Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaaasabah yemeden evden kaçması kolayda akşam çok zor oluyo(
bende hep az az verdim amaYemeeee şişko Mineeeee![]()
Buraya gelecek olunca azimle yürüyordum valla geçen sene, motive ediyodu, sonuçta listeye giriyorsun ya, bu sene nereye kaçırdıysak o motiveyi tekrar yakalarsam öpecem, onu, hiç bırakmicam
![]()
![]()
ben çok seviyorumminecim
seni anaraktan birazdan portakallı yoğurdumu yiyeceğim
güzeldi canım senden çaldım
evet yaaa
akşam çok zor gerçekten
bende hep az az verdim ama
şimdi hiç veremeyecekmişim gibi geliyor
kendime inancım yok en başta
ben çok seviyorum
ımmmmmmm
afiyet olsun
kızlar öğlen yemeğinde çorba vardı
içine un namına hiçbişey koymamış su ve tavuktan ibaretti yaaa
doymadım valla
2 dilimde ekmek yedim
257 kalori etti yaneeeee
arkadaşlar bardakta haşlanmış mısır yediler
bugün ikince kere kendimle olan savaşımı kazandım
size uymayacağım bugün dedim![]()
kalori hesaplıyorum daha ara öğünlere geçmeden 1000 oldu yaaagüzeldi canım senden çaldım
bırakmıcaz minecim
azda olsa vericez....
tebrikler canım...
ama asıl savaş eve gidince...
ne yedinki 1000 oldu....:44::44::44:
kalori hesaplıyorum daha ara öğünlere geçmeden 1000 oldu yaaa
üüüüüüüüüüfffff
Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 200 GRAM 138 kalori
Dost Tam Yağlı Yoğurt 200 GRAM 160 kalori
danone tam yağlı yoğurt200 gram 148 kalori
SEK Tam Yağlı Kaymaksız Yoğurt200 GRAM 1600 kalori
Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 kalori
yoğurdun markasına göre bile değişiyormuş valla
kızlar öğlen yemeğinde çorba vardı
içine un namına hiçbişey koymamış su ve tavuktan ibaretti yaaa
doymadım valla
2 dilimde ekmek yedim
257 kalori etti yaneeeee
arkadaşlar bardakta haşlanmış mısır yediler
bugün ikince kere kendimle olan savaşımı kazandım
size uymayacağım bugün dedim![]()
ne yedinki 1000 oldu....:44::44::44:
sek te bi yanlışlık var sanırım
200 gr ın 1600 olması![]()
yinede yap istersen canim zerramin dedigi gibi liste alti olmaaaaa alıntıyı tam yapamamışım ya.
suzicim gayet güzel anlatmışsın. bugün 3.günüm o zaman yarım bildirim yapmıyım ben ya.
zerracım bugün kaltığımda canım hiç birşey yemek istemedi tartıda okiloyu gördükten sonra. yoksa bilmezmiyim en önemli öğün kahvaltı.
bencede fazla gözükmüyor canimkızlar resim koymak için biraz uğraştım ama oldu mu bilmiyorum.
hosgeldin canim nerelerdeydinSelam kızlar ben geri geldim.
gittiğimden beri 3 kilo almışım
yine her akşam menü yazacağım yoksa gün içinde çılgınlar gibi yemek ve abur cubur yiyorum.
bu sıralar iştahım öyle fazla kiii.
VAR MI İŞTAH ÖNLEMEK İÇİN BİLDİĞİNİZ YÖNTEMLER KIZLAR?
Çok ihtiyacım var..
Bugunku menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
biraz peynir
1 dilim kep.ekm
Öğlen
Tavuk
Biraz makarna
Salata
2 dilim kep.ekmeği
Akşam
1 kase çorba
bol salata
Yatana kadar da bol su, bir fincan da yeşil çay içerim.
Bugun ilk günümdü, inşallah yarın daha iyi olacak. :26:
esincim sevindim canim geldigineSelam kızlar.
Çalışmaya başlayınca hiç bişeye bakamaz oldum. Yediklerimede dikkat etmiyorum.
Kilo aldım muhtemelen tartıldım da hiç. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum.
