• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyete devam. kilo veremediğim için bozmayı düşünmüştüm ama burdaki arkadaşların verdiği moral neticesinde devam etmeye karar verdim. hepsine çok teşekkür ederim. yupiiiiiiiiiiiiiii inşallah bende kilo vericem:21:
tabiiki vereceksin canim :29:
hadi hayırlısı o zaman . sen nerelisin
ispartaliyim canim ben :40:
aa ben de boludayım kızlar yakınmışız :23::23:

haziranın son 3 haftası canım :26:
bakayııımmm... 7 haziranda tatile çıkıyorum 30 haziranda bitiyor.. 1 temmuzda da okul başlıyor :50:
senin ne zaman?? gerçi yakın bi yer olursa haftasonu da gelebilirim ben sorun olmaz sanırım :26:
ne güzel oluurr :52::52:
haziran 6inci ay oluyordun dimi betülüm :17: daha yazilmadim ama 7inci ayda sanirsam bende gelirim türkiyeye geldikden sonra otobüse biner gelirim:1: insallah bi yol buluruz görüsmek icin :16:

haziran 6inci ay oluyordun dimi betülüm :17: daha yazilmadim ama 7inci ayda sanirsam bende gelirim türkiyeye geldikden sonra otobüse biner gelirim:1: insallah bi yol buluruz görüsmek icin :16:

sen taaa ordan gelcen de ben mi gelemicem bebeğim inşallah bi şekilde ayarlarız :23:

:9::9: bak ortin tam gaz gidiyor sen geride kalma :23:

Ortime gurban yetişcem yetişcem:) bu hafta askerimle uğraşmaktan çok hızlanamadım:f:5:
kızlar gittim o komşunun ziline bastım
cadoloz kızla tartıştık
ne şirret bişeydi öyle car car kavga etti bnle
dedim saatin 12sinde szin kocanızmı bizim zile bastı dedim
oda evet makine sesi geliyordu o yüzden
bende dedim benim makinam çalışmıyordu
önceki gün çalışıyordu ozaman niye ses gelmedide
çalışmadığında ses geliyor anlamadım dedim
oda demezmi yandaki komşu benim üzerime atmış yandan geliyordur diye
bende dedim kimden geliyosa gelsin önemli değil
o saatte kimsenin ziline basılıp rahatsız edilmez bunun bir sabahı vardır dedim
sonra demezmi ben basarım gürültü duyduğuımda dedi
benimde ozaman şalterim attım
tamam dedim bu akşam makina çalıştırcam
bi gel zilime istersen bas dedim sıkıysa
neler oluyor dedim.
haketti salak şey
çok sinirlendirdi manyak karı

Ben olsam varya onun o saçlarından tutarrr çamaşır makinesinin içine atardım birazda çamaşır suyu dök yıkansın :27: Şirret:19:

evet kesinlikle kahvaltı çok önemli cnm ya bütün qün tokluk hissi sebebim kahvaltıma bağlı oluyor
bak şimdi ara öğünümü yapıcam mesela ama çok tokum mesela :27:

Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:) :32:ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum:14:

amanda ne güzel olur bebişinide getirirsin benimkiyle oynar

sen taaa ordan gelcen de ben mi gelemicem bebeğim inşallah bi şekilde ayarlarız :23:
:16::16::16::48::48::48::16::16::16::54::54::54::38::38::38:
Ortime gurban yetişcem yetişcem:) bu hafta askerimle uğraşmaktan çok hızlanamadım:f:5:

Ben olsam varya onun o saçlarından tutarrr çamaşır makinesinin içine atardım birazda çamaşır suyu dök yıkansın :27: Şirret:19:

Ortim bende başlıyim yarın special k ya:26:Ben nestle müsli almıştım ama çok kötü tadııı:18: Bugün kahvaltıyı fazla kaçırmışım hala tokum:) :32:ben şu su işini çözemiyorum ama içemiyorum:14:
:1:ayy kiyamam canim :38:

kizlar gazete isarkadasindada varmis verdi simdi bi bakayim hemen aktariyorum türkce elimden geldigince :27:

amanda ne güzel olur bebişinide getirirsin benimkiyle oynar

bende ogluma bebisim derim arada anne ben bebis degilim baaak kocaman oldum der :9: o geldi aklima:16: insallah canim allah nasip ederse neden olmazsin hemde güzel olur fotograf cektiririz hep birlikte koyariz albüme :12:

bana zor geldi ama yazanlar sunlar:

1inci kural: ekmek,patates,pilav,cornflakes,makarna ve paneli seyler yazak yaziyor
2inci : herzaman ayni seyleri yiyin diyo :44: mesela yazmislar (tavuk yumurta ve balik ) tabiikide sebze (özellikle domates ve ispanak yaziyo)

3üncü: sütürünleri yazak diyo :53: soja sütü bile yag yakimini yavaslatiyor diye yaziyor :26: aksamlari kirmizi sarap icebilirsiniz diyo :37: icmedigim icin icenlere yazdim :1:

4üncü: meyve yemeyin diyo :25: meyvesekeri yag bagliyor diyo :44:

