- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
evet yaaa
hiç hissettirmedi gelirken ama psikolojikmidir nedir tatlı yemek istiyorum hep
canım istemesede yiyorum daha doğrusu![]()
suyla şişir mideni tatlıya yer kalmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaaa
hiç hissettirmedi gelirken ama psikolojikmidir nedir tatlı yemek istiyorum hep
canım istemesede yiyorum daha doğrusu![]()
suyla şişir mideni tatlıya yer kalmasın![]()
slm cnm demir eksıklıgı varsa ısırgan otu çayı ve pekmezi öneririm gercekten 1 aya kadar faydasını gorursun bı dene ıstersen
kızlar merhaba
dün tartıldığımda perşembeye göre +600 çıkmıştım yaaa
sebebi dün akşam saatlerinde belli oldu regl olmuşum
dün akşamda misafirlerime yaptığım pasta böreği hep yedim ama bugün hepsini dağıttım komşularıma
normaldede herzaman veriririm ama busefer kendimize hiç bırakmadım
ama arkadaşlar gelirken baklava getirmişler onu komşulara vermek uygun olmazdı neolacak bilmiyorum
bugün bile kaç tane yedim
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 3700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] nigdelim [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] serap_serap [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 1600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] Hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 61.1 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan berenvildan arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssinemmenis, nazugur, Bensuzi, abababa, iden ve umay0110 katılımlarının devamını diliyoruz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere![]()
öyle saka mi olur dengesiz ya siz polisi arasaydiniz herseyinde bi siniri varsınırlerım cok bozuk
ısyerındekılerden nefret edıyorum
dun ısyerıne bır telefon geldı ıste tehdıt felan ettı benı ve yanımda calısan cocugu
sonra bı ogrendık kı bızım ısyerınden bırıymıs aklınca saka yapmısmıs
gerızekalı az oncede ogrendım kı ısyerınden bırkac kısıyle bulusmuslar kesın
hep beraber boyl bır sacmalık yaptılar bos bos gulduler bos ınsanlar
sonra esımede soylemıs bıde yapan kısı ben yaptım dıye tabı korktu heralde
ısten cıkarılcak dıye dogal olarakta esım cok kızmıs hep benım bır acıgımı yakalamaya calısıyolar
anlamıyorum bu ınsanları ben
hepsı oyle degl genellemek ıstemıyorum ama cogu bu sekıl
sız olsanız kızmazmıydınız:26::26:
ne güzel benim oglisde anne kar yagsada kardan adam yapsak diyor ama bizimde bugün yagmaya basladiEvde tartim yok, eczaneye gidiyordum hep bugün dışarısı kar.. gidebilirsem gidicem ama... ankara bugün bembeyaz çok güzel
geçen hafta 69.5 tum...
Hep bahane, hep bahane![]()
merhaba canimmerhabalar herkese,
yoğunluktan gelemedim geçen haftalarda, bugünde tartılmadım dün tartılmıştım, 60.8 dim iki gün önce adet oldum bu sabah tartılmadım hayırlısı olur inşallah, bu aralar hiççç keyfim yok inşallah sizler iyisinizdir.
öpüyorum herkesi,kilo verenlere tebrikler
![]()
yaptim da yemediler diye sinirlendim betülcümneye sinirlendin canım :26:
ben de bildirim yapayım.. ilk bildirim olcak..
başlangıç:73
bu hafta:63.6
hedef:58
kolay gelsin canimmerhabalar kizlar bu hafta acayip yogun gecti, kayinvalidemler geldiler 3 ay beraberiz bildirim yapip hemen kacacagimx pazartesiden ititaberen yine duzenli girerim insallah opuldunuzzz....
başlangıç: 82.5
geçen hafta :77.6
bu hafta :76.9
giden :0.5
gelen: 0
toplam giden : 5.6
Hedef: 60
hosgeldin canimben de zayıflamak istiyorum... gaza gelmem lazım.
