• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün arkadaşım aradı cuma akşamı size gelecez dediler akşam çaya
nasıl sevindim bu akşam olmamasına
tartı öncesi kötü olurdu yani :1:
yarına çayın yanına bişeyler yapmam lazım
tarif baktıkça kendimle savaşıyorum valla

amaaann yapmaaa o yemek tarifi veren sitelere baktıkça midem kazınıyoo :))))

O zaman yapacak bişey yok, aynen devam canım,iyisin bu hafta.

Senin adına çok sevindim.:nazar:

Oooo tebrikler, maşallah, darısı bizlerin başına.

Ne yedinnnnn:20: ne olcaz biz böyle, ben kendiminkileri az görüyodum ama tartı sabah bana öyle demedi:18: :18:
HİÇ SORMA CANIM YAaa
benden bi halt olmaz
kendimi sıkamıyorum..
önüme gelene hayır diyemiyorum..
galiba bu halimdende memnunum
bilmiyorum üffff..
yarın artı çıkıcam büyük ihtimal
günaydin kizlar gecmise gidemedim cok is var öglenden sonra gelmeye caliscam :54:
dünkü menümü bozmadim dilegin listesine tam uydum 1 avuc findik var sadece kacamak ama
aksam sütlac vardin onu sabah
dayanamayip yedim :17:
gelirim sonra :16::10:
günaydın canım..
akşam yemenden iyidir canım

ben hem burda yazıp hemde tarif arıyorum bloglarda sitelerde..:4::4::4::4::4:

evet doğru söylüyorsun insan zaman zaman uzaklaşmak istiyor
umarım bundan sonra bizimlesindir
haftasonu biplanım yok ama canım bişeyler isteyince haftasonu diyorum
yani istediğimi görürsem tartıda bana ödül olacak

güzel canım menün

bence güzel ama abartılımı buldu onu anlamadım? gideceğiniz yere bağlı şık bir yere gidecekseniz gayet uygun bence

sağol canım, bende mutluyum

ıns gorursun mınecım ıstedıgın rakamı
mısafır gelınce hersey altust oluyor
bızde esımın halasını davet edecektık yemege dedım dha sonra davet ederız
yoksa ev sahıbının yememesı olmaz degıl mı:1::1::1::1:
yok canım esım bu elbıseyı begendı onun begenmedıgı baska bır elbıse
ben bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım
gıttıgımız mekan sık bır yer bırde kalabalık gıdecegız emınım dıger kızlarda cok sık gıyınırler
zaten yılbası sonrası facede gorursun fotoları:1::1:

Kızlar istabul atatürk havalimanı çevreside bembeyaz olduu :))) keşke erken çıksak :))

öğleni yedim geldim:

bir buçuk kepçe domates çorba
bir kabak dolma
bir dilim kepek ekmek :) :26:
yoğurt
salata
soda

ıns gorursun mınecım ıstedıgın rakamı
mısafır gelınce hersey altust oluyor
bızde esımın halasını davet edecektık yemege dedım dha sonra davet ederız
yoksa ev sahıbının yememesı olmaz degıl mı:1::1::1::1:
yok canım esım bu elbıseyı begendı onun begenmedıgı baska bır elbıse
ben bırde sızın fıkrınızı almak ıstedım
gıttıgımız mekan sık bır yer bırde kalabalık gıdecegız emınım dıger kızlarda cok sık gıyınırler
zaten yılbası sonrası facede gorursun fotoları:1::1:
inşallah canım
evet ev sahibi yemezse hoş bir durum olmaz sanırım
bende onun için cuma gelmelerine sevindim :1:
hadi bakalım fotoları bekliyorum :1:
sen yap ozaman ama tariflerin ölçüsünün yarısını yap az olursa yemezsin millet yer sana kalmaz :))
yok canım yaa cuma diye ödül olur
hem ben misafirliğe gitsem ev sahibi yemezse işkillenirim valla
neden yemiyor diye

Hoşbuldummmmm :)))):kkk::54:

Dün sürekli elektrikler kesildi durdu donduk resmen okul zaten buz gibi... öğlen çıkışta rakadaşa gittik soğuğa dayanamayıp evi sobalı olan bir arkadaşımızda geceyi geçirmeye gittik sabahta ordan okula... malum buralarda kalorifer doğal gaz falan yok ya elektrik yakıcaksın ya da soba... bende tekim diye soba yakmıyorum korkuyorum... dün eve gelmeyip düzenm bozulunca yemek düzenimde bozuldu rahatça kızabilirsiniz bana :) işte dünkü benim ve bugünkü menüm aşağıda :)

dün:

Sabah: sabah kahvaltı yapmadım normalde kepekli ekmeğe sandviç yapardım yine yaptım ama yemeye vaktim olmadı cnaımda istemedi kendime çok kızdım :(
Öğlen: arkada gittik kısır yaptı yaklaşık 5 kaşık kısır bol marul biraz salatalık turşusu ve 2-3 tuzlu fıstıkla 2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam: bir tabak makarna 4 tane etli yaprak sarması 3-4 lokma pişmiş patlıcam ve 3 dilim ekmek yedim
ardından dizi film faslı başladı tabiki...7-8 tane kestane yedim sobayı bulmuşken dayanamayıp pişirdik. 3 bardak şekersiz çay bol su ve çikolatalı puding arkasından bir tane mandalina yedim. ohhh ne güzel diyet yapıcam ben değil mi... ah ben ah....

o gece öyle bitti....

sabah kalkınca.... yani bugünkü menüm

sabah kahvaltısında yine arkdaşlardaydık 2 bardak şekersiz çay içtim salatalık 3 dilim ekmek ve 5-6 siyah zeytin yedim.

öğlen küçük sandviç kemek ekmeğine bir dilim kaşar ve marulla yağsız tost yaptım.

akşam: az yağlı etsiz havuçlu pırasa yapıcam 1 tabak yerim. 1 tanede portakal yerim bugün biter... belki ıhlamur ya da ödem söktürücü bitki çayı içerim ben,i döveblirsiniz serbest....

spor yapamam muhtemelen şimdi mutfağa giricem ve böreklik ıspanak pırasa,yoğurtlamak için karnıbahar falan haşlayıp hazırlayacağım bunların hepsini yemeyeceğim rahat olun bunlar hazırlanıp buzluğa konacak burada yazın bu sebzeleri bulamıyorum nişanlımda çok seviyor o yüzden şimdiden hazırlayıp koyucam gelince yesin diye... birsürü sebze var daha yemek pişiricem akşam olur... sonra evrak işlerim var... zaten 10 gibi yatmam lazım çünkü 3 gündür uykusuzum. yarın Antepe gideceğim arkadaşımın yanına... bakalım antepte nasıl diyet yapacağım....2 gün zor geçecek zor...

Toplam 40 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 38 ziyaretçi)

zerra, ftemiz+
:53::53::53::53:

Son düzenleme:
cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabah:kahve:ögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem

cevap yazarsanız sevinirim kendi kendime yazişmak istemem:))internete çok fazla giremiyorum malum coluk cocuk ama her gün menü mü yazmaya çalışıcam.sabah:kahve:ögle:2 yumurta.ara:besi biryerde çayı bir medine hurması 2 badem

hoş geldin canım...

tam 8 yıldır yani kızımı dünyaya getirdigimden beri fazla kilolarım var kah 70 kah 60 ama hep var insaallah artık kalmayacak 2 çocuk annesi olupta zayıf olan bir sürü kadın var bende onlardan biri olacagım eski narin halimi öyle özlüyorum ki üstelik sadece bende degil eşimde özlüyor. bu sefer başaracagım inş tabii sizin desteklerinizle

selam kızlar....

hava bembeyaz kar yaptı...çok güzel böyle havaları çok severim....neyse bu arada diyetle ilgi herhangi bir problemde şu saate kadar yok.umarımda olmaz.