Sürekli yorgunum halsizim. Zaman bulamıyorum.![]()
ilk topige geldigimde cekinmisdim türkcem bozuk diye sonra kizlarda alisdilar sanirsam bana
oyle ya alem valla bu erkekler
benım 8. ayda nıkahım oldu canım cok ayrı bır heyecandı
hazıran 1 benım memlekette
hazıran 8 sevdıcegın memlekette canım
cok guzel gelınlıkler begenıyorum ama zayıflamam sart onları gıymem ıcın
günaydin kizlar günaydin iyi öglen olmus
ölüyom benbi sanci bi sanci mahfoldum sabah regl oldum 5inde gelcekdin gecikti oda simdi sancili geldi gelmez olaydi dermissim
sanki doguruyorum annecim bune ya hap yuttum sal sardim belime isiticiyi iyice yanima koydum yaniyoru suan sicakdan
alismissim menünde hep karpuz ariyorumaffiyet olsun
yilbasini yine evde gecirecem sanirim cocuk olunca gezmek mümkün olmuyor söyle tepeye cikasim vardin aslinda havayi fisekler patladiginda renkarenk negüzel oluyor bütün sehir ayy birde türkiyede olmak varidin ahh ahh
cok tesekkür ederim minem sagol biliyorum canim allah razi olsun zor zamanimda dert ortagim hep siz oldunuz zaten
ay bi elbise aldim hefesle dün giydim esim burnumdan getirdi minem ya bol alsaymissim heryerimden yaglar gözüküyormus morelimi bozdu
esine saat alsan yada erkek künyesi ayakkabi giysi almiyorum ben benimkine begenmiyor sonra
nıye yakısmasın canım sana yakısırdı
evet bende h m den almıstım zaten
off bende bosu bosuna spor salonuna para oduyorum gıtmıyorum da cok soguk ama ya napıyım
botları begenmene sevındım canım
kooyyy koyyyy
alemsın hayatım
turkcenede hayranım yanı abımın esı de sen gıbı yazıyor aynı
menunu okumamaya ozen gosterdım yoksa canım ısteyecektı
topikde var bi bölüm orda biraz gezin istersen tatlim :26:Ya dukan mı yapsam acaba kızlar kitabı alsam okusam![]()
seninde fazlan gözükmüyor okadar canim az daha versen fistik gibisin sizlerde boy var benim boy 1 60 bile yok
canimmmm gecer insallah bunaltilarin cok sevindim güzel güzel gecir insallah hamiligini adasimbiz iyiyiz teyzeleri cok sukurr bayram oncesı(beebgımı bılmeden)69,5 duk ya ılk 3 ayda 3 kg mıs normalııı ben ıse 71,5-72 arasındayımm zararlı olan yıyeceklerı bıldıgım ıcın tuketmıyorum makarnaymıs pılavmıs kızartmaymıs fılan öggg zaten yemedıgım halde tıksındımm ancak ekmek yıyorum az da olsa ve boll meyveee cubuk kraker fılan gebelık gecırenler bılırler tıksınmee ler öggggggggggg herseyy mutfaga zatende gıremıyorumm hehe kv yapıyor yemekelerııı ama genede yemek yeme ıstahım sıfır!!!!!!!:26::26::26:he sununda rahatlıgı varr ilk 4 ay bebek kandan beslenıyorumus benım yedıklerımın pek onemı yokk az az tız tız yemek ıyı de dr muz ama bız genede yıyemıyorumm hehehe cokk yazdım yaa ama sızı cok ozledımmm bızden bahsetmek ıstedımmm canlarım benımmmm
ben sızın leee verdımm kg lerimii sizinle gıydım 38-40 bedenlerımıııı
yarın cumaa rabbım kolaylıkla zararlı yaglardan kurtarsın sızı ınsallahhhhhhhhhhhhhh
dua ıle ınsallah saglıcakla kalın hanımlarrrrrrrr
böyle devam canimmenümü yazayımm
sabah 10:15 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin
1kaşık tulum peyniri, yarım kk beyaz peynir, bir haşlanmış yumurta
ara bir armut 3 kuru kayısı, 7 fındık
öğlen 3yk zeytinyağlı pırasa, 5 yk makarna, 2 yk yoğurt
ara yok
akşam 19:00 4yk pırasa 3 yk makarna, 2yk yoğurt
makarna biraz fala oldu ama ilk defa bu öğünlerde ekmek yemedim, 45dk plate, 20 dk salona giderken yürüyüş
sua anca 1,5 litre olmuştur hava soğudu soğoyalı az su içiyorum, 3 fincan yeşil çay
şimdi kocaman bir alkışistiyorum kendime, akşama misafirlerim geldi, onlara kakaolu fındıklı kek, kabak tatlısı, ve kuru pasta vardı ve hiç bişey ağzıma koymadım dün yemişti,m ama bu gün yemedim
ama sabah kahvaltımı onlarala yapacam
bi aralar bana doktor onu korunmak icin vermisdin yasmini ama zaten hamile kalamadigimdan korumama da gerek kalmiyorgeçmiş olsun cnmm eskiden bende regl dönemlerim çok berabt geçiodu ama maş. yasmin kullandığmdan beri çok rahatım
