• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bu yazı rengini nasıl değiştircem bende renkli yazı istiyorum daha öncede sormuştum amak imse cvp vermedi

ben hiç hatırlamıyorum sorduğunu canım
görseydim yardımcı olurdum
mesajı yazdıktan sonra hepsini seçiyorsun
sonra üstte font yazıyor ordan karakteri belirliyorsun A yazan yerdende rengini
kalınlaştırmak istersen B harfine tıklıyorsun

ilk topiğe girdiğim zamanlarda sormuştum canım. çok sağolun kızlar
bir deneme yapıyım bakıyım. acaba yazı rengini secebilmen
için belli bir sayıda msj hakkının mı olması gerek kızlar
olmadı kızlar tümünü seç dedikten sonra öyle bir yazı çıkmadı

iyi geceler kızlar.beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama ben sizleri görünce çok sevindim.geçtiğimiz nisan ayında başlamıştım diyete ve bu topiğe.burası sayesinde epeyce kilo verdim.hemde çok sağlıklı bi şekilde.başladığımda 74 iken şimdi 58 kilodayım şükür.uzun zamandır yazamıyordum sizlere.benim iki tane afacan varda sağolsunlar.küçük sayesinde bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor.
sizlerde nevar neyok.umarım hedeflediğiniz kiloya inmişsinizdir.en azından yaklaşmışsınızdır inş...ben ilk hedef 60 demiştim ama şimdi 56 ya felan düşmek istiyorum.yani 55-60 arası bir ömür sürmek istiyorum anlayacağınız.sabit kalmak çok zor.inişli çıkışlı gidiyor düzen.burası olmayınca hep kaçamaklara yenik düşüyorum.sık sık girip yazamasamda yazdıklarınızı okumaya, en azından bildirim yapmaya çalışacağım...yarın başlıyorum yenidennnnn....:18:

ayyy kızlar atvde güven bana diye bir yarışma var seyrettiniz mi
birbirine yabancı iki insan yaşıyor. beraber cvplıyorlar soruları sonra biranda butona basıp bütün parayı tek bir insan alıyor yada basmayıp para ikiye bölünüyor. çocuk kıza kuranın üstüne yemin ederimki basmıcam dedi 72 milyarı paylaşcaz dedi. adam daha sonra butona bastı ve 72milyarın hepsini tek başına aldı ve gitti. sinir oldum allahın üstüne yemin ediyor ve yinede basıyor butona bu kadar güvensiz insanlar hayatımızda ne kötü.

kızlar merhaba muhabbetınız bol olsun....

sayfalar okadar cok ılerlemıs kı oku oku canım cıktı bazende 2-3 sayfa bırden atladım..yarın tartı gunu umarım herkesı yarın tartı sevındırır.ben ıkı gunden berı tartınmıyorum bakalım yarın sabah ne olacak merakla beklıyorum...
urke bende proteinciyim .karbonhidrat yasak bana seninde öylemi

karbonhıdratın yasak olsından degıl canım ya..ben dıyet yaptıgım donemlerde haftada en az ıkı gun proteınle beslenıyorum..kılo kaybı guzel oluyor...bu durum benım bunyemı etkılemıyor ama baskasını bılemem tabı....

Kızlar yılbaşı yüzünden 3 günde 3 kg alarak rekorlara koşuyorum :27:
Bugün aç gezdim resmen ara öğün ilki türk kahvesi ikincisi ayrandı sadece.
Kahvaltımı güzel yaptım, öğlen de bezelye yedim çorba içtim
Şimdi köfte ayran

Of ama ya 3 günde 3 kg nasıl alınır
üzülme canım ya mutlaka odem de vardır.birde içki falan kullandıysan o da tartıya yansımıstır.şişkinlik yapıyor en azından bende oyleydı....