menüm aynı şekrlerrr yazmıya lüzüm yok![]()
çarşambaya kadr böyle devam edicek:120:
2.5lt su
1 saat salonda spor bugün ağırlık çalıştım hiçbiyerimi hissetmiyorumm:94::94:
hosgeldin canimgel gitler yaşayan bir kilom var beni de alın aranıza lütfen![]()
yeni dogum yapmissin ilk 6 ay kendiliginden biraz gider canimah kilolar vah kilolar bir zamanlar 60 kiloydum ve kendimi o zamanlar çok kilolu şişman sanardım o zamanlar boşuna üzülmüşüm meğersem daha ne kilolar alacakmışımşimdi 76 kiloyum yeni doğum yaptım 2 ay oldu nasıl vereceğim bu kilları bilmiyorum. hamileleik öncesi kıyafetlerim olmuyor artık L beden alıyorum herşeyi ama ümitliyim en azından ümit ediyorum
![]()
canim bende tartiliyorum sIk ama sabah aksam tartilmaSabah kalkıyorum 77 akşam yatarken 78Ne zaman incem 76 ya ki
( Çokda yemiyorum oysa:/ Evde hangi sporu uyguluyorsunuz..Spor salonuna gitcem ben galiba...
![]()
elline saglik minem[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 3700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] nigdelim [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 5600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.3 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] serap_serap [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 4700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] umutlukuzu [/TD] [TD] 78.7 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 1600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] Hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 61.1 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan berenvildan arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; ssinemmenis, nazugur, Bensuzi, abababa, iden ve umay0110 katılımlarının devamını diliyoruz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere![]()
bende de kansizlik var ama doktor bana gelcek benim gittigim yokSelam kızlar, hafta sonu amaaa evden çıkasım yok hava buz gibi
Doktora gittim bugün tahlil yaptırdım, kan değerlerin yükselmemiş dedi doktor, 1 ay daha ilaca devam
Bugünkü menüm:
Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (demiri tutar diye)
1 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
Ara
3 hurma
1 türk kahvesi
Öğlen
Yeni yiyeceğim
1 kabaktan dolma. Ama şöyle, önce haşlıyoruz, sonra içine peynir maydonoz ve dereotu, üstüne yumurta sürüp fırına atıyoruz.
Börek gibi oluyor hem de çok sağlıklıııı
Yanında 2 3 yk yoğurt ve bol salata
Ara yapmam sanırım doğrudan akşam yemeği yerim 6 buçuk gibi
3 yk kurufasulye
4 yk yoğurt
Salata
ekmek yemem sanırım
Akşam da 9 gibi 1 porsiyon meyve yerim, muhtemelen mandalina
2 buçuk litre su, 1 fincan kiraz sapı çayı
gecmis olsun canimslm kızlar bugun bıraz halsızım sınuzıt olmusum basım cok ağrıo
neyse bugunku menum
sabah 9.0
1yumurta
4 zeytın
1 dılım ekmek
ara
10badem
öğle
1 kase çorba
ara
1 elma
2 form bıskuvı
aksam
5 yk kuru fasulye
3yk yogurt
1dılım ekmek
gun ıcınde 30 dk kosu 3lıtre su son aramıda greyfut yıyerek yapmayı dusunuyorum
kızlar merhaba
dün akşamda misafirlerime yaptığım pasta böreği hep yedim ama bugün hepsini dağıttım komşularıma
ama arkadaşlar gelirken baklava getirmişler onu komşulara vermek uygun olmazdı neolacak bilmiyorum
3000 mekik miBen bunca zaman takmadım da artık takmak lazımYoksa gelinliğe falan sığmam
Bu yaz rahat rahat debize girmek istiyorum inşallah
Afiyet olsunn :):) Forumda şey vardı önce hüplet sonra gümlet diye bi konubir dilim baklavayı yakmak için 3000 mekik çekmek gerekmiş :26:
Zırt pırt üstüne çıkmakdan tartım kafayı yedi:122:
bende birsey atmayi sevmiyorum benim migdeye gidiyor baskasi yemeyincebende aynı şekilde dün regl oldum akşama doğru, ama ben perşembede aynıydım
bende dün akşam tatlı yaptım dolapta kabak vardı bir haftadır, yazık olmasın diye dedim hadi cuma yap, eşimde arabayı sanayiye götürmüştü gelirken tatlı almış, bende yedimde yedim, bu gün dedim belki birileri gelir ikram ederim kimse gelmedi, biraz daha yedim, eşime diyorum bitirde bari, yarına kalmasın çok yedimm çokkk![]()
hosgeldin canimSlm kizlar bende bu gruba national istiyorum gelin birlikte verelim kilolatimizi ben suan70.8 kiloyum hedef kilom 50 ve cok istiyorum zayiflamayi uc ay once zayifladim 63 Olsun Simdi gene aldim duzensiz yemekten Venise alirmisiniz bu gruba acaba Bertin mélasse kilo oldumu yazabilirim motife kadin birbirimize destek olalim hadi
canım evet 2005' ten beri demir eksikliği var, yükseliyor sonra hop düşüyor yine.
