• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 4 de kalktım:14::14:Ben bu düzene giremicem galiba:S 1 kase çorba 2 tane köfte yedim :( Şimdide yarım dilim browni:/ Dahada yemem :14:

kızlar merhaba aranıza ben de geldim :) 117 kilodan 72 ye inmiş bir insan olarak son 10 kiloyu senelerdir veremedim :) önce 78 dim sonra 75 oldum 4-5 ayda zorla sonra 70lere düştüm ve bugun tam 72.1 kiloyum

artık kalanı da vermek istiyorum hedefim:62 insan 45 kilo verip son 10 kiloyu veremez mi değil mi :) veremedim kaldı öyle.bugunden itibaren sogan suyuna başladım inşallah faydası olur diyet ve sporla da destekleyecegim. inşallah bu kez devam edebilirim.:1:

kızlar merhaba aranıza ben de geldim :) 117 kilodan 72 ye inmiş bir insan olarak son 10 kiloyu senelerdir veremedim :) önce 78 dim sonra 75 oldum 4-5 ayda zorla sonra 70lere düştüm ve bugun tam 72.1 kiloyum

artık kalanı da vermek istiyorum hedefim:62 insan 45 kilo verip son 10 kiloyu veremez mi değil mi :) veremedim kaldı öyle.bugunden itibaren sogan suyuna başladım inşallah faydası olur diyet ve sporla da destekleyecegim. inşallah bu kez devam edebilirim.:1:

Maşallah:) Nasıl verdin o kiloyu:)

Maşallah:) Nasıl verdin o kiloyu:)

keşke yine yapabilsem aynı diyeti hemen anlatıyım

sabah sadece 1 ya da 2 dilim bugday ekmegi çavdar ekmeği vs yiyodum yeşil çay içiyordum istediğim kadar peynir zeytin domates salatalık peynirin cinsi falan farketm,yordu çok esnektim bu konuda hiç sıkmadım kendimi yumurta yiyordum yeşillik yiyodum

2-3 saat sonra ya bi kaç tane diyet bisküvi yanında yeşil çay ya da meyve

öğlen yemeği istediğim kadar sınırsız beyaz et yanında sınırsız salata ya da yogurt veya sebze yemeği yanında yogurt ya da salata

aynı şekilde 2-3 saat sonra yogurt süt ya da atıştırmalık diyet bisküvi veya meyve genelde meyveyi tercih ediyordum

akşam öğlenle aynıydı genelde bi öğüne sebze yemeği yediysem bunda et yiyodum genellikle

söylediğim her şey gerçekten sınırsızdı öyle bir tavuk yiyodum ki annem artık yumurtlayacaksın artık diyordu :D hep derim tavukla zayıfladım ben. en sevdiğim şey tavuktu diyetimde. akşam 7 den sonra sadece meyve ve yeşil çay

ve kızlar inanın önümde çıtır çıtır ekmek kızartma hamur işleri vs dururdu kendimi öyle bir tutardım ki canım isterdi içimden hep şunu derdim ben bu kilolardan kurtulunca yerim sonra nasıl olsa ama şimdi yersem bu kilolardan asla kurtulamam.

benim hedefim eski erk arkadaşım bana kilolu diye ayrıldıgından onun canını yakmaktı. hep o günü düşündüm gözümün önünde hamburgerler uçusurken :D bu arada o beni şişko diye begenmeyip ölece ortada bırakan adam benle evlenmek için yalvardı :D onu da ekleyim :32:

böyle böyle derken yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede bu halime geldim. şimdi o eski halim rüya gibi geliyor.sanki hiç olmamış öyle.halbuki küçüklüğümden eri hep çok şişmandım.asla balık etli biri olacagımı zannetmezdim. kalabalık yanımda kaç kişinin annemin yanındayken anneme senin şişman olan kız napıyor dediğini bilirim.o benim diye atlayıp kaç kez gülüştügümüzü hatırlamıyorum bile.:52:

insanlar beni tanımaz oldu.bambaşka biri oldum. muhteşem bir duygu. Allahım herkes hayalindeki kiloya kavuşsun lütfen lütfen lütfen :97:

sabah sadece 1 ya da 2 dilim bugday ekmegi çavdar ekmeği vs yiyodum yeşil çay içiyordum istediğim kadar peynir zeytin domates salatalık peynirin cinsi falan farketm,yordu çok esnektim bu konuda hiç sıkmadım kendimi yumurta yiyordum yeşillik yiyodum

öğlen yemeği istediğim kadar sınırsız beyaz et yanında sınırsız salata ya da yogurt veya sebze yemeği yanında yogurt ya da salata

aynı şekilde 2-3 saat sonra yogurt süt ya da atıştırmalık diyet bisküvi veya meyve genelde meyveyi tercih ediyordum

akşam öğlenle aynıydı genelde bi öğüne sebze yemeği yediysem bunda et yiyodum genellikle

söylediğim her şey gerçekten sınırsızdı öyle bir tavuk yiyodum ki annem artık yumurtlayacaksın artık diyordu :D hep derim tavukla zayıfladım ben. en sevdiğim şey tavuktu diyetimde. akşam 7 den sonra sadece meyve ve yeşil çay

ve kızlar inanın önümde çıtır çıtır ekmek kızartma hamur işleri vs dururdu kendimi öyle bir tutardım ki canım isterdi içimden hep şunu derdim ben bu kilolardan kurtulunca yerim sonra nasıl olsa ama şimdi yersem bu kilolardan asla kurtulamam.

