• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alınmazmı yemiorrsun diye:))) Eminim zorla tıkarlar ağzına azcık ye die:9::9:Hadi bakalım güveniyorum sana ortim sakın yeme:20:

Günaydınlarrr:16::16:

Ortim maşallah yaa nazar değer bak o siteye yerleştir mavi boncukları:16:

Ya bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kızlar ben eti formun mısır ve pirinç patlağını yiorum çok da güzel cıssmıki:26:

Eki Görüntüle 596050

saol ortimm :16: inşaallah sende biran önce 6lı rakamları qörürsünn
bütün paketi yeme ara öğün olarak şimdi yarısını ye
diğer ara öğünündede diğer yarısını yersin :34:

En zor sınav bu oluyor işte.
Ev gezmesi sınavı :18:
Ama duuuur sakın yeme :47:
Şimdi gittiğinde löp löp yersen dayanamayıp, akşam geldiğinde ''Kızlar dayanamadım, keşke yemeseydim, yarın tartıda kesin + çıkacağım'' diyeceksin.
Ve yediklerinden ziyade pişmanlığı kalacak yanına
Ben diyeti bozduktan sonra değil, daha yerken bile o saçma pişmanlığı yaşıyorum sonra da annem laf ediyor yemeseydin diye, haklı olarak
Bence bir ara öğün götür, orda ara öğün yap. Ne kadar sevmesem de mesela eti formun limonlusundan al yanına, yarım paket ondan ye çayla birlikte.
Kandırır biraz hiç değilse.
Kolay gelsin sanaaa

çoookkk haklısın tamam cnm bende öle yapıcam zaten spichal k mı yanıma alıcam
bide qiderken form bisküvi alırım ondan yerim artık napim :26:

21 yaşında 11 yıldır hipotirioidi hastası son 7 yıldır ilaç tedavisi altındayım, nefes darlığı, üfürüm gibi rahatsızlıklarımda var ama o kadar sorun teşkil etmiyorlar :1:
üniversite 4. sınıf öğrenciisiyim, bu yıl mezun olucam inşallah :) bana yakışanı değil, benim yakıştığım elbiselerden seçip beğenmek istiyorum :)
2 yıl önce 10 kilo vermiş tim 78 den 68 e duşmuştum fakat yine 72 oldum malesef:\
şuan 72 kg, 1,68 boya sahibim ..Elma tipindenim :)
Ben de geçen yıl nodülden ameliyat oldum canım, şimdi ilaç kullanıyorum ve 3 ayda bir tahlile gidiyroum. Bizlerin maalesef kilo vermesi daha zor, her zaman daha çok dikkatli olacağız. Elbise konsunda sonuna kadar haklısın, göbeğimi saklicam diye bol bol kıyafetler giymekten sıkıldım artık, şöyle fit bir vücuda sahip olup, şıkır şıkır giyinmek bize de nasip olur inşallah.

gunzydın herkese bıraz ara verdıkten sonra geldım yıne hastalklar cocuklar koca derken zaman gecmıs ve ben gene geldım
bu sabah:4kasık nesfıt yedım oğleden sonra gune gıdıcem o yuzden temkınlı olmam lazım ;)) bende bır orti ıstıyorum 168 boyum ve cuma gunu ıtıbarıyle 71.5kılom var begenenler lutfen basvurusunu yapsın :))
Hoşgeldin canım tekrardan.

kızlarr kaynanama misafir qeliomuş benide çağırdı
o şimdi pastalar börekler yapmıştır offffffffff :14::14::14:
yemicem yemicemmmmmmmmmmmmm :14:
hatta spichal k mı yanıma alıcam qiderken akşam menümüde orta yicem çünkü
eşim işten çıkınca qelip beni alcak bütün moralim bozuldu
kaynanamda çok hamarattır qüzel şeyler yapmıştır şimdi
dua edin nolur yemiyim :14::14:
Sana bol iradelerrrrr.