Ferritin düşük benim, normali 10-150 mi neymiş. Bendeki değer 5
ısırgan otunu bilmiyordum çok sağol, denerim
pekmezi de tırsıyorum diyeti bozar falan diye
bende de kansizlik var ama doktor bana gelcek benim gittigim yokannem pekmez ye deyip duruyor ama hem pekmezi sevmiyorum hem bide kilo aldirirmi diye de korkuyorum sen denedinmi canim pekmezle :26:
cnm kahvaltıda 1 tatlı kasıgı pekmez yıyebılırsın ozellıkle dıyetısyenler demır eksıklıgı olanlara kahvaltıda 1 tatlı kasıgı yemelerını onerıyolar
kızlar merhaba
ssende dağıt canım komşularınabende aynı şekilde dün regl oldum akşama doğru, ama ben perşembede aynıydım
bende dün akşam tatlı yaptım dolapta kabak vardı bir haftadır, yazık olmasın diye dedim hadi cuma yap, eşimde arabayı sanayiye götürmüştü gelirken tatlı almış, bende yedimde yedim, bu gün dedim belki birileri gelir ikram ederim kimse gelmedi, biraz daha yedim, eşime diyorum bitirde bari, yarına kalmasın çok yedimm çokkk![]()
hoşgeldin aramızaSlm kizlar bende bu gruba national istiyorum gelin birlikte verelim kilolatimizi ben suan70.8 kiloyum hedef kilom 50 ve cok istiyorum zayiflamayi uc ay once zayifladim 63 Olsun Simdi gene aldim duzensiz yemekten Venise alirmisiniz bu gruba acaba Bertin mélasse kilo oldumu yazabilirim motife kadin birbirimize destek olalim hadi
geçmişe gidersen biraz orayada yazdım canımCanim eline saglik, yanliz benim bu hafya giden 500 oraya 700 yazmissin....
insanlar bigarip çok dikleşirsin burnundan getirirler sesini çıkarmazsın yine uğraşırlarGünaydin kizlarben bu hafta sIk gelemiycem bi hafta evdeyim ara ara gelmeye calisirim
birde bi kac gündür kafama takiyorum bizim sekretär beni baska odaya atacak 4 kisilik degil 2 kisi olacagiz odada ama hem dip kösede bütün isarkadaslarindan uzakda hemde yanina oturacagim kadin cok ters birisi hem irkci hemde alkolik mahsus yapiyor sekretärde bana gicikligina herseye ok demiyorum yagcilik yapmiyorum dikleniyorum diye beni gözden uzak biryere atacak iyice kötülesti bosuna kingkong demiyoruz ona isim rahat diye cekiyorum ama nereye kadar dayanirim bilmiyorum bu sahte insanlarin arasinda cok yiprattiyorlar beni
![]()