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :27:
vücudum su kaybediyor olsa qerek qüzel kilo veriorum..
bu sabah 70.5'i qördüm çok şükür...
72 ile başladım qeçen pazar:26:
6 ları tekrar qörmek için sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebrıkler ozaman haftanın birincisi olmaya adaysın..........:46::46::46::46::46::46:

selam kızlar vicdanım sızım sızım sızlıyor dünyanın parasını verip kavitasyona yazıldım ilk ayda vücudum azıcık toparlandı ve ben 2 haftadır öyle bir cıvıttımki 2 kilo almışım :( çok mutsuzum insan kendine niye böyle şeyler yapıyor ufffsss ama kilo yapan şeyler nasıl lezzetli yeşil çay diyet mekik bakalım 2 haftada aldıklarımı kaç haftada geri döndüreceğim :(
herkese kolay gelsin...

canım ya o kavitasyon işe yarıyormu vucudu deforme edıyormuş oyle dıyorlar.merak ettıım...

dövün beni Suziiii, pataklayın, çekin saçımı :4::4::4:

bu arada ben de orti istiyorum, kim olcak benim ortim. Hasretimi kapmışlar baksana :9:

boy : 163
kilo: 67

var mı bana talip olan :16::16:

166 boy
64,4 kilo olalım mı ortiii:52::52::52::52::52::52::52::52:

bugünkü menum :)
sabah 7.30 kalkış
8- 9 yürüyüş hareket :)
9. 30 lor pyniri bir dilim ekmek marul
arada nescafe
1 2 yumurta salata
7.30 8 köfte ayran yoğurt
aralarda yeşil çay içtim birde :) iyi sanıırm değil mi :)
2 tane de olips yedim :( konu anlatıcaktım da :(

aradayı nescafe olarak tuketme ...gun ıcınde vucudun dırencsız kalmaması için c vitamini almallısınn...meyve tüket yaniiii:27::27::27::27:

iyi geceler kızlar.beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama ben sizleri görünce çok sevindim.geçtiğimiz nisan ayında başlamıştım diyete ve bu topiğe.burası sayesinde epeyce kilo verdim.hemde çok sağlıklı bi şekilde.başladığımda 74 iken şimdi 58 kilodayım şükür.uzun zamandır yazamıyordum sizlere.benim iki tane afacan varda sağolsunlar.küçük sayesinde bilgisayarı açmam pek mümkün olmuyor.
sizlerde nevar neyok.umarım hedeflediğiniz kiloya inmişsinizdir.en azından yaklaşmışsınızdır inş...ben ilk hedef 60 demiştim ama şimdi 56 ya felan düşmek istiyorum.yani 55-60 arası bir ömür sürmek istiyorum anlayacağınız.sabit kalmak çok zor.inişli çıkışlı gidiyor düzen.burası olmayınca hep kaçamaklara yenik düşüyorum.sık sık girip yazamasamda yazdıklarınızı okumaya, en azından bildirim yapmaya çalışacağım...yarın başlıyorum yenidennnnn....:18:

hatırladım seni ne güzel hedefine ulaşmışsıın.keşke bende hedefime ulaşabilseydim..ama müstahak bana yedimde yedim............seni afacanlar mı diyete soktu....:52::52::52::52::52::52::52:

kanal d deki intikam filmi çok güzel tavsiye ederim izleyin....bu arada menümü yazacagım kendinize iyi bakın iyi geceler.....

sabah
5-6 dilim salam
domates
1 dilim peynir
sekersiz cay
2 dilim uno denge ekmeği

ara
2 adet mandalina

öğle
haşlanmış tavuk
3yk.yoğurt
salata

ara
dışardaydım o yuzden yapmadım

akşam
8 adet ızgara köfte
2yk.piyaz
salata

ara
1elma
2 adet ceviz büyüklüğümde kurabiye:26::26::26::26::26::26::26::26:

birbirine yabancı iki insan yaşıyor. beraber cvplıyorlar soruları sonra biranda butona basıp bütün parayı tek bir insan alıyor yada basmayıp para ikiye bölünüyor. çocuk kıza kuranın üstüne yemin ederimki basmıcam dedi 72 milyarı paylaşcaz dedi. adam daha sonra butona bastı ve 72milyarın hepsini tek başına aldı ve gitti. sinir oldum allahın üstüne yemin ediyor ve yinede basıyor butona bu kadar güvensiz insanlar hayatımızda ne kötü.