sabah

3 yk.menemen
2 dilim beyaz peynır
1 bardak açık çay
1 dilim uno denge ekmeği

ara

1 adet elma

öğle
200 gr.balık
salata
1dilim uno denge ekmeği

ara
1 mandalina

akşam

5yk.kıy.bamya
salata
3yk.yoğurt
1dilim uno denge ekmeği

ara
1sb.süt
1 adet mandalina

zerra, ftemiz+
Evet, ben de çok şaşırmıştım.
Hoşgeldin canım,
Öncelikle sabah ne kadar erken güne başlarsan, yani kalkınca kahvaltı yaparsan, metabolizman da o zaman çalışmaya başlar.
Sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara
şeklinde beslenmeye çalışmalısın.

tam 8 yıldır yani kızımı dünyaya getirdigimden beri fazla kilolarım var kah 70 kah 60 ama hep var insaallah artık kalmayacak 2 çocuk annesi olupta zayıf olan bir sürü kadın var bende onlardan biri olacagım eski narin halimi öyle özlüyorum ki üstelik sadece bende degil eşimde özlüyor. bu sefer başaracagım inş tabii sizin desteklerinizle

neden olmasın canım yeterki gerçekten iste....

Bugün sınavım vardı 1 poaça çay ve 2 küçük kare çikolatayla duruyorum su hiç içmedim:S Acil düzen şart bana:/ Şimdi canım yeşil fas. çekti onu yapcam umarım cıss deildir :D Ekmek yemiyorum zaten hiç...Yarın düzen başlarım inşallah :)

evet canım ben de farkettim artık daha düzgün beslencem inşallah zaten buraya geldikçe insan kendini ister istemez tutuyor..

gelicem inşallah canım burda oldukça insan tutuyor kendini yoksa şu anda önümde duran nutellayı yemem için başka hiç bi engel yok :27:
ama yemicem bugün okula gitmiyorum düzgün beslencem inşallah :21:

bu benim az yediğim halimdi :27:
cidden kendimi kaybediyorum suzim deli gibi yiyorum bazen..
okulda aralarda canım çiko istiyor gidip alıyorum tutmuyorum kendimi :ssz:
inşalah geri almam kiloları :26:

gir canım bence listeye.. ben de bu cuma bildirim yapcam artık inşallah.. beraber girelim :23:

az değil mi bunlar :26:
tamam betülcüm:16: cuma günü baslayalim tekrardan bildirimlerimize yoksa batti balik yan gider:37: :9: kendimizi frenleriz :52:
canım ya o çizelge kısmını aylardır bebiş için saklıyorum bi gün hayalime kavuşsam hamilelik takvimi yapıcam... diyet çizelgesi şurda dursun...
75,9 idim geçen çarşamba, p.tesi dayanamadım tartıldım 75,1 çıktım bugün yine dayanamadım tartıldım 75,8 çıktım :D Cumaya nolurm bilmiyorum :):)
insallahhh hamis kalir cizelgeni öyle yaparsin canim :16::16::16:
ikisi de aynı pardesü. birincisi zayıfladıktan sonra. daraltmıştım pardesüyü çok bol geliyordu.
:nazar::nazar::nazar: :46::46::46: o yüzden dikkat et yinede betülcüm emeklerin bosa gitmesin tatli kiz :54:
Bugünkü menüm
kahvatltı
iki üç çatal omlet
3 zeytin
iki üç küp peynir
3 dlm ekmek
öglen yine olmaz daha şimdi yaptm khvltyı.
ammmaa akşam davetliyiz. bakalım ne tür cıslar olacak. eger abartirsam yarın ayran kürü yapicam. geçen ay yapmıştim birbuçuk kilo falan vermiştim..
tlfndan çizelge yapılmıyo ben 96 kiloyla doguma girdim 90 kilo çiktım sekiz ay önce. şimdi 69.5 im. hedefim 62 kilo inş. hep beraber hedefe varırız inşgöpüyorum hepinizi..
insallah canim :16:

hadi bakalım bekliyoruz seni bomba gibi gel

bence ekmek yeme canım
gerçi artık çok geçtirde
çobanın yanında ana yemek yoksa ekmek yiyebilirsin ama hem çorba hem yemek hemde ekmek fazla olur bence
birde booooool salata

inşallah devamı gelir
ama bugün bozacak gibiyim valla

kuzum bunlarla doyuyormusun sen
salata ye yanında yoğurt yeee
bide kaç kaşık bunlar
6 kaşık falansa hayatta doyurmaz

yeme kız yeme
ne faydası var nutellanın sana

arada yoğurt yiyeceksen yarım portakal ye bence büyükse tabiii
100 kaloriyi geçmemesi gerekiyormuş yaa ara öğünlerin o yüzden
yok minem ben az yiyemem zaten :17: dün ispanak 1 tabak dolusuydun yaninada kocaman kase yogurt yedim :1:
kızlar kızlar burayı çok özledllm..sllzlerll çok özledim.en son 2 ay önce falan gllrdim herhalde buraya.laptop yllne bozuldu we 2 aydır bekliyor.buraya gerll dönmek istiyorum.klllo aldım 66oldum.durmadan yiyorum..telden girllyorum ama bll sayfayı okurken net kendini gerll alıyor okuyamıyorum..artık 60ın altına düşmek istiyorum
hosgeldin canim negüzel seni tekrar aramizda görmek :29::16:
bende geldimmm.. 76 kilo bir bayanımm..ama artık 55 kiloluk bir fıstık olmak istiyorummm.. motivasyona ihtiyacımm varr..inşallah başarırız.......:))))
hosgeldin canim :29:

Kızlarr yaa diyet yapmıyorum:( Ama 1 haftadır ekmek kesinlikle yemiyorum fastfooddan uzak duruyorum tatlıda yemiyorum ama şu anda çok fenayımm:( tatlı krizini nasıl aşıyorsunuz:(( şu anda çıkıp kendime ekler almamak için zor zaptediyorum kendimi :( Her akşam sirkeli su içiyorum ve günde koca bir bardak yeşil-biberiye çayı içiorum.. Suda tüketemiorum ama :(( puff:/:30:
bazen suyu az ictigimizden suzuslugumuzu acliklan karistiriyoruz ben süt iciyorum birazda tarcin serpiyorum bazen ise yariyo yaramazsa vurup kafayi yatayim diyorum :52:
Kızlarrrrn çıtır adaylarıııı , iyisinizdir umarım
Bugünü de cıs olmadan atlattım :32::32:
Kan ilacı ilk kez iştahımı açmadı, veya ben artık diyet yapmaya alıştım
Üst üste 3 gün diyeti bozarsam deliler gibi pişman oluyorum, huzursuz oluyorum
Diyet yaptığım gün mutlu oluyorum

Bugünkü menüm:

Sabah , iş yerinde kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Kızlar taze sıkılmış meyve suyu içmek serbest mi ya? Ben vitamin olsun diye evde sıkıp iş yerine götürüyorum ama aklımda soru işareti var

Ara, 1 avuç beyaz leblebi

Öğlen, 2 minik parça bonfile, bol salata, 1 kepçe mercimek çorbası

Ara, 1 avuç leblebi (yanıma başka şey almayı unutmuşum)