nazcıımmmm gördüm![]()
bende koydum resmlerimi
iri kıyımlığımız benzio
inş. tığ gibi zayıf halerimizide yükleriz cnm
aramıza hoşgeldn azmin daim olsun
vaaaoovvv aykta alkışlıyorum seni![]()
msşsllsh diyim
görüpde yememk çok zor oluyo çünki
cok yogunum neslim ya icim gidiyor size katilamiyorum sohbet edemiyorum diyeAnam okadar alıntı yaptım sadece pötüşünkü kalmış
alla alla anlamadım ama neseee artıkın
pötüş kendine gel yolmiyim saçini başini
Fadimecim bende senin düşündüğünü düşündüm de bebeğim romantik yemek
süsler püsler mum ışığı
bizim pötüş bırakırmı onları hazırlmama
hatta gelinliğimin üzerini giyip altına beyaz pantolon düşündüm
sonrası da işte özel şeyler hazırlamayı ama bakalım artık
saol tatlım fikrin için ayrıca
suzişim çok yoğunsun galiba öptüm seni
mine hırkada olabilir güzel fikir çok şık hırkalar var kalın güzel fikir oda olabilir
kızlar kociş geldi yanıma ben çıkayım yazdıklarımı okumasın
sonra anlar
ozaman hediye bonu alsan alisveris sevdigi yerden güzel paket et stedigin yerden kendi alsin :26:
evet canım erkeklere hediye almak deveye hendek atlatmaktan zor
bak sen çok yardımcı oldun ama benim adama hiç biri uymadı
kıyafete falan düştün tarzının dışında giymez kesilinkle
benim eksiğim vardır ama onun yok hatta çifter çifter
gıcık adam para harcamayı seviyor sorsalar ben harcıyor olurum
neyse bulamadım alcak bişey artık burada mağazalardan bakacam bişey
burasıda gereksiz pahalı değse içim yanmayacak
hep başkaları suçlu demi suziiii
seni gidi seniiii
bende hep tayit giye giye kilo alip almadigimi bilemiyorumbugün menü falan yazmıyorum
ne yedim bende bilmiyorum
gözüm dönmüş olacakki ruhumda duymamış
ama bol diye kenara attığım kotlar dar gelmeye başlamış
misafirim var diye kot giydim baktım olacak gibi değil eşofman giydim artık
bu sefer azimliyim diyorum ama yemektende geri kalmıyorum
ama değişen bişey varki sonrasında acaip vicdan azabı çekiyorum
peffffffff![]()
bende öyle yapiyorum canim telefonuma yaziyorum artik yediklerimi bari yedigimizi görüp firenliyelim kendimisiMerhabalar kizlar, gecen hafta cok calisarak cok guzel vermistim ama buv hafta hic yapamadim, bakalim yarin kac cikacagim, telefonuma yeni bir program yukledim yediklerimi ve yaptiklarimi yaziyorum nebkadar kalori aldin ne kadar verdim o hesapliyor, haziran ayina kadar yavas yavas veteyim dedim, boyle birden olmayacak, 4 gun dursam 5. gun yiyorum olmuyor, kiloma gore bana 1400 kalori almami soyluyor, 1400 kaloride bayagi seyler yiyebiliyorum, 1400 alip yuruyus ve eliptik bisikletle 700 de yaksam bence super olur....
Bakalim nasil olacak, carsamba geliyor misafirlerim, artik bir dahaki pazartesiye anca girerim duzene...
zaten bi tabak türlü bitanede dost yedim dün aksamOnlar tok tutacak mı, salata falan da yapsan yanına daha iyi olurdu, içine de ton balığı veya varsa bi-kaç parça tavuk.
negüzel vermissin canim tekrar resimleri yükledigin icin sagol motive ediyor bizidegunaydınlar dıyorum tuuum dobıclere
ben bıldırım yapmayacagım bugun ama sızın ıcın en sısko halınden sımdıkı halımın fotolarını koyacagım
belkı gaza gelırsınız yarım saattr fotografları bulmak ıcın ugrasıyorum
uzun zamandır bakmamıstım yıne sınırlılerım bozuldu
en guzel donemlerım kılolu gectı he hala dobıcım tabı vermem gereken 7 kılom kaldı ama
hepsı sırasıyla
Eki Görüntüle 576364 Eki Görüntüle 576365 Eki Görüntüle 576366 Eki Görüntüle 576367 Eki Görüntüle 576368 Eki Görüntüle 576369 Eki Görüntüle 576370 Eki Görüntüle 576371 Eki Görüntüle 576372
öyle oldu zerram götürdüm hakketmesajların olduğu sayfada sayfa numaraları varya
sayfa ilerlettiğimiz hemen onun altında şeçenekler kısmı var sağ üst köşede
orayı tıklayınca abone ol diyosun o kadar
iyi götürmüşün suzim...