5incide : haftada 1 gün dilediginiz herseyi yiyebilirsiniz iyi yani okadar kalori yle vucut soka girip yag yakimi hizlaniyormus ama ertesi gün yine devammis yazaklara

bu birinci bölümüymüs ikinci kismida yarin yayinlarlar herhalde ama benim birincisi gözüm tutmadiki :27:ikinciyi napim :37:
ne demisler hersey bil ögren ama yapma :9:miydin :44:

bugün 6iya kadar calisiyorum arkamda yarim greyfrut bana bakiyor ben ona :17: su arami yapsaydim iyiydinde :1: simdilik bakisiyoruz bakalim :37: bucukda yiyeyim bari :52:

bende ogluma bebisim derim arada anne ben bebis degilim baaak kocaman oldum der :9: o geldi aklima:16: insallah canim allah nasip ederse neden olmazsin hemde güzel olur fotograf cektiririz hep birlikte koyariz albüme :12:

bana zor geldi ama yazanlar sunlar:

1inci kural: ekmek,patates,pilav,cornflakes,makarna ve paneli seyler yazak yaziyor
2inci : herzaman ayni seyleri yiyin diyo :44: mesela yazmislar (tavuk yumurta ve balik ) tabiikide sebze (özellikle domates ve ispanak yaziyo)

3üncü: sütürünleri yazak diyo :53: soja sütü bile yag yakimini yavaslatiyor diye yaziyor :26: aksamlari kirmizi sarap icebilirsiniz diyo :37: icmedigim icin icenlere yazdim :1:

4üncü: meyve yemeyin diyo :25: meyvesekeri yag bagliyor diyo :44:

5incide : haftada 1 gün dilediginiz herseyi yiyebilirsiniz iyi yani okadar kalori yle vucut soka girip yag yakimi hizlaniyormus ama ertesi gün yine devammis yazaklara

bu birinci bölümüymüs ikinci kismida yarin yayinlarlar herhalde ama benim birincisi gözüm tutmadiki :27:ikinciyi napim :37:
ne demisler hersey bil ögren ama yapma :9:miydin :44:

Suzim bunlar nerde yazıyor, yeni geldim olaya balıklama daldım ama :1:

dün çok güzel bir menüm vardı bayanlar. Gel gelelim akşam eve bir gittim, çiğ börekler bana bakıyor.

ahh ah:26:

sonunu anladınız siz:ssz:

bizde müstehcen diye bişey kalmadı ya insan içinde olunca terbiyesiz mi oluyor yoksa aşırı rahat mı derler bilemem ama öyle bişey oluyor işte :26:
iyi yapmışsın bişey kullanmamakla ilaç vs.. hepsinin bi şekilde yan etkisi var..
doğumu zor geçmiş bi daha istemiyormuş ya ondan dedim tüp bağlatmayı da.. yoksa Allah korusun kötü bişey bence..
gerçi benim bi arkadaşımın annesi tüplerini bağlatıp hamile kalmış :9: yüz binde bir görülen bişeymiş sanırım bu da o kadını bulmuş babası kıs kıs gülüyormuş :9:

inciri de geçen sene araştırmıştım ordan biliyorum kuru incir 50 kaloriymiş.. kalori sepetini sende kullanıyordun diye hatırlıyorum.. ben ordan baktım sende bak istersen..
evet doğru söylüyorsun
herşeyin bir yan etkisi var ve hiçbiri %100 koruma sağlamıyor
allah olmayanlara versin ne diyelm
incire bibakayım canım ama sana güveniyorum zaten doğrudur
pek güzelmiş menün. bana da dok. 1 incir yerine 2-3 kuru kayısı ye demişti
hmm tamam canım bende yemedim
komşulardan açılmışken bende dökeyim içimi üst katta yeni evli bir çiftvar.seslerinden gece gündüz uyuyamıyoruz ama ne ses hayvan gibiler.geçen ay eşimin babası gedi hep beraber yemek yiyorduk başladılar yine salon mutfak fark etmiyor adamlara .tv sesini sonuna kadar açtım ama fayda etmedi nasıl utandım . çaktırmadan uyardım anlamadı kız .kiracıydım eşim dayanamadı gitti ev aldı. ev sahibi ettiler beni yarıyıl tatilinde taşınıcam.normal gürültü olsa gidip kavga edicem açık açık söyleyemedim
ayyy oakdar ne sesiki buuuuu
şaşırdım
insanlar bukadar nasıl kendilerinden geçerler yaaa
aklım almıyor yaaa
arsızlık buuu
form bisküvilerini tavsiye etmiorum kızlar kansızlık yapıyor..
daha sağlıklı şeylerle beslenerek verelim kilolarımızı inş.:26:
ben çok seviorum ama kansızlık yaptığı için yiyemiorum
zaten vücudum dirençsiz diyet yaptığım için bide kansız düşersem fena olur :26:
bence kansız düşürcek kadar yemiyoruzkii
yani günde yarım paket form bisküvi kansızlık yapmaz bence
Ekmekler iyice azalmış bakıyorum da, dün değil miydi burda mı okudum, başka bir yerde mi ekmekten kesmek de iyi değil canım, günde en az 2 dilim yemelisin bence, ekmek yememek de kilo aldırıyormuş ona göre.:34:
öğlen 1 küçük dilim yemiştim unutmuşum yazmayı
sen deyince baktım yazmamışım
akşamda yiycem tamamadır
bizim alttakilerde aynı bu şekilde..
imdaaaaatttt diye bağarıp duruyor kız ama harala gürele devamlı sesler var.
yuhhh
dövüyormukiiii
niye bağırıyor öyle

ben çok seviyorum müsliyi
ama etiformun müslisinden alıyorum
ve yoğurtla yiyorum
çok güzel bence

Back
X