Akşam, 8 yk bezelye, 4 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata

2.5 litre de suuuu
canim benim doktor seker orani yüksek oluyor taze sIkIlmis meyve suyunun demisdin meyveyi öylece yedinmi daha cok faydasi var demisdin :40:
şekerler çok ama çok yorgunum 2 gündürde baş ağrısı çekiyorumm
menüü yazıym çıkıcam
geçmişi yarn okurum
sabah:1sb süt,1 yeşil elma
ara:1ceviz içi,2 kuru kayısı,1 yeşil çay,1 yeşil elma
öğle:8yk patlıcan kurusu,salata yoğurt,2 dlm tam buğday ekmek
ara:1 bardk ayran,1 galeta
ara:1 yeşil elma, 1 yeşil çay
akşam:1 kepçe yeşil mercime çorbası,haşlanmış brokoli,yoğurt,1dlm ekmek
ara:1 yeşil çay yarm elma leblebi ,yarm greyfurt
gecmis olsun tatlim :54:
Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
saol cnmmm :16:
evet her sabah tartılıyorum:17:
kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmem :36:eksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo
sapıtıp ne bulursan yiyosn:36:
bendede öyle canim baktim tarti fazla gösterince morelim bozuk diye saliyorum kendimi cok kötü bir aliskanlik :25:
günaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
insallah canim :16: bizede gelse keske kar cok soguk buralar :ssz:
günaydın kızlar :16:
pazartesiden beri dikkat ediyorum
bu sabah gerçekten mutlu etti tartı beni
haftasonuna saklıyorum iştahımı ama
demekki dikkat edince oluyormuş
eğer yarında aynı yada daha az çıkarsam bu benim için rekor olacak 1 kilodan fazla vermedim bir haftada
ne güzel minem insallah güzel bir sonuc alirsin yarin :23: haftasonuda fazla kacamak yapma canikom geri alma verdigini :16:
gunaydın kızlar nasılsınız
bembeyaz bır goruntuyle uyandım cok guzel kar yagıyor
dıyet nasıl gıdıyor topıge gelemedım 2 gundur yanı dogrusu canım pek gelmek ıstemedı:37::37:
dıyetım ıyı gıdıyo sukur sevdıcek 3 ben 1.7 gıbı kılo vermısız sukur 1 haftada
haftaya carsambaya kadar ıns dahada cok verırız
hıc bozmadık dıyetı ben bu kdar ıradelı olabılecegımızı dusunmuyordum dogrussu:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
evet canımikinci tenefüsümüz 15 dakika ama yine 5 dakika çocukların başında duruyorum..beslenmelerini bitirsinler diye...

sorma canım başımın ağrısından ölüyorum iki gündür ağrı kesici de almak istemiyorum ve bu şekilde çekiyorum. Diyette en masumu salata canım yapma o kadar da olsun vücudumuzun da ihtiyaçları var.Onu da yemezsek ne yiyelim biz...
gecmis olsun canim:16: havalardan herhalde basagrisi :26:
yılbasında planladıgım elbıseyı sevdıcegın lafları yuzunden gıyemıyorum
yenı bır elbısede almak ıstemıyorum
sımdı bır foto yukleyecegım sızce nasıl duruyor yanı cok mu fazla yılbası gecesı ıcın
bırde aslında kollarda tul yok ben o sekıl yaptım
arkadakı fermuarını kapatmadıgım ıcınde tam oturmadı ustume
fıkırlerınızı merak edıyorum olmamıs dersenız mecburen yenı elbıse alacagım:37:Eki Görüntüle 582145
hasretcim tülsüz daha cok hosuma gitti :40:üzerine bi siyah ceket blazer giydinmi tamam :23:
Eki Görüntüle 582204

bu da gozluklerımız
fadıme ablacım senın ıcın yukledım bunlarıda yuklede gorelım demıstın:16:
kahverengısı benım sıyahı sevdıcegın:16:
wuw gözlüklerde pek charismatik duruyor :23:

Eki Görüntüle 582224
elbısenın tulsuz halı bu evet fermuarını kapamadıgım ıcın gobegım fazla cıkmıs
he zaten normaldede varda:1::1::1:esımın begenmedıgı bu degıl
sırt dekoltelı bır elbıse gıyecektım ıstemedı gıymemı bende bu sekılde kombınleyıp gıyeyım dıye dusundum
yenı elbıse almak ıstemıyorum cunku

tsk ederım canm evet 21 kg verdım fotom vardı aslında tpoıkte
hatta gecen hafta yuklemıstım en sısko hallerımı:1::1::1:

gunaydın suzıcımmm:16::16::16::16::16:
:54:
HİÇ SORMA CANIM YAaa
benden bi halt olmaz
kendimi sıkamıyorum..
önüme gelene hayır diyemiyorum..
galiba bu halimdende memnunum
bilmiyorum üffff..
yarın artı çıkıcam büyük ihtimal

günaydın canım..
akşam yemenden iyidir canım

ben hem burda yazıp hemde tarif arıyorum bloglarda sitelerde..:4::4::4::4::4:
aksam zor tuttum kendimi zerram aksam yemiyeyim sabah yerim gün icinde egritirim belki diye düsnmüsdüm bende :54:
Hoşbuldummmmm :)))):kkk::54:

Dün sürekli elektrikler kesildi durdu donduk resmen okul zaten buz gibi... öğlen çıkışta rakadaşa gittik soğuğa dayanamayıp evi sobalı olan bir arkadaşımızda geceyi geçirmeye gittik sabahta ordan okula... malum buralarda kalorifer doğal gaz falan yok ya elektrik yakıcaksın ya da soba... bende tekim diye soba yakmıyorum korkuyorum... dün eve gelmeyip düzenm bozulunca yemek düzenimde bozuldu rahatça kızabilirsiniz bana :) işte dünkü benim ve bugünkü menüm aşağıda :)

dün:

Sabah: sabah kahvaltı yapmadım normalde kepekli ekmeğe sandviç yapardım yine yaptım ama yemeye vaktim olmadı cnaımda istemedi kendime çok kızdım :(
Öğlen: arkada gittik kısır yaptı yaklaşık 5 kaşık kısır bol marul biraz salatalık turşusu ve 2-3 tuzlu fıstıkla 2 bardak şekersiz çay içtim.
akşam: bir tabak makarna 4 tane etli yaprak sarması 3-4 lokma pişmiş patlıcam ve 3 dilim ekmek yedim
ardından dizi film faslı başladı tabiki...7-8 tane kestane yedim sobayı bulmuşken dayanamayıp pişirdik. 3 bardak şekersiz çay bol su ve çikolatalı puding arkasından bir tane mandalina yedim. ohhh ne güzel diyet yapıcam ben değil mi... ah ben ah....

o gece öyle bitti....

sabah kalkınca.... yani bugünkü menüm

sabah kahvaltısında yine arkdaşlardaydık 2 bardak şekersiz çay içtim salatalık 3 dilim ekmek ve 5-6 siyah zeytin yedim.

öğlen küçük sandviç kemek ekmeğine bir dilim kaşar ve marulla yağsız tost yaptım.

akşam: az yağlı etsiz havuçlu pırasa yapıcam 1 tabak yerim. 1 tanede portakal yerim bugün biter... belki ıhlamur ya da ödem söktürücü bitki çayı içerim ben,i döveblirsiniz serbest....

spor yapamam muhtemelen şimdi mutfağa giricem ve böreklik ıspanak pırasa,yoğurtlamak için karnıbahar falan haşlayıp hazırlayacağım bunların hepsini yemeyeceğim rahat olun bunlar hazırlanıp buzluğa konacak burada yazın bu sebzeleri bulamıyorum nişanlımda çok seviyor o yüzden şimdiden hazırlayıp koyucam gelince yesin diye... birsürü sebze var daha yemek pişiricem akşam olur... sonra evrak işlerim var... zaten 10 gibi yatmam lazım çünkü 3 gündür uykusuzum. yarın Antepe gideceğim arkadaşımın yanına... bakalım antepte nasıl diyet yapacağım....2 gün zor geçecek zor...
hayirli yolculuklar canim :16:

zerra, ftemiz+
neyaptiniz da herkes geldi :9::9::9:

birde kizlar gamzeyi merak ediyorum :26:kac gündür aklimda :26:

yarin maya taklimine göre dünya batacakmis burdakiler konusup duruyor:36: birde zamaninida biliyorlar 10.30- 11 civari diyorlar:37:

Back
X