n

dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor :(

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

yaaa ben nden bazılarınızı görebiliyorum bazılarınızı göremiyorum ALLAH ALLAH değişik ilginç hayretim şaştı :?

en iyisi tpotan selamet cümleten günaydın geleceğin çıtırları :) yaaa şeyi izleyeniniz oldumu şu tv yarışması zayıflama yarışması varya onu işte ?

dün dünde kaldı bu gün yola devam moral bozmak yok kötü diliz çıtırız dün gece kararıyla haftaya cumaya kadar hedef iki kg yarışması yapıyoruz katıl sende olsun olmasın en azından faydasını görürsün :)

hasret bensuzi cocostar ftemiz şuan sadece sizi görebiliyorum ve göremediklerim günaydın şirineler :) suzim geçmiş olsun naaptın ne dedi doktor :(

gunydnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hasretim üzülme gülüm, insan bir eyrden sonra sıkılıyor canına tak ediyor ve ipin ucunu kaçırıyor
ama toparlarsın sen eminim
sıkma canını ve bugünden itibaren eski düzenine dön güzelim:16:

aa ben de katılmak istiyorum ben de
diğer hafta cumaya kadar 2 kilo
biraz zor benim için ama denemeye değer:ssz:

selam canım:16::16::16:

ben son bölümü izledim canım çok zayıflamıştı bir adam ve kadın ya sanki anlar eski onlar değildi :3:

evet işte yarışalım bizde onu diyorum hayatım yalnız bi sorun var fark ettinmi bilmiyorum sarkanları örtmeye çalışmışlar ama bayanların özellikle bıngıl bıngıl etler eyvaaah kızlar onlar kadar büyümeden göbüşleri durduralım yoksa bide yağ aldırma operasyonu ister :/

Back
X