kilonu göstermemişsin hiç
biiraz versen süper olacak
maşallah ikinizde sanırım biraz boydan kurtarıyorsunuz
kilonu belli etmemişsin canım..
neler götürdün bakim akşam
günaydın canım sabitsin
haftaya hazırlan yarışa
ama benim umudum yok sen dikkat edersen beni geçersin
ben yine kıramadığım noktaya geldim
hadi hayırlısı
günaydın canım...
inşallah dayanabilirsin
ben yapaamıyorum tartılmama işini...
günaydın herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler...
Eki Görüntüle 576390 Eki Görüntüle 576391 Eki Görüntüle 576392 Burda da kilolu hallerim 70-73 kg. arassı.
insallahevet canım etim biraz sıkı:)
canım çikolata kistleri vardı. ameliyat oldum. sonra 1 sene ilaçlarla menopoza girdim. şiştikçe şişdim
inşallah canım hep beraber vercez kilolarımızı.
zor bilemedim bende :26:kızlar ya bi akıl sorcam size, toplaşın hele :)
simdi ben 5 günlüğüne şehirdışına gidiyorum toplantılar vs var
ben orda öğlenleri ne yer ne içerim nasıl beslenirim
yanımda öğlen için pratik,kalorisiz, dikkat çekmeyecekne götürebilirim?
:18:
süper canım....sabah
domates
2 dilim peynır
açık sekersiz cay
1 yumurta
1dilim uno denge ekmeği
ara
1 mandalına
öğle
6yk.kıy.karnıbahar
1kase çorba
1dilim uno denge ekmeği
3yk.yoğurt
salata
ara
1adet elma
akşam
6yk.kıy.karnıbahar
1 kase çorba
1 dilim uno denge ekmeği
3 yk.yoğurt
salata
ara
1adet portakal
ılaveler:3 lt. su....
kizlar canlarim cigerlerim cok is var gelemedim isarkadaslarida ikiye bi lafa tutuyor öptüm sizi cok
kilo veren herkesi cook cook tebrik ediyorumbasarilarinin devamini diliyorum veremeyenlerede tabii insallah bol eksili günlerimiz de gelir insallah diyorum
ben tartilmadim reglim gece sancidan kivrandim durdum gece 2 den sonra yatamadimöyle iste kizlar
yinede yap istersen canim zerramin dedigi gibi liste alti olma
bencede fazla gözükmüyor canim
hosgeldin canim nerelerdeydinhadi bakalim hergün güzel menülerini görelim yine
esincim sevindim canim geldigineyogunlukdan bizde artik fazla giremiyoruz canim ya
ilk topige geldigimde cekinmisdim türkcem bozuk diye sonra kizlarda alisdilar sanirsam bana
yazin sicak diye gitmeyiz kisin soguk diye spor yapmamak icin birsürü bahane bulabilirim
özür dilerim tatlim canin cektiysebenden adam olmaz diye yazdim
topikde var bi bölüm orda biraz gezin istersen tatlim :26:
seninde fazlan gözükmüyor okadar canim az daha versen fistik gibisin sizlerde boy var benim boy 1 60 bile yok
canimmmm gecer insallah bunaltilarin cok sevindim güzel güzel gecir insallah hamiligini adasim
böyle devam canimirademize sayip ciksak yolun yarisini tamamlamis oluruz zaten
bi aralar bana doktor onu korunmak icin vermisdin yasmini ama zaten hamile kalamadigimdan korumama da gerek kalmiyor
cok yogunum neslim ya icim gidiyor size katilamiyorum sohbet edemiyorum diye
ozaman hediye bonu alsan alisveris sevdigi yerden güzel paket et stedigin yerden kendi alsin :26:
hakklisin minem ben iradesizim itiraf ediyorum
bende hep tayit giye giye kilo alip almadigimi bilemiyorum
bende öyle yapiyorum canim telefonuma yaziyorum artik yediklerimi bari yedigimizi görüp firenliyelim kendimisi
zaten bi tabak türlü bitanede dost yedim dün aksamkardesimle girdik birbirimize bende yemege vurdum
negüzel vermissin canim tekrar resimleri yükledigin icin sagol motive ediyor bizide
hele pembis elbisene hayran kaldim cok yakismis sana
öyle oldu zerram götürdüm hakketsagol canim abone oldum simdi ama nerde gözükcek simdi :26: hic bilmiyorum :26:cok soru soruyom dimi
masallah canim ya cok güzel vermissin hepimize nasip olsun senin gibi güzel kilo vermek
insallah
zor bilemedim bende :26:
öğlen çok az olmuş canım, ara yapmışsın, ana yemek değil ki onlar, daha sonra daha çok kaçırma ihtimalin yükseliyor böyle biliyorsun zaten.bugünkü menüm
ekmek 1 dilim:65
1 haş. yum:100
1 çay k. reçel:28
1 yemek k. kah. sos:40
3 siyah zeytin:24
dom:14
salatalık:11
öğlen
yoğurt 1 kase:136
1 portakal:50
akşam
hamsi:326
salata:90
leblebi: 40
meyve 2 por:
1050 kalori civarı bugün yedik ve yiyeceklerim
.
