afiyet olsun canım dönmüşsün sahalara
aaaa ne güzel abla olacaksın canım..

döndüm valla sahalara:18: , ay ben acıktım ya daha yarım saat var öğlene ööf

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrrrr nasılsınızkızlar hayırlı az kalorılı gunlerrrrrr
suzimm nasılsınn nora senden nbr???????????umutlu ya sen den ve dıger kızlarrrrrrrrr
biz iyiyiz cok sukur bol kalorısız gunler gıcerıyorumm yıyemıyorum o kdr dıyorum dıetten cktım ye ıstedıgını ama olmuyor öggggggg herseyyyyyyyyyyyyyy ee dıettende cıkınca adapde olamıyoruz canımmmmmmmmmm oburlasmaya hehehe![]()
yiyin bacm :))ye tatlimumutlukuzunun diyetisyeni elma yiyin demis bizde yiyelim
negüzel olmus bebegim artik sende burdasin
ben 5liyi deneyeyim sonra 9luya atlarimburda daha yok 9lu bi gelsin yükselis yapacam
amanennnn :18: bari keyfi yerindedir insallah![]()
yaza kadr hepimiz burdan tığğğ gibi ayrılırız cnm.aayy bende çok sevindim şekercimsen nasılsın iyi misin ?
ay ben iyice dobiç oldum len su içmem lazım![]()
oooooo iddia büyüksuzi biz bu yaza kadar 50leri görelim var mısın bacımcesaretin var mı aşka
![]()
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnmbu arada burdan 46 yaşında hamiş olan annemi tebrik ediyorum düdük kadıno şimdi okuyo burayı
![]()
evet cnm 10 günlükSanırım 10 günlüktü, sık dişini bakalım, vardır dr.nun bi bildiği.
![]()
![]()
Ha ha ha çok güldüm ilahi, yok kız lafın gelişi demiş zerra, ama 9 lu çay var![]()
![]()
OOOO Noracım tebrikler, sahalara döndün demek, hoşgeldin.
Ciddi misin, ilahi, ne yapacak peki????![]()
anladım tatlım..
bende kırmızı elma yiyorum şu an
rengi konusunda bişey dedimi
benim şu ana kdr 1 lt su bitti
he ya teyzesiiiiiiiiii cok sukur bekledıgım mucızem geldii sen ne zamandır yoksunkı bızı de gormemıssın yaaa:44:
eneee hamiş mi oldun kız seeeeeeeeeeen![]()
cnm benı hatırlaı tıkla mazsan atar o senı hep böledır bu kk daa benı hatırla yap yoksam gene dısarda bulursun kendını hehehkızlarrrr pcdemi nettemi sorun var anlamadm
2-3 dk formda bi yere tıklamayınca hemen üye girişnden çıkmış oluyorum
2 dkda bi tekrardan üye girişi yapıorum...
niye böyle oluyo anlıyanınız varmı:26:
he ya teyzesiiiiiiiiii cok sukur bekledıgım mucızem geldii sen ne zamandır yoksunkı bızı de gormemıssın yaaa:44:
cnm benı hatırlaı tıkla mazsan atar o senı hep böledır bu kk daa benı hatırla yap yoksam gene dısarda bulursun kendını heheh![]()
kızlarrrr pcdemi nettemi sorun var anlamadm
harika bi değişim bebeğim eminim sen aynı azminle olursan yine verirsin fıstık gibi bi gelin olcan inşallah![]()
resmlere baktıkça şok oluyorum
bide kırkbin kere maşallah tü tü tü tü
çok güzel bi fiziğin var zayıflayınca fıstık gibi bi hatun olmuşsun![]()
Kızlarrr beni de aranıza aın lütfen(( sinriden sitresten 2 ayda 15 kg aldım 75 kg oldum eski tanıdıklarım tombişçik olmuşsun diye dalga geçiyorlar eski fotoğraflarıma baktıkça içim acıyor
(( çok psikolojim moralim bozuldu
(( ve birilerinin beni iteklemesine arada bi kontrol etmesine ihtiyacım var tek başına olunca salıveriyorum
((( benide alın aranıza
((( 20 kg vermek istiyorum 1,63 boyum... üstelik yanlız yaşıyorum yeni atandım atandığım yerde yürüme imkanım yok spor merkezi yok hiç bişey yok... evde tek başıma kalıyorum. eve step tahtası aldım. hiç hareketli bi yaşantım yok sabah 5 buçukta kalkıyorum 6 da işe gidiyorum 12 ye kadar ayaktayım sonra eve geliyorum yorgunluktan uyuyorum... banada yardımcı olurmusunuz
sabah kahvaltı edemiyorum çünkü anca yetişiyorum 6 da servisim geliyor...