aynen yaa bende izliorum adam zaten çok gıcıktı Allah çarpsın kuran çarpsın dedi
aldı parayı gitti pislik yaa bide kızın annesi babası yokmuş çok üzüldümm:5:

günaydııınnn :16::16:
sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:
neyse bildirimimi yapayım..

başlangıç:73
geçen hafta:62.2
bu hafta:61
giden:1200 gram
toplamda giden:12 kg
hedef:58

vee son 3 kiloo :52::52:

öpüyorum hepinizi canlarım ben sınava gider :10::10::10:

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg

Son düzenleme:
ben geldım kızlar haftalardır ılk defa bugun cozuttum hemde cuma oncesı yarın kesın artı cıkıcam :53:
akıllım durup durup tartıya bir gün kala cozutulurmu

biz göremedik :37:

bak sağda giriş tarihi ve mesajlar yazıyor
bizim yazılarımızı okuyorsun yaaa orda sağ kısma bak herkesin isminin karşısıyla sağda yazıyor
orda mesajlar kısmı 100ü geçerse özel mesaj atabiliyorsun
yoksa atamıyorsun
listeyi ben yapıyorum yaa
yarın bana mesaj atacaksın ismime tıklarsan mesaj gönder çıkar
ordan ben listeye ekleyeceğim
ama ilk olunca liste altında ismin çıkacak canım
tamam tatlım sen olmasan napardık!!!!!!!!!!!!
abababa anlatmış canım uyku apnesini
uyku bozukluğu diyelim halk diliyle
çok kısa bir süre nefessiz kalma yaniii
ekmek öğlen yedim küçük bir dilim ama yazmayı unutmuşum canım yaaa
yemeğe bağlı bazen doyuyorum bazen doymuyorum ekmeksiz

evet listede olamayacaksın
ama bende geçen hafta listede yer aldım
ondan önceki hafta liste altındaydım

eveet o muhabbeti hatırlıyorum
arada sıkılırsam o sayfalara dönüyorum
tekrar tekrar keyifle okuyorum
çok eğlenceliydi
tuğba ceza almıştı hatırlıyormusunuz o muhabbeti :34:

size bazı alıntılar yapayım
dediğim gruptan
bunaları taylan kümeli yazıyor kızlar

Ara ogunlerinizde bir fincan sicak sute koyacaginiz 1 cubuk tarcin ve 1 tatli kasigi turk kahvesi yanina 1kuru kayisi tatli istginizi keser

bu tam benlik bayıldımm
Yarın ilk bildirimimi yapacağım n ekadar heycanlı :)) hoş bu gün başladım ama olsun :)
sende bendensin benimde ilk
erkek milleti yeminine güven olmaz hiç birinin.kız eminim sonuna kadar sözünü tutardı.
sabah sabah şok oldum bu nasıl oldu anlamadım 3 kere tartıldım resmen inanamayıp :26:

hayallerimin tablosu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! afferin sana dogumda yok göbek olmuştur taş .

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :46:ne güzel son 3 kilo valla imrendim.çok tebrik ederim arkadaşım..bu arada sınavda başarılar....

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,3 kg
bu hafta kilo :63,7 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
sanırım bu hafta motivasyon anlamında sorun var umarım çok kısa zamanda toparlarsın....zaman zaman bende aynı sorunu yasıyorum..

günaydınnn kızlarrrr
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:78.7
geçen hafta:74.7
bu hafta:73.7
giden:1kg
toplamda giden:5.0
hedef:60

ilk haftam kızlar BAŞLANGIÇ: 73.7 kg BUGÜN :72.9 kg GİDEN :800 g HEDEF : 58 kg not: simdiye kadar ilaçsız bu kadar hiç vermemiştim sizibilmem ama benim için büyük basarı.yardımlar için herkese öpücükler

Back
X