- 7 Aralık 2011
- 11.176
- 7.231
- 448
Hepimiz aynı durumdaydık canım, buraya gelince kilolar gidiyor emin olabilirsin, bizleri takip et.Öncelikleah kilolar vah kilolar bir zamanlar 60 kiloydum ve kendimi o zamanlar çok kilolu şişman sanardım o zamanlar boşuna üzülmüşüm meğersem daha ne kilolar alacakmışımşimdi 76 kiloyum yeni doğum yaptım 2 ay oldu nasıl vereceğim bu kilları bilmiyorum. hamileleik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık L beden alıyorum herşeyi ama ümitliyim en azından ümit ediyorum
![]()
Sabah
Ara
Öğlen
Ara
Akşam
şeklinde düzenli beslenmeye geçmelisin, menülerini burda paylaşırsan, yanlış ve doğrularını öğrenirsin canım. Günde 2-3 fincan yeşil çay içmeye ve en az 2,5 litre su içmeye özen göstermelisin, ekmek de tam buğday-çavdar gibi ekmekleri tercih ediyoruz, kepekli ekmek tüketmiyoruz, kansızlık yapıyormuş, beyaz ekmek yasak, pilav-makarna türü şeyleri de akşam tüketmemeye, öğlenleri de sınırlı miktarda tüketmeye çalış, genellikle öğünlerinde salata-yoğurt eklemelisin, bu şekilde ekmek-pilav türü şeyleri zaten az tüketiyorsun, yemekte önce su-salata-yoğurt en son ana yemek tüketmeye çalış canım.