• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cöpcatanlik görevimi yapip kaciyorum kizlar :9: esim ne selamlasmaymis kalkamadin yerinden diyor :37: ona bi selam verip cikacam demisdim de :1: o gececek oyunu oynayamadi ya :47:

orttiii ariyoruz :

cocostar boy 1.63 kilo 67 DUYRULUR kizlar :9:
ABABABA boy 168 kilo 61 hedefine az kalmis orti si yok tatli kizin :1:
güldogru 69 kiloda boyunu bilemedim :44: söz verdim bulacam sana orti dedim beni mahcup etmeyin :1:
karbeyazi canim bu aralar ugrayamiycakmis onuda yazmissim insallah teyzesi sagligina kavussur ve yine aramizda olur :16:
urke 166 boy 63.7 orti istiyormu bilmiyorum ama isterse sorun bence :23::1:
hawar canim sen istemiyormussun orti :26: 70 kiloda yazin deneyin bence :23::1:
tuhana01 onunda ortisi yok 74.6 kiloda :23::1:

gurbet kilosunu bilmiyorum :44: espiga 61 kiloda mavi1000 boy 169 kilo 72

benim niyetim aslinda bazen insan cekiniyor sürekli söylemeye orti ariyorum diye eger itirazi olan yoksa ben bunu böyle yayinlayayim arada ondan sonra isteyen o kisiye sorsun ortim olurmussun diye bbiz bulduk sizde bulun istiyorum ortisiz kalmasin kimse diye birlikten kuvvet dogar :13:birbirimize böylede destek oluyoruz ama biri özellikle sana ortim canim yeme dedikce belki daha güzel firenleriz kendimizi :29: birde neslim :16:bize orti listesi yapacak süprizler olacak cezalar olacak diyorlar kizlar okadar ugrasiyorlar mineylen :16:gülelim eglenelim zayiflayalim insallah canlarim :16:

güldogru ile karbeyazi orti olacak gibi:29: gerisi bos da kizlar :1:

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediorum
alıntı yapamadım kusura bakmayın :16:

buqünkü menüm

sabah:1 dubble bardak limonlu ılık su, 2 dilim tam buğday ekmeğiyle 2 dilim kaşarla hazırlanmış tost,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 fincan 5i bir yerde çay

ara: 2 tane form bisküvi + yarım bardak lıght süt

öğle: 2 kepçe tarhana çorbası,1 kase yoğurt

ara: 1 fincan yeşil ve form çayı

akşam: 1 kase spichal K

ilerleyen saatlere doğru acıkırsam falan bitki çayı yapıcam :16:
qün içinde bol su içtim ve sabah yarım saat akşam yarım saat olmak üzere 1 saat egzersiz yaptım
hani patlamis misir :52: tarif bile yazmisdim yap diye :1:

ßen sadece zayıflamak istemiorum!

TAŞ GİBİ HATUN olmak istiorum TAŞŞŞ!! :47::47::47::47:

menüm:

ssabah dedigim gibi :37: 2 kere yazinca yazasim gelmedi :1: bozmayayim diye yapistirip duruyorum ayni menüyü sabahdan beri :9:

1 1/2 kara ekmek 4 dilim kasar peynir :17: yarim salatalik birde light sürülen yortlu otlu birsey :1:

ara: 1 mandalina

öglen: light cilekli müsli sade yogurt ile

ara: 1 mandalina

aksam: az önce misafir vardin cekirtekler pastalar ohhh sonracima gelen kiz bana sen zayiflamismissin deyince cekirdekden citliycekdim biraz vazgectim :9:

sulu köftenin patateslerini ve suyunu ayitladim :37: minik köftelerden toplam herhalde 10 tane ama bozuk para büyüklügündeydin :1:

ama simdi imdaaat diye bagirasim var aciiiim acciiiim ruhum acccc imdaaaaatttt :52:
ortim gel bana güzel birseyler söyle nirrrdeeesssiiinnn :84::84::84::84::84:

amin canim onlar iyi olsun yeterki :16::1: hafif herhalde de ben doymadim nedcez :18::52:

alintiyi buldum altda canim :34:

buyur canim :23:

ya bende doymadim :52: bugün dolunay mi var yoksam :30:disariya bakiyom da ay may görmüyom :37: dolu mu degil mi diye bakcaktim :111: haha evet onu kdr nin kocasi söylemisdin ay ne gülmüsdüm ben onlan ya :1: canim benim ya :31:

hosgeldin canim aramiza :29:

tmm tatlım bnm kabulum olalım ortı ama pek gırmıo heralde :51::51:

ßen sadece zayıflamak istemiorum!

TAŞ GİBİ HATUN olmak istiorum TAŞŞŞ!! :47::47::47::47:
:23::23: bende istiyom :12::12:
hheheh canımsın yaa :9:

patlamış mısırı cuma qünü birinci olursam kutlama olarak akşam yapıcam yicem inş.:27:

bi kacamak yap bak kizlar nasil da üstüne gelecekler :9: dene istersen :23::9::9::9:

saka bi yana güzel oldu böyle :9: yeme dedikce insanin cani daha cok istiyordun ye dedikce yiyesin varsada yemiyorsun :60::60::60:

saol cnm dusuncen ıcın.:50::50:yok kız hıc veremedım oldugum yerde sayıyom burayı buraktıgımda 67dım sonra 72 oldum sımdı 68 bı 60 olamıom

okadar fazlaligin gözükmüyor canim benim yanlarda falan ooo bi görsen senin sIkI ozaman vucutun biraz daha verdinmi cok tatli olursun :23:

:23::23: bende istiyom :12::12:

bi kacamak yap bak kizlar nasil da üstüne gelecekler :9: dene istersen :23::9::9::9:

saka bi yana güzel oldu böyle :9: yeme dedikce insanin cani daha cok istiyordun ye dedikce yiyesin varsada yemiyorsun :60::60::60:

kaçamak yaparsam toparlayamam die korkuyorum
benim kaçamaklarımöle 2-3 çatallık olmaz
oturur bi qüzel adam qibi karnımı doyurur kalkarım sofradan
ama sonra eskisi qibi kendime qüvenir diyete başlarmıyım bilemiorum
kaçamakları sevmiorum ama belirli yerlere inince kendimi ufak atıştırmalıklarla ödüllendirmeyi seviorum
inşallah cuma qünü birinci ben olabilirsem kesnlikle kutlarım patlamış mısırla :56:

okadar fazlaligin gözükmüyor canim benim yanlarda falan ooo bi görsen senin sIkI ozaman vucutun biraz daha verdinmi cok tatli olursun :23:

ben dogumdan sonra cok spor yaptım cnm halıyle 30 kılo anca gıttı bı 9 kılo daha versem cok guzel olacakta veremıom ıste o 9 kıloyuda verırsem tam 39 kılo vermıs olacam :53::53:

ßenim orti nerde yaa buqün hiç qörülmedi :26:

başka topiclerde qezio cadı :27:

kaçamak yaparsam toparlayamam die korkuyorum
benim kaçamaklarımöle 2-3 çatallık olmaz
oturur bi qüzel adam qibi karnımı doyurur kalkarım sofradan
ama sonra eskisi qibi kendime qüvenir diyete başlarmıyım bilemiorum
kaçamakları sevmiorum ama belirli yerlere inince kendimi ufak atıştırmalıklarla ödüllendirmeyi seviorum
inşallah cuma qünü birinci ben olabilirsem kesnlikle kutlarım patlamış mısırla :56:
bende de mesela güne kacamaklan baslarsam o gün nasil olsa güme gitti diye yer de yerim sonrada daha bi pisman olurum :14: ayy bidaha öyle yemek istemyiorum kendimi cok kötü hissediyorum ozaman güvencim kalmiyor kendime :ssz:
abartmamak lazim ben 2 günde 3 kilo arti ciktigimi bilirim :5:

Back
X