Günaydınlarrr:16::16:

Ortim maşallah yaa nazar değer bak o siteye yerleştir mavi boncukları:16:

Ya bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kızlar ben eti formun mısır ve pirinç patlağını yiorum çok da güzel cıssmıki:26:

Eki Görüntüle 596050
Abartmamak kaydıyla ara öğünlerde yiyebilirsin, ara öğünlerin kalorisi 100 ü geçmemeli, ona göre ayarla canım.:16:

saol cnm beğenmene sevindim :16:

teşekkür ederim canım :16: yok ismim ilknur değil
ilknur benim eltim oluyor, salih de kaynım :34:
yeni nişanlandılar :16:

ne yaptın sen bakimmm :22::20::20::20:
yaa bende sen sanmıştım. olsun onlarda mutlu olsun siz de mutlu olun hepimiz olalıııımm:62::16::29:
kızlarr kaynanama misafir qeliomuş benide çağırdı
o şimdi pastalar börekler yapmıştır offffffffff :14::14::14:
yemicem yemicemmmmmmmmmmmmm :14:
hatta spichal k mı yanıma alıcam qiderken akşam menümüde orta yicem çünkü
eşim işten çıkınca qelip beni alcak bütün moralim bozuldu
kaynanamda çok hamarattır qüzel şeyler yapmıştır şimdi
dua edin nolur yemiyim :14::14:

ayy benimde kaynanam görümceme gidecekmiş gel dediler gitmeseem ayıp olur gidip yemeseem kızarlar çok ne yapcam bilmeem :44:

kiloverıcem canım boyun boyuma kılon kıloma ama yasın yasıma uymasada talıp olmak ısterım sana sende benden elektrık alabılırsen oluruz dıye dusuuyorum bır orti;)
kıloverıcem cok gecmıs olsun ,rabbım sıfa veresın ınsallah canım
bende 32 yasında 3 ccuk annesıyım oğretmenım ama bu yıl 4aylık bebegım oldugu ıcın evdeyım bır yıl boyuca
ınsallah ılk hedefım 65 ,ona ulasınca ıste asıl mesele o zmn baslıyor hedefım bıraz daha ıncek manken adayıyım yani 3 cocukla :)

ablacım olduk bitti :))
bende öğretmenlik okuyorum :1:

yaa bende sen sanmıştım. olsun onlarda mutlu olsun siz de mutlu olun hepimiz olalıııımm:62::16::29:

ayy benimde kaynanam görümceme gidecekmiş gel dediler gitmeseem ayıp olur gidip yemeseem kızarlar çok ne yapcam bilmeem :44:

ikram ettiklerinde sürekli ben birazdan alıcam birazdan alıcam de :) ertleye erteleye günü bigtir

Ben de geçen yıl nodülden ameliyat oldum canım, şimdi ilaç kullanıyorum ve 3 ayda bir tahlile gidiyroum. Bizlerin maalesef kilo vermesi daha zor, her zaman daha çok dikkatli olacağız. Elbise konsunda sonuna kadar haklısın, göbeğimi saklicam diye bol bol kıyafetler giymekten sıkıldım artık, şöyle fit bir vücuda sahip olup, şıkır şıkır giyinmek bize de nasip olur inşallah.

Sana bol iradelerrrrr.

Abartmamak kaydıyla ara öğünlerde yiyebilirsin, ara öğünlerin kalorisi 100 ü geçmemeli, ona göre ayarla canım.:16:

hayalimdeki giyinmeyi söyleyim,
yüksek bel pantolon, ( ama bel kısmında yağlar fıngır fıngıl oynamıcak :)
üzerine dar bir gömlek, gömleğin etek ucu kısmını pantolonomun içine sokucam :))

Sana bol iradelerrrrr.

ben 10 kilo verdiğim de tsh ım a çıkmıştı yukarı :1: yukarı çıkartmak için kullandığım ilaçları değiştirip aşağı indirmeye yarayan ilaçları verdiler :1: ama doktora pek güvenmedim :1::1: 11 yıldır hasta olunca artık profesyonellesiyoruz :)

kızçeler bende orti arıyorum. 1.68 boy bu hafta 65.300 kilo 28 yaşındayım. 5 yaşında kızım var. bana da bi ortiiiiiiiiiiiii

f temız tesk. ettım canım hosbulduk
bugunde herkesın sınav gunu sanırım pocalar borekler mmmm hade bakalım aksama kım neler yemıs neler yememıs gorucez
kıloverıcem tamam canım bızde ortıyız o zmn senın bolum ne hangı unı.tedesın?

