• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sağol çorbayı biaraştırayım canım ama erkek inadı içmem derse hayatta ağzına sürmez
ameliyatıda doktor demiş , dediğin gibi kolluk takmışlar
2-3 güne 1 kontrole gidecekmiş omuzda biçıkıntımı ne varmış o uzarsa diyor ameliyat demiş
bende anlamıyorum ama eşim öyle söyledi canım
herşey allahtan diyoruz
allah daha büyük bir dert vermesin
ayy bide benim göğsümde bişey farkediyorum eşime diyorum herşey üstüste geliyor yaa
oda kötü bişey çıkarmış
aman allah korusunda herşey üstüste geliyor canım işte

son yazdığındada haklısın
üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz
allah razı olsun lafını duyalım yeter canım
öyle işte

sıktım kızlar sizi sağlık sorunlarımızla
kusura bakmayın
dert ortağımız gibi oldu burası :9:

herşey bizler için canım üzülme geçicek herşey
dua ve sabır başka bişey lazım değil
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

canlarım beni affedin bugünlerde gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama alıntı yapamıyorum ya da bir şey yazamıyorum canım çok sıkkın mazur görün beni..
mine canım facede de gördüm başınıza gelenleri. inan çok üzüldüm bi anda hepsi üst üste gelmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah..
ben yine uğramaya çalışıcam canlarım.. öpüldünüz :54:
canım günaydın
herneye sıkılıyorsan eğer senden daha kıymetli ve değerli değildir bunu hiç unutma
üzüldüğünle kalırsın o güzel yüzünden gülüceükler eksik olmasın:16::16::16:

Günaydın kızlarrr:16::16:
Dün yine burda bir ortam gerginliği olmuş, ben kendi fikrimi söylicem, bir kişi zayıflamak için buraya gelip destek bekliyorsa, kendisi de burdaki kişilere destek olacak ki, fayda görsün, burda herkes gönlünden destek veriyor, kimse bir yerden ücret alıp da bize yorum yapmıyor ki, geçmişi okumam ne demek, ha vaktim yok okuyamadım dersen anlarım, ama arkadaş farklı bir durumda, o yüzden lütfen burda katılımda olunacaksa girelim topiğe, yoksa menü yazıp da yorum beklemek anlamsız, benim nacizane fikrim bu.:16::16:
günaydın canım
evet akşam akşam epey bi sıkıldık
minenin olayı beni çok sarstı özellikle sabah bahsedip akşamıda eşinin olayı
bian ne oluyor ya dedim.
diğer arkadaşda hepbenci bir tavırla girdiği için topiğe bir tavırla karşılandı
dinimiz karıştırıp bizlere boş insan muameleesi yapması beni ziyadesiyle çok üzdü
burda hepimizin görevleri var
herkes belirli seviyelerde kimin ne olduğu açık ve net belli oluyor zaten
ben kendi adıma çok kızdım

günaydınlar ......
geçmişi okudumda canım sıkıldı sabah sabah...
rabbim herne sıkıntısı olan varsa kolaylıkla aşmayı nasipetsin...

geçmiş olsun minecim
bu da sizin sınavınız bazen herşey üstüste gelir sabrımızı sınar yaradan
rabbim kolaylıklar versin

araba konusunda ise ehliyeti 10 sene önce aldım ama kullanmadım canım hiç
bir kaç kez eşimin arabasıyla öğreneyim dedim
kocadan hoca olmazmış onu anladım
şimdide kendi arabam olursa biraz ders alır kullanırım inşallah..