benim hedefim eski erk arkadaşım bana kilolu diye ayrıldıgından onun canını yakmaktı. hep o günü düşündüm gözümün önünde hamburgerler uçusurken :D bu arada o beni şişko diye begenmeyip ölece ortada bırakan adam benle evlenmek için yalvardı :D onu da ekleyim :32:

böyle böyle derken yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede bu halime geldim. şimdi o eski halim rüya gibi geliyor.sanki hiç olmamış öyle.halbuki küçüklüğümden eri hep çok şişmandım.asla balık etli biri olacagımı zannetmezdim. kalabalık yanımda kaç kişinin annemin yanındayken anneme senin şişman olan kız napıyor dediğini bilirim.o benim diye atlayıp kaç kez gülüştügümüzü hatırlamıyorum bile.:52:

insanlar beni tanımaz oldu.bambaşka biri oldum. muhteşem bir duygu. Allahım herkes hayalindeki kiloya kavuşsun lütfen lütfen lütfen :97:

Aminnnnnn:16: Canım maşallah iraden var ozaman darısı bana :D :) Devam edebilirsin:) Adam kendi kaybetmiş:51: Hadi canım 60lara beraber inelim o zaman inşallah:) Sende bu irade varken yapabilirsin:16:

Hoşbulduum :) Bana biraz buranın sisteminden bahseder misiniz? :)
cuma günleri tartılıp kilolarımızı bildiriyoruz
liste yapıp yayınlanıyor
günlük menülerimizi yazıyoruz
cıss yemişsek :4::4: yapıyoruz
sistemimiz bu :34:
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız bende 71 ile 72 arası gidip geliyorum.benimde hedefim 60kg
2 ay öncesinde tam 76.8 kg dım koşarak ve egzersizler yaparak bu kiloma düştüm ve daha da vermem gerek
hoşgeldin aramıza :34:
Ayran detoksumun sonucu 1.300 gr.
başlangıç 90
gecen hafta 69.5
bu hafta 68.2
giden 1.300
toplam giden 22 kilo
hedef 62
gazamız mübarek olsun cümleten :D
yaza şöyle dal gibi kalıp deli gibi alışveriş yapmak istiyorum inş.. :nazar:
listeye girmeyi düşünmüyormusun
cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz genelde
tebrikler buarada
hoşgeldin aramıza
azmin ve başarın çok güzel
ama şimden sonra sınırsız yiyerek biraz zor diye düşünüyrum
boyun kaç bilmiyorum ama ideal kiloya yaklaştıkça menüleri azaltmak gerekiyor
yine 5-6 öğün besleniyoruz bizde ama 5-6 kaşık anayemek+salata+yoğurt tüketerek
umarım hepbirlikte istediğimiz kiloya ineriz
yarışmalar ne zaman oluyor kızlar bir de bu kilo gösergeleri var ya nasıl yapıonuz
cuma günleri tartılıyoruz canım
bikaç sayfa geride var o şekilde liste yapıyoruz
normalde başka arkadaş yapıyor ama bu hafta ben hazırladım listeyi
kilo göstergelerinide Weight Loss - Diet Ticker burdan yapıyoruz ama

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu sayfada nasıl yapıldığıda anlatılıyor canım

evdeki baklavaları napcam ben yaaaa
çöpe atsam yazık günah
yesem bana yazık günah

üffffffffffffffffff
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

hoşgeldin aramıza
azmin ve başarın çok güzel
ama şimden sonra sınırsız yiyerek biraz zor diye düşünüyrum
boyun kaç bilmiyorum ama ideal kiloya yaklaştıkça menüleri azaltmak gerekiyor
yine 5-6 öğün besleniyoruz bizde ama 5-6 kaşık anayemek+salata+yoğurt tüketerek
umarım hepbirlikte istediğimiz kiloya ineriz

teşekkür ederim evet bu saatten sonra zor oluyor ben de dikkat edecegim artık :)umarım en yakın zamanda ideal kilomua ulaşırız

cuma günleri tartılıyoruz canım
bikaç sayfa geride var o şekilde liste yapıyoruz
normalde başka arkadaş yapıyor ama bu hafta ben hazırladım listeyi
kilo göstergelerinide Weight Loss - Diet Ticker burdan yapıyoruz ama

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu sayfada nasıl yapıldığıda anlatılıyor canım
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

teşekkür ederim canım hemen deniyorum :)

gunaydın artık nasılsınız demıyorum bu zamana kadar hıc cevap gelmedı daha:27::27::27:
carsabaya az kaldı bakalm ne dıyecek dıyetısyen dun bı pantlonumu gıydım onceden sıkıyordu
dun cok rahat oldu ahh nasılda sevındım
kac cıkacagım dıyetısyende cok meraktayım:32::32::32:
2 haftada neredeyse hıc kacamak yapmadık
sadece dun aksam saat 9 gıbı
1 fındık ezmesı cokcok azda cerez yedık
ama pısmanda degılım 2 haftada okadar kacamaktan nolcak sankı dımı yanı:46:
ıns 65 gorurumde bende bıldırım yaparım cuma gunu
herkese ıyı bır hafta dılıyor gıtsın kılolar dıyorum:ssz::ssz::6::8::9::16::21::23::32::36::35::55::52::52::51::49::49::46::kkk::nazar:

Günaydın kızlarr....

ben şimdi bu hafta listeye gircem diye beklerken sanırım allahtan bi aksilik olmazsa ameliyat olcam cuma günü yine listede olmıcam :))

neyse şimdiden herkese başarılar bu hafta için.... booll diyetli günler hepinizeee :)))

Back
X