sabah 10 da basladım okumaya üçer beşer atlaya atlaya araya bırde temızlıgı şıkıştırınca anca bıttı geçmiş....alıntı yapamadım..lıste bırıncısını tebrıkederım. Haftaya lıstede adım yer alır...ortaklar secilmiş ben yıne geç kaldım sanırım ama duyurulur ortak arıyorum kendıme 1,66 boy 63,7 kılo.heee bırde atlamadan ortagım yazdıklarımı goz onunde bulundursun.iyi düşünsün yane....az once 8 adet sarma 1 dılım pasta yemış bulunmaktayım.aksamada mısafırlıkteyım...yanı ıyı gunde kotu gunde artıda eksıne bırıncılıkte sonunculukta benımle ortak olmaya razımısın..eyyy orti...............
Valla bugun aştım kendımı ama yarın toparlayacagım....proteın + pirinç lapası cuma birinciyim..birde nedense bu aralar 3 ana 3 ara ogun beslenemıyorum..proteın ayran pirinç lapası idare edıp gıdıyorum...sakın denemeyım........
Valla bugun aştım kendımı ama yarın toparlayacagım....proteın + pirinç lapası cuma birinciyim..birde nedense bu aralar 3 ana 3 ara ogun beslenemıyorum..proteın ayran pirinç lapası idare edıp gıdıyorum...sakın denemeyım........