Canım Kilovericem öncelikle senin hayal ettiğini ben de uzun yıllardır hayal ediyorum ne yaptığsam kurtulamıyordum bel yanındaki simitlerimden bu yüzden de üzerime oturan dar kıyafetleri bende giyemedim uzun yıllardır.Ama şuanda giyiyorum az da olsa yendim korkularımı ve kilolarımı ama yarı aç yarı tok yaşıyorum...Bazen de çok yediğimde kendimi cezalandırıyorum ertesi gün aç kalıyorum.Çevremdekiler böyle daha çok kilo alacağımı söylesede ben kendimi bu şekilde kontrol edebiliyorum Bakalım son durumum ne olacak.Ama haklısın öğün ararlarında kalori hesabi yapmak en iyisi hepimize kolay gelsin Güçlü iradeler Kızlarrrrrr

Canım Kilovericem öncelikle senin hayal ettiğini ben de uzun yıllardır hayal ediyorum ne yaptığsam kurtulamıyordum bel yanındaki simitlerimden bu yüzden de üzerime oturan dar kıyafetleri bende giyemedim uzun yıllardır.Ama şuanda giyiyorum az da olsa yendim korkularımı ve kilolarımı ama yarı aç yarı tok yaşıyorum...Bazen de çok yediğimde kendimi cezalandırıyorum ertesi gün aç kalıyorum.Çevremdekiler böyle daha çok kilo alacağımı söylesede ben kendimi bu şekilde kontrol edebiliyorum Bakalım son durumum ne olacak.Ama haklısın öğün ararlarında kalori hesabi yapmak en iyisi hepimize kolay gelsin Güçlü iradeler Kızlarrrrrr

bende yapıyordum onu :1: ama şu kiloları dizginliyemedim bir türlü :\ allahtan kemikli bir yapım var da azıcık kurtarıyorm

meraklı ınsanlar bneı cıldırtıyor gecen bana densızın bırı demesınmı aaa sende kılo almıssın ayyy sok oldum ee yanı dedım yenı dogum yaptım olsun o kadar dedım e sen verıyosun zaten dıyo yuzsuz bana ya sınır ooldum

ortim sen haftaıcı gırebılcenmı pekı

meraklı ınsanlar bneı cıldırtıyor gecen bana densızın bırı demesınmı aaa sende kılo almıssın ayyy sok oldum ee yanı dedım yenı dogum yaptım olsun o kadar dedım e sen verıyosun zaten dıyo yuzsuz bana ya sınır ooldum

ortim sen haftaıcı gırebılcenmı pekı
bu 2 hafta sınavlarım var, girerim de saatlerce oturamam başında sanırım

kızçeler bende orti arıyorum. 1.68 boy bu hafta 65.300 kilo 28 yaşındayım. 5 yaşında kızım var. bana da bi ortiiiiiiiiiiiii

İlgilenirsen ben ortin olabilirim
Boy 168
Kg da 65-66 larda geziniyor itinayla aylardır.
Hatta yılbaşında 3 gün yiyip 68.3' e fırladım sadece 3 gündeee
Dün 67 çıktım
2 güne 65 olurum yine
Böyle de bukalemun kılıklı vücudum var :1:

Çizelgemi de yarın güncelleyeyim, 63 ler geride kaldı, çok özlendiiii

hayalimdeki giyinmeyi söyleyim,
yüksek bel pantolon, ( ama bel kısmında yağlar fıngır fıngıl oynamıcak :)
üzerine dar bir gömlek, gömleğin etek ucu kısmını pantolonomun içine sokucam :))
İnşallah olur en kısa zamanda canım.

aç kalarak kilo veremezsin canım, vücudun su kaybeder, belli bi zaman sonra da hızlı bir şekilde giden kg.lar geliverir, az ama dengeli beslenmek bizim burda hedefimiz. Liste yayınlayayım da ordan bak az sonra.

:1: konuyu sürekli değiştirsen bu da mı tutmaz ki :(
valla öyle yapcam artık yada küçük gelin olarak sürekli hizmete koşarım anlamazlar ne kadar yediğimi.
İlgilenirsen ben ortin olabilirim
Boy 168
Kg da 65-66 larda geziniyor itinayla aylardır.
Hatta yılbaşında 3 gün yiyip 68.3' e fırladım sadece 3 gündeee
Dün 67 çıktım
2 güne 65 olurum yine
Böyle de bukalemun kılıklı vücudum var :1:

Çizelgemi de yarın güncelleyeyim, 63 ler geride kaldı, çok özlendiiii

ayyy çok mutlu olurum valla. ben sana teklif edecektim ortiliği ama senden çok kilom diye kabul etmezsin diye düşündüm valla.

Back
X