üstelik mayısa kadar zayıflamam şart... daha nişan var düğün var... hayalimdeki balık model elbiseyi giymem lazım((
günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum
Dünkü menüm;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzüm ve sütlü
nescafe 2 küp şekerli
7 badem
yeşil çay(ace)
zencefil-tarçın-zerdeçallı yoğurt(bunu sadece öğlenleri yapabiliyorum, aslında 3 öğün yapmak gerekiyormuş)
1 tbk.etli bamya(3 parça et)
2 dilim tb.ekmek
1 kepçe makarna
yoğurt
leblebi-kuru üzüm-kuru kayısı 1 avuç karışık
16.40:sıcak çikolata
1 tas tarhana
1 tbk.ıspanak
yoğurt
1 portakal
günaydın kızlar
güzel bir gün olur inşallah hepimize
toplantı yapacam ben 3te uzun bir gün olacak bana hastayımda bir yandan
ama sabah tartı beni sevindirdi 65,5tim dün bakalım cumaya kaç olacam![]()
hosgeldin canim aramiza
spor yapmak bana sanki ceza gibi geliyor minem zorla yapacaz artik ama isteyerek degil
bazen öyle oluyor tatlim nasil kendinini iyi hissediyorsan öyle takil tatli kiz
greyfurtun tadini bende sevmiyorum acimsi tati varama fayda ediyorsa ye tatlim bende alayim aralarda yiyeyim
ayyy ne iyi olur yada söyle yapalim fistik sen bana bu hafta liste ver ben alisverisimi yapayim bu hafta pazartesi uygulayayim
sen benim diyetisyenim olurmusun
iyi oldu fistik resimlerini paylasman motive etti tekrar![]()
merhaba kızlarrr bu aralar pek gelemiyorum, yada bazen okuyorum yazamıyorumm,
dilek ve süziii gelmiş, hoşgeldiniz kızlarrr
dilek resimlerini toplu görüncesüper süperrr ve arkadaşların dediği gibi o kadar kiloyu vermişsin, gerisinide halledersin, bende kırmızı elbiseli ve krem bantolonlu resmini çok beğendimmm
sayfalar bayağı hareketlenmiş, ben gün içinde çok bakamıyorumi, bizim işyerinde bu sayfalara girmek bibi bir fırsatımız olmuoy, anca akşamları, bende elimden geldiğince katılmaya çalışacammm
Beni hatırla kutucugunu tıkla şeker.kızlarrrr pcdemi nettemi sorun var anlamadm
Offf yanımmda olmann gerekkk kuzuuuuu bırakmaa benii.
Teşekkür ederim canım.
Şu an gene şişsemde umarım tekrar eski günlerime dönebilirim...
Burda motive ederler senii. Hoşgeldinn aramızaa...
Aç kalmadan muhabbet ederekk kilo verioruz işte..
Akşamdan kendine sandvic yap bence tahıllı ekmeğin icine domates peynir maydanoz vs koy..
Yemeee pilavvvvvvvv hele ki pirinçç pilavııııı yimeeee.
Öğlen fazla kaçmış sadece:26:
Günaydın demiyim saat 2 olmuş anca geldim.
Taammm paramı peşin isterim ama.
Off offf keşkee o halimee geriii dönsem o zaman bile şikayet ediodum insanoglu nankör anacım.