günaydın canım...
sen ve diğer arkadaşlar haklısınız
hep ben hep ben tarzı olursa burda işler yürümez zaten..
sonuç olması gerektiği şekilde olmuş
amin canım günaydın

gunaydınlarrrr keyıfler nasıl? ınsallah herkeısn yuzunde gulumseme varıdr sorunu olan yoktur ...mınecım canım ıns. en kısa zamanda bu zor gunlerı atlatırsınız sızde
kahvaltımı yapıp geldım (5zeytın bır kk peynır bır dılım koy ekmegı azda recel)bu sabah bıraz farklı yaptım süt olayı benı endıselendırdı bıraz :(
bu aralar bıraz bende yogunum oğleden sonra yıne oğlumla okula gıdıp gelıcez bakalım bu ıkı hafta beraber gıdıp gelıcez alısma safhası sımdı evı toparlayıp kızımla bı ders tekarraı yapıp onu okula bızde babanneye bebişi bırakmay gıdıcez oraya bebısı bırakıp okula
keyıf
buarada ben gr. gr. yıne ınmeye devam edıyor cok mutluyum sanırım 68 i gorucem cuma gunu ve cuma cumartesı gunum var :) onun ıcın hıc kacamak yapmamam lazım o gunlere kadar

günaydın nazlıcım

kızlar kahvaltı yapamadım

evden çıkarkende çantama 2 elma attım sabahtan beri onlarla duruyorummmmm acıktım

eve gidince saldırmam inşallah

umaycımmm babannene de çokkkkk geçmiş olsun allah şifa versin

bensuzi hatırlamamak ister gibisin kaçamakları ama gerçeklerle yüzleş hatırla ne yedin....:):)

bu arada kaçamakları kimse yazmıyooooo

ipin ucu kaçtııııııııı galiba

hafta sonu bu kaçamaksız olurmu hiç:)) ben bu hafta sonu kaçamak yapamadım:)) açlığı bastırmak için yoğurt iyi bir kurtarıcı cnm bence....

ben kalmışım bi tek ben e kaçtım kızlar yarın grşz

bu arada bu mesajla 100 mesajıma ulaştımmm

artık bildirimimi kendim yapabilirim yaşaşsın

byeeeeeeeeeee

tebrikler cnm darısı benim başıma inşlh:)

günaydın çıtırlar. yarıyıl tatiline tam 10gün var. ama ben hala 71 kiloyum. 6lı görmek isityorum ben 10 gün içinde yaaa offf. dün akşam okadar açıktım ki anlatamam gidip hemen yattım ya. fadime ablaçığım gecen sene gittiğim diyetisyen spordan yarım saat önce sade nescafe içersen metabolizma daha hızlı çalışır demişti. senin yayınladığın yazıdada bahsediyor aklma geldi şimdi.

menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
yarım elma
1 mandalina

akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina, yarım greyfurt

1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 1litre7otlu çay, 2litre su

Herkese günaydın,

Mine hanım, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Dediğiniz gibi herşey boş aslında sağlık olmadıktan sonra.
Araç kullanma ile ilgili benimde sıkıntım hat saffada. Benim kullanmam için araba alındı ama eşim kullandırmıyor. Ders te aldım. Ama malesef ona bağımlıyım en azından bu konuda. Ve hep özenirim kuzucuklarını veya arkadaşlarını arabaya atıp gezmeye giden hatunlara :( (kazasız belasız inşallah)

Neyse dün öğlende ki mide fesadından sonra akşam güzel bir elma yedim.

Sabah ılık suyumu içtim, bir kasede muslimi yedim 9 gibi. Şimdi de 5-6 fındık, 15-20 tane beyaz leblebiyi indirdim mideye.Ama açım şuan hemde çoook açım. Birazdan bir yeşil çay içerim.

Herkese kalorisiz hafif bir gün diliyorum.

Herkese günaydın,

Mine hanım, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Dediğiniz gibi herşey boş aslında sağlık olmadıktan sonra.
Araç kullanma ile ilgili benimde sıkıntım hat saffada. Benim kullanmam için araba alındı ama eşim kullandırmıyor. Ders te aldım. Ama malesef ona bağımlıyım en azından bu konuda. Ve hep özenirim kuzucuklarını veya arkadaşlarını arabaya atıp gezmeye giden hatunlara :( (kazasız belasız inşallah)

Sabah ılık suyumu içtim, bir kasede muslimi yedim 9 gibi. Şimdi de 5-6 fındık, 15-20 tane beyaz leblebiyi indirdim mideye.Ama açım şuan hemde çoook açım. Birazdan bir yeşil çay içerim.

