• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah kilolar vah kilolar bir zamanlar 60 kiloydum ve kendimi o zamanlar çok kilolu şişman sanardım o zamanlar boşuna üzülmüşüm meğersem daha ne kilolar alacakmışım:50:şimdi 76 kiloyum yeni doğum yaptım 2 ay oldu nasıl vereceğim bu kilları bilmiyorum. hamileleik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık L beden alıyorum herşeyi ama ümitliyim en azından ümit ediyorum:1:
Hepimiz aynı durumdaydık canım, buraya gelince kilolar gidiyor emin olabilirsin, bizleri takip et.Öncelikle
Sabah
Ara
Öğlen
Ara
Akşam
şeklinde düzenli beslenmeye geçmelisin, menülerini burda paylaşırsan, yanlış ve doğrularını öğrenirsin canım. Günde 2-3 fincan yeşil çay içmeye ve en az 2,5 litre su içmeye özen göstermelisin, ekmek de tam buğday-çavdar gibi ekmekleri tercih ediyoruz, kepekli ekmek tüketmiyoruz, kansızlık yapıyormuş, beyaz ekmek yasak, pilav-makarna türü şeyleri de akşam tüketmemeye, öğlenleri de sınırlı miktarda tüketmeye çalış, genellikle öğünlerinde salata-yoğurt eklemelisin, bu şekilde ekmek-pilav türü şeyleri zaten az tüketiyorsun, yemekte önce su-salata-yoğurt en son ana yemek tüketmeye çalış canım.

hayir daha o.ce gittim ama artik gitmiyorum isvec diyetindeyim anlatmistim bu aralar moralim cok bozuk acil kilo vermek istiyorum sonra normal ve saglikli bir diyet yapacagim ins
Hııı anladım canım.

sen kac kilosun telefondan giriyorum suan cizergeler falan gorunmuyor istanbuldanmisin?ayy bende ne merakliymisim:))
Ben 62.9 kilo, 1.55 cm boydayım canım, Antalya'dayım.

gunaydın herkese iyi hafta sonları..sakın taşkınlık yapmayın çekerim saçınızı....:35::35::35::35::35::35::35:

Canım mineyle biz vermiştik ama bizim de saçımızı çekmişin, neyseki önceki haftalara sayalım:52: :52: :52:
evet canım bır karısıklık olmus ....tebrık edrım ..ben kılo alınca gozum dondu herkesın saçını cekmışım..........:17::17::17::17::17::17:

anaaam hadi biz aldıkta diğer kışcelerin ne suçu vardı
kimsede saç baş bırakmamışsın:1::1::1:

senin sanki menülerin iyiydi diye hatırlıyorum canım...:44:

ıyı ıdı ama dedımya 2 gun bozdum..ama bu hafta yıne sahalara dondum.......:52::52::52::52::52::52:

sınırlerım cok bozuk
ısyerındekılerden nefret edıyorum :47::47::47:
dun ısyerıne bır telefon geldı ıste tehdıt felan ettı benı ve yanımda calısan cocugu
sonra bı ogrendık kı bızım ısyerınden bırıymıs aklınca saka yapmısmıs
gerızekalı az oncede ogrendım kı ısyerınden bırkac kısıyle bulusmuslar kesın
hep beraber boyl bır sacmalık yaptılar bos bos gulduler bos ınsanlar:47::47:
sonra esımede soylemıs bıde yapan kısı ben yaptım dıye tabı korktu heralde
ısten cıkarılcak dıye dogal olarakta esım cok kızmıs hep benım bır acıgımı yakalamaya calısıyolar
anlamıyorum bu ınsanları ben
hepsı oyle degl genellemek ıstemıyorum ama cogu bu sekıl:47:
sız olsanız kızmazmıydınız:26::26:
mınenın dedıgı dogru olabılır sakalara çok tepkı verıyorsan boyle seylerle ugrasarak mutlu olan ınsanlar var..ben onlara genelde rahatsız dıyorum....:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
takma kafanı bu arada ne işle meşgulsun eger memnun degılsen altanalttan yenı bır iş arayabılırsın.......

kızlar menumu yazıp kacmam gerek benım mınık erkeğim annee oyun oynucaz dıyor..bekletmeye gelmez.........

sabah
domates
2 dilim beyaz peynır
acık sekersız çay
3 zeytın

ara
1 adet elma

ögle
haslanmıs tavuk
salata
yopurt
2 yk.bulgur pilavı

ara
tavuk haslama
1/2 haslama patates
salata
yoğurt

ılaveler:3 lt.su....

not :

bu arada mıne ıle kılomuz aynı boyumuzda 1cm.fark edıyor..bu hafta kı rakıbım mıne...ona meydan okuyorum..herkesın haberı olsun ıstedım........................yasasın kılo kaybetmek.........:52::52::52::52::52::52::52:

az bir fazlan kalmis 8 kilo falan benim daha cook var.1.64 boyum kilom 72.9 ayrica 28 yasindayim kilo vermek icin son sanslarim 30 dan sonra daha zor oluyormus
Canım ben 36 yaşındayım, geçen yıl toplamda 10 kg.verdim, istedikten sonra herşey kolay, istemekten geçiyor, sen de eminim en kısa zamanda vericeksin istediğin kiloyu, ben çıkıyorum bu arada, herkese iyi hafta sonları.:16:

merhabalar kizlar bu hafta acayip yogun gecti, kayinvalidemler geldiler 3 ay beraberiz bildirim yapip hemen kacacagimx pazartesiden ititaberen yine duzenli girerim insallah opuldunuzzz....

başlangıç: 82.5
geçen hafta :77.6
bu hafta :76.9
giden :0.5
gelen: 0
toplam giden : 5.6
Hedef: 60

700 gr vermişsin o şekilde alıyorum listeye

Sabah kalkıyorum 77 akşam yatarken 78:( Ne zaman incem 76 ya ki:(( Çokda yemiyorum oysa:/ Evde hangi sporu uyguluyorsunuz..Spor salonuna gitcem ben galiba...:14:

merhaba arkadaşlarrr,

hafta sonları sessiz oluyor topik,
kızımı uyttum, şimdi yemek yapacamde ne yapayım diye düşünüyordum,

Back
X