öğlen çok az olmuş canım, ara yapmışsın, ana yemek değil ki onlar, daha sonra daha çok kaçırma ihtimalin yükseliyor böyle biliyorsun zaten.
Çok geçmiş olsun, iyileş yine devam edersin.
Bugünün de dünden farkı yok canım, sarma-bisküvili puding. maalesef böyle kilo veremezsin, dayanamıyorsan yapma pasta falan![]()
![]()
cnm zaten 2.5 ayda 13 kilo verdim doğumdan beri de 20 kiloyu geçti şimdi bu şekilde yapıyorum çünkü acelem yok. yavaş yavaş olsada olur.yaza kadar yolu var yani :) dayanamıyorsan yapmayla olmuyor evde tek yaşamıyorum ki istiyorlar ve yapmak zorundayım. ben sıkı diyeti bayramda bıraktım. gerek verdiğim kilolara güvendim, gerek hevesim kalmadı,gerek motivasyonum bozuldu.
buraya girip menümü yazıyorum belki gene motive olurum ya da yazmaya çekindiğimden yemem belki diye ama senin tavrın hoşuma gitmiyor. beni böyle kızarak suçlayarak böyle yaparsan vermezsin falan diyerek vs motive edemezsin daha cok motivem bozulur. ben yeterince verdim zaten gerisi keyfi vermek için. ben diyetisyene de gittim zamanında akapunkturada vs neyin en oldugunu nasıl yenmesi gerektigini biliyorum işime böylesi geliyor suan. neyse hadi ben kaçar.. bir daha girip yazmam cee deyip kaçanlardan biride ben olurum..
Benim o şekilde konuşmam sizleri kendime yakın hissettiğimden,açıkçası bana o şekilde kızdıklarında hoşuma bile gider, kusura bakma seni üzdüysem, ama sürekli gelseyidn buraya nasıl muhabbet ettiğimizi görürdün.cnm zaten 2.5 ayda 13 kilo verdim doğumdan beri de 20 kiloyu geçti şimdi bu şekilde yapıyorum çünkü acelem yok. yavaş yavaş olsada olur.yaza kadar yolu var yani :) dayanamıyorsan yapmayla olmuyor evde tek yaşamıyorum ki istiyorlar ve yapmak zorundayım. ben sıkı diyeti bayramda bıraktım. gerek verdiğim kilolara güvendim, gerek hevesim kalmadı,gerek motivasyonum bozuldu.
buraya girip menümü yazıyorum belki gene motive olurum ya da yazmaya çekindiğimden yemem belki diye ama senin tavrın hoşuma gitmiyor. beni böyle kızarak suçlayarak böyle yaparsan vermezsin falan diyerek vs motive edemezsin daha cok motivem bozulur. ben yeterince verdim zaten gerisi keyfi vermek için. ben diyetisyene de gittim zamanında akapunkturada vs neyin en oldugunu nasıl yenmesi gerektigini biliyorum işime böylesi geliyor suan. neyse hadi ben kaçar.. bir daha girip yazmam cee deyip kaçanlardan biride ben olurum..
Afiyet olsun canımakşama hamsi varrrr canım
ne zamandır canım istiyordu
dün eşim almış temizledim akşam
bugünde işten çıkar çıkmaz pişiricem
normalde az tabi haklısın
midemi hamsiye hazırladım..
az önce acıktım zatn şimdide leblebi tırtıklıyorum su eşliğinde...
haaa kimse duymasın eklemeyi unutmuşum zaten birazcıkta helva hamsinin üstüne..![]()