Canım araba senin için alındıysa neden izin vermiyor ki, modelli bir araba mı, keşke o zaman 2.el uygun bişey alsaydınız, araba demek özgürlük demek canım ya, en kısa zamanda eşini ikna edip araba kullanmaya başla canım, kadın kısmısı isterse elinden kurtulacak hiçbişey yoktur, yeter ki isteyelim:9:Anladın sen onu:16:

Ben de 1997 de aldım ehliyeti, 2000 yılından bu yana aktif olarak kullanıyorum canım,işe kendi arabamla gelip gidiyroum, araba kullanmak gibisi yok, eşime hiçbir bağımlılığım yok, hafta sonu bile çocukları alıp istediğim gibi biryerlere götürebiliyorum, inşallah sen de gönlüne göre bir araba bulur ve biran önce kullanmaya başlarsın.:16:
inşallah canım..
bravo canım sana şöyle güzel araba kullanan bAYANLARA GÖRÜNCE HELAL OLSUN DİYORUM
günaydın kızlar

bugün biraz kötü başladık galiba

okudum şöyle ama alıntı yapapmadım

minecim çok geçmiş olsun canım nedir başınıza gelelnler bence bi okuttur kendinizi nazar nazar canım

bende sıkıntılıydım kaç gündür inanmıyacaksınız ama elimi 5 yerinden ayrı ayrı zmanlarda yaktım 2-3 gün içinde, sonra dişim ağrıdı şişti

geçende yemeğe gittil eşimin arkadaşları ve eşleriyle .geldik elimi yüzümü yıkayım diye banyoya gittim bi baktım ki gözüm şişmiş

eşimi çağırdım nazar canım ya başka ne olabilir dedi okudu bi beni nefesi kuvvetlidir de.

iki gündür iyim.dünde kayınvalidem hastalandı hasteneye gittiler serum yemiş ama nesi var anlamamışlar

bu sıralar nedense bi uğursuzluk var ama herşey allahtan .allah daha büyük acılar vermesin.amin
GÜNAYDIN CANIM..
HAYAT ACI TATLI OLAYLARDAN İBARET
canım bende ehliyeti aldı 2 sene evvel şimdi eşim beni işten alıyo dönüşte ben kullanıyorum ilk zamanlar oda eşin gibi şöyle yapma böle yapma ,çukura girdin .motoru mahvettin vites düşür vitesi geç attın kaldırıma çıksaydın ......ayyyyy neler neler şimdi daha ii kullanıyorum pek bişey demiyo çünkü o bişey demeyince daha ii kullandığımı anladı ..şimdi nerdeyese yan koltukta uyuyacak. sen de öğrenirsin zor bişey değil canım

maşallah canım..
bende inşallah sizler gibi olurum
düz vitesmi kullanıyorsun
ben otomatik arıyorumda...

günaydın çıtırlar. yarıyıl tatiline tam 10gün var. ama ben hala 71 kiloyum. 6lı görmek isityorum ben 10 gün içinde yaaa offf. dün akşam okadar açıktım ki anlatamam gidip hemen yattım ya. fadime ablaçığım gecen sene gittiğim diyetisyen spordan yarım saat önce sade nescafe içersen metabolizma daha hızlı çalışır demişti. senin yayınladığın yazıdada bahsediyor aklma geldi şimdi.

menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
yarım elma
1 mandalina

akşam
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara

Nescafeyi pek duymadım ama diyetisyen dediyse vardır bir bildiği. Menün de güzel canım, afiyet olsun.

menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
yarım elma
1 mandalina

akşam
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara

günaydınn...
kahvaltı:19::19::19:
Herkese günaydın,

benim araba gelsin kullanıcam inşallah
ama bnde korkuyorum kaza yaparım diye
seninki niye kullandırmıyor
araba=özgürlük ahhhhhhhh ahhh

menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
yarım elma
1 mandalina

akşam
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara

canım menün güzel ama ben kahvaltın aceleye mi geldi ?eğer öle değilse en önemli öğün havaltı o yüzden daha sağlıklı yapmalısın mesela yumurta .süt ürünü ,yeşillik yemelisin diye düşünüyorum ama diğer öğünlerin güzel. bide nerdeyse 2lt bitki çayı içiyosun o da fazla geldi bana .bitkiler faydalı ama bence herşeyin çoğu zarar böbreklerini yorabilirsin.benim halam bağırsaklarım çalışmıyo diye hep bitki çayı içti.şimdi normal vc ye hafta çıkıyoo.doktor bağırsakalrının emzimlerini de kazınışsın demiş çook pişman ...