Beni hatırla kutucugunu tıkla şeker.
tamam canı yemiycem artık ama ne yiyiiiiimmmm
Ben de aynı, 2 ileri 1 geri, bırakınca hemen alıyoruz işte ne olsa, itele-kakala gidiyoevet dobiçko olarak sahalara döndüm tartıya çıkamıyorum suratıma tükürür diye
Valla 22 yaşındayım bebiş kardeşim olcak ben çok mutluyum şahsen![]()
Sen nasılsın bacım ne var ne yok![]()
selam canımselamlarrrrr nasılsınızkızlar hayırlı az kalorılı gunlerrrrrr
suzimm nasılsınn nora senden nbr???????????umutlu ya sen den ve dıger kızlarrrrrrrrr
biz iyiyiz cok sukur bol kalorısız gunler gıcerıyorumm yıyemıyorum o kdr dıyorum dıetten cktım ye ıstedıgını ama olmuyor öggggggg herseyyyyyyyyyyyyyy ee dıettende cıkınca adapde olamıyoruz canımmmmmmmmmm oburlasmaya hehehe![]()
Daha geçenlerde işlemiştik bu konuyu, maddiyatına göre değişir canım, bütçeni söyle ki, öneride bulunabilelim, hediye çeki falan demişlerdi, mont demişlerdi, gözlük demişlerdi, kazak-hırka vs.....kızlar bana bi fikir verin yaa haftaya salı evlilik yıl dönümümüz ne alayım kocişime hediye bende karşılığında spor salonuna yazılmayı teklif edicem ona göre sağlam bi şeyler sunun bana![]()
Ben de aynı, 2 ileri 1 geri, bırakınca hemen alıyoruz işte ne olsa, itele-kakala gidiyo![]()
selam canım
bebişin iyi olsun da, gerisi heeeç önemli değil canım, mamasız bırakma bebişi.
Daha geçenlerde işlemiştik bu konuyu, maddiyatına göre değişir canım, bütçeni söyle ki, öneride bulunabilelim, hediye çeki falan demişlerdi, mont demişlerdi, gözlük demişlerdi, kazak-hırka vs.....
yok bebem onun yarisi kadar tartiliyorumtamam tartılcam cuma günü siftah yapcam
sen hala günde 123819037812807492384723897 kere tartılıyor musun suzi
AAAAAAAAAAAAAAYYY SUZİ GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA 2-1![]()
iyilik suzimselamlarrrrr nasılsınızkızlar hayırlı az kalorılı gunlerrrrrr
koca tavsiyesi istemeyin bendenkızlar bana bi fikir verin yaa haftaya salı evlilik yıl dönümümüz ne alayım kocişime hediye bende karşılığında spor salonuna yazılmayı teklif edicem ona göre sağlam bi şeyler sunun bana![]()
benimkide kaydetmis silmiyor nickimikızlarrrr pcdemi nettemi sorun var anlamadm
ayyy dobiçler nereye kaçtınız hemen gelin yoksa ne kadar cıs varsa yerim haa
öff nutella havuzuna dalsam çıkmasam ordan![]()
Offf yanımmda olmann gerekkk kuzuuuuu bırakmaa benii.
Teşekkür ederim canım.
Şu an gene şişsemde umarım tekrar eski günlerime dönebilirim...
Burda motive ederler senii. Hoşgeldinn aramızaa...
Aç kalmadan muhabbet ederekk kilo verioruz işte..
Akşamdan kendine sandvic yap bence tahıllı ekmeğin icine domates peynir maydanoz vs koy..
Yemeee pilavvvvvvvv hele ki pirinçç pilavııııı yimeeee.
Öğlen fazla kaçmış sadece:26:
Günaydın demiyim saat 2 olmuş anca geldim.
Taammm paramı peşin isterim ama.![]()
Ben de aynı, 2 ileri 1 geri, bırakınca hemen alıyoruz işte ne olsa, itele-kakala gidiyo![]()
selam canım
bebişin iyi olsun da, gerisi heeeç önemli değil canım, mamasız bırakma bebişi.
Daha geçenlerde işlemiştik bu konuyu, maddiyatına göre değişir canım, bütçeni söyle ki, öneride bulunabilelim, hediye çeki falan demişlerdi, mont demişlerdi, gözlük demişlerdi, kazak-hırka vs.....
yok bebem onun yarisi kadar tartiliyorumyani kendimi tombik hissettigimde oda genelde herzaman oluyor ozaman tartilmiyorum
2-1 minezaman nerde nasil
ben öyle birsey hatirlamiiiireeeemmm
![]()