- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
günaydın canım....günaydin kizlaryeni yil bize saglik mutluluk huzur getirsin insallah
gelemedim teyzemgil vardin pazartesi isyerinden girdim ani cikmak sorunda kaldim alintilarimda bosa gitti
gözümde korkuyor tekrar girip gelememekden kisaca aklimdakiler orti yarismasi baslamis sanirsam bende istiyorum söyle beni idare edecek birini :111:
menülerime dikkat edemedim en son 74.:44: kac küsür dün unuttum simdi 74.9 ciktim insallah cabuk gelen cabuk gidercumaya eksi cikmak istiyorum bakalim
minem listeyi de hazirlamis ellerine saglik tatlim betül birinci olmus tebrik ederim tatli kiz
zerram canim merak ettmissin benitatil olunca ev is misafir gelen giden derken gelemedim canimcim
neslim fadimecim hasrettt hawar yaramazpisi hepiniz aklimdasiniz
dilek de gelse pek bi güzel olacak
gamze depresyon modundan sende cik artik
suan bukadar
hadin kolay gelsin tekrardan bize 4-5 aya kadar yine yaz geliyor yaglarimizi saklamaya gerek duymayalim incecik olalim
yeni gelen kizcelere de hosgeldiniz diyorum![]()
misafir olunca zor tabi girilmiyor..
olsun sen iyisinya yeter
görmesekde birbirimizi arkadaş olduk sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaştık burda
bi haber alamayıncada merak ediyorum..canım arkadaşım..
günaydııııın tüm çalışanlara stresten uzak yogun olmayan , benim gibi evde olanlara ev işleriyle şavaşılmamış bir gün diliyorum. hepimize kolay gelsin
günaydın canım..
teşekkürler iyi dileklerin için
dilekcimde uğramış çok sevindim...