Son düzenleme:
iyiakşamlar kızlarrrrr
menümü paylaşıp kaçıcam biraz ders calışcam

sabah: 1 yeşil elma
sade nescafe

öğlen
4 yemek kaşığı pırasa yemeği
yoğurt
1dilim kepek ekmeği

ara: Yarım elma, 2 mandalina

akşam
4 yemek kaşığı pırasa
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
mandalina, portakal

1 saat bisiklek, 2litre su, 3 bardak yeşilçay, 1litr 7otluçay

menün güzel cnm afiyet olsun..:)

ben de ben deee geldim. 73 ile başladım bugün :52:

Haydi hayırlısı

arkdaşalar bu gün ben de biliyorsunuz başladımm

sabah
1 dilimekmek + 2 dilim peynir
işyerinde bir üçü bir arada

ara: 4diet bisküvi

öğle:
1 kase kuru fasülye + yoğurt

akşam:
1 tabak karnıbahar yemeği 1 ekmek

ara 1 avuç fındık

sorumnum bu gün için az su içmek yeşil çay içmemek... Yarına onlar da olucak inşallah...
Kilo takip çizelgesini yaptım fakat siteye ekleyemedim... Onu nerden yapabilirim.... Herkese iyi geceler....

menün güzel cnm ... Yalnız 3 ü bir arada bende seviyorum ona çözüm bulmak lazım :((

eşim maçtan geldi biraz önce
düşmüş omuzu kırılmış
:37:
Yarın okula gitmiycem sevk alcam
sonrada kayıvalideyi çağırdım
annem dedeme bakıyor
aile bölündü babam araba köşelerinde babaannemi bekliyor
bihayırsızlık var yaa inşallah bununla son bulur

buarada kızlar ne aklıma geldi
özel bir konu ama
babaannem üvey benim öz olanın üstüne gelmiş
çok eziyetler etmişler babamlara
babam anne falan demez zatende hala teyze bile demediği halde
şimdi hastanede babaannemi bekliyor
kalacak yer yok arabada yatıyor
aklım babamda
eşim nasıl olacak ameliyat riski var
diyet falan diyoruzda herşeyin başı sağlık
bunu unutmamak lazım

çok geçmiş olsun umaycım....inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir eşin....allah acil şifalar versin canım...allah yardımcınız olsun cnm....

ben geldimmmmm
çok yorgunum kızlarrrr
diyetisyene gittim
ordanda güne eve yeni geldim :24:
Doktorda tartıldım gidenin sadece 200 gramı yağdan gitmiş
geri kalan hep sudan gitmiş
doktorda dedi detoksla sadece ödemin varsa atarsın başka bir işe yaramaz die
bu sayede tecrübe etmiş oldum :31:
Akşam gündede
menümü yazıyım dengesiz oldu ama :26:
Sabah:2dilim ekemkden tost 1 bardak çay
ara:1 avuç leblebi ,1 yk kuru üzüm
öğlen yok
ara:2 form büskivi (kaçamak yapmıyım die çantama koyduydum)
akşam:1/2 dilim mücver
1servis kaşığı patlıcan salata
1 servis kaşığı lahana salata
1dilim sütlü tatlı
4tane çiğ köfte

ara:1türk kahve ,1 portakal

afiyet olsun cnm...menün güzel....ödem atmak çok rahatlatıyor insanı ....çok iyi...

Canım araba senin için alındıysa neden izin vermiyor ki, modelli bir araba mı, keşke o zaman 2.el uygun bişey alsaydınız, araba demek özgürlük demek canım ya, en kısa zamanda eşini ikna edip araba kullanmaya başla canım, kadın kısmısı isterse elinden kurtulacak hiçbişey yoktur, yeter ki isteyelim:9:Anladın sen onu:16:

Yok arkadaşım ya 2. el k birde otomatik. Tamamen beni düşünülerek alındı araba. Benim söylemekten dilimde tüy bitti. Ama dediğin doğru alıcam anahtarını eninde sonunda.

inşallah canım..
bravo canım sana şöyle güzel araba kullanan bAYANLARA GÖRÜNCE HELAL OLSUN DİYORUM

GÜNAYDIN CANIM..

maşallah canım..
canım bende ehliyetimi 18 yaşını doldurunca almıştım
ünideyken ozamanlar arabam yoktu tabi:1:
2005 de abim dedi senin şu ehliyet süs içinmi duruyor
bigün aksarayda otobanda giderken abim bir an sağa çekip geç dedi bana direksiyona
elim ayağıma dolanmıştı çok korkmuıştm
ama tabi ailede olduğu için kuyllanmışlığım vardı mahalle aralarında felan
sonra çalıştırdım bastım gittim
ama vitesi abim atıyordu korkudan vites atamıyordum
suanda alıştım
tabiki erkeklere bağımsız olmak gibisi yok
birde kullanırklen herşeye karışırlar
pazardanmi aldın ehliyeti felan filan
sana tavsiyem otomatik vitesle başlama 2. düz vites başla derim canım

günaydınlar ......
geçmişi okudumda canım sıkıldı sabah sabah...
rabbim herne sıkıntısı olan varsa kolaylıkla aşmayı nasipetsin...

geçmiş olsun minecim
bu da sizin sınavınız bazen herşey üstüste gelir sabrımızı sınar yaradan
rabbim kolaylıklar versin

araba konusunda ise ehliyeti 10 sene önce aldım ama kullanmadım canım hiç
bir kaç kez eşimin arabasıyla öğreneyim dedim
kocadan hoca olmazmış onu anladım
şimdide kendi arabam olursa biraz ders alır kullanırım inşallah..

günaydın canım...
sen ve diğer arkadaşlar haklısınız
hep ben hep ben tarzı olursa burda işler yürümez zaten..
sonuç olması gerektiği şekilde olmuş

gunaydınlarrrr keyıfler nasıl? ınsallah herkeısn yuzunde gulumseme varıdr sorunu olan yoktur ...mınecım canım ıns. en kısa zamanda bu zor gunlerı atlatırsınız sızde
kahvaltımı yapıp geldım (5zeytın bır kk peynır bır dılım koy ekmegı azda recel)bu sabah bıraz farklı yaptım süt olayı benı endıselendırdı bıraz :(
bu aralar bıraz bende yogunum oğleden sonra yıne oğlumla okula gıdıp gelıcez bakalım bu ıkı hafta beraber gıdıp gelıcez alısma safhası sımdı evı toparlayıp kızımla bı ders tekarraı yapıp onu okula bızde babanneye bebişi bırakmay gıdıcez oraya bebısı bırakıp okula
keyıf
buarada ben gr. gr. yıne ınmeye devam edıyor cok mutluyum sanırım 68 i gorucem cuma gunu ve cuma cumartesı gunum var :) onun ıcın hıc kacamak yapmamam lazım o gunlere kadar

günaydın kızlar

bugün biraz kötü başladık galiba

okudum şöyle ama alıntı yapapmadım

minecim çok geçmiş olsun canım nedir başınıza gelelnler bence bi okuttur kendinizi nazar nazar canım

bende sıkıntılıydım kaç gündür inanmıyacaksınız ama elimi 5 yerinden ayrı ayrı zmanlarda yaktım 2-3 gün içinde, sonra dişim ağrıdı şişti

geçende yemeğe gittil eşimin arkadaşları ve eşleriyle .geldik elimi yüzümü yıkayım diye banyoya gittim bi baktım ki gözüm şişmiş

eşimi çağırdım nazar canım ya başka ne olabilir dedi okudu bi beni nefesi kuvvetlidir de.

iki gündür iyim.dünde kayınvalidem hastalandı hasteneye gittiler serum yemiş ama nesi var anlamamışlar

bu sıralar nedense bi uğursuzluk var ama herşey allahtan .allah daha büyük acılar vermesin.amin

[
gunaydın kızlar nasılsınız gecmısı okudumda yıne uzucu seyler olmus ama gunluk hayatta oldugu gıbı burdada bencıl ınsallar karsımıza cıkıyor ve ben bu duruma okadar alıskınım hıç yabancı gelmıyor zaten arkadas zayıflayıp dıger topıge gıtmek ıstıyodu buda bahanesı olsun burdakı cogu kısce 60lı kılolarda ama daha kımse 60 69 topıne gıtcem dememıstı napalım balık bastan kokarmıs
QOTE=umay0110;28291745]eşim maçtan geldi biraz önce
düşmüş omuzu kırılmış
:37:
yarın okula gitmiycem sevk alcam
sonrada kayıvalideyi çağırdım
annem dedeme bakıyor
aile bölündü babam araba köşelerinde babaannemi bekliyor
bihayırsızlık var yaa inşallah bununla son bulur

buarada kızlar ne aklıma geldi
özel bir konu ama
babaannem üvey benim öz olanın üstüne gelmiş
çok eziyetler etmişler babamlara
babam anne falan demez zatende hala teyze bile demediği halde
şimdi hastanede babaannemi bekliyor
kalacak yer yok arabada yatıyor
aklım babamda
eşim nasıl olacak ameliyat riski var
diyet falan diyoruzda herşeyin başı sağlık
bunu unutmamak lazım
gecmııs olsun cnm aılene ıns tez zamanda atlatırsınız

cokk haklısın cnm sana katılıyorum

gunaydın cnm

gunaydın cnm

cnm sutunu artırmak ıcın fazla yemek yemene gerek yok duzenlı beslenmen ve cok su ıcmen yeterlı[/QUOTE]

GÜNAYDIN KIZLAR:)

inşallah canım..

GÜNAYDIN CANIM..

maşallah canım..

evet canım düz vites kullanıyorum arabayı eşimle beraber kullanıyoruz yani bir arabamız var sen kendine alacaksan otomatik al derim kesinlikle otomatik kullanan arkadaşlarım hemen alıştılar benle dalga geçiyolar gelin sıkıysa siz kullanın düz vites de görim diyorum ...

Ve sabah menüsü:
Sabah:2 kayısı+ılık su
kahvaltı:)
2 şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 omlet
1 +1/2 tam.b.ekmeği
1 domates
1/2 kk peynir
1 yudum reçel bandım...
Kızlar bu menüye ilave öğle ve akşam az zeytin y. Kısır + ayran çokmu olur...cnm kısır istedi de....

işte menüm

saba: 5 yaşil zeytin
1 omlet
1buçuk çavdar ekmeği
2 bardak su

ara:1 elma

öğle sucuklu cavdar etmekli tost

ara 5 fındık 1 meyve

akşam corba ,salata ,yoğurt ve ne yemek yaparsam artık

canım bende ehliyetimi 18 yaşını doldurunca almıştım
ünideyken ozamanlar arabam yoktu tabi:1:
2005 de abim dedi senin şu ehliyet süs içinmi duruyor
bigün aksarayda otobanda giderken abim bir an sağa çekip geç dedi bana direksiyona
elim ayağıma dolanmıştı çok korkmuıştm
ama tabi ailede olduğu için kuyllanmışlığım vardı mahalle aralarında felan
sonra çalıştırdım bastım gittim
ama vitesi abim atıyordu korkudan vites atamıyordum
suanda alıştım
tabiki erkeklere bağımsız olmak gibisi yok
birde kullanırklen herşeye karışırlar
pazardanmi aldın ehliyeti felan filan
sana tavsiyem otomatik vitesle başlama 2. düz vites başla derim canım
nesguik hangi aksarayı diyorsun bak o kadar şey yazmışın neyi merak ediyorum